Изгубил е интерес или аз някъде греша някъде

• 12 748
  • 432
  •   1
Отговори
# 75
Чакай бе, какво създаване на семейство, ходят от един месец..  😳
Ако хората се напаснат като характери "сериозното" се случва от само себе си.

# 76
Skek, опитваш се да пробутваш датските режипишковски ценности тук ли?

Да ти кажа три тайни.
Мъжете ги интересува секса.
Мъжете флиртуват заради секса.
Мъжете се женят заради секса.

Ако не ги знаеш случайно.

Много жени се вманиачават на тема "сериозна връзка" и сами се поставят в тъпи ситуации.
+1, всеки с филмите си.

# 77
За тая работа със секса има един много хубав израз - не е нужно за едната наденичка да взимаш цялото прасе.

# 78
Не съм съгласен, че нищо не си дължат, защото биха си нарушили комфорта ако си отворят устата.
Човек от бакалията като излиза пожелава приятен ден, тук след месец-два изследване на тялото на другия го забравяш все едно нищо не е било?
Нежната душа като няма сили да продума, барем два реда текст да прати. Ангажирал си човек със себе си, чака те, мисли те, оправдава те, надява се... все тая ли ти е вече?...
Оф, това все едно аз съм го писала Grinning

# 79
Skek, опитваш се да пробутваш датските режипишковски ценности тук ли?

Да ти кажа три тайни.
Мъжете ги интересува секса.
Мъжете флиртуват заради секса.
Мъжете се женят заради секса.

Ако не ги знаеш случайно.

Много жени се вманиачават на тема "сериозна връзка" и сами се поставят в тъпи ситуации.
+1, всеки с филмите си.

Е хубу. Жените тогава пък се женят за да има кой да ги издържа тях и децата им. И тук идва проблемът им - мъжете си получават секса, ама жените  не получават своето щото мъжете са егоистични лай..а.
И пак повтарям въпроса си? Според теб това справедливо ли е или напротив - смяташ, че е съвсем в реда на нещата да получаваш без да даваш?

# 80
Какво получаваш без да даваш?
Даваш секс - получаваш секс. Има сделка.
Един иска повече от това, друг - не. Няма сделка.

Нечестно ще е ако някоя от двете страни е принудена да бенефицира повече отколкото реципира. При тях е доброволно.

# 81
Да търсиш сериозни отношения и създаване на семейство не означава, че очакваш това да се случи на първия - втория месец. НО показва с каква нагласа си. И след като знаеш какво искаш, защо да мълчиш, криеш, да се съгласяваш на всичко или оставяш другия да гадае? Уж мъжете "не четат мисли" и трябва да им се казват нещата ясно, а когато жената го прави - притиснати са. Уж жените не знаем какво искаме, а после - без бързане и тиктакащи часовници.
Според мен нещата се усещат веднага и няма смисъл да се играят игрички. Някои хора си ценим и душата, и тялото толкова, че не искаме само "добро прекарване", бройки, "да видим какво ще стане" и т.н. За нас такива отношения са губене на време, което после никой няма да ни върне. Това следва да бъде уважавано. Както и "Не ми е до семейство и връзки" или "Не мисля, че си точния човек", което също е в реда на нещата.
На криеница играх последно в детските си години. Сега не го намирам за вълнуващо, а глупаво. Няма как да уважавам човек като описания. А за голям мъж е безумно. Мъжът трябва да излъчва стабилност, думата му да тежи.

# 82
Думата му ако тежи, има вероятност да натежее повече от твоята. Пак няма да ти е кеф.

# 83
Стремежът към сериозни отношения е нещо хубаво, но пак казвам- нещата трябва да се случат органично, спонтанно от само себе си.
Аз от описания от авторката мъж не видях някакъв играч, плейбой и искащ главно и само секс, а човек който един месец активно се е "занимавал" с това момиче, запознавал го с приятели, роднини...
играчите не стоят по цял месец на една "играчка", според мен.
В един момент решил, че или не е готов за това или тя не е човека за него. Драма няма.най -големия му грях е че се отдръпва с намеци, а не в прав текст, най-вероятно за да не я нарани.
Като го чуя това "страх им е да се изправят като мъже" и... Не знам.от кво да го е страх бе, от жена ли? Пази и достойнството, това е. Тя да продължи да си го опазва и да приключва.
По хубаво ли щеше да и стане "виж, не те искам повече, нещо не се получава". - едва ли.

# 84
Никой не говори за авторитарност и грубо налагане, от чиято и да е страна. Никога не можеш да имаш всичко от живота и хората не са играчки, които да си вземеш ей така. Това го приемам. Уважавам хора, които знаят какво искат и си го отстояват. Говоря за друг един феномен. Определени подмолни "женски" номерца при мъжете са определено противни. В наши дни е направо епидемия вече. Непрекъснато чувам и чета за такива истории. Както казваше майка ми едно време, когато скривах някоя по-лоша оценка - "Гледаш ме е очите и ме лъжеш". Животът на всички ни ще е по-лек, когато спрем с лъжите и заблудите и не третираме останалите като глупаци.

Думата му ако тежи, има вероятност да натежее повече от твоята. Пак няма да ти е кеф.

# 85
Какво достойнство пази, бе, къзъм, той я изклатил вече, сега решил да й пази достойнството Grinning Това са самозаблуди, за да не признаеш истината, че като жена си направила грешка с този мъж.

# 86
Какво получаваш без да даваш?
Даваш секс - получаваш секс. Има сделка.
Един иска повече от това, друг - не. Няма сделка.

Нечестно ще е ако някоя от двете страни е принудена да бенефицира повече отколкото реципира. При тях е доброволно.

Има случаи, в които жените търсят секс - самата аз съм била в такава ситуация като млада. И съзнателно съм се занимавала с мъже, които знам, че НЕ искат сериозна връзка с мен, а само секс.
Ето това е сделка.

Но да искаш семейство, да даваш секса от който другия се нуждае с надеждата, че и той ще ти даде това, което от ти се нуждаеш, но това никога да не се случи - е това не е сделка, а възползване и прецакване

# 87
Стремежът към сериозни отношения е нещо хубаво, но пак казвам- нещата трябва да се случат органично, спонтанно от само себе си.
Аз от описания от авторката мъж не видях някакъв играч, плейбой и искащ главно и само секс, а човек който един месец активно се е "занимавал" с това момиче, запознавал го с приятели, роднини...
играчите не стоят по цял месец на една "играчка", според мен.
В един момент решил, че или не е готов за това или тя не е човека за него. Драма няма.най -големия му грях е че се отдръпва с намеци, а не в прав текст, най-вероятно за да не я нарани.
Като го чуя това "страх им е да се изправят като мъже" и... Не знам.от кво да го е страх бе, от жена ли? Пази и достойнството, това е. Тя да продължи да си го опазва и да приключва.
По хубаво ли щеше да и стане "виж, не те искам повече, нещо не се получава". - едва ли.
Почти с всичко написано съм съгласна, без това "опазване" на достойнството. Значи аз ти звъня и се разбираме за ресторант, после не ти звъня, после пак ти звъня и се разбираме за уикенд на морето, после пак не ти звъня...ти си нон стоп на въртележката "иска ме-не ме иска" - голямо пазене на достойнстовото ще да е. Ако искаше да се отдръпне без да навлиза в обяснения, просто да спре да й предлага срещи, морета и ресторанти. Мисля, че е по-коректно.

# 88
Гали, според мен жените не губят достойнството си от изклатване. Те го имат изконно, като всяка личност. Не сме 18 век по селата. Ако някой мисли другояче, проблема си е в неговия телевизор.
Тоскана, аз от обясненията честно казано се обърках кой на кого звънял, предлагал и в каква хронологична последователност. Ако той не знае кво иска, си е негов проблем, а не на авторката, тя вече трябваше да е разбрала че няма да я бъде и да приключва. Без много чуденки.

# 89
Измежду тези прозвънявания има комуникация, отношения, действия, бездействия, но ние нито сме виждали, нито чували какво точно се е случвало между тези хорица.

Общи условия

Активация на акаунт