Изгубил е интерес или аз някъде греша някъде

• 12 673
  • 432
  •   1
Отговори
# 345
Отвратителна си, Стели Joy

# 346
След 2 години връзка примерно, пак ли до тоалетната ще бягаш, щот от ся ти казвам, баси прецаквацията ще е.
Първото споделено пръц на дамата е ключов момент за  дълбочината на отношенията ви. Минават на друго ниво вече, по-дълбоко, по-духовно, по-истинско.

След 8г връзка, все още си ходех в тоалетната Simple Smile Може би, защото рядко имам газове 😁

# 347
След 2 години връзка примерно, пак ли до тоалетната ще бягаш, щот от ся ти казвам, баси прецаквацията ще е.
Първото споделено пръц на дамата е ключов момент за  дълбочината на отношенията ви. Минават на друго ниво вече, по-дълбоко, по-духовно, по-истинско.

След 8г връзка, все още си ходех в тоалетната Simple Smile Може би, защото рядко имам газове 😁

Късметлийка.
Майка ми е така.
За 22 години не съм я чувала веднъж.

Отвратителна си, Стели Joy

Отвратително себе си 😎

# 348
Микси, ти на колко години си?
Добре си направила, че не си го търсила. Поведението му е некоректно, но живота продължава. Забавлявай се 🤗

При мен се получи нещо подобно с предишния( за справка на запознатите от форума шурето), в рамките на месец почти всяка вечер у тях, винаги взимаше за хапване, глезеше ме, приятно отношение, филми, секс, даваше ми книги да чета (беше по време на извънредното положение и нямаше къде да излизаме) и изведнъж спряхме да се търсим. Чудех се дали не съм сбъркала някъде, но си казах, че просто не е бил моя човек. Иначе до ден днешен ми харесва всички снимки, но не е писал, освен пожелание за рождения ми ден. Но пък ровейки се из профила на бившата му харесах брат й, сетих се че ми е писал преди години и сега съм с него. Всяко зло е за добро 🤗
Не че и той е китка за мирисане - вятър го вее на бял кон 😅 но е по близо до мен като характер и повече си паснахме.
[/quote

На 28 съм. Радвам се за теб надявам се да си щастлива. 🤗

Аз на 27 🤗
Пълно щастие казват хората, че нямало. 😁
И аз посветих тема на господина във форума. 😅 Гледам да не го мисля много на принципа каквото стане, отначало приемах всичко съвсем на майтап, ама взех, че се привързах. 😊

# 349
Рози,веднага ти отговарям!
Съгласна съм с теб напълно,но мъжките се отегчават,на тЕх тр да им се поднася на час по лъжичка -ако им дадеш кацата с меда и отиде коня у ряката...

Интересно ми е какво мислите по въпроса. Аз също съм чувала мнения, че мъжете се палят повече от загадъчни жени - имам предвид такива, които си мълчат и бавно разкриват същността си.
Дали това е по-скоро правило, или зависи от човека. А и какво удоволствие би доставило на един мъж да излиза 2-3 месеца с една жена докато я опознае и накрая да разбере, че не са един за друг. Кому е нужна тази загуба на време и емоции?

Добре де..Но в един момент спираш да си загадка..А после?
А и ,може би има значение..
Ако целта е да има мъж до теб..Играта е да го задържиш..
Има и друг вид отношения обаче..

# 350
я и аз да се включа...сещам се една съученичка разказваше,че станала тъй близка с гаджето си че пред него си се изхождала по голяма нужда,което като чух и бях -уау,уот да ф.к!
Тва прекалено бе,ай всеки да си знае гърнето .Кък мама казва;
"Всеки има г.ъ..з ма се смеят на тоя който си го показва.

# 351
я и аз да се включа...сещам се една съученичка разказваше,че станала тъй близка с гаджето си че пред него си се изхождала по голяма нужда,което като чух и бях -уау,уот да ф.к!
Тва прекалено бе,ай всеки да си знае гърнето .Кък мама казва;
"Всеки има г.ъ..з ма се смеят на тоя който си го показва.

Е това вече е прекалено 😳😂

# 352
Добре си направила, че не си го търсила. Поведението му е некоректно, но живота продължава. Забавлявай се 🤗

При мен се получи нещо подобно с предишния( за справка на запознатите от форума шурето), в рамките на месец почти всяка вечер у тях, винаги взимаше за хапване, глезеше ме, приятно отношение, филми, секс, даваше ми книги да чета (беше по време на извънредното положение и нямаше къде да излизаме) и изведнъж спряхме да се търсим. Чудех се дали не съм сбъркала някъде, но си казах, че просто не е бил моя човек. Иначе до ден днешен ми харесва всички снимки, но не е писал, освен пожелание за рождения ми ден. Но пък ровейки се из профила на бившата му харесах брат й, сетих се че ми е писал преди години и сега съм с него. Всяко зло е за добро 🤗
Не че и той е китка за мирисане - вятър го вее на бял кон 😅 но е по близо до мен като характер и повече си паснахме.
[/quote

Аз на 27 🤗
И аз посветих тема на господина във форума. 😅 Гледам да не го мисля много на принципа каквото стане, отначало приемах всичко съвсем на майтап, ама взех, че се привързах. 😊
Има пълно щастие зависи от къде ще го погледнеш. Обикновено май така се случва, когато е на майтап най-присърце ги приемаш нещата. Както казва една възрастна съседка "Мъже с лопата да ги ринеш" 😁

# 353
Съгласна съм с теб напълно,но мъжките се отегчават,на тЕх тр да им се поднася на час по лъжичка -ако им дадеш кацата с меда и отиде коня у ряката...

Интересно ми е какво мислите по въпроса. Аз също съм чувала мнения, че мъжете се палят повече от загадъчни жени - имам предвид такива, които си мълчат и бавно разкриват същността си.
Дали това е по-скоро правило, или зависи от човека. А и какво удоволствие би доставило на един мъж да излиза 2-3 месеца с една жена докато я опознае и накрая да разбере, че не са един за друг. Кому е нужна тази загуба на време и емоции?

Може и аз да съм дърво, но игричките не ми допадат /не само при свалки/, бързо ми омръзва. Не мога да мисля ако направя или кажа еди какво си, как той ще реагира, дали ще му привлека вниманието. Колко ли време може човек да издържи така.
А и факт е, че има семейства с 40-50 и повече “стаж”. При такива случаи има ли значение дали партньорите са се опознали за 1 месец или за половин година, щом толкова време могат да се търпят.

# 354

[/quote

Аз на 27 🤗
Има пълно щастие зависи от къде ще го погледнеш. Обикновено май така се случва, когато е на майтап най-присърце ги приемаш нещата. Както казва една възрастна съседка "Мъже с лопата да ги ринеш" 😁

Абсолютно съм съгласна 😁
Казах си този мъж го искам, няколко дена не спрях да го мисля, той пък взе, че ми писа и така. После имахме кратка раздяла защото бившата му го търсеше ( към днешна дата са се блокирали и не контактуват). Не мисля, че е човекът с когото ще имам семейство и деца, но съм решила да се забавлявам и да живея за момента.

# 355

Аз лично не мисля, че можеш да опознаеш човек за месец или два. Трябва време и ситуации. Всичко е съвкупност от напасване, интереси, привличане. Имам приятели, които са вече 15 години заедно и все още искрата си гори, подкрепят се, говорят на всякакви теми.

# 356
Аз също съм чувала мнения, че мъжете се палят повече от загадъчни жени - имам предвид такива, които си мълчат и бавно разкриват същността си.
Това, освен че е трогателно наивно, е измислено от отблъснати в началото жени, гаранция Grinning Наистина ли вярвате в такова нещо?
Освен ако не си някаква ненормалница, няма какво толкова да разкриваш на час по лъжичка в продължение на години. Имам предвид съществено. Разни дребни детайли от рода на носиш пола - носиш пола до коляното - носиш дори минипола - това не е разкриване.
Само се замисли/ете - мъж, на когото трябва да му се правиш на клоун доживот, че да не вземе да те опознае и да му доскучееш. Това не е мъж, който става за т.нар.сериозна връзка.
Ама ако някоя иска да полага такива Сизифови усилия, ок...

# 357
Казах да не се улавяте в думата.
Иронията е, че хора, които твърдят че са винаги на 100% себе си даже и не са 100% себе си във форум с непознати. Кажете ми какви са реакциите като пръцнете още първата вечер с новото гадже или като си наместите прашките под полата пред очите му.
Щото аз не го правя 🤣

Много не ти е адекватен примерът, даже никак, ама си отметни, че те разбрахме.

# 358
Въсщност сега като Ви чета, се замислих, че хората, които си знаят кусурите, се разкриват бавно и постепенно, за да може другия да свикне полека-лека с недостатъците им и така докато приеме истинската им същност. Имах един такъв хубостник, който изглеждаше доста свестен и стабилен, и едва след 2-3 месеца се усетих за какво става на въпрос, но и аз бях по-млада де.
Момъкът пък, за който разказах тук, явно си мислеше, че е голямата работа и си казваше всичко. Така още на втората среща разбрах, че той не е за мен, но за неагажираща връзка ставаше.
Обикновено преценката ми в рамките на месец се оказва правилна.

# 359
Аз показвам себе си още от самото начало, предпочитам човекът да ме види такава, каквато съм включително и кусурите ми (в крайна сметка никой не е идеален). Не харесвам прикрити хора, превземки и губенето на време, даже си имам принцип за първи срещи - не се гримирам много, обличам нещо обикновено както си ходя в ежедневието.

Общи условия

Активация на акаунт