Изгубил е интерес или аз някъде греша някъде

• 12 731
  • 432
  •   1
Отговори
# 240
аз не видях някъде авторката да казва ,че имат официални отношения,тоест връзка.Тя твърди че е точна винаги с хората и коректна,а изобщо не прочетох дали е разговаряла на тема-във връзка ли сме или просто си прекарваме свободното време заеедно..
Аз познавам мъже,които канят жените в тях ,гледат филми,секс и т.н. ,но нямат връзка.Май това е в нейната глава само.Ако нямат установени отношения какви обяснения очакваш бе моме.Да не говорим за демонстративната постъпка че отишла на море и се тагнала.Толкова ли като правите разни неща не умееете да се покриете и да го играете малко хитро а не така по детински да се дразните.Ти си му се поднесла на тепсия,нна 2 ден почнала да спи у тях и хич не е дала нишан той да я гони ,да я мисли.Ма както казваше една дърта(на години) позната
-Внимавай,как ще си я поднесеш.

# 241
Чета, де. Отправя покана и се покрива после.
А тя не беше ли разбрала от няква снимка във фейса, че той е на море ?
На нея пък за к'во са и нужни неговите обяснения що няма да бъдат заедно ?
Радвам се за нея, че си е прекарала готино и се е забавлявала на морето. Мъже бол. Толкоз

# 242
Той я кани и после вазира, а поканата увисва. Не знаех, че подобно поведение е гарантирано от Конституцията, все си мислех, че последната има точно обратната цел - равни права.

Леле мале, какви неща пишело в тая Конституция  rotfImbo

# 243
Ами да от него идват "хайде утре вечер да вечеряме" "хайде, аз като приключа ще ти звънна да се видим". Да за морето аз го поканих, тъй като той ме покани с неговите приятели защо аз да не го поканя? Не виждам нищо лошо ок видимо не е имал желание да дойде, може и с друга да е отишъл ок. Не съм искала обяснения, а директно да каже" не се получават нещата " и не че е длъжен, а така би било коректно... Според мен 😊

# 244
Добре, дай пак отначало, защото тук почнахте много да фантазирате авторката какво си е помислила.
Имаш си човек, с когото се виждаш и пукаш от месец. Този човек на 5.08. ти казва - хайде да се видим на 8.08. Ти се съгласяваш и си запазваш съботната вечер. На 7.08 той казва, че му е изникнало нещо и не се виждате на 8.08. Викаш си, случва се.
На 10.08. той ти казва - дай да наваксаме, да се видим вечерта в други ден. Казваш добре и предприемаш нужните действия да не ти е заета вечерта. На 11.08. той ти казва, че пак нещо изникнало и среща отново няма. Викаш си - случва се, въпреки че леко те заглождва съмнението как за 5 дни изниква нещо непредвидено, но... Животът понякога е непредвидим.
Твоят човек на 14.08. ти казва да се видите в събота и обещава, че тоя път няма какво да ви попречи. Добре, освобождаваш деня и... човекът изчезва.
Сега от тая тема разбирам, че трябва да съм ок, ако някой така ми губи времето, когато явно няма реален интерес към срещи, и да махна с ръка. И освен това не бива да споделям във форума, защото 20 човека някак ще си измислят, че вече съм се била видяла в бяла рокля и ся ми е кофти, че не съм успяла да вържа добре бъдещия съпруг.

# 245
Ами да от него идват "хайде утре вечер да вечеряме" "хайде, аз като приключа ще ти звънна да се видим". Да за морето аз го поканих, тъй като той ме покани с неговите приятели защо аз да не го поканя? Не виждам нищо лошо ок видимо не е имал желание да дойде, може и с друга да е отишъл ок. Не съм искала обяснения, а директно да каже" не се получават нещата " и не че е длъжен, а така би било коректно... Според мен 😊
Ей тка като почнете значи..той какво казал а сега защо не иска!Еми не иска и точка,и ти не може да искаш всеки да е като теб.Повечето мъже се оттеглят без обяснения,независимо че тврдят че са директни и сега ще ти кажа,защо не ти дава обяснение-защото от един отговор от негова стрна на твой въпрос ще последва и втори и трети въпрос,а те не обичат да се обясняват.
И аз имах преди 8 години един такъв дето ме търсеше и илизахме и ме водеше в тях да спим където живееше майка му ,дори сме яли и пили на една меса с нея и след 2 мес такива отношения той така отиде на почивка с друга и се тагна с нея.Разбираш ли ме сега?
По-добре ли ще то е да разбереш нещо подобно?Дали не би се почувствала унизена ако узнаеш че след такива бурни отношения както описваш е избрал друга?

# 246
Ей тка като почнете значи..
Ако някой не може да живее в общество с други хора - да ходи в гората, а не да търси сметка на другите.

# 247
Мъжете явно трябва да внимават какви жени канят у тях. Авторката след няколко преспивания едва ли не си е въобразила, че вече живеят заедно Grin Как не го е питала още "Ние с теб вече какви сме си" Joy А може би и там й е грешката.

Да, ама наистина живеехме заедно и вече правех сметка кога да си направим бебе, коя зодия ще е и измислих имена за момиче и момче.... 🙄😂

# 248
Добре, дай пак отначало, защото тук почнахте много да фантазирате авторката какво си е помислила.
Имаш си човек, с когото се виждаш и пукаш от месец. Този човек на 5.08. ти казва - хайде да се видим на 8.08. Ти се съгласяваш и си запазваш съботната вечер. На 7.08 той казва, че му е изникнало нещо и не се виждате на 8.08. Викаш си, случва се.
На 10.08. той ти казва - дай да наваксаме, да се видим вечерта в други ден. Казваш добре и предприемаш нужните действия да не ти е заета вечерта. На 11.08. той ти казва, че пак нещо изникнало и среща отново няма. Викаш си - случва се, въпреки че леко те заглождва съмнението как за 5 дни изниква нещо непредвидено, но... Животът понякога е непредвидим.
Твоят човек на 14.08. ти казва да се видите в събота и обещава, че тоя път няма какво да ви попречи. Добре, освобождаваш деня и... човекът изчезва.
Сега от тая тема разбирам, че трябва да съм ок, ако някой така ми губи времето, когато явно няма реален интерес към срещи, и да махна с ръка. И освен това не бива да споделям във форума, защото 20 човека някак ще си измислят, че вече съм се била видяла в бяла рокля и ся ми е кофти, че не съм успяла да вържа добре бъдещия съпруг.

Абе Гал, кво значи губил ти времето. Ти нали си с някой, за да си прекарате готино заедно ? Ми не винаги нещата се задълбочават. Понякога прекъсват. Хиляди причини, може изобщо да нямат нищо общо с теб. А можеше и мацката да го отсвири

# 249
Гал, на тебе бая време са ти загубили.
И все те, никога ти не си губила време Grinning
А като гледам сега пък как си се разбързала...

# 250
Не си единствена ако говориш сериозно за бебе правене и имена щото имах една позната дето на 1 месец по4на да мисли за имена на бебета,ужас

# 251
dety, означава, че някой ти ангажира част от времето с ясната идея, че няма да е до теб в тези 2-3-12 часа, и проформа се изнизва в абсолютно последния момент. Никакви рокли, бракове, ипотеки, деца и други глупости няма намесени тук. На мен като не ми се излиза - не приемам и не отправям покани. Честно, от тази тема разбирам, че подобно елементарно нещо е някаква трудна ракетна физика и не на всекиго му се удава.

# 252
Не си единствена ако говориш сериозно за бебе правене и имена щото имах една позната дето на 1 месец по4на да мисли за имена на бебета,ужас

Разбира се, че не говоря сериозно.... Това би било налудничево😁

# 253
На авторката историята се изгуби в други лични чуденки.
Чужда мисъл май в ничия глава не влиза.

# 254
Микси само не разбрах,младежа кква възраст е?

Общи условия

Активация на акаунт