Професионални серии за коса 140

• 57 177
  • 771
  •   1
Отговори
# 510
Много благодаря за насоките!
Терапия на Alfaparf съм правила по салони и нещо съм проспала. Даже тук толкова често се е писало за клета майка и аз все се чудех каква е тая клета майка...
Очила ми трябват явно.
Ще я пробвам, а и тези капки на oway също.

# 511
Здравейте, може ли един малко тъп въпрос да задам, извинявам се предварително. На боите за коса тип Wella Koleston защо пише, че са само за професионална употреба? Ако си харесам цвят и си купя и съответен оксидант според техните препоръки какво ми пречи да се наклепам вкъщи?

# 512
Измих с Напура Анаген по скалпа и Кингсли за блондини  за второ шампоаниране. Маска Лалга за 20мин. под шапка и запечатах с балсама на Кингсли за блондинки.  Финиш капките на Oway.  Ароматът на Лалга е в пъти по-силен и траен от техния тъй,че съм доволна Grinning.
Prinzesata, Pure Blonde Silver на Кингсли ли използваш?

# 513
# 514
Благодаря, сега видях, че си пуснала линка още в предния си пост. А серията протеинова, хидратираща или балансирана е? Имам лилавата серия за блондинки на Керастаз, мога ли да ги редувам?

# 515
  • Варна
Имат пшеничен протеин в състава,но той има омекотяващо и ревитализиращо действие тъй,че са си да речем балансирани с голям превес на хидратацията. Шампоанът обаче носи дори хард протеин след себе си. Тествала съм го с почти всичките си протеинови маски това лято.
Керастаз за Блондинки ги имам и харесвам,но за лятото исках лек шампоан грижещ се за скалпа и същевременно поддържащ русото. Писнало ми е от гимнастики по темата.

# 516
Anelia Dimitrova не успях да те позная в първият момент. Мнооооого ти ходи и цвета и прическата. Страхотна разлика. Много смело решение си взела за косата си Heart Exl

Здравейте, може ли един малко тъп въпрос да задам, извинявам се предварително. На боите за коса тип Wella Koleston защо пише, че са само за професионална употреба? Ако си харесам цвят и си купя и съответен оксидант според техните препоръки какво ми пречи да се наклепам вкъщи?
Нищо не пречи, застраховат се ако не ти се получи цвета - че не те е клепал професионалист Wink

# 517
Пречи ти това, че боята е супер силна и ако се изрусяваш сама с нея вкъщи ще си изгориш косата.

# 518
В Beautymall има - 15% на Kerastase Chronologiste.

# 519
Малко лаишки въпрос да задам 😊
Взела съм боя , на Syos e , искаше ми се като се боядисвам да сложа в боята нещо от рода Колорплекс или Олаплекс,но не се сещам тук откъде мога да си купя.В Германия съм.Нося си маската на Макадамия с кафявата капачка.Въпросът ми е дали мога да сложа от нея в боята и ще има ли някакъв ефект ?

# 520
В Beautymall има - 15% на Kerastase Chronologiste.
И в Арлен, от ЗР казаха, че ще ги представят в петък официално!

# 521
  • Варна
И с намаление цените са си български.

https://www.labelhair.de/kerastase/chronologiste

с безплатна директна доставка

# 522
Някой от вас ползвал ли е https://www.notino.bg/loreal-professionnel/serioxyl-serum-za-mig … iametra-na-kosma/ L’Oréal Professionnel Serioxyl Intra-Cylane™ Thicker Hair - прибързано го поръчах и се чудя какво може да се очаква като ефект? Дава ли осезаема плътност, слепва ли, утежнява ли изобщо как се държи?

Заедно с него поръчах и серума за скалп от серията, за него помня че имаше добри отзиви.

# 523
Предупреждавам, че е възможно това, което пиша да ви стори налудничаво.
Скрит текст:
Преди няколко дни изненадващо ми се появи един ангажимент и трябваше бързо да изляза.  Косата ми беше мръсна, цял ден я държах вързана на кок, пълен ужас, но нямах никакви време да я мия. Сетих се, че имам сух шампоан и я напръсках. Отново я вързах, защото нали е мръсна... По едно време я пуснах и какво да видя...страхотен обем в корените (нещо, за което не намирам решение), права като след преса, блясък. С две думи разкошна коса. Даже след фризьор не съм постигнала подобен резултат.
Кажете ми как е възможно подобно нещо?
Не е налудничаво, моята коса реагира по същия начин. Дори преди години се бях "пристрастила", но при често използване бързо виждаш негативите, косата тотално губи блясък, замърсява се една ли не веднага след миене.. та сега имам един с който карам месеци, я се пръсна веднъж месечно, я не...

# 524
И с намаление цените са си български.

https://www.labelhair.de/kerastase/chronologiste

с безплатна директна доставка
Тъпо ми става като гледам българските цени Sad не само на козметики... то всичко е на нереални цени... до преди малко си разцъквах разни дамски чанти в САЩ, защото в БГ не мога да си ги позволя, а заплатата ми не е американска - хем тъжно, хем смешно.

Общи условия

Активация на акаунт