Изгубил е интерес или аз някъде греша някъде

• 12 731
  • 432
  •   1
Отговори
# 255
"Ще ти звънна после" и да не ти звънне е шано намек да не очакваш повече да ти звънне. Не знам с авторката имали ли са конкретни уговорки, с дата и час или са били ала бала напред във времето.
Да каниш някой на вечеря и после нищо, авторке, аз ако бях на теб още на същата вечер щях да си направя изводите. Обяснения пак казвам са излишни Това да се уговориш нещо и да не си спазваш уговорката не съм го прайла, няма да го направя, ако някой ми го направи 2 пъти, третия път ще му е последен.

# 256
аз не видях някъде авторката да казва ,че имат официални отношения,тоест връзка.

Стана ми любопитно..Как официално се влиза в отношения ,връзка?
Заявяваме,че от днес връзката ни е връзка или?

# 257
Какво лично време ѝ ангажира, да не би да го краде?
Гал, невероятна търговка си. Адмирации!

# 258
На авторката историята се изгуби в други лични чуденки.
Чужда мисъл май в ничия глава не влиза.
Абе важното е да пренесеш личния си негативен опит с жени (понякога и с мъже) върху другите и да си доукрасиш историята.
Опс.

"Ще ти звънна после" и да не ти звънне е шано намек да не очакваш повече да ти звънне. Не знам с авторката имали ли са конкретни уговорки, с дата и час или са били ала бала напред във времето.
Да каниш някой на вечеря и после нищо, авторке, аз ако бях на теб още на същата вечер щях да си направя изводите. Обяснения пак казвам са излишни Това да се уговориш нещо и да не си спазваш уговорката не съм го прайла, няма да го направя, ако някой ми го направи 2 пъти, третия път ще му е последен.
Ако правилно прочетох, тя си е направила изводите точно след незвъненето. Дотогава, подчертавам - дотогава - все е имало някаква мижава двустранна комуникация, точно ще се видим - а, не мога да се видя, дай след 2 дни - дай да се видим - сега не мога.

# 259
Ами да от него идват "хайде утре вечер да вечеряме" "хайде, аз като приключа ще ти звънна да се видим". Да за морето аз го поканих, тъй като той ме покани с неговите приятели защо аз да не го поканя? Не виждам нищо лошо ок видимо не е имал желание да дойде, може и с друга да е отишъл ок. Не съм искала обяснения, а директно да каже" не се получават нещата " и не че е длъжен, а така би било коректно... Според мен 😊
Ей тка като почнете значи..той какво казал а сега защо не иска!Еми не иска и точка,и ти не може да искаш всеки да е като теб.Повечето мъже се оттеглят без обяснения,независимо че тврдят че са директни и сега ще ти кажа,защо не ти дава обяснение-защото от един отговор от негова стрна на твой въпрос ще последва и втори и трети въпрос,а те не обичат да се обясняват.
И аз имах преди 8 години един такъв дето ме търсеше и илизахме и ме водеше в тях да спим където живееше майка му ,дори сме яли и пили на една меса с нея и след 2 мес такива отношения той така отиде на почивка с друга и се тагна с нея.Разбираш ли ме сега?
По-добре ли ще то е да разбереш нещо подобно?Дали не би се почувствала унизена ако узнаеш че след такива бурни отношения както описваш е избрал друга?
Ами не, един отговор от него би провокирал единствено и само добри пожелания от мен без сълзи, сополи, молби и драми. Simple Smile Не, че сега без отговор провокира клетви и ругатни, нищо лошо не съм видяла от него и не бих започнала да го хуля, защото не се е получило. Единственото нещо, което ме афектира беше факта, че се покри наистина не го очаквах. Но сте прави, хората сме различни и това, че за мен подобно поведение не е ок, за други явно е. 😊

# 260
аз не видях някъде авторката да казва ,че имат официални отношения,тоест връзка.

Стана ми любопитно..Как официално се влиза в отношения ,връзка?
Заявяваме,че от днес връзката ни е връзка или?
Не,това твоят начин ли е?Или знаеш само този начин?
Значи преди/след като те запознае с рода,приятели и си през ден /всеки ден в тях аджеба няма ли отвътре да те гложди да питаш-в какви отношения сме,градим ли нещо ,как наричаш това м/у нас-френдс и бенефиТс  или нещо повече? Или пък-как ме виждаш,како съм аз за теб?Абе начини много да разбере ,бе.ОТ Марс ли падате че не може 2 въпроса да се зададат за да е всичко точно и ясно?
И да ти кажа не са влЯзли официално,да.Причини -много.Може да не му е харесало дадено нещо /черта на х-р в нея и с времето да е искал да я приеме но да не е могъл.
Не гадая,просто в тоя месец е било начало-не се е получило-окей.
Ще пореве,ще и е кофти,след месец-некст уан

# 261
За мен е необяснимо защо ако някой не ти досажда и не ти се натрапва /за такова поведение на авторката не мога да направя извод от написаното от нея/, ти сам му се буташ, звъниш, определяш срещи и след това се покриваш. Разбирам ако си имаш работа с досаден, вманиачен човек, който те преследва и ти звъни постоянно, да се чудиш как да се измъкнеш. Другото обаче, което е направил и обсъждания тук младеж, е чиста подигравка.

# 262
Обсъждания младеж не е бил сигурен какво точно иска.

Аз разговори с изяснения никога не съм водила и не съм питала "какви сме". Водя се по другия и неговото държание. Ако сам не усещаш че сте във връзка, значи не сте във връзка.

# 263
Микси само не разбрах,младежа кква възраст е?

На 35 е. И да разбира се, че след няколко  "ще ти звънна", "ще се видим" ми стана ясно на къде отиват нещата, затова и повече не звъннах и не писах. Simple Smile

# 264
Гал, искам да ти споделя, че тези неща не винаги са рационални. Понякога харесваш някого адски много, не знаеш защо и е напълно възможно в един момент просто да спреш да го харесваш (без обезателно конкретна причина). Например една приятелка веднъж имаше едно гадже и ми сподели, че вече не иска да е с него, щото му бил много голям. Аз бая се учудих и и викам " това не е ли по-скоро предимство? " Знаеш ли какво ми каза тя ? Каза ми, че точно за това е била с него.....в началото. Сега обаче, вече не и е гот.

# 265
Гал, искам да ти споделя, че тези неща не винаги са рационални. Понякога харесваш някого адски много, не знаеш защо и е напълно възможно в един момент просто да спреш да го харесваш (без обезателно конкретна причина). Например една приятелка веднъж имаше едно гадже и ми сподели, че вече не иска да е с него, щото му бил много голям. Аз бая се учудих и и викам " това не е ли по-скоро предимство? " Знаеш ли какво ми каза тя ? Каза ми, че точно за това е била с него.....в началото. Сега обаче, веч не и е гот.

И аз имам един познат, който не успява да се задържи с момиче. Няма никакъв проблем, сваля ги, и е точен като характер, но някак си след броени седмици му дотяга да се занимава с тях. И не, без да има друга на хоризонта, на него просто му дотяга да "работи" за връзката,  да инвестира време и внимание. Хем му се иска на момчето да си има някоя, хем не му се занимава, да го занимават, дори когато не е на кеф.
Мацките не са му виновни, той си осъзнава дефицита. Еми не е създаден за връзки тоз човек.

# 266
dety, харесвам постоянството у хората (стига да не е канализирано в негативна посока). Тази твоя приятелка в моето обкръжение не би ми била приятелка. Такива хора за мен не струват, на здравей-здрасти сме и дотам. Това си е лично мое мнение, не се чувствай(те) ангажирана(и) с него, да не вземе някой да се обърка.
Ето, момъкът от темата е на 35. Това си е дърто магаре, действията му са минали през мозъка и обяснения, че се случва, че невинаги е рационално, че е въпрос на вкус и подобни са неуместни. Колко пък често се случва да поканиш неколкократно един и същи човек, към когото вече интерес и вкус нямаш?
Всъщност, като чета темата, явно е доста често и при доста хора. Лошо.

И аз имам един познат, който не успява да се задържи с момиче. Няма никакъв проблем, сваля ги, и е точен като характер, но някак си след броени седмици му дотяга да се занимава с тях. И не, без да има друга на хоризонта, на него просто му дотяга да "работи" за връзката,  да инвестира време и внимание. Хем му се иска на момчето да си има някоя, хем не му се занимава, да го занимават, дори когато не е на кеф.
Мацките не са му виновни, той си осъзнава дефицита. Еми не е създаден за връзки тоз човек.
Кое му е точното пък на тоя?

# 267

Аз разговори с изяснения никога не съм водила и не съм питала "какви сме". Водя се по другия и неговото държание. Ако сам не усещаш че сте във връзка, значи не сте във връзка.

И аз така,Стели Simple Smile
Затова ми стана любопитно.

# 268

И аз така,Стели Simple Smile
Затова ми стана любопитно.
То повечето хора са така, но в случая определено има разминаване между думи и дела и това вкарва авторката в размисли. Въпросът е защо след като младежът е изгубил интерес към авторката е започнал да й прави такива номера, вместо просто да спре да й се обажда.
Моята т.нар. взърка с такъв индивид продължи близо 6 месеца, от които може би аз съм го търсила не повече от 6 пъти. В останалите случаи все той звънеше, почти всеки ден, като накрая вече започна по същия начин да определя срещи и сред това да ги отлага. Така и не можах да си обясня защо го прави. Ако аз не се интересувам от някого, просто ще спра да го търся. В моя случай момъкът беше наясно, че няма да тръгна да му звъня - това беше видно както от поведението ми, така и от това, което сме си говорили, а ако е добър психолог, би трябвало и сам да се досети.
Наистина не разбирам такова поведение и според мен остава впечатление, че някой нарочно ти прави гадно, дразни те, играе си с теб и т.н. Унизително е. Е, аз понеже съм си мръсница, в известна степен не останах длъжна -  след тази номера няколко пъти не си вдигах телефона по 2-3 дни, а след това и аз отложих една среща и до там приключиха нещата. Защо обаче трябва да остава горчив привкус и в двамата като може да се прекратят едни отношения с достойнство.

# 269
Гал, разбирам те, но представи си, че ти се случи ти да се промениш, да не искаш просто вече да си с някого (може да се влюбиш в друг), а отсреща да очакват сериозна връзка ? Много е тегаво. Трудно е да си тръгнеш. И още по-мъчително ще е отсреща да те обвиняват в липса на емпатия или че си емоционален инвалид ?

Общи условия

Активация на акаунт