Изгубил е интерес или аз някъде греша някъде

• 12 776
  • 432
  •   1
Отговори
# 105
Тя ще не ще ще продължи напред - има ли друг избор Wink

# 106
Авторката не се яви, явно е пързалка; но ако случайно е истина, такъв не заслужава даже да му върнеш партакешите. Камо ли обаждания, обяснения и т.н.

# 107
Като чета и се чудя ,някои дали са имали нормални връзки.
Бил я заблуждавал само за секс.
Тя пък искала семейство.
А то се случило нещо между тях.В началото явно е било вълнуващо и приятно,щом я е представил на приятели и близки.
После нещо се е бъгнало.Но няма топки да го каже директно.
Избрал е най-подлия вариант,сама да се усети.
Няма нищо ненормално  във времето да започнат да те дразнят черти в характера на човека отсреща или да изгубиш влечение.
Но се иска сила да го кажеш в очите.

# 108
Ето, точно за това говоря! Използване е това, никакво пазене на достойнството. Ако този сам имаше достойнство и се усещаше като МЪЖ, щеше да подходи по съвсем друг начин.
Не разбирам как така не става ясен проблемът! Не, че на някой си му се прави секс с различни, а че разиграва, а после с най-невинно изражение - "Ама какво толкова е станало". Ако вие постъпвате така с хората, искам да ви обърна внимание, че последствията за отсрещния могат да са много тежки. И ако сте честни има много по-голям шанс да ви разберат и приемат.
Три години се боря със сериозна депресия и най-много ме засегна именно това - потъпкването на достойнството ми като жена, на принципите, с които живея цял живот и гаврата с доверието ми. Не, че някой си не ме е разпознал като половинката на живота си. Ако ви изглежда смешно и архаично, просто си го спомнете, когато някой с вас се изгаври по същия начин.

Права си. Ама да ти обърна внимание, че хората, които постъпват така въобще не им пука за последствията за отсрещния човек.

# 109
Не им пука какви са последствията за другия. Може и да им е пукало първите пъти, когато са били на по 20-25 години, малко да ги е посърбявала съвестта, че не е съвсем редно да се постъпва така, но с възрастта им е минало. Цинични чичаци, и тук във форума е пълно с такива.

# 110
Какво получаваш без да даваш?
Даваш секс - получаваш секс. Има сделка.
Един иска повече от това, друг - не. Няма сделка.

Нечестно ще е ако някоя от двете страни е принудена да бенефицира повече отколкото реципира. При тях е доброволно.
Ами то при това положение, за какво точно броят пари мъжете, буквално купувайки си секс?
За какво доплащат?

# 111
Малко се впечатлих, как една жена очаква от един мъж първо брак, после секс, деца и да бъде издържана от този мъж.
Това е чудесно, но честно казано съм на мнение, че ако една жена е с такива очаквания, то има голяма вероятност да остане стара мома.
Не че искам да плюя мъжете, но те си живеят само за собствения кеф и направо си е шестица от тотото да срещнеш мъж, които е готов да се обвърже и да гледа деца. Издръжката е силно пожелателна, но достарядко срещана.
По темата: разминали сте се, не се ядосвай. Гледай напред и никакви обвинения и депресии, такъв е живота.

# 112
Не те иска, мацка. Не се занимавай. Така, както го описваш, ние няма как да знаем дали си го ритнала по кокалчето и дали не си сбъркала в нещо, което да го е отблъснало.

Вие връзка не е като да сте имали - явно предпочита да действа на принципа, че след 50-я игнор ще се досетиш. Не му се лепи като удавник за сламка и не му искай обяснения. Даже ако ти се образува в един момент, обясни му спокойно, че това поведение не влиза в идеята ти за добро изкарване.

Чудно лято е - иди си намери някое хубаво момче, което няма да те мотае и ще чака с нетърпение да идете на море!

# 113
Ами то при това положение, за какво точно броят пари мъжете, буквално купувайки си секс?
За какво доплащат?
За да си тръгнат и да не досаждат излишно Grinning

# 114
Братане, толкова си студен и циничен. Ама жените все пак са хора, като спиш с един човек се привързваш, искаш да сте заедно. Това енормално. Имам чувството, че ама грам човещина не е останала.

# 115
Братане, толкова си студен и циничен. Ама жените все пак са хора, като спиш с един човек се привързваш, искаш да сте заедно. Това енормално. Имам чувството, че ама грам човещина не е останала.
Жените се привързваме като правим секс,мъжете не .

# 116

Ама защо се учудваш. Повечето мъже са като Братан.
Да Bobchita, хормони, какво да ги правиш.

Абе познавах един дето си играеше така с жените. Много чаровен, но все лъжеше, обещаваше и зарязваше.
Но всеки си намира майстора.
Та и той си го намери. Карма, какво да правиш. Всеки рано или късно си получава заслуженото.

Лошо няма да искаш секс без обвързване. Това е едно. Но да лъжеш и заблуждаваш вече говори за определени дефицити.

# 117
Не бъркаш.
Тоя филм, всъщност - сериал - го играя от няколко години с различни мъже. То срещи, интерес, разговори посред нощите и разбира се секс, и в един момент нещо се обръща и се почва - няма да мога днес, защото здраве, работа, кола, жилище, мама. Днес става утре, утре става събота, съботата така и не идва.
И аз имах такъв случай. Съветът ми към авторката е да блокира мухльото, само си губи времето с него. Миже да й е гадно месец време, но след това ще има да се чуди как въобще е могла да излиза с такъв човек.
За мен това са хора с комплекси, егоцентрични и егоисти. Просто не се заслужават.
Само за сравнение мога да посоча случай с моя позната, която започна връзка с мъж и той още в самото начало я предупреди, че не иска сериозни отношения. Нея това я устройва и сега се виждат по 1-2 пъти месечно, главно за секс.
Това поведение аз лично намирам за по-мъжко, но за съжаление мъжете с топки вече са на изчезване.

# 118
Жените се привързваме като правим секс,мъжете не .

Не е вярно!
И в двете посоки.

# 119
Ама защо се учудваш. Повечето мъже са като Братан.
Не са, мен форумът ме направи такъв.

Общи условия

Активация на акаунт