Отдавна не ми се беше случвало, запознах се с мъж към когото изпитах неустоимо привличане тръпка, химия, пеперуди, всичко което е по филмите за любов от пръв поглед. Той ме заговори на едно събитие, след което ме намери в социалните мрежи и започнахме да си контактуваме, всичко вървеше добре, дори се уговорихме да се видим, като това беше един уикенд на място където и двамата искахме да посетим, аз съм човек с по-старомодни разбирания, преживях тежък развод и съм малко по преубедена и резервирана към нов човек, искам да си дам време да го опозная, затова запазих 2 отделни стаи за въпросното място. Той го прие , не е мрънкал , пошегува се. Вечеряхме, разходихме се, после в неговата стая си говорихме, гушна ме, аз го галех после ме целуна, казах му че не искам да бързам и че по-добре да си отида в стаята, защото не смятам нещо да се случва, той настоя да остана при него да спим просто заедно без да правим нищо, само да ме гушне, не исках много, но съм заспала и по едно време през нощта се събудих и си отидох в стаята. Сутринта той ме попита защо съм го направила , не е трябвало, той нищо не е направил с което да ме притисне, но просто не исках да бързам. Разхождахме се, той питаше къде ще е следващата ни среща , къде ще ходим, какво ще му подаря за рождения ден. Всичко вървеше добре, докато не си тръгнахме, по път ми написа, какво става, нещо не е наред има ти нещо , сякаш не ти беше приятно с мен. Обясних, че не е така, напротив, беше ми супер, просто не допускам така до себе си и искам да го опозная повече. Каза добре евала за което, но след това си промени държанието , стана дръпнат. Не ме търсеше , реших аз да пиша, държа се добре, но пак не потърси контакт с мен. Реших да говоря с него, писах какво става казах ли нещо обидих ли те, каза не нищо не си казала или направила, казах каква е причината , каза няма причина, няма нищо гарантирам ти и аз реших повече да не го притеснявам, но така и не разбрах къде сбърках. Или той е търсел само забавление, или не е имал привличане или има друга жена, или не е искал връзка с мен уплашил се е ? Какво да правя? Какво да си мисля ? Не знам търся съвет от вас..