Професионални серии за коса 140

• 57 098
  • 771
  •   2
Отговори
# 570
  • Бургас
Глас и от мен за маската на Мароканойл с кафява капачка.Изключителна маска, н о и парите са и хубави.Придържам се към маските на Лореал про, вършат ми същата работа.Шампоаните също им са страхотни.

# 571
Ще го взема аз този Марокан.Само ще изчакам и ще дебна някъде намаления.Знаете ли някъде да е сега намалена?

# 572
За мен лично хидратацията на Philip Kingsley Re-Moisturizing и Moisture Extreme се отразяват страхотно. Имам и Morroccanoil кафявата капачка, Macadamia deep repair, Joico Moisture Recovery Treatment Balm и други хидратиращи, но предпочитам PK.

# 573
  • София
За мен лично хидратацията на Philip Kingsley Re-Moisturizing и Moisture Extreme се отразяват страхотно. Имам и Morroccanoil кафявата капачка, Macadamia deep repair, Joico Moisture Recovery Treatment Balm и други хидратиращи, но предпочитам PK.

А можеш ли да сравниш двете серии на PK?

# 574
Ще го взема аз този Марокан.Само ще изчакам и ще дебна някъде намаления.Знаете ли някъде да е сега намалена?
Аз преди малко я поръчах от тук.

# 575
Влизам да похваля Арлен - заедно с термото Хронолоджист получих исканите от мен Ш и М от серията, но и трета мостра на кремче за лице на FILORGA /която беше задължителна за отбелязване, но не се надявах да я получа, тъй като си изпросих Innocent 2 бр. на Керастаз, а те пращат по 1/. ❤
П.С. Сега забелязах, че на термика пише Тестер!
Прибавям: Консистенцията не е на типичния термо крем тип Екстеншънист, а нещо средно между крем и флуид, идеален за фини, тънки коси, които лесно се утежняват. Аромата мнооого ми допада, мирише наистина луксозно, не знам дали е същия, като на старата серия, но този ме кефи и много ми напомня на парфюм, за който обаче не мога да се сетя точно кой е.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 20:38 от krystal93

# 576
Melisande, аз съм с тънък косъм и боядисвам корени 2 пъти месечно. Косата ми харесва повече хидратация пред протеин. Remoisturizing е по-леката версия, доколкото може да се каже, че е лека. В момента я предпочитам, т.к. от Extreme започна да ми се омазнява и леко сплесква косата. И двете са силни серии и ги ползвам именно като балсами за няколко минути. Дават гладкост и блясък на косъма. Не ми се разхвърчава косата и имам едва едва  забележим фриз, когато ги ползвам. В момента предпочитам Remoisturizing поради сравнително доброто сътояние на косата и защото не ми утежнява. Аз и друг път съм писала, че страшно ги харесвам и препоръчвам с две ръце, когато говорим за хидратация и бърз ефект.

# 577
Аз преди малко я поръчах от тук.
Супер цена!А сайта читав ли е?В смисъл оригинални са продуктите?

# 578
  • Варна
Читав сайт е Агора. Поръчвайте смело.
Кристалче честито. Чакаме коментари като тестваш.

Сега....гледам,че има сериозни залитания на тема Олаплекс. Системата 1и 2  е създадена за предпазване на косата при химически процедури и за възстановяване на увредени коси. Тя няма абсолютно никакъв козметичен ефект. Работи вътре в косъма възстановявайки дисулфидните връзки.
Преди известно време се сдобих с голямо количество от стъпка 2 и го ползвам за преуош,ползвам го и като финиш цяло лято разреден с вода в пръскалка/така наречената хидратираща мъгла/. Доволна съм. Прекрасна хидратация е.

# 579
Виждам, че в Арлен цената на гела davines е значително по-висока от това, което беше преди месец някъде. Честа практика ли е такава промяна на цените?

# 580
Читав сайт е Агора. Поръчвайте смело.
Кристалче честито. Чакаме коментари като тестваш.

Сега....гледам,че има сериозни залитания на тема Олаплекс. Системата 1и 2  е създадена за предпазване на косата при химически процедури и за възстановяване на увредени коси. Тя няма абсолютно никакъв козметичен ефект. Работи вътре в косъма възстановявайки дисулфидните връзки.
Преди известно време се сдобих с голямо количество от стъпка 2 и го ползвам за преуош,ползвам го и като финиш цяло лято разреден с вода в пръскалка/така наречената хидратираща мъгла/. Доволна съм. Прекрасна хидратация е.
Точно заради това го харесвам, защото наистина върши работа. Останалите продукти по-малко или повече имат козметичен (китосва) ефект.

# 581
Какво ще кажете за тази ампула?Претеснява ме съдържащия летлив силикон.Трябва ли реално да се претеснявам?

# 582
Пак имам нужда от жокер!
На последно боядисване от 6 отидох на 8. Искам да поддържам същия цвят, но не със същата боя. Взех си вчера 8.0 на Permess. Исках да я смеся с 7, че ми се стори много светла. Нямаха 7 и взех само една 8, която сега се чудя за какво ми е, пък и ми дадоха към нея оксидант 6%... Не ме консултираха добре. За пореден път.
Чудя се сега като дойде време за боя какво да правя. Желанието ми е да стане същия цвят и да покрие белите коси + корена. Но с тоя оксидант да не стана морков.

Друг вариант е нищо да не правя и да отида при първа възможност при същия фризьор, макар и с вече доста израснал корен.

prinzesata, дай пак едно рамо и кажи вече какво стана с твоя флирт със сатена на shu.

# 583
  • Варна
Аня сатенът на Шу се оказа добре миришещо и доста нищоправещо нещо на моята коса Grinning особено лятото. Някъде в дълбокия шкаф потъна след две три проби.
 По твоя казус с боята.....Ако косата е изсветлена на ниво 8 седмицата,с която си намазала ще се отмие като стой та гледай. Какво ниво ти е естествената коса?6% оксидант ще свали 2 тона повече трудно макар,че Магнолия сваля доста повече.

Виктория аз също харесвам системата. Написах горното защото доста мацки се заблуждават и очакват Уау ефект,а такъв няма как да има. Коса в лошо състояние се нуждае от лечение с поредица терапии с една няма как да се случи. Отделно,за да изглежда добре си иска и дежурния кит.

# 584
  • София
Днес тествах мострата на червения Ш на Доори + златния Б. Ш е с странен цвят, на кока кола и странна /да не кажа ужасяваща/ миризма. Първоначално на нещо като билки, като избива и на катран според моя нос....бляк. Ако помните едно време едни катранени Ш, много наподобява това. За безсулфатен Ш прави меееега пяна. Нормално ми се изми косата, не стана лигава, нито скърцаща, нещо средно. Категорично не е моето нещо, дано тази кофти миризма не се задържа на косата. Не знам какви ползи и ефекти има, но моята неизрусявана и що годе нормална коса със нечувствителен скалп няма нужда от тях Simple Smile.
Сложих Б, който е с консистенция на М, миризмата по-нормална /без катран/, но пак доста билкова някак. Като разресах косата изглеждаше доста лигава и напомпана, но като измих някак го усетих недостатъчен. Ще го изхабя за дъщеря ми, а Ш ще го пробутам на мъжете в къщи, които по принцип не подбират.

Остава сега да ми се задържат къдриците и да не увиснат и сплескат след ден. Не е точно моята козметика това. Обичам си аз хубава, парфюмна миризма и повечко грижа от продуктите като цяло.

Общи условия

Активация на акаунт