Професионални серии за коса 140

• 56 584
  • 771
  •   1
Отговори
# 615
NunaVangelova,
По това, което споделяш, имай предвид, че много е възможно да ти пасне и Paul Mitchell и в частност Marula Oil, ако и за тънка коса - Light версията.
#Kerastase Specifique Bain Prevention е супер шампоан, маската от серията - също, аз доста често съм си позволявяла да ги препоръчвам тук.
И аз съм фен на Miriam Quevedo, от златната серия най-хубава е маската, заслужава си да се пробва. Поне сериите им имат травъли и също може да се тестват.
И аз съм съгласна, че някои неща на Kevin Murphy вършат чудеса за по-фина коса.

# 616
  • Варна
Е направо ми убихте целия ентусиазъм да поръчам Хроноложист Cold Sweat. Старата серия ми е много любима. Сега съм пред дилема......

# 617
Мен ме спряхте от закупуването на поредния термик, като за цяло лято съм ползвала всеки по 1 път, защото не се суша и слагам за разкош.... та термик не ми е необходим, ама пусто любопитство...
Имам нужда от малко помощ - https://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/vazstanovyavashta-mask … al-therapy-178-ml - това чудо някой ползвал ли го е, директно по скалпа ли се маже, утежнява ли, дължините имат ли нужда от отделна маска/балсам, колко често мога да я ползвам?

# 618
  • Някъде там
Мен ме спряхте от закупуването на поредния термик, като за цяло лято съм ползвала всеки по 1 път, защото не се суша и слагам за разкош.... та термик не ми е необходим, ама пусто любопитство...
Имам нужда от малко помощ - https://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/vazstanovyavashta-mask … al-therapy-178-ml - това чудо някой ползвал ли го е, директно по скалпа ли се маже, утежнява ли, дължините имат ли нужда от отделна маска/балсам, колко често мога да я ползвам?

Използвах я на всяко миене.
Маската ми харесва, има ментов аромат и охлажда скалпа(усещането все едно изтръпва).
Използвах я на всяко миене. Нанасях само на корени по дължините слагай друга.
Не съм пробвал да я нанеса цялата по дължините.
Препоръчате ми серум за по бързо израстване на косата?
Не искам да я пускам много дълга, просто искам да мръдне два три пръста и да поддържам тази дължина, като никога не искам вече дълга коса Simple Smile

# 619
Благодаря, Искрица!
От серумите за растеж, които съм ползвала май най-осезаем ефект бях видяла от Extencioniste на Керастаз в комбинация с всекидневни масажи на скалпа, някъде 1 пръст и половина за 30 дни ми се струва че бях докарала.
Сега дадох почивка от всякакви серуми и без да ми се смеете, от седмица всяка вечер си варя отвара от коприва (корен и листа) и репей и ползвам вместо тоник. Ще варя и мажа докато ми писне, пък да видим дали и какъв ефект би имало Satisfied Satisfied Satisfied

# 620
Аз преди много време ползвах хининова вода срещу косопад и за бърз растеж.Бях доволна и сега се замислих дали да си взема пак.
Някой друг ползвал ли е?

# 621
И аз съм ползвала хининова вода и имаше резултат, обаче няколко фризьор са ми казвали, че не е много добра за косата. Един вид косъмът след нея израства тънък и не е здрав.
Пийч, би ли споделила как точно го нанасяш този тоник - обливка ли правиш или го слагаш в пулверизатор и пръскам?

# 622
Кои от протеиновите продукти са вегетариански? Знам, че кератинът, който се слага се прави от истинска коса или от пера на кокошки.

# 623
Вики, правя малко количество, около 70-80 мл, защото трайността на отварата е максимум 12 часа и то ако се държи в хладилник (демек го правя вечер, нанасям и имам и за сутринта да нанеса) Аз имам старо шишенце от тоник на Кингсли и обливам в корените обилно и масажирам. Нито омазнява, нито втвърдява косата.

# 624
  • Някъде там
Благодаря, Искрица!
От серумите за растеж, които съм ползвала май най-осезаем ефект бях видяла от Extencioniste на Керастаз в комбинация с всекидневни масажи на скалпа, някъде 1 пръст и половина за 30 дни ми се струва че бях докарала.
Сега дадох почивка от всякакви серуми и без да ми се смеете, от седмица всяка вечер си варя отвара от коприва (корен и листа) и репей и ползвам вместо тоник. Ще варя и мажа докато ми писне, пък да видим дали и какъв ефект би имало Satisfied Satisfied Satisfied
Пийч, пробвал съм серума за дълга коса.
Не видях косата ми да расте по бързо от стандартното.
Използвах шампоан, маска и серум.
Шампоана го харесвам, не ми раздразни скалпа, маската правеше косата ми гладка и добре подредена.
Възлагах големи надежди на серума,но не оправда очакванията ми.
Серума на ФК действа страхотно от към растеж, освен ще взема да си го подновя него.
В момента използвам гела на давинес, от него имам доста нови раздтежи, не забелязвам по бързо израстване.

# 625
NunaVangelova,
По това, което споделяш, имай предвид, че много е възможно да ти пасне и Paul Mitchell и в частност Marula Oil, ако и за тънка коса - Light версията.
#Kerastase Specifique Bain Prevention е супер шампоан, маската от серията - също, аз доста често съм си позволявяла да ги препоръчвам тук.
И аз съм фен на Miriam Quevedo, от златната серия най-хубава е маската, заслужава си да се пробва. Поне сериите им имат травъли и също може да се тестват.
И аз съм съгласна, че някои неща на Kevin Murphy вършат чудеса за по-фина коса.
Аня на Пол Мичъл имам точно това олио както шампоана и балсама за обем от серията които още не съм ползвала, но олиото в началото нещо не се разбрахме но напоследък го слагам постоянно даже и на суха коса да пригладя и съм много доволна от ефекта.

По мнението ми за новото Термо Хроноложист описвам каква ми е косата- тънка,слаба,чуплива,светло кестенява, боядисвам я цялата на около три месеца,не е зле просто е пет косъма. На различните коси може да е друго,на мен и термик цимента не ми пасна а го взех с такъв ентусиазъм,но отиде при сестра ми, сега се чудя ако и на него бях дала шанс можеха да се променят нещата.

# 626
Въпреки, че не е от професионалната козметика, аз съм доволна от нощния серум на Апивита, който е против косопад. Двуфазен е, с приятен аромат и наистина поне на мен ми намали драстично косопад и имах много нови косъмчета из цялата коса. Ползвах го пролетта, и сега пак започвам, че пак почна да ми пада повече коса.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 16:08 от Вилислава Николова 621077

# 627
  • by the sea
само Апивита не съм ползвала Grinning чувала съм хубави неща за другите им продукти, ще си го взема да пробвам.
За растеж съм била доволна от  тоника на Philip Kingsley, Mediceuticals - Cellagen но това е доста агресивен продукт кожата се зачервява,ако успеете да изтраете леко парене и зачервяване за 5мин -после минава.
Маската за скалп я имам и аз -ползвам я веднъж седм, с шампоан Bioclenz, пестя си я само за скалп и надолу мажа други балсами. Доволна съм.
Davines Energizing -  леко пари и той.
Лично аз си правя понякога и маска с косово масло и Амла (индийската билка).

edit:  забравих да добавя L'oreal Aminexil ампулките, много съм доволна и от тях

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 15:31 от RedPanDa

# 628
Здравейте, може да е коментирано, но не открих.
Колко често се нанася серума за растеж на Eprouvage? Ще го ползва приятеля ми, който си мие главата всеки ден.
Никъде не намерих колко често се ползва и в продължение на колко месеца. Трябва ли почивка след това и колко време?

Благодаря предварително!

# 629
  • Някъде там
Пробвах синия балсам на джойко .
Приятно ме изненада .
Косата е мека , обемна .Мислех ,че този тип продукт ще ми изсуши косата, но не стана така .
Балсама за блондинки на джойко също е доста добър продукт и определено си върши работата за премахване на нежелани отенъци той също омекотява косата без да я докарва до лигавост .По евтин е от Керастаз и се справя добре с изрусените краища Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 08:51 от Искрица

Общи условия

Активация на акаунт