Най-после излезе превода. И аз ще гледам довечера малката като заспи и после ще коментирам. Така е малко кофти,вие вече сте го гледали и обсъдили, а тепърва ще гледам аз,но няма как като се чака субс така е.

Явно родата на Еда от Мардин има доста голямо влияние във вилаета, щом лелята се сконфузи от въпроса от коя част са... Та и да беше казала нещо, едва ли Айдан има понятие от района, освен ако лично тя не е от там или пък лелята се уплаши от по-нататъшните въпроси и не посмя да излъже... Иначе копнежът на Еда и Серкан един към друг, дори прикрит в момента от маската на омразата, си личи ясно в сцените, когато са дъх до дъх, почти на една целувка разстояние.. В тази серия бяха редуцирани малко тези моменти, но дано в следващата има по-голямо изобилие от тях...
Здравейте, момичета!
С нетърпение чакаме да мине седмицата, за да дойде новия епизод. Но ако имаше серия всяка вечер, нямаше да имаме време да изследваме всеки герой и всяка сцена. Ние разглеждаме всичко от различни ъгли и по този начин стигаме до същността на историята. Правилно бяхте написали, че всяка серия трябва да я гледаш поне няколко пъти, защото всеки образ е достатъчно сложен, за да се разгадае.
Отново разнищвам Серкан и Еда. Запознанството им започна с жесток двубой. Красиво амбициозно момиче, чийто успех е прекършен накрая на следването си, срещу подредения принципен Мистър Леден. Двама млади, които не са срещали любовта, за да я разпознаят.
Но нали първата любов е първа, защото е неизживяна, непозната ... А тя винаги те връхлита внезапно, облива те като летен дъжд и завзема цялото ти сърце. Всичките ти представи за любов преди това, отпадат и първото, което чувстваш в началото е объркване, не страх, а объркване!
Това особено силно се отразява на Серкан, чийто живот е изграден от железни принципи, правила и планове. Всичко, което се случва извън неговия контрол, го прави несигурен и объркан. Обграден е от много защитни стени, които му помагат да запази себе си и бронирания си свят!
Но какво се случва, когато се появи това велико чувство - Любовта?! За да я приемеш, трябва да си открит, без броня! Точно за това Серкан още не е готов за нея! С всеки изминал ден Еда сваля пласт след пласт и го открива, но ще мине време, докато той разбере, че никой до сега не е устоял на любовта!
Ще гледа със зареян поглед вечер към звездите, за първи път ще си пожелае нещо, когато види падаща звезда, ще съзерцава скришом красивото момиче, ще напише в споразумението, че тя трябва да е винаги до него, винаги ще иска да я защитава, ще приема всичките й странности и ще я следва!!!
Защото няма да може да бъде нещо друго!
Защото любовта ни владее още от първия миг!
Защото човек е роден, за да обича, да се влюбва! ...
А мистър Леден ще разбере, че представите му за чувства и "идеална жена" са нищо повече от пясъчен замък, построен от него самия!
Минал е повечето от живота ми, но и аз като Светълчо все още "искам приказката си", защото любовта е нещото, което е двигател на живота!!! Винаги ще я търся тази приказка! 
Простете за лиричните отклонения, но за една любов не може да се пише по друг начин, освен с вдъхновение! Ще чакам нашите любимци как ще свалят броните си и как пред очите ни ще се роди тази красива звезда!

.

Ами, много ми хареса!!! Имам две забележки :1-Каан и Мило, надявам се Мело да не направи много грешки в бъдеще, заради това си увличане по Каан, да се осъзнае бързо, но едва ли. 2- Договорът за годеж-Серкан трябваше да бъде по адекватен с тази ситуация. Ферит - влюбен добряк , който ми хареса, че започна да недоволства от постъпките на годеницата си, относно Серкан. Дали в моменти на ревност и огорчение няма той да е къртицата на Каан.
, а не Мело, която би наранила много Еда,ако е предател. Жестока беше Айдан с висенето надолу с главата и скубането на трева. Алптекин - виждам в негово лице един добър човек към всички и един отчужден баща. Иска близост с Айдан, но тя е желязна . Енгин Пъръл, така ги искам винаги, много ми хареса на blue изказването "дано да не се налага да я напиват всеки път", но май май... Ердем е образ голям, кефи ме. Фифи е черна пантера. Джанер ми липсваше. Моментите с двамата инвеститори ми харесаха много - младите видяха себе си в тях. Серкан и Еда, ами какво да кажа, всичко беше както трябва. Храмът на Аполон-толкова близки бяха там, споделяха си, разговарях сякаш на земята бяха само те.
, асоциацията на Серкан при разказа за любовта на Аполон ми хареса много. Той си избра червената чашка 
Щял да се разходи с удоволствие из градините проектирани от нея в Италия, много любим момент. При водопада сцените бяха наслада за мен, наслаждаваха се на това красиво местенце, само той и тя, бяха забравили за момент договори и уговорки и че Селин трябва да ревнува..... След което се върнаха в действителността и всичко стана постарому. Последната сцета за мен си беше много на място и много вълнуваща. Поведението му беше точно навреме и намясто. Не я остави сама, точно така постъпват истинските мъже, а погледа на Еда на яхтата беше изпълнен с толкова благодарност, умиление, възхитеност и удоволствие, че той изпълни нейната мечта.