Изгубил е интерес или аз някъде греша някъде

• 12 834
  • 432
  •   1
Отговори
# 195
Даже и ако вихрим фантазия..
Пича е сърдит.
Как ще ходи на море без него.С приятелки.
Та на пък.Виж ме!

# 196
Ако четем авторката, той демонстративно качил снимка от морето.
Дали и той знае, че е демонстрирал нещо?
А тя дали се е тагнала ли се е демонстративно?

# 197
Хора, какъв брак и деца ви гонят, толкова ли е трудно да разберете, че това отношение на иди ми-доди ми е обидно?

# 198
В случая е дойди ми, иди ми 😂

# 199
Не само безсрамна гад, ами и отмъстителен 😡😡😡

# 200
Не само безсрамна гад, ами и отмъстителен 😡😡😡
Този твоя момък направо свестен излезе в сравнение с този Joy

# 201
Това са вашите интерпретации на липсата на повече информация. Запълвате, запълвате и чак си вярвате.

# 202
Това са вашите интерпретации на липсата на повече информация. Запълвате, запълвате и чак си вярвате.

Авторката,ближе рани на жаркото слънце с ледени коктейли най-вероятно Simple Smile
Весели дружки и море са чудна терапия:)

# 203
Даже е минала вече дузина мъже в тъгата си Grinning

# 204
Даже е минала вече дузина мъже в тъгата си Grinning
Братане,защо се поставяте в епицентъра:)
Толкова по-приятни неща има:)))
На почивка по женски:)

# 205
Тва да си на страната на жена срещу други жени е кауза пердута. По-добре да си сипе човек малко тъга с много лед насаме.

# 206
Аз мисля, че ценното в случая е авторката да се опита да не трупа гняв в себе си и да не се чувства употребена (някъде назад една потреителка така описа себе си, много жалко). Загубата е за пича, не е за нея. Така че, няма никва драма. Той даже услуга и прави. Така тя има възможност да срещне някой друг, който ще е нейният човек.

# 207
Тва да си на страната на жена срещу други жени е кауза пердута. По-добре да си сипе човек малко тъга с много лед насаме.
vяsko, жалиш ли се? Половината и повече форум са ти във фен-клуба.

# 208
хех Луна, аз пийвам теб те хваща.

# 209
На пича може да му е кофти за нея. Ние не знаем. Нямаме неговата версия. Междудругото "гадно" е  да зарежеш някого. Да си ти на мястото на зарязващият. Кофти е чувството да знаеш, че причиняваш страдание на другия. Да поемеш обвиненията на отсрещната страна, да те ненавиждат, да те разнасят по приятелки, да те изкарат гад. Сложни са човешките отношения. Като добавим и секса към тях, става още по-сложно.
Аз лично от моят опит предпочитам да ме зарежат, отколкото аз да зарежа някого. Преживяла съм и двете, но чувството на вина, когато знаеш че някой страда заради теб е доста по-гадно.

Ти си много странен образ. За пръв път срещам човек, който предпочита да го зарежат щото му е много гадно да зарязва. Има начин да направиш зарязването по-безболезнено и дори да не се усеща зарязан човекът и мисля, че всеки го дължи на другия. Може лека полека да се разделите, да говорите за отношенията си, да сте приятели и лека полека да скъсате нишката. Това с резките раздели е отвратително, както и с лъжите и разиграването на господинът от треда. Сигурна съм, че не му е кофти за нея - даже ми се струва, че изпитва удоволствие, че я е зарязал и и е причинил страдание. Самият факт, че е пуснал снимка от морето във фейса ми говори, че целенасочено иска да я дразни. Жалък комплексар

Общи условия

Активация на акаунт