Какво се случи, защо загуби интерес?

• 3 142
  • 65
  •   1
Отговори
# 30
Аз, ако мъж ме покани с преспиване някъде, а запази две стаи и после дойде да ме гушка в моята стая, пък се изниже посред нощ, ще реша, че не ме иска и нищо сериозно не мога да очаквам от него.

# 31
Елора, само предполагам, че е женен. Авторката да каже. Ако знае😆

Ами не, не предполагаш. Ти го твърдиш Grinning
Което е некоректно.

Всъщност пък ако беше спала с него авторке, нещата можеха да са различни и той да те потърси отново.
Даваш ли си сметка за това?
А с поведението на травмирана уж незнаеща какво иска девойка си го отблъснала.
Не знам, какво си искала. 6 месеца връзка без секс, после да ти падне на колене и брак да ти предложи. Joy

Когато човек не допуска до себе си, не ходи по хотели да се гушка с някого.

# 32
Ми  мен, ако мъж, след една единствена среща, ме покани в друг град на хотел, аз приема да отида с нагласата за секс, и иска само да се гушкаме, ще реша, че е импотентен, или има някакви венерически болести.

# 33
Ми  мен, ако мъж, след една единствена среща, ме покани в друг град на хотел, аз приема да отида с нагласата за секс, и иска само да се гушкаме, ще реша, че е импотентен, или има някакви венерически болести.

Да, ама ти си жена. Мъжете не мислят като жени.
Той друго може да мисли. Даже и обиден може да е.

Всъщност проблема е, че от соц. мрежите директно на хотелче.
Трябвало е да има няколко срещи, опознаване. С нейното поведение тя дава погрешни сигнали, човека с право е разочарован. Тя да му мисли.

# 34
Доколкото разбирам това ви е била първа среща. Според така представената покана за първа среща, той е очаквал интимни отношения още в началото и затова е предложил среща
 с преспиване. Аз лично бих се обидила на такова предложение - той още на първа среща очаква да прави секс с мен? За каква ме взима? А и щом прави такива предложения, бих се запитала що за несериозен мъж е това. Изобщо не бих дала шанс на такъв. Според мен сте с грешно очаквания от този човек. Той е искал нещо неангажиращо и еднократно. Не бих се занимавала с такъв. Предполагам, че той е платил почивката, т.е. очаквал е да има възвращаемост. И като не е имало ви е разкарал.

# 35

Да, ама ти си жена. Мъжете не мислят като жени.
Той друго може да мисли. Даже и обиден може да е.

Всъщност проблема е, че от соц. мрежите директно на хотелче.
Трябвало е да има няколко срещи, опознаване. С нейното поведение тя дава погрешни сигнали, човека с право е разочарован. Тя да му мисли.

Ние сме се виждали преди това, просто започнахме и в социалните мрежи да си общуваме повечем, споделяме общо хоби и затова решихме да отидем, пак казвам предложението беше негово, а това с 2-те стаи съм му го казала преди това и сме го обсъдили каза както кажеш , не е мрънкал.  Постъпила съм така както съм го усетила, ако бях спала нямаше да ви пиша и да питам и да искам съвет,  това че хората сме различхни, мислим различно и действаме различно, не ни прави ненормални, монахини  , девтвеници или луди. Отишла съм, защото съм искала, не съм усетила  че съм готова затова и не съм го направила , не мисля че ако имаш симпатии ще спреш така комуникаация или поне да беше казал , аз щях да му обясня или като се видим да говорим.

# 36
Късно е, либе, за китка...

Не казваш – ако той или друг мъж ти беше скроил такъв номер, ти нямаше ли да се обидиш и щеше ли да искаш да ти се обяснява безкрайно?

# 37
За мен проблемът не е, че не си правила секс, уточнили сте го преди заминаването. Но си се съгласила да спиш при него, а през нощта си изчезнала - това е много обидно. Нали пеперуди, нали тръпки, нали като по филмите... Той е спазил своята част от уговорката, ти си се държала като да не знаеш какво искаш и за какво си там. Откъде да те знае какво ще ти хрумне за следваща среща и дали пък няма да решиш да се прибираш вкъщи по средата на почивката и да го оставиш сам.

# 38

Ние сме се виждали преди това, просто започнахме и в социалните мрежи да си общуваме повечем, споделяме общо хоби и затова решихме да отидем, пак казвам предложението беше негово, а това с 2-те стаи съм му го казала преди това и сме го обсъдили каза както кажеш , не е мрънкал.  Постъпила съм така както съм го усетила, ако бях спала нямаше да ви пиша и да питам и да искам съвет,  това че хората сме различхни, мислим различно и действаме различно, не ни прави ненормални, монахини  , девтвеници или луди. Отишла съм, защото съм искала, не съм усетила  че съм готова затова и не съм го направила , не мисля че ако имаш симпатии ще спреш така комуникаация или поне да беше казал , аз щях да му обясня или като се видим да говорим.

Това, че си му казала за стаите, не означава нищо за един мъж.
Всеки един мъж като му приемат покана за хотелче, ще има само едно очакване.
Той проблем няма с разбиранията, ти имаш.
Грам  не си даваш зор да помислиш как изглеждаш в чуждите очи, нито какво би могъл да мисли един мъж.

Доколкото разбирам това ви е била първа среща. Според така представената покана за първа среща, той е очаквал интимни отношения още в началото и затова е предложил среща
 с преспиване. Аз лично бих се обидила на такова предложение - той още на първа среща очаква да прави секс с мен? За каква ме взима? А и щом прави такива предложения, бих се запитала що за несериозен мъж е това. Изобщо не бих дала шанс на такъв. Според мен сте с грешно очаквания от този човек. Той е искал нещо неангажиращо и еднократно. Не бих се занимавала с такъв. Предполагам, че той е платил почивката, т.е. очаквал е да има възвращаемост. И като не е имало ви е разкарал.

Човека си е сериозен. Всеки един мъж ако жена се съгласи да отидат на хотел има напълно логични очаквания за секс.
Ако не, има вечери по ресторанти, театри, разходки.
Хотелчето е трябвало малко по-нататък. Но авторката не го разбира.

Да Spiritlight, дава сигнали на неориентирана и не знаеща какво иска.
Ми има мъже не ги харесват такива. Тяхно си право.

# 39
А кой плати почивката, или всеки за себе си?
 Asia1 вече ти го е написала, човекът е търсил еднократен секс, като не го е получил, се е отдръпнал. И от къде си сигурна, че не е обвързан, от социалните мрежи ли?

# 40
За мен проблемът не е, че не си правила секс, уточнили сте го преди заминаването. Но си се съгласила да спиш при него, а през нощта си изчезнала - това е много обидно. Нали пеперуди, нали тръпки, нали като по филмите... Той е спазил своята част от уговорката, ти си се държала като да не знаеш какво искаш и за какво си там. Откъде да те знае какво ще ти хрумне за следваща среща и дали пък няма да решиш да се прибираш вкъщи по средата на почивката и да го оставиш сам.
След това си бяхме заедно, той се държеше супер и ме гушкаше и ме целуваше и искаше да останем още една вечер, но имаше рожден ден негов близък и нямаше как.  Докато бяхме заедно всичко беше наред. Това със ставането ми го уточнихме и му казах причината засмя се и след това мислехме къде да ходим и за колко дни и всеки си плануваше времето за да ни съвпадне. Нещата се промениха след това, след като ми писа че нещо ми има ей така от нищото. После уж се разбрахме държа се добре, дори искаше да идва на гости в моя град, съгласих се. И изведнъж просто спря комуникация и не даде причина.
Той плати всичко, беше казал, че не иска жена да му плаща каквото и да било.
Дори телефона му ми даде да видя, че само с мен си контактува, понеже се шегувахме по темата, отвори го и показа , че нямал какво да крие.

# 41
  • София
От колко време не те търси вече?

# 42
  • София
Появила се е жена, която е близо до него и няма смисъл да бие път до друг град, без да получава нищо насреща.

# 43

[/quote]

Най-досадните жени са тези, които непрекъснато се обясняват (както и мъже, впрочем)

Човек може да спре комуникацията и само заради едно-единствено нещо, каквото и да е то, и с пълно право.

ПС. От последния ти пост мисля, че няма смисъл да го търсиш - ще прибавиш само  към онова, което се е случило, още една твоя неадекватност. Съжалявам

# 44
А кой плати почивката, или всеки за себе си?
 Asia1 вече ти го е написала, човекът е търсил еднократен секс, като не го е получил, се е отдръпнал. И от къде си сигурна, че не е обвързан, от социалните мрежи ли?

Е да, има логика. В мрежите има хора се представят уж като необвързани с цел секс.
Тоест тя на голи  твърдения смята, че не е женен.
Едно е да познаваш някого лично, друго е от соц. мрежи познанията ти да се базират на негови/нейни думи.

Общи условия

Активация на акаунт