Изгубил е интерес или аз някъде греша някъде

• 12 765
  • 432
  •   1
Отговори
# 45
Джеймс, това че не съм уточнила мизерното поведение на мъжа, не означава, че не го мисля. Но и повечето жени се връзват на тая  нискоразрядна тъпня.  Какво ви  пречи да кажете - Искам един, два пъти секс и да не ме занимаваш с глупостите си!
Да лъжеш някому надеждите е как да се изразя по-меко - пАткенско. Надявам се е разбираема последната дума и злоупотребената буква.

Пречи това, че на
Цитат
- Искам един, два пъти секс и да не ме занимаваш с глупостите си!
не връзват Wink

# 46
Ами намерете си такива, които връзват, недейте да лъжете хората, пък даже и да са жени. 😃
(Не е лично към теб)

# 47
Джеймс, това че не съм уточнила мизерното поведение на мъжа, не означава, че не го мисля. Но и повечето жени се връзват на тая  нискоразрядна тъпня.  Какво ви  пречи да кажете - Искам един, два пъти секс и да не ме занимаваш с глупостите си!
Да лъжеш някому надеждите е как да се изразя по-меко - пАткенско. Надявам се е разбираема последната дума и злоупотребената буква.

Пречи това, че на
Цитат
- Искам един, два пъти секс и да не ме занимаваш с глупостите си!
не връзват Wink
Не е вярно. Достатъчно моми и жени търсят точно това. Ако искаш да не те занимават с глупости, първо определи точната цел. Сами си усложнявате битието, че и на други.

# 48
Едната става настъпателна, другият криещ се. Няма грешки. Има разминаване. В повечето случаи.
Има разминаване, да. При така описаната ситуация той е бил настъпателният. Тя поема стъпката и той се покрива?
Некоректно е.
Да не говорим, че аз лично на това не му казвам настъпване, а просто интерес. И не виждам нищо за паника.
Изглежда доволна бройка мъже са повярвали в мита за мъжа-ловец, дето губел интерес в момента на хващане на плячката.

# 49
  • София
Жива манипулация от негова страна, смисъл няма. Такива мъже не се променят!

# 50
Едната става настъпателна, другият криещ се. Няма грешки. Има разминаване. В повечето случаи.
Има разминаване, да. При така описаната ситуация той е бил настъпателният. Тя поема стъпката и той се покрива?
Некоректно е.
Да не говорим, че аз лично на това не му казвам настъпване, а просто интерес. И не виждам нищо за паника.
Изглежда доволна бройка мъже са повярвали в мита за мъжа-ловец, дето губел интерес в момента на хващане на плячката.

Ако е настъпателен, що е настъпателен? Насилник.
Ако не е настъпателен, що не е настъпателен. Мухльо.
С две думи - без шапка е.

# 51
Гали, недей така.
Мъже- ловци, а у, не категоризирайте момчето като повърхностен плейбой , само защото авторката казала така.  Може нещо да го е отблъснало в нея и така тактично да се опитва да приключи понаташни взаимоотношения. В интерес на истината, тези, склонните да търсят обяснения и на мен не са ми по вкуса и много често почват с търсенето им много рано, даже без да се усещат.
Обяснение защо някой си е тръгнал, той често или не може сам да даде, или не знае как да го даде без да прозвучи грубо. Аз например не мога да се насиля и да кажа "ами не ме привличаш вече/  с нещо ме отблъсна"...
Предпочитам с действия - постепенно отдалечаване, да направя така че да стане ясно, че няма да я бъде. Да си секнат мераците.
Предполагам че и други хора процедират така.

# 52
Гали, недей така.
Мъже- ловци, а у, не категоризирайте момчето като повърхностен плейбой , само защото авторката казала така.  
Скрит текст:
Може нещо да го е отблъснало в нея и така тактично да се опитва да приключи понаташни взаимоотношения. В интерес на истината, тези, склонните да търсят обяснения и на мен не са ми по вкуса и много често почват с търсенето им много рано, даже без да се усещат.
Обяснение защо някой си е тръгнал, той често или не може сам да даде, или не знае как да го даде без да прозвучи грубо. Аз например не мога да се насиля и да кажа "ами не ме привличаш вече/  с нещо ме отблъсна"...
Предпочитам с действия - постепенно отдалечаване, да направя така че да стане ясно, че няма да я бъде. Да си секнат мераците.

Какво момче бе, не беше ли чичак?

# 53
Ако е настъпателен, що е настъпателен? Насилник.
Ако не е настъпателен, що не е настъпателен. Мухльо.
С две думи - без шапка е.
Много грешни интерпретации правиш.

Гали, недей така.
Мъже- ловци, а у, не категоризирайте момчето като повърхностен плейбой , само защото авторката казала така.  Може нещо да го е отблъснало в нея и така тактично да се опитва да приключи понаташни взаимоотношения. В интерес на истината, тези, склонните да търсят обяснения и на мен не са ми по вкуса и много често почват с търсенето им много рано, даже без да се усещат.
Обяснение защо някой си е тръгнал, той често или не може сам да даде, или не знае как да го даде без да прозвучи грубо. Аз например не мога да се насиля и да кажа "ами не ме привличаш вече/  с нещо ме отблъсна"...
Стели, по принцип не е невъзможно, но е малко вероятно. В смисъл такъв, малко вероятно е самат авторка да го е отблъснала с нещо у себе си. Такива мъже се отблъскват сами. Иначе си права, че нямат разумно и/или прилично обяснение, особено ако е минал и етапът със секса.

# 54
Доброто старо  постепенно отдалечаване известно още като вадене на душа с памук.

# 55
Джеймс иска да му противоречат.Ако кажете "бяло", той ще опонира с "черно". Ако кажете "черно", той веднага ще скокне " мнееееее, бяло е".

# 56
Джеймс иска да му противоречат.Ако кажете "бяло", той ще опонира с "черно". Ако кажете "черно", той веднага ще скокне " мнееееее, бяло е".

Егати зебрата!

# 57
Доброто старо  постепенно отдалечаване известно още като вадене на душа с памук.
Ваденето на душата с памук не беше ли единият да иска нещо, което другият не харесва/одобрява, и издалеко и силно завоалирано да се усуква и манипулира, за да го получи?

# 58
Гали, защо да е малко вероятно? Тя не вижда грешките си, следователно не ги е споделила .не е нападка лично към нея, никой не вижда собствените си грешки по принцип.. Ако една връзка не се получи, едва ли вина има само единия.
Вяско, верно тука пресолих. Аз лично спирам да звъня изведнъж.. ама и на мен ми се е случвало, не е като да не е.
(Нали още си говорим за млада """връзка""" на етап месец-два?)

# 59
Ваденето на душата с памук не беше ли единият да иска нещо, което другият не харесва/одобрява, и издалеко и силно завоалирано да се усуква и манипулира, за да го получи?
Пак се връзва. Когато след омайничето и мушкатото искаш бегонията но не и момината сълза.

Общи условия

Активация на акаунт