Изгубил е интерес или аз някъде греша някъде

• 12 689
  • 432
  •   1
Отговори
# 330
Стела е права! Ти от куртоазия може да питаш дали да помогнеш с нещо или да поръчаш храна да не мисли че ходиш там да те ''храни '' и го ''използваш'' ,обаче си запази женското поведение.
Достатъчно е да си мила,да налееш вино и да си говориш с него докат' се прави на шеф в кухнята.(шегувам се,може човека да може да си готви яко и вкусно).Обач винаги показвай независимост,т.е.-не си скръствай краката сякаш ти е длъжен-бъди част от играта но не главната роля.Аз лично не обичам да ми плащат посотянно ,да ми подаряват и т.н.Може би щото това ме кара да се чувствам зависима и уязвима пък и бих се чувствала ''евтино'' по този начин.
Не казвам,че ти правила нещо подобно-просто си разсъждаваме...на глас,ахахах

А защо да не си естествен и да подхождаш ,така както ти идва от теб?
Все пак може да е месец,може и дълго време да е..
Човек,колко дълго да е против себе си?

Аз смело мога да кажа, че бях и винаги съм себе си за добро или лошо. Каквато и да е причината за неговото "бягство" от идилията ни 😁 той губи 😂 един негов приятел му беше казал за мен " много добро момиче си намерил... А от теб нищо не става... Дано тя не го разбере скоро" много се смяхме на това, но пък явно и бързо го разбрах 😁😋

# 331
Рози,просто жента не тр да открива всичко от себе си в началото,пак може да впечатли,но може да запази няко н еща за по-нататък
Ако вземем примера на авторката: аз не бих преспивала всяка вечер ,през вечер у тях колкото и да ми харесва секса и това общо съжиетлство.Става изведнъж а не постепенно.Трябва отначало да се поставят граници и да се действа лека-полека,всичко с времето си.
Моята прабаба ,че беше проста жена от село казваше:''
Чедо,мъж да те знае до тук( и показва шията) ...Оттук нагоре ,само ти си се знай..''.

# 332
Много са страдали и ще продължават да страдат "добрите момичета" за съжаление, докато не научат правилата на играта.

# 333
Рози,просто жента не тр да открива всичко от себе си в началото,пак може да впечатли,но може да запази няко н еща за по-нататък
Ако вземем примера на авторката: аз не бих преспивала всяка вечер ,през вечер у тях колкото и да ми харесва секса и това общо съжиетлство.Става изведнъж а не постепенно.Трябва отначало да се поставят граници и да се действа лека-полека,всичко с времето си.
Чедо,мъж да те знае до тук( и показва шията) ...Оттук нагоре ,само ти си се знай..''.
По принцип е така, но според мен зависи от емоционалността на човека. Аз трудно мога да се въздържам, а и не смятам, че е нужно. Никого не съм излъгала, нямам користни или други цели, извън симпатията, като започвам отношения с даден мъж. Обикновено се показвам каквато съм. Ако не ме харесва, прав му път, има и други мъже.
Понякога обаче погрешно се разчитат сигналите на насрещния човек. Аз специално колкото повече държа на един човек, толкова повече бих спорила с него ако не съм съгласна за нещо, токлова повече бих се палила ако прави нещо, което според мен не е правилно и т.н. Имам обаче една приятелка зодия рак /понеже говорихме за зодии/, тя все се прави на онеправдана, на жертва, не й пука много-много за мъжете, но ги върти на пръста си. В момента има един, който на месец харчи по около 2000 лв. за нея, при все, че не е първа хубостница и първа младост. Тя никога не му противоречи, не го апострофира, все е съгласна, съчувства му, а след като й даде пари или й купи нещо, пред мен започва да го коментира какъв е смотаняк и как пак му е измъкнала някой лев.
Интересно защо на мъжете това поведение им допада повече. Може би някой мъж от пишещите тук трябва да се включи с автентичен отговор.

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 17:20 от kuku_i_pipi

# 334
Допреди няколко страници рефренът беше да не ни пука. Сега е да не показваме всичко от себе си, за да се продадем по-добре.
Не мога да преценя това повече шизо ли е, или повече шавре, ама ни едното, ни другото обяснение ме радва.

# 335

Хората сме различни..Едни,обичат игрички.Други не обичат да си губят времето или да играят.
Ако двама се искат,то не е в играта.
Мога да дам пример,но не значи,че при други ще е така.
Да си себе си,не значи да обсебваш..
А да дадеш избор..

# 336

И какво излезе сега, че няколко мръсни чинии и една прахосмукачка разбиха идилията ми за сватбата, децата и любовта на живота ми пууу ( шегувам се) така като се замисля може би грешно да си е извадил изводите, но с мой приятел сме говорили на тази тема и той ми казвал, точно обратното, че това привлича по-скоро. Знам ли и аз 🙄😁

Колкото мъже, толкова тълкувания ще има на тези действия.
И все пак лично аз бих чистила и готвила на мъж при вече сериозни отношения.
Преди години на работа в почивката си ровичкам в телефона, но подслувашм мъжете встрани от мен.
Единия коментираше от новата си приятелка с която излизаше от 2-3 месеца, че като идвала готвела и чистела.
Не помня точните думи, но не му харесало явно поведението и. Стреснал се е. Натегачка ли я нарече, не помня.
Друг мъж може по-друг начин да реагира, трети пък въобще няма да му направи впечатление.

# 337
Колкото мъже, толкова и отговори ще чуеш, но за всеки случай избягвай да го правиш от тук нататък.
По ще ти провърви, ако в началото на връзката наблегнеш на кокетниченето, смеха, приятните разговори и естествено хубавия секс, от колкото да се отдаваш на битовизми.

В началото на връзкатa, а после - ще видим.
😃

# 338
Казах да не се улавяте в думата.
Иронията е, че хора, които твърдят че са винаги на 100% себе си даже и не са 100% себе си във форум с непознати. Кажете ми какви са реакциите като пръцнете още първата вечер с новото гадже или като си наместите прашките под полата пред очите му.
Щото аз не го правя 🤣

# 339
Рози,веднага ти отговарям!
Съгласна съм с теб напълно,но мъжките се отегчават,на тЕх тр да им се поднася на час по лъжичка -ако им дадеш кацата с меда и отиде коня у ряката...

Интересно ми е какво мислите по въпроса. Аз също съм чувала мнения, че мъжете се палят повече от загадъчни жени - имам предвид такива, които си мълчат и бавно разкриват същността си.
Дали това е по-скоро правило, или зависи от човека. А и какво удоволствие би доставило на един мъж да излиза 2-3 месеца с една жена докато я опознае и накрая да разбере, че не са един за друг. Кому е нужна тази загуба на време и емоции?

# 340
Отдавна си натъкмих режима на хранене, за да не обгазявам без нужда, пък прашки не нося. Тъй че и аз не ги правя тия работи, ама щото съм себе си Sunglasses

# 341
Микси, ти на колко години си?
Добре си направила, че не си го търсила. Поведението му е некоректно, но живота продължава. Забавлявай се 🤗

При мен се получи нещо подобно с предишния( за справка на запознатите от форума шурето), в рамките на месец почти всяка вечер у тях, винаги взимаше за хапване, глезеше ме, приятно отношение, филми, секс, даваше ми книги да чета (беше по време на извънредното положение и нямаше къде да излизаме) и изведнъж спряхме да се търсим. Чудех се дали не съм сбъркала някъде, но си казах, че просто не е бил моя човек. Иначе до ден днешен ми харесва всички снимки, но не е писал, освен пожелание за рождения ми ден. Но пък ровейки се из профила на бившата му харесах брат й, сетих се че ми е писал преди години и сега съм с него. Всяко зло е за добро 🤗
Не че и той е китка за мирисане - вятър го вее на бял кон 😅 но е по близо до мен като характер и повече си паснахме.

# 342
Аз пък защото съм себе си, си пръцкам в тоалетната не пред хората 😂 а за прашките как уцели не знам.... Намествала съм си ги точно пред този господин.... Заради шеги и закачки😁

# 343
Микси, ти на колко години си?
Добре си направила, че не си го търсила. Поведението му е некоректно, но живота продължава. Забавлявай се 🤗

При мен се получи нещо подобно с предишния( за справка на запознатите от форума шурето), в рамките на месец почти всяка вечер у тях, винаги взимаше за хапване, глезеше ме, приятно отношение, филми, секс, даваше ми книги да чета (беше по време на извънредното положение и нямаше къде да излизаме) и изведнъж спряхме да се търсим. Чудех се дали не съм сбъркала някъде, но си казах, че просто не е бил моя човек. Иначе до ден днешен ми харесва всички снимки, но не е писал, освен пожелание за рождения ми ден. Но пък ровейки се из профила на бившата му харесах брат й, сетих се че ми е писал преди години и сега съм с него. Всяко зло е за добро 🤗
Не че и той е китка за мирисане - вятър го вее на бял кон 😅 но е по близо до мен като характер и повече си паснахме.
[/quote

На 28 съм. Радвам се за теб надявам се да си щастлива. 🤗

# 344
След 2 години връзка примерно, пак ли до тоалетната ще бягаш, щот от ся ти казвам, баси прецаквацията ще е.
Първото споделено пръц на дамата е ключов момент за  дълбочината на отношенията ви. Минават на друго ниво вече, по-дълбоко, по-духовно, по-истинско.

Общи условия

Активация на акаунт