Изгубил е интерес или аз някъде греша някъде

• 12 753
  • 432
  •   1
Отговори
# 150
Тия, дето не ги боли, не влагат емоции и са по един много конкретен начин 'над нещата', у нашето село им казваме емоционални инвалиди.

за момент дори си бях помислила, че заради това, че аз не съм настроена на такава вълна, той е загубил интерес
А, това и на мен ми се случи, да се чудя такава шаврантия ли изглеждам Grinning

# 151
На тез, дето цял живот нещо някъде ги боли друго им казват. Галинор, за съжаление поведението ти спрямо мъжете е точно такова, от каквото самата ти се оплакваш.
Рози, разбирам те, и така да си живееш можеш. Никой не е казвал да се зориш да преживяваш болежките Wink

# 152
E как пък някой ще се възползва от теб, без твое позволение ? Като не ти изнася ставаш и си тръгваш. Доста жени използват секса за примамка ( уж и на нея и е хубаво), обаче като не му получи "душата" изведнъж се оказва, че тя очаквала да получи любов и сега е излъгана.
С мъжът ми спах на 3-та среща, изцяло по моя инициатива. После той настояваше за сериозна връзка с цел брак. Но и да не ми се беше обадил никога повече, какво от това, щеше да си остане хубавият спомен от хубавият секс. Сексът е удоволствие и ако се приема така, никой няма да се чувства прецакан.

Ми ей така, не всички сме еднакви, на някои им трябва повече време да се опознаят и отпуснат, влюбчиви са, привързват се, по-чувствителни са и не търсят само секс в определен момент или по принцип. Други пък никога не ги е боляло, защото са над нещата, минават нататък без много анализи и толкоз.
Ами тогава чакаш, докато се почустваш достатъчно уверена в сериозните му намерения. Ти определяш колко.  Не тръгваш на море веднага с него и изчакваш с запознанството с родата, нали ? Нещо не ми се връзва. Съгласяваш се доброволно на секс, а всъщност тайничко очакваш любов. И после, ако той не се влюби в теб е виновен ? Щура работа. Това е капан. Ако съм мъж ще бягам надалеч

# 153
Не виждам нищо умно, отговорно и зряло в това да се прокламира човек да е 'над нещата'. В смисъл, това, че някой няма емоционален и интелектуален капацитет да обхване и съществуването на други хора, с техните нужди, не бива да е проблем на тези други хора, а обикновено в това се превръща.
Също това, че някой не поема критика или я приема лично, не е повод да се спре критиката на този тип поведение.

# 154
На тез, дето цял живот нещо някъде ги боли друго им казват. Галинор, за съжаление поведението ти спрямо мъжете е точно такова, от каквото самата ти се оплакваш.
Рози, разбирам те, и така да си живееш можеш. Никой не е казвал да се зориш да преживяваш болежките Wink

Не:) Аз не съм Драма Куин ..
Но факт е,че остави отпечатък ,който ме прави несигурна..
Това всячески се опитвам да изкореня..
Да не прехвърлям върху други отношения.

# 155
Нещо не ми се връзва. Съгласяваш се доброволно на секс, а всъщност тайничко очакваш любов. И после, ако той не се влюби в теб е виновен ? Щура работа. Това е капан. Ако съм мъж ще бягам надалеч
Не съм съгласна с това. Сексът си е секс. Според мен трябва да се опита в началото на връзката и ако не се получава, няма смисъл от други неща. Жените също обичат секса. Ако им харесва, едва ли биха отказали поради липса на любов /каквото и да се включва в това понятие/.
В случая на авторката според мен водещото е не това, че не е получила любов, а това, че е лъгана. Защо е нужно младежът да я представя на родители, приятели, да я кани на море и т.н. Това създава други впечатления. Дори и една жена да няма сериозни намерения като влиза в една връзка, такова поведение от мъжа може да й обърне представите и в един момент да си каже "Този е толкова сериозен, не е за изпускане, искам семейство с него". Така мъжете сами се вкарват във филма.
В същото време всеки има право на уважение, което включва честно и откровено отношение, независимо дали с партньора му ги свързва само секс, или има и нещо в повече.

# 156
Ами тогава чакаш, докато се почустваш достатъчно уверена в сериозните му намерения. Ти определяш колко.  Не тръгваш на море веднага с него и изчакваш с запознанството с родата, нали ? Нещо не ми се връзва. Съгласяваш се доброволно на секс, а всъщност тайничко очакваш любов. И после, ако той не се влюби в теб е виновен ? Щура работа. Това е капан. Ако съм мъж ще бягам надалеч

Човек придобива житейски опит и практика с времето, но тук във форума виждам, че има хора, които явно не са правили грешки и са се родили научени, нямат и едно любовно разочарование, дори и по време на младежките си наивни, чувствителни години, никога никого не са преценили погрешно, не са се влюбили без да искат и т.н.

# 157
Емоционалната интелигентност и емпатията са като превенцията. Приказките надбягват действията, теорията спъва практиката.
Simple Smile

# 158
Да, да... Приказките често надбягват действията, особено във форума, особено общите приказки. Някои обаче и действаме и казваме какво е станало, други си ланкат на общо основание за действия и не разбират какво се говори и защо.

# 159
Дренке, звучиш като постоянно напушената гъсеница от "Алиса". Толкова зен, че азен.

# 160
Гал на тебе скоро не съм ти обяснявала за ен - ти път персонално, че лични истории тук не съм и нямам намерение да разнасям.  Виждам, че повечето имате проблем с преработването на негативния опит в позитивен, та оттам ви звуча по-различно от това, което на вас ви харесва.

Simple Smile

# 161
Виждаш грешно, смени си очилата. Ако не можеш да направиш разлика между разказ и извод, проблемът не е в разказващия, а в твоята глава. Голям почитател съм на емпиричния подход, но когато има еднакво развитие в 20 от 20 разказа, то да решиш да си потрошиш лично кратуната и да станеш 21вия ми се вижда излишно. А общите приказки са съвсем излишни.
Ама разни хора, някои обичат да си ланкат. Който не може да мисли и действа, го удря на философия.

# 162
Дайте да продължим по философски, че ако минем на емпирично, ще стане трагично. Без имена.

# 163
А разбрах, очаква се всеки мъж с който си легнеш да се влюби безапелационно в теб, да падне на колене и да ти предложи брак с диамант (24 карата) ? Да де, ама в реалният живот май не е точно така.

# 164
Гал, досега да се беше поучила от чуждия лош опит, поне.

Общи условия

Активация на акаунт