Изгубил е интерес или аз някъде греша някъде

• 12 748
  • 432
  •   1
Отговори
# 225
  • Обран бостан ;)
Само да отбележа, че "море с ново гадже и с няколко нейни приятелки" излиза много по-скъпо и като пари, и като нерви от "море с гадже".  

Личен опит, който може би и той има.

За другия път да знаете.

# 226
Авторке - просто си уцелила лайното тоя път. Дори не знам какво трябва да си научила от тази история. Може би да тръгваш предпазливо, да не вярваш на всичко което виждаш първоначално, да не влагаш сериозност и емоции преди да си се убедила, че си струва....

# 227
Нещо не ми се връзва. Съгласяваш се доброволно на секс, а всъщност тайничко очакваш любов. И после, ако той не се влюби в теб е виновен ? Щура работа. Това е капан. Ако съм мъж ще бягам надалеч
Не съм съгласна с това. Сексът си е секс. Според мен трябва да се опита в началото на връзката и ако не се получава, няма смисъл от други неща. Жените също обичат секса. Ако им харесва, едва ли биха отказали поради липса на любов /каквото и да се включва в това понятие/.
В случая на авторката според мен водещото е не това, че не е получила любов, а това, че е лъгана. Защо е нужно младежът да я представя на родители, приятели, да я кани на море и т.н. Това създава други впечатления. Дори и една жена да няма сериозни намерения като влиза в една връзка, такова поведение от мъжа може да й обърне представите и в един момент да си каже "Този е толкова сериозен, не е за изпускане, искам семейство с него". Така мъжете сами се вкарват във филма.
В същото време всеки има право на уважение, което включва честно и откровено отношение, независимо дали с партньора му ги свързва само секс, или има и нещо в повече.

Да, точно.... Сега се сещам негови разсъждения, че в отношенията между двама души слагаш на везната положителните и отрицателните черти, че никой не е идеален. Не се чувствам използвана и захвърлена, защото съм правила секс и не се е получило...случват се такива неща наясно съм, но когато кажеш "Аз съм директен, когато има нещо си го казвам в очите" би трябвало да действаш така. Аз това не разбирам. Казваш нещо правиш го... Или изобщо не го казвай.

# 228
Стремежът към сериозни отношения е нещо хубаво, но пак казвам- нещата трябва да се случат органично, спонтанно от само себе си.
Аз от описания от авторката мъж не видях някакъв играч, плейбой и искащ главно и само секс, а човек който един месец активно се е "занимавал" с това момиче, запознавал го с приятели, роднини...
играчите не стоят по цял месец на една "играчка", според мен.
В един момент решил, че или не е готов за това или тя не е човека за него. Драма няма.най -големия му грях е че се отдръпва с намеци, а не в прав текст, най-вероятно за да не я нарани.
Като го чуя това "страх им е да се изправят като мъже" и... Не знам.от кво да го е страх бе, от жена ли? Пази и достойнството, това е. Тя да продължи да си го опазва и да приключва.
По хубаво ли щеше да и стане "виж, не те искам повече, нещо не се получава". - едва ли.
Почти с всичко написано съм съгласна, без това "опазване" на достойнството. Значи аз ти звъня и се разбираме за ресторант, после не ти звъня, после пак ти звъня и се разбираме за уикенд на морето, после пак не ти звъня...ти си нон стоп на въртележката "иска ме-не ме иска" - голямо пазене на достойнстовото ще да е. Ако искаше да се отдръпне без да навлиза в обяснения, просто да спре да й предлага срещи, морета и ресторанти. Мисля, че е по-коректно.

Ето това е, искаш да се отдръпнеш от един човек... Ама ходиш да го видиш, предлагаш вечери, казваш му ще се видим. Защо е нужно кажи си не се получава и не се занимавай с глупости. Обяснения не съм искала, а просто да бъде откровен. Благодаря на всички някои искрено ме развеселиха 🤗 Аз продължавам напред, не бих го потърсила на сила хубост не става. И не знам той дали пази достойнството ми, но аз грижливо си го пазя. 🌞

# 229
Е, сега се сетих за лафа на една бивша колежка, точно за такива ситуации - Бъди пич, кажи не! Толкова мъка може да се спести.

# 230
А ти обещаваш ли да не го мъмриш пред строя?
Е, сега се сетих за лафа на една бивша колежка, точно за такива ситуации - Бъди пич, кажи не! Толкова мъка може да се спести.

# 231
  • Обран бостан ;)
Във връзка с последния пост се замислих - какво ли е чувството да те поканят на вечеря или море с цел да те ..... нали.

Никога не ми се е случвало т.е. винаги аз съм бил канещия. Получавал съм откази (не е приятно), получавал съм и положителни отговори, но честно казано не знам как бих отговорил ако не мен ми се случи.

То, реално едва ли ще ми се случи Trollface  но, замислих се просто.

# 232

Да, точно.... Сега се сещам негови разсъждения, че в отношенията между двама души слагаш на везната положителните и отрицателните черти, че никой не е идеален. Не се чувствам използвана и захвърлена, защото съм правила секс и не се е получило...случват се такива неща наясно съм, но когато кажеш "Аз съм директен, когато има нещо си го казвам в очите" би трябвало да действаш така. Аз това не разбирам. Казваш нещо правиш го... Или изобщо не го казвай.

По такива сметкаджийски приказки ми  е ясен един човек.
Обичаш някого и с отрицателните му черти. Не правиш сметки с колонки с + и -.
Една позната имаше такова отношение към мъжете. Харесваше двама. Единия с много високи доходи, имоти.
Харесваше и друг с по-малко доходи, обикновен човек. Влечеше я към втория, но меркантилността и победи. Избра първия, не и се получи, разведе се.
Втория си има хубаво семейство.

# 233
Авторке  ,а ти не се сети за една много възможна вероятност ,която ти е убягнала ,но може би доста съществена.
Например:човека е срещнал друга ,която го привлича повече от теб.
Знаеш..мъжете харесват с очите.Просто не е бил влюбен в теб,защото повярвай ми влюбен мъж няма да изчезне тъй изведнъж или просто си е паднал яко по някоя друга.
Освен товеа мъж на море сам...не мислА. Ако е с приятел ,би се тагнал поне веднъж а тия снимки ,че уж е сам ми намирисва че е с нова мадама и двамата не желаят да го афишират.Това е!
Не те трие от фейса ,за да не те нарани но се е тагнал за да ти покаже ясно че туй е краят.

# 234
Ал Бънди, може би ще се наложи да приемеш от неудобство, щото иначе - гледай какво става.
Дами канят Simple Smile

# 235
Какво е това изискване той да е длъжен да се аргументира официално защо не иска вече да е с теб и да ти се обяснява "очи в очи" при несериозна връзка, продължила има-няма месец ? От къде на къде ? Всеки има право да се откаже културно и тихо и кротко да си хване пътя. Ако иска ще се обяснява ако не иска няма. Лично негово право по конституция. Представете си да отиде да се обяснява и отсреща някоя истеричка да вземе да му шибне един шамар да му сплеска бушона. Друга пък да избухне в неутешим плач, трета може да го наругае и да извика родата за подкрепление да го погнат.

# 236
Той я кани и после вазира, а поканата увисва. Не знаех, че подобно поведение е гарантирано от Конституцията, все си мислех, че последната има точно обратната цел - равни права.

# 237
Къде я кани ? Той си е отишъл на море, изобщо не я е поканил дори. Той не е изчезнал от вчера до днес. Прочети първият пост. Човека постепенно, съвсем възпитано леко се е оттеглил. Има право да го направи. Не е длъжен да дава очна ставка, ако не желае. Нищо нередно и неморално няма. Какво, майка си ли трябваше да доведе да се обясняват ?

# 238
Чета, де. Отправя покана и се покрива после.

# 239
Мъжете явно трябва да внимават какви жени канят у тях. Авторката след няколко преспивания едва ли не си е въобразила, че вече живеят заедно Grin Как не го е питала още "Ние с теб вече какви сме си" Joy А може би и там й е грешката.

Общи условия

Активация на акаунт