Изгубил е интерес или аз някъде греша някъде

• 12 834
  • 432
  •   1
Отговори
# 30
Дрън дрън. Хора всякакви. Как може да слагате всички под общ знаменател. Аз пък познавам много щастливи и читави двойки, които в началото докато се напаснат кой какво и как са преживели не едно недоразумение. Да влизаш в положение и да разбираш, не означава да се унижаваш. Има здравословни граници.
Аз не обичам шикалкавене и криворазбрано защитаване на его. Пука ти за човека - питаш като мъжко момиче "пич, кво правим?". Приемаш отговора и продължаваш напред.

Ама защо още да пита?! Звъняла,търсила.Пича зает,ангажиран.Казал е,че ще звънне.
Ама ей на,още е зает..на море е:)

# 31
Ами той се е изяснил човека. Е, със снимки от морето, не с авторката, но си е отговор.
Повръща ми се от такива.

# 32
Не бъркаш.
Тоя филм, всъщност - сериал - го играя от няколко години с различни мъже. То срещи, интерес, разговори посред нощите и разбира се секс, и в един момент нещо се обръща и се почва - няма да мога днес, защото здраве, работа, кола, жилище, мама. Днес става утре, утре става събота, съботата така и не идва.
Честно казано, съзнавам фактите, но все още си преживявам обидата.
Скоро (разбирай последната половин година) не съм имала такива контакти, просто отрязвам каналите за контакт с всеки, който 'забрави' да ми се обади повече от 3 дни - номерът в черен списък, вайбър и скайп блокирани. Да се оправят.

# 33
Може аз да не съм разбрала правилно обяснението на авторката.

# 34
Когато ти показват, какво има да питаш?
Жената се впуска в отношения с надеждата за дълга връзка, мъжът за малко или много секс, според възможностите му. Преди и след актуването са различни и двамцата. Преди - мили, сладки -ще кажеш - най-добрия и интересен човек, когото познавам...
След. Едната става настъпателна, другият криещ се. Няма грешки. Има разминаване. В повечето случаи.
Понякога става и по другия сценарий, но тогава въпроси и чуденки няма.

Последна редакция: чт, 13 авг 2020, 12:31 от luna

# 35
  • софия
Тук важи приказката - както дошло, така си отишло! Свиркай си и изобщо не се занимавай с такъв индивид. Преди години така излизах с един, веднага ме почна да ме нарича с обръщения като "любовче" и тем подобни, запозна ме с майка си, с дъщеричката си, почна да търси място за да живеем заедно...на мен ми беше доста странно(не заживяхме заедно, беше твърде рано)! Не измина  месец и почна да не пише, да не звъни и даже да ми се репчи, че искам внимание! Написах на две на три, че такъв човек изобщо не ми трябва и приключих. Мисълта ми е да цениш себе си, и винаги да имаш едно на ум, а когато видиш, че очевидно човека те прави на маймуна, просто си хващаш чантичката и черта.

# 36
Не съм съгласен, че нищо не си дължат, защото биха си нарушили комфорта ако си отворят устата.
Човек от бакалията като излиза пожелава приятен ден, тук след месец-два изследване на тялото на другия го забравяш все едно нищо не е било?
Нежната душа като няма сили да продума, барем два реда текст да прати. Ангажирал си човек със себе си, чака те, мисли те, оправдава те, надява се... все тая ли ти е вече?...

# 37
Хора, като сте видяли , че не ви признават за 5 пари - продължавайте с живота си... кво се тровите, не разбирам... кво ще постигнете, дори и да получите обяснението си. Ще го засрамите ли? Не, най-вероятно ще ви сметне за досаден.
Отново казвам, говоря за етапа на зарибявка, а не сериозна връзка от година, две и повече...

# 38
Това са просто консуматори. Серийна моногамия - трябва бързо да убедят мацката, че са сериозни, за да има секс, запознават я с близки, ох, ах, после преминават на следващата. За какво да губят време с обяснения, неудобни разговори и т.н.? Преминава се нататък, прийомите са същите, защото тези прийоми работят. Хем задоволени, хем разнообразие, хем никаква отговорност - че каква отговорност към човек, с когото си един месец? Ами те само са се зарибявали, нищо сериозно, самовнушение е, жената пак не е разбрала. Много е задушаващо, много са притиснати, котката им е болна, бизнесът страда, на мама ѝ расте трето ухо, телефонът е счупен, интернет няма. Така се живее лесно, не образува бръчки.

# 39
  • софия
Това са просто консуматори. Серийна моногамия - трябва бързо да убедят мацката, че са сериозни, за да има секс, запознават я с близки, ох, ах, после преминават на следващата. За какво да губят време с обяснения, неудобни разговори и т.н.? Преминава се нататък, прийомите са същите, защото тези прийоми работят. Хем задоволени, хем разнообразие, хем никаква отговорност - че каква отговорност към човек, с когото си един месец? Ами те само са се зарибявали, нищо сериозно, самовнушение е, жената пак не е разбрала. Много е задушаващо, много са притиснати, котката им е болна, бизнесът страда, на мама ѝ расте трето ухо, телефонът е счупен, интернет няма. Така се живее лесно, не образува бръчки.
Съгласна съм!

# 40
Не съм съгласен, че нищо не си дължат, защото биха си нарушили комфорта ако си отворят устата.
Човек от бакалията като излиза пожелава приятен ден, тук след месец-два изследване на тялото на другия го забравяш все едно нищо не е било?
Нежната душа като няма сили да продума, барем два реда текст да прати. Ангажирал си човек със себе си, чака те, мисли те, оправдава те, надява се... все тая ли ти е вече?...
Принципно съм съгласна,но делата са красноречиви.Аз като си обичам моя мъж асфалта ще изям да отида при него и барем един час ще намеря в тежкото си ежедневие да му покажа че ми е важен,че държа на него.Обичания човек усеща че е обичан,не се съмнява.

# 41
Когато ти показват, какво има да питаш?
Жената се впуска в отношения с надеждата за дълга връзка, мъжът за малко или много секс, според възможностите му. Преди и след актуването са различни и двамцата. Преди - мили, сладки -ще кажеш - най-добрия и интересен човек, когото познавам...
След. Едната става настъпателна, другият криещ се. Няма грешки. Има разминаване. В повечето случаи.
Понякога става и по другия сценарий, но тогава въпроси и чуденки няма.

А-ха да си напиша мнението, и видях, че Луна ме е изпреварила. Извадила ми е думите от устата. Клавиатурата, да съм по-точен. Simple Smile

Vяско, смея да ти препоръчам да се кандидатираш за държавен служител. Там харесват разсъждения от типа - света се дели на два вида хора - кредитори и длъжници. Държавните служители са кредиторите, естествено. Все нещо сме им длъжни.
Възможно е да бъркам, но ми се струва, че там ще си си точно на мястото и ще можеш обосновано да определяш кой какво дължи.
Под Кой да се разбират мъже като мен - вечни длъжници.
Trollface

# 42
Джеймс, това че не съм уточнила мизерното поведение на мъжа, не означава, че не го мисля. Но и повечето жени се връзват на тая  нискоразрядна тъпня.  Какво ви  пречи да кажете - Искам един, два пъти секс и да не ме занимаваш с глупостите си!
Да лъжеш някому надеждите е как да се изразя по-меко - пАткенско. Надявам се е разбираема последната дума и злоупотребената буква.

# 43
  • софия
Винаги са мълчали като пукали и винаги така ще си мълчат Grinning рядкост са тези, дето си казват.

# 44
Принципно съм съгласна,но делата са красноречиви.Аз като си обичам моя мъж асфалта ще изям да отида при него и барем един час ще намеря в тежкото си ежедневие да му покажа че ми е важен,че държа на него.Обичания човек усеща че е обичан,не се съмнява.
Е да, но колко хора мислят трезво в такава ситуация. Делата са красноречиви отстрани, от много теми тук обаче доста добре си личи, как жените като клъвнат и или не виждат така красноречиво, или и да виждат не регистрират видяното. И по-скоро гледат да оправдаят играча, да се влачат с надежди и да изстрадват кефа му. Малко са железни като Гал, а вероятно и тях ги боли.

Джеймс, ако ти се припознаваш в героя от темата, твоя работа.
Ако пък имаш проблем конкретно с мен, за целта си има арменски поп, звънни му, на държавна работа е, ще те отрази повече.

Общи условия

Активация на акаунт