Изгубил е интерес или аз някъде греша някъде

• 12 672
  • 432
  •   1
Отговори
# 360
Недостатък не можеш да скриеш. Ни рано, ни късно, ама докато се превъзснасяме по образи, така ще е.

# 361
не се гримирам много, обличам нещо обикновено както си ходя в ежедневието.
Всъщност тези са в топ съветите за първа среща  Simple Smile

# 362
Неволно се зачетох и стигам до заключението, че много хора нямат топки за елементарни неща.
Аз като се отказвам от онлайн поръчка звъня на хората да ги предупредя вместо просто да не си взема пратката в еконт. Или като се уговоря с компания познати за нещо, казвам, ако ми е изникнал ангажимент. А тук говорим за хора, които си бъркат по дупките и се запознават с роднини и приятели.
Няма значение дали "връзката" или хайде, "отношенията", каквито и да са те, са на 1 месец или 5 месеца, или 2 седмици, или 3 дни. Елементарно уважение е да уведомиш другия (с когото си излизал на Х срещи, правил си секс и си представил на близките си) дали искаш да го виждаш, или не. Просто възпитание. Не виждам нищо страшно в един бърз разговор: "Знаеш ли, аз поизстинах към теб, сякаш не си моят човек. Щом още на първия месец е така, нека не задълбаваме. Довиждане."
"Знаеш ли, на мен ми беше много приятно да се виждаме, но си търся нещо различно."

... и тн. Точно, защото се познават от 1 месец, такъв разговор е нормален и съвсем на мястото си, никой няма да е кой знае колко наранен, няма деца, ипотеки, бракове и тн., никой не е загубил кой знае колко време (или даже въобще, нали са си изкарали добре).

Ама да оставиш друг човек, който явно е заинтересуван от теб, висящ... тъпо.

# 363
То това в един от проблемите... Някой като свикне твърде много с другия да загуби първоначалното благоприличие.
Не е нормално някой да ти опърдява живота на първия месец или на десетата година.

# 364
Че то пръцкането си е човещина, някой ако те обича ще обича и пръдливия ти задник с извинение. 😂 На моя му мазах дупето със спирт, че са му излезнали пъпки. Ама вършенето на работата в тоалетната, докато другия присъства ми идва в повече като споделеност.

# 365
Много си ми е адекватен примера, Дренке, макар и леко краен, леко просташки, но се целях да демонстрирам тезата си И май успях- едната си изготвила била режим  за физиологичните нужди, другата 8 години тичала до тоалетната - сигурно и докато е сам сама вкъщи, да пръдне с извинение.
Това "себе си" ли го наричаш?
Хората не могат да избягат от превземките си, АЗ ВКЛЮЧИТЕЛНО, но всячески се опитват да се докажат натурални, прекрасни, автентични, докато всеобща истина е, че всеки прикрива малко или много с цел да е малко симпатичен на останалите. В това няма срамно или лошо.
 И е хубаво да запомним, че първо сме хора, после сме дами.
За протокола и аз не изпускам газове пред публика

Казах да не се улавяте в думата.
Иронията е, че хора, които твърдят че са винаги на 100% себе си даже и не са 100% себе си във форум с непознати. Кажете ми какви са реакциите като пръцнете още първата вечер с новото гадже или като си наместите прашките под полата пред очите му.
Щото аз не го правя 🤣

Много не ти е адекватен примерът, даже никак, ама си отметни, че те разбрахме.

# 366
Кенефните ви истории не са ми интересни.
Обаче от куриерските фирми предупреждават за срок, в който ако не си взема пратката, ще я върнат. Естествено, че няма да тръгна да им звъня, ако не я искам. Аз няма да се обидя на некоректност, но тук много жени на честта, брех!
 Wink

# 367
Братан,просташкото се вижда в началото:)
Всъщност хубаво е да се види,че явно на почит е криенето..

Сега се сещам..Като студентка бях на бригада в Англия.Бях втрещена , от пръцкане и уригване на местните.Нито се смущаваха нито нищо..като нещо естествено го приемаха.
Скоро на гости беше внука на шефа ми.Младеж на 22.Пиеше газирани напитки и се уригваше без смущение.
Уж умен ,в среда ,с възпитание.

# 368
Еми то не става дума за кенефни истории, друго исках да кажа, ама здраве да е, който разбрал разбрал, останете себе си, все така първични и неотразими 😅
Тежка е съдбата на останалите, които сме родени с недостатъци, прикриваме си ги поне от части, за да ни харесват.

# 369
Разбрах бе - да не си оправяме гащите пред бъдещия жених, поне в началото.

# 370
Морално Гугълче, след като извършваш всички тези достойни дейности, можеше да кажеш чао в спама, вместо да изчезваш като пръдня. Ето, отново правилото practice what you preach е нарушено.Пореден път на морални укори към останалите, без самите ние да спазваме етикета.
Сори, много си ми симпатична, но не търпя лицемерие от Деви Марии, особено по такъв декларативен начин.

# 371
Кенефни или не..на всички ни е ясно.
Иска се старание..За теб,за него..
Както за външен вид,така и за отношения..

Хубаво е да си знаем несъвършенствата ,но имаме властта да се променяме

# 372
Много мило, няма що. Говорим си ние тука и си обсъждаме нещата от живота, който не му харесват личните ни истории, за които споделяме да подминава.

# 373
Много странно.
Темата не е от онези, променящи живота, които биха накарали някой 'просто четящ от години' ей-така да се регистрира, за да каже как е било при него.
Плюс това дори не става дума за споделяне, ами някакъв нов влиза и осира просеката за 5 астрономически часа. Струва ми се, че някой форумен психар си е направил нов профил, с който си демонстрира простотията и хейти, докато основният му профил остава (може би) чист и неопетнен.

Много интересни са хората, които имат винаги последната дума по всичко. Включително каква е една тема, която не са пуснали те самите, но усилено коментират в нея..
Даже да не е била променяща живота, възможно е посоката  която е взела и някои интересни коментари да са я направили такава?
Също интересни са хора, които квалифицират други като психари, само по мнение в една тема.
И за петната да попитам - ако се накиснат, изпират ли се по-лесно?

# 374
Разбрах бе - да не си оправяме гащите пред бъдещия жених, поне в началото.

Всеки с някой се дърли тука, само ние се разбрахме 😅

Общи условия

Активация на акаунт