Какво се случи, защо загуби интерес?

• 3 134
  • 65
  •   1
Отговори
Здравейте,
Отдавна не ми се беше случвало, запознах се с мъж към когото изпитах неустоимо привличане тръпка, химия, пеперуди, всичко което е по филмите за любов от пръв поглед. Той ме заговори на едно събитие, след което ме намери в социалните мрежи и започнахме да си контактуваме, всичко вървеше добре, дори се уговорихме да се видим, като това беше един уикенд на място където и двамата искахме да посетим, аз съм човек с по-старомодни разбирания, преживях тежък развод и съм малко по преубедена и резервирана към нов човек, искам да си дам време да го опозная, затова запазих 2 отделни стаи за въпросното място. Той го прие , не е мрънкал , пошегува се. Вечеряхме, разходихме се, после в неговата стая си говорихме, гушна ме, аз го галех после ме целуна, казах му че не искам да бързам и че по-добре да си отида в стаята, защото не смятам нещо да се случва, той настоя да остана при него да спим просто заедно без да правим нищо, само да ме гушне, не исках много, но съм заспала и по едно време през нощта се събудих и си отидох в стаята. Сутринта той ме попита защо съм го направила , не е трябвало, той нищо не е направил с което да ме притисне, но просто не исках да бързам.  Разхождахме се, той питаше къде ще е следващата ни среща , къде ще ходим, какво ще му подаря за рождения ден. Всичко вървеше добре, докато не си тръгнахме, по път ми написа, какво става, нещо не е наред има ти нещо , сякаш не ти беше приятно с мен. Обясних, че не е така, напротив, беше ми супер, просто не допускам така до себе си и искам да го опозная повече. Каза добре евала за което, но след това си промени държанието , стана дръпнат. Не ме търсеше , реших аз да пиша, държа се добре, но пак не потърси контакт с мен. Реших да говоря с него, писах какво става казах ли нещо обидих ли те, каза не нищо не си казала или направила, казах каква е причината , каза няма причина, няма нищо гарантирам ти и аз реших повече да не го притеснявам, но така и не разбрах къде сбърках. Или той е търсел само забавление, или не е имал привличане или има друга жена, или не е искал връзка с мен уплашил се е ? Какво да правя? Какво да си мисля ? Не знам търся съвет от вас..

# 1
  • София
Остави го, ако не те потърси...много му здраве, не е твоят човек. Мъжете много обичат жените да им вървят по свирката и като е видял, че ти си отстояваш твоето, се е отдръпнал.

# 2
Ходи с престиване някъде само с някой, с когото си сигурна, че искаш да правиш секс. Какво друго да ти кажа, то е ясно.

# 3
  • Далечният изток
Първо преживей "тежкия си развод" и тогава търси друг мъж и други връзки. Щом не си готова да правиш секс, не ходиш никъде с преспиване по вили и хотели. Разбира се, че се е надявал да правите секс тази вечер, ти си отказала, той се е отдръпнал. Толкова. От какво да се плаши?!

# 4
Решил е, че му се правиш на интересна и му е спаднал интересът към теб.
Може и да има друга жена, може и просто да не те харесва достътчно.
Разбирам, че още си травмирана от развода и от някъде трябва да се почне със срещите, но идеята директно някъде с преспиване, но отделни стаи и т.н.т. ми се вижда недообмислено и като тийн драма.
На негово място и аз не бих се занимавала повече.

# 5
Искал е да прави секс. Ти си се направила на примадона. Simple Smile
Подвела си го, че ще се облажи. Останал е разочарован.
Simple Smile Случва се.
Другия път не се съгласявай да ходиш с кандидат с преспиване някъде, ако не си готова да омачкаш чаршафите.

# 6
Искал е да прави секс. То си се направила на примадона. Simple Smile
Подвела си го, че ще се облажи. Останал е разочарован.
Simple Smile Случва се.
Другия път не се съгласявай да ходиш с кандидат с преспиване някъде, ако не си готова да омачкаш чаршафите.
Не съм се правила на Примадона, не е до преживяването на развода, след развода мина време , преодоляла съм каквото е имало,  имах среща с човек с когото имах такава вечер  и то не сме ходили  в друг  град и т.н  нещата си се случиха просто и след това той ме заряза, защото не търсел нищо сериозно, реших този път да не бързам,зашото харесах човека, а колкото до идеята беше негова, да ходим някъде , понеже и двамата сме отдалече нямаше как въпросното място да сме за 1 ден само.  Не мисля, че това че не съм правила секс е основание, човека да си промени държанието, освен ако не търси само това.

# 7
  • Далечният изток
Това търси.
А ти се абстрахирай от това, че всяка една връзка трябва да е сериозна и всеки мъж, с който излизаш, да е бъдещия ти съпруг. Просто си прекарвай времето хубаво и приятно. Без очаквания. Това е моят съвет.

# 8
Това търси.
А ти се абстрахирай от това, че всяка една връзка трябва да е сериозна и всеки мъж, с който излизаш, да е бъдещия ти съпруг. Просто си прекарвай времето хубаво и приятно. Без очаквания. Това е моят съвет.
Права си тук, може би трябва да погледна по широкоскроено на нещата и да спра да се фокусирам над това, че непременно трябва да прераства във връзка, лошото идва от там че поради липсата на опит от такива преживявания се привързвам и после ми става гадно на мен, а не бива, защото си права в това което казваш.

# 9
  • София
От собствен опит да кажа, че то си е до човек...и аз съм такава, че като съм с някой очаквам нещата да са сериозни, повърхностни отношения не понасям и не върви ако ще са такива...не мога да се пречупя.

# 10
Ами без да те притиска за нищо, си се омела посред нощ, аз също бих се отдръпнала. Все едно ти е толкова гнусен, че не можеш да издържиш до сутринта. Доста обидно. И да, можеше да пиете кафе за запознанство, големи хора като ходят с преспиване, обикновено правят секс.

# 11
Очевидно си жена на възраст и с развод, не си някоя гимназистка.  Наистина ли не ти е ясно, защо е загубил интерес. Щом си отишла с него с преспиване, че и си му легнала в леглото, значи си сметнала необходимите мерки за безопасност за достатъчни и си преценила, че не е ненадежден, неприятен, нечистоплътен, манияк, сериен убиец. От какъв зор ставаш и си отиваш в стаята, какви са тия детински номера, само ще се гушкаме, между възрастни хора. Защо? Много малко мъже ще търпят жена, която гледа на секса, като че ли с нежелание дава на мъжа най-милото си, като на награда, или ще се назлъндисва безсмислено. Има, но трябва да е глупашки влюбен, абсолютен плужек, или напротив - дебелокожо  упорит и да не му пука от сто отхвърляния, ако на сто и първото ще те прасне (както и три други междувременно).

Ти какво искаш всъщност, да ти се доказва - ами тогава не му лягай в леглото изобщо, докато не ти се докаже. Тръгнала си си, а човекът е очаквал поне на сутринта да правите секс, след като вечерта не се е получило. Ти как би изтълкувала такова поведение.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 10:50 от Iris04

# 12
  • София
n.c ти си му отказала с поведението си. Заспала си там, но си се изнесла посред нощ. Човека се постарал и е бил добър с теб и търпелив, ти се дърпаш .. секс не е имало, и аз да съм на негово място да тръгнат нещата така накриво и аз ще се оттегля. Да не говорим, че вероятно си извадила и големият куфар с емоционален багаж и си го треснала на масата.

Опичай си акъла и следващият път бъди по-лесна за водене. Не казвам по-лесна за секс, а по-лесна за водене.

Другото, което ме дразни мен е това категоризиране на мъжете: "такива дето искат само секс" и "такива дето искат други работи". Сякаш едно изключва другото, а в реалността мъже искат и секс и други неща.

# 13
Човекът си има жена, искал е да бодне нещо странично, еднократно, не му се е получило, набутал се е за път, хотел, вечеря и няма намерение да повтори тази грешка с теб. Кое не ти е ясно? Срещаш някого за първи път, пеперуди, чувства, и без да знаеш нищо за него, решаваш, че трябва да имате сериозна връзка 🤣🤣🤣 и да стискаш краката, докато не ти предложи поне годежен пръстен.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 10:42 от Прекрасная Василиса

# 14
  • София
Права е Аида. Показала си му, че едва ли не очакваш да ти предложи брак, за да започнете връзка. Как да стане сериозен, без да е сигурен, че ще му е хубаво с теб, вкл. в интимно отношение и без някакви странни изисквания за доверие, опознаване и т.н., оправдани с тежък развод, дори и да не е изказано гласно пред него (мъжката логика е, че с бившия си правила секс и сте се разделили, а с него дори не искаш да пробваш).
При възрастните хора нещата не са точно така. Още повече, че вече си приключила с един брак.
Първоначално връзката започва с желание на двамата да са заедно, да изкарват добре, да се забавляват, да правят секс (иначе защо отиваш някъде извън града, без това да е твоя приятелка, с която просто сте решили да попътувате), да разберат дали изобщо са на една вълна. Не чакат да станат сериозни и после да се отдадат един на друг, поне не пълнолетни хора, живеещи извън Средновековието.
Човекът е имал очаквания, ти си го подвела и е решил да търси жена, с която да не трябва да се доказва с цветя, поеми на лунна светлина и годежен пръстен, за да получи малко интимност.
Съвсем нормална мъжка реакция за хора над 20 г.

Общи условия

Активация на акаунт