Какво се случи, защо загуби интерес?

• 3 148
  • 65
  •   1
Отговори
# 15
Чудех се дали не му е станало обидно, че посред нощ си се преместила в твоето си легло.

# 16
Дори и първоначално да имам сериозен интерес, в такава ситуация и аз бих сметнал, че жената е съмнителна по ред причини и бих се отдръпнал. Няма лошо в това да се изчака малко и да опознаят хората ако имат нужда, ама ходене за уикенда с преспиване предполага някакво развитие на отношенията. Според мен по начало е било грешка да се съгласяваш за такъв тип среща.

П.П. Това с преместването посред нощ е най-отблъскващото в случая.

# 17
Ако бях мъж, щях да постъпя по абсолютно същия начин.
Учудва ме цялата твоя поредица от действия - това е поведение на много много млади момичета, още незнаещи, неуверени, но ти си жена с опит, странно.

Събитието в чуждия град, ако е било възможно за един ден, щеше да бъде по-подходящо - щяхте да прекарвате доста часове заедно, да се опознаете повече. Иначе, с преписване, без да познаваш добре човека, без да познаваш и себе си в реакциите, се нахендряш сама в комплицирана ситуация.

Второ, ЗАПАЗВАШ ТИ стаите, а би трябвало да е той, той да поеме инициативата. Две стаи. После обаче оставаш при него, в неговата стая, гушкаш се с него, оставаш да спиш, но по някое време през нощта го зарязваш и се измъкваш от стаята, при положение, че той е спазил това, което искаш - да няма секс.

Сега, ако проумееш, че сигналите ти са противоречиви за един мъж и че газ-спирачка в перпертум мобиле няма да очарова никой мъж, ще си извадиш поука за цял живот.
Но понеже веднъж се живее, разбери първо какво искаш. И не губи много време. Извини му все пак за получилата се кофти ситуацията - с малко думи, но искрени.. че не е било идеално поведението ти и много съжаляваш за това. Ако има желание да се видите, ще се радваш, казваш го ясно, но елегантно, без натиск.
Оттам нататък той ще реши, не го притеснявай повече.

# 18
Чудех се дали не му е станало обидно, че посред нощ си се преместила в твоето си легло.
Сутринта го събудих с целувки, кафе закуска,  всичко беше наред , дори след това ме попита къде ще ходим следващия път. Интимност съм дала, просто не исках да бързам със секса, защото ме беше страх, че след това няма да ме потърси, не съм очаквала да ми предлага брак, а да продължим да се виждаме и да си прекарваме добре, щях да се отпусна и нещата да се случат не съм на 16. Имала съм опит с това, прибързвала съм и сякаш след това губят интерес и до там, с него ми беше хубаво просто исках да продължи.
Исках да се преоблека, сваля грима и после просто ми беше неудобно да се върна, да не го събуждам , не е било защото ми е гнусен и т.н. Ако това, че се познавам как хлътвам и съм решила да бъда предпазлива го е отдръпнало значи не е моя човек, смятам че и да бяхме спали реакцията щеше д ае същата.
На следващото събитие, което знае, че ще ходя се е записал и той, вероятно ще се видим там ще си покаже вероятно там,

# 19
Ми, друг път недей да ходиш с женени мъже в друг град на хотел, ако нямаш намерение да правиш секс с тях.
Предполагам, че ти е колега, проучи, да видиш, че е женен, преди да тръгваш с голямата кошница на първа среща. И за следващото събитие не бих таяла големи надежди.

# 20
Подала си абсолютно погрешни  сигнали. Ще пътуваме с преспиване, но в отделни стаи. Ще дойда в стаята ти, но само за малко. Ще заспим заедно, но само ще се гушкаме. Той е уважил твоите условия, а ти си се измъкнала при първа възможност. Като не искаш да правиш секс, не пътуваш с преспиване, не отиваш в стаята му, не лягаш в леглото му. Ако мъжът беше напорист и по-първичен, при така подадените сигнали, сега щяхме да четем история за насилие.
Уважението трябва да е взаимно.

# 21
Човека е искал просто секс. Не го е получил. Що му е да се занимава с теб?
Видял е, че си някаква недостъпна + и търсиш повече + и някакви травми си имаш.
Решил, че не е длъжен да те чака и да ти лекува той травмите.
Оправи си травмите и тогава се занимавай с мъже.

Наскоро видях едно клипче кратко.
Мъж на среща с жена. Гледа я и си казва - ще бъде хубава нощ.
Тя го гледа и казва - ще бъде хубав живот.
Стопляш ли къде ти е проблема в мисленето, в преценките?

Хем се привързваш, хем не искаш да се обвързваш, искаш да чака. Хем и не допускаш хората до себе си, ама ходиш някъде на хотел и се гушкаш с него.
 Звучиш ми като човек, който се опитва да го манипулира, ама не ти минава номера.

Прекрасная Василиса, къде пише, че е женен? Чета  и не откривам.

# 22
Сутринта го събудих с целувки, кафе закуска,  всичко беше наред , дори след това ме попита къде ще ходим следващия път.

Не е било точно наред, питал те е защо си избягала посред нощ и ти е казал, че не е трябвало. Грим се сваля преди да отидеш в стаята за гушкане, ти с дрехи и грим ли заспа там? А и дори така да е - останала си да спиш, такава е била уговорката. После си се измъкнала посред нощ. Я обърни ситуацията и си представи как мъжът се изнизва от леглото ти посред нощ и пристига сутринта с целувки и кафе...

# 23
  • София
Имала съм опит с това, прибързвала съм и сякаш след това губят интерес и до там, с него ми беше хубаво просто исках да продължи.

Т.е. и да правиш бързо секс, и да изчакаш, резултатът е еднакъв.
В такъв случай помисли какво в поведението ти към мъжете и в очакванията ти към тях куца.
Явно не сексът е ключът.

# 24
Елора, само предполагам, че е женен. Авторката да каже. Ако знае😆

# 25
Ми, друг път недей да ходиш с женени мъже в друг град на хотел, ако нямаш намерение да правиш секс с тях.
Предполагам, че ти е колега, проучи, да видиш, че е женен, преди да тръгваш с голямата кошница на първа среща. И за следващото събитие не бих таяла големи надежди.
Къде прочетохте че е женен????  Човека е свободен, като мен, намалете хейта, знам, че е добре дошло , но все пак четете какво пиша !

# 26
Хора, прекалявате. Толкова ли не може да си изразите позицията, без да нападате, да ставате агресивни и да започвате да доукрасявате историята, за да оправдаете поведението си. За страничен наблюдател е много грозно.

# 27
Щом е свободен, и те харесва колкото и ти него, ще те потърси пак.
П. П. Останах с впечатление, че за една единствена среща, на организирано събитие, и сте от различни градове, вероятно не си наясно със семейния му статус.

# 28
Грозно и жалко е една жена да се преструва на девствено момиче. Не си, зряла жена си и го приеми най-сетне.
С поведението си на монахиня няма да спечелиш никой мъж, напротив, може само да го отблъснеш. Днес мъжете имат много лесен достъп до секс и не им се налага да се правят на маймуни, за да вкарат една жена в леглото си. Ти като не щеш, някоя друга ще се навие.
Не разбрах само – ти самата нямаш ли нужда от секс? Ей-така, за собствено удоволствие? За теб сексът само разменна монета да вържеш мъж до себе си ли е?
Не казвам, че трябва да си лягаш с всеки срещнат, но и да се правиш на монахиня, когато има явно привличане, „като по филмите“, е много глупаво. Лишаваш себе си най-вече, той неговото ще си го намери... с някоя друга.

На негово място и аз щях да се откажа и повече да не те потърся. Напълно логично си е помислил, че си играеш с него или че ти има нещо. А като не можеш да играеш, защо се захващаш изобщо?

# 29
Вероятно човекът не търси нищо сериозно и просто сте се разминали във вижданията си за това как ще протече срещата ви, след което се е отдръпнал.

Общи условия

Активация на акаунт