Изгубил е интерес или аз някъде греша някъде

• 12 762
  • 432
  •   1
Отговори
# 60
Малко вероятно е, защото ако наистина има връзка, то трудно ще се разпадне по този начин, да не кажа невъзможно. Просто връзка няма. Имало е взаимен интимен интерес, секс без реален ангажимент, което не е същото като връзка. Ама бил я запознал, ама споделял, ама... Приятели и дори познати си познават родата и си говорят за работата и други общи приказки. Това въобще не е признак за каквото и да е.

# 61
Че е постъпил като малка сива мишка, факт е, можеше директно да каже, че на този етап не търси връзка, но му допада. От там нататък тя да си прецени ще има ли само меренге, или ще търси НЕГО.
Не е постъпил така, здраве да е! Ама да му търси обяснения, да му пише, да му звъни, "ма ти що ся тъй праЙш?", за мен това си е жива излагация, снижаване без нужда, демонстриране колко е засегната и едва ли не признание, че е носител на титлата " златен пенис". А то не е така, просто поредния бройкаджия, нищо различаващо се, нищо запомнящо се. На такива хора само безразличие, нищо повече, излишно е дори човек да се засегне от подобни изпълнения.

# 62
Поне едната страна е считала, че интерес има, справка - заглавието.

Другият може да се оправдава колкото иска, че е свободен електрон, но не е малоумен, та да не забележи как негласно ангажира жената, щом очевидно и пука.
Уплашил се, омръзнало му, хубаво тръгва си, ама вече се е сближил с един човек, не може да кажеш нищо не е станало. Или по време на секса са си говорили на Вие?
 Че и след кафе среща хората си казват чао.
Просто поредната га яди кифтета ни рива драма. Но не и нищо, поне за един човек не.

# 63
"Раздялата" се случва при двойки, които са ексклузивни. Отношенията ви не са били сериозни и той не е давал такива заявки. И не, не е длъжен да ти обявява края на интереса си към теб. Игнорирането е същото съобщение. Не всички отношения трябва да водят до нещо сериозно, понякога хората просто убиват време едни с други. И сигурно ще се питаш тогава защо те е запознал с приятелите си и сте си писали всеки ден? А ако те третираше като играчка за секс по-доволна ли щеше да си? Уважавал те е достатъчно, за да се постарае да ти е приятно, но това не е обещание за връзка, нито любов.

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 00:03 от handsOfTime

# 64
И аз съм го играла същото.. Противоречиви сигнали и накрая: "Жените очакват да предложа секс". Идваше да ме търси посред нощите, докато му беше интересно, после изведнъж се сети, че имал работа, следване и прочие. Най-тъжното е, че аз имах чувства. И че винаги съм коректна с мъжете, никога не съм разигравала и заблуждавала, не го считам за нормално поведение.
Проблемът не е в точните хора, които знаят какво (не) искат. В такива като този тип е, без значение от пОла му. Като не си наясно със себе си, остани за малко сам, защо заблуждаваш и нараняваш други хора? Не харесваш някого достатъчно, не ти е до връзки, нямаш време - има начини да се изясни деликатно. Колко такива страхотни приятели-мъже имам, навремето не се е получило друго, но сме били почтени един към друг и се уважаваме и днес.
Кому е нужно да се разиграват циркове и после ти, невинният, излизаш виновен за всичко?

# 65
Когато ти показват, какво има да питаш?
Жената се впуска в отношения с надеждата за дълга връзка, мъжът за малко или много секс, според възможностите му.

За пореден път ме разчувстваш.
На жената колко пъти трябва да ѝ се обяснява да не влиза в преразход?

# 66
Омръзвате бързо, не го мислете. Ама то вие май дори нямате връзка.
Във всеки случай, не се бутайте там, където не сте желани вече.

# 67
Братане, ескортните мацки като си тръгват (те или ти де) казвате ли си нещо? Питам от...научен интерес.

# 68
Можеше и на ЛС. Grinning Ами нищо по-различно от изпращането с прясно гадже. Зависи и от твоето отношение. Не знам какво по-различно си очаквал, не говорим за друг биологичен вид Grin

# 69
Ама то си се връзва с темата...щото и пича от същия биологичен вид уж. Иначе 10х за откровеността, то ще вземе да излезе полезен рисърча.

# 70
Когато ти показват, какво има да питаш?
Жената се впуска в отношения с надеждата за дълга връзка, мъжът за малко или много секс, според възможностите му.

За пореден път ме разчувстваш.
На жената колко пъти трябва да ѝ се обяснява да не влиза в преразход?
Така действам на хората.
Пък жената, когато, тогава. Не може всяка от раз да стане типичен мъжага я.

# 71
Без да са ми вповече мъжките хормони, и от чиста загриженост го казвам Simple Smile

# 72
Къде е авторката. На партенка ми заприличва тази тема. Не стана ясно с кой е отишъл на море любовникът и

Омръзвате бързо, не го мислете. Ама то вие май дори нямате връзка.
Във всеки случай, не се бутайте там, където не сте желани вече.

не ти ли се струва гадничко мъж да използва жена за забавление, заблуждавайки я за целта, че има сериозна връзна с него. И като му писне да я захвърли и остави с усещането, че е употребена и разочарована. Правилно ли е според теб да се използва желанието на жена за сериозна връзка за лично временно забавление и после Айде марш?

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 09:52 от Skrekkelig

# 73
Много жени се вманиачават на тема "сериозна връзка" и сами се поставят в тъпи ситуации.

# 74
Много жени се вманиачават на тема "сериозна връзка" и сами се поставят в тъпи ситуации.

По-голяма глупост не можа ли да избълваш? Как може да наречеш желанието за създаване на семейство вманячаване? За теб сигурно и стремежа да си гледаш децата по най-добрия начин пак е безсмислена мания?

Напротив - тук проблемът са мъжете. Те се вманиачават в секса и съсипват живота на свестните жени. Сексът може да е мания, но не и сериозната връзка стрино

Общи условия

Активация на акаунт