Отговори
# 105
Не съм видяла досега в сериите да е обяснено,че страда от агорафобия.
Най-после излезе превода. И аз ще гледам довечера малката като заспи и после ще коментирам. Така е малко кофти,вие вече сте го гледали и обсъдили, а тепърва ще гледам аз,но няма как като се чака субс така е.

# 106
И аз искам вече да се появи бабата, но от трейлъра гледам фокуса май пак е върху проект съсипан от Каан, който е невъзможен за осъществяване и Серкан пак се кара на Еда. Без значение дали проектът е успешен или не, надявам се Серкан и Еда още повече да се сближат. Примерно проектът за еко-хотела пропадна, въпреки усилията на целия екип и страхотния проект, които подготвиха, преди годежа.

# 107
Някой беше споменал по-напред, че бабата ще се появи в 7-ми епизод. Не знам от къде е информацията.
Явно наистина са големи мандарински тузари щом лелята така се затрудни да каже точно от къде е. Сякаш се притесни да каже, че цял мандарин е техен Simple Smile

# 108
Сега като гръмне скандала с Еда и годежа й за пари, ще видим на мига прословутата баба.
Много си права, Ади, и аз на n-тото гледане на епизода си помислих, че вторият медиен скандал ще е повиквателната за бабата. Еда така и не можа да изясни на Айфер ситуацията с договора за годеж, по вестниците излиза заглавие за някакъв милион долара и айде, Мардин, ние сме на ход Hands Facepunch

По моята си терминология 5 еп. беше "транзитен", т.е. не се случват кой знае какви неща, но всъщност се постила хубаво за последващите събития и това го разбираме чак след време Wink

Между другото днес актрисата, която играе Айдан написа в инстаграм, че много харесва ролята си и че в 6 еп. ще има някаква емоционална история, да сме гледали Simple Smile

# 109
Градът е Мардин.
Благодаря за превода!

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 20:22 от Slawena

# 110
Да не пропусна да се разпиша и днес... Smirk Явно родата на Еда от Мардин има доста голямо влияние във вилаета, щом лелята се сконфузи от въпроса от коя част са... Та и да беше казала нещо, едва ли Айдан има понятие от района, освен ако лично тя не е от там или пък лелята се уплаши от по-нататъшните въпроси и не посмя да излъже... Иначе копнежът на Еда и Серкан един към друг, дори прикрит в момента от маската на омразата, си личи ясно в сцените, когато са дъх до дъх, почти на една целувка разстояние.. В тази серия  бяха редуцирани малко тези моменти, но дано в следващата има по-голямо изобилие от тях...

# 111
Благодаря за превода и за това, че го споделяте с нас!

# 112
Благодаря за превода!
Аз съм доволна от епизода, отново съм в очакване на следващия!
Само не ми хареса, че Серкан я държи едва едва за ръката. Ще ми се да я хване “мъжки”, а не за върха на пръста!
https://youtu.be/IxlvCiTSSdE

# 113
Flowers Strawberry Здравейте, момичета!
Flowers Four Leaf Clover С нетърпение чакаме да мине седмицата, за да дойде новия епизод. Но ако имаше серия всяка вечер, нямаше да имаме време да изследваме всеки герой и всяка сцена. Ние разглеждаме всичко от различни ъгли и по този начин стигаме до същността на историята. Правилно бяхте написали, че всяка серия трябва да я гледаш поне няколко пъти, защото всеки образ е достатъчно сложен, за да се разгадае.
Flowers Four Leaf Clover Отново разнищвам Серкан и Еда. Запознанството им започна с жесток двубой. Красиво амбициозно момиче, чийто успех е прекършен накрая на следването си, срещу подредения принципен Мистър Леден. Двама млади, които не са срещали любовта, за да я разпознаят. Sparkling Heart Но нали първата любов е първа, защото е неизживяна, непозната ... А тя винаги те връхлита внезапно, облива те като летен дъжд и завзема цялото ти сърце. Всичките ти представи за любов преди това, отпадат и първото, което чувстваш в началото е объркване, не страх, а объркване! Innocent Това особено силно се отразява на Серкан, чийто живот е изграден от железни принципи, правила и планове. Всичко, което се случва извън неговия контрол, го прави несигурен и объркан. Обграден е от много защитни стени, които му помагат да запази себе си и бронирания си свят! Heart Exl Но какво се случва, когато се появи това велико чувство - Любовта?! За да я приемеш, трябва да си открит, без броня! Точно за това Серкан още не е готов за нея! С всеки изминал ден Еда сваля пласт след пласт и го открива, но ще мине време, докато той разбере, че никой до сега не е устоял на любовта! Heart Eyes Ще гледа със зареян поглед вечер към звездите, за първи път ще си пожелае нещо, когато види падаща звезда, ще съзерцава скришом красивото момиче, ще напише в споразумението, че тя трябва да е винаги до него, винаги ще иска да я защитава, ще приема всичките й странности и ще я следва!!!
Heartbeat Защото няма да може да бъде нещо друго!
Heartbeat Защото любовта ни владее още от първия миг!
Heartbeat Защото човек е роден, за да обича, да се влюбва! ...
Revolving Hearts А мистър Леден ще разбере, че представите му за чувства и "идеална жена" са нищо повече от пясъчен замък, построен от него самия!

Gift Heart Минал е повечето от живота ми, но и аз като Светълчо все още "искам приказката си", защото любовта е нещото, което е двигател на живота!!! Винаги ще я търся тази приказка! Gift Heart

Flowers Four Leaf Clover Простете за лиричните отклонения, но за една любов не може да се пише по друг начин, освен с вдъхновение! Ще чакам нашите любимци как ще свалят броните си и как пред очите ни ще се роди тази красива звезда! Nature Dizzy

# 114
Изгледах го пак с бг субтитри, на спокойствие и този път ми хареса много повече. Леко си вървеше сериалчето и успях да се потопя. GeriSezoni, alexaata, Sprinter, Bobbi84 благодаря за превода Heart

Не разбрах какво каза Серкан, че Каан не приличал на баща си. Бащата на Каан бил емоционален,  а Алптеник бил егоист. Подметнаха, че може Алптеник да е баща на Каан ли? Те пак може да си имат обща снимка, все пак са били близки приятели. Децата са расли заедно.

Мелек в първи епизод, когато снимаха как се виждат след 10 години, си каза, че ще е стюардеса на 1/2 работен ден, продавачка на 1/2раборен ден и мечтае да се влюби. Няма амбиции. Не е отговорна. Не се старае. Вятър я вее, все е в облаците. Красавец й обърна внимание. Показа интерес към нея. Направи жестове ( целуна й ръка, подари й парфьома от първата им среща, още тогава я защити пред шефката) показа й, че вярва в нея и тя иска да защити доверието в нея. Да се покажа достойна,  да го впечатли. За първи път се старае. Поне така го виждам аз. Наивна, но поне малко я приземиха. Сега ми се иска да се вмъкне под кожата на Каан.  За неговият личен живот нищо не дадоха.
А нашето момиче - Еда, направо разчупи фирмата. Щяха само да работят, а играха волейбол, къпаха се заедно в морето, да не говорим Серкан колко излезна от релси. Даже успя да заспи, докато работи, което май не му се е случвало. Остави няколко пъти работата на заден план.
Пърл кога доби смелост да държи тон на шефа?!, Като се връщаха от водопада, едва ли не му поиска сметка. Досега все ги беше страх от него. Омеква, почват да виждат в него човек Simple Smile.
А как ревнува само...JoyStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

# 115
Здравейте, чак сега успях за изгледам епизода с бг. буквички. Огромно БЛАГОДАРЯ на момичетата, които правят това възможно. Flowers Hibiscus                          Ами, много ми хареса!!! Имам две забележки :1-Каан и Мило, надявам се Мело да не направи много грешки в бъдеще, заради това си увличане по Каан, да се осъзнае бързо, но едва ли.    2- Договорът за годеж-Серкан трябваше да бъде по адекватен с тази ситуация. Ферит - влюбен добряк , който ми хареса, че започна да недоволства от постъпките на годеницата си, относно Серкан. Дали в моменти на ревност и огорчение няма той да е къртицата на Каан. Thinking, а не Мело, която би наранила много Еда,ако е предател. Жестока беше Айдан с висенето надолу с главата и скубането на трева. Алптекин - виждам в негово лице един добър човек към всички и един отчужден баща. Иска близост с Айдан, но тя е желязна . Енгин Пъръл, така ги искам винаги, много ми хареса на blue изказването "дано да не се налага да я напиват всеки път", но май май... Ердем е образ голям, кефи ме. Фифи е черна пантера. Джанер ми липсваше. Моментите с двамата инвеститори ми харесаха много -  младите видяха себе си в тях. Серкан и Еда, ами какво да кажа, всичко беше както трябва. Храмът на Аполон-толкова близки бяха там, споделяха  си, разговарях сякаш на земята бяха само те. Blush, асоциацията на Серкан при разказа за любовта на Аполон ми хареса много. Той си избра червената чашка Blue HeartBlue Heart Щял да се разходи с удоволствие из градините проектирани от нея в Италия, много любим момент. При водопада сцените бяха наслада за мен, наслаждаваха се на това красиво местенце, само той и тя, бяха забравили за момент договори и уговорки и че Селин трябва да ревнува..... След което се върнаха в действителността и всичко стана постарому. Последната сцета за мен си беше много на място и много вълнуваща. Поведението му беше точно навреме и намясто. Не я остави сама, точно така постъпват истинските мъже, а погледа на Еда на яхтата беше изпълнен с  толкова благодарност, умиление, възхитеност и удоволствие, че той изпълни нейната мечта.

Серкан осъзнава привличането си към Еда,харесва нейната лудост, прямост, бъбривост, даже и той става разговорлив, когато са двамата. Харесва нейната външност, два пъти ѝ каза че е много красива в червената рокля, но същевременно се чувства по-сигурен и уверен, спазвайки направения план и че всичко е заради Селин. Ще се осъзнае той, но първо трябва малко да поревнува, да разбере, че без фурията Еда живота му е празен и даже работата му няма да го спаси, да разбере, че това е любовта и Еда е лицето ѝ.                                                                            P. S. Ще ми се вече някой да поязди тези красиви коне.

# 116

Мелек в първи епизод, когато снимаха как се виждат след 10 години, си каза, че ще е стюардеса на 1/2 работен ден, продавачка на 1/2раборен ден и мечтае да се влюби.

Това съм го пропуснала...Но като гледам, Мело е голяма късметлийка.... И трите й желания се сбъднаха дотук...😀 Ако това са нейните желания и вече са осъществени, би следвало да е ненужна на сценария... Трябвало е повечко да помечтае.... Поне любовта й да е взаимна...😍
Конете -красиви животни, грациозни, носещи усещане за волност, свобода и финес... досущ като нашата Еда... Но Серкан, приличащ точно на себе си, прикрит зад много работа и ангажименти, няма възможност да прекарва повече време с тях и да им се наслаждава.... И той, и Еда обичат животните, така че чакаме момента, когато и тези любимци от конюшнята ще вземат по-голямо участие в сближаването на ГГ като пресечна точка на тяхната обща страст към животните, а и интереси, касаещи не само професионалната сфера...
И ако сценаристите успеят да вплетат и тук някоя непозната, но интересна романтична история по време на очакваната разходка с коне, както направиха с Аполоновия храм, ще бъде прекрасно...👍

П.П. Серкан бей да не вземе да се изненада и от това, че освен, че може да плува,  Еда може и да язди добре... все пак е от Мардин... Или пък ще е по-добре да вземе да я научи сам, какво ще кажете?(Щото вече има достатъчен опит с подбора на треньор и още повече с наблюдение на  работата на Еда с обучител.....)🤣😋

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 08:57 от mury9

# 117
Здравейте! Друго си е да четеш на български език. Благодаря за прекрасния превод! Ще споделя мнението за къпането в езерцето- прекрасна режисура- първо Еда в ледените води, след нея Серкан, завъртане и игра във водата, тя се отдалечава, той я следва, той изплува, тя се опира на него, но той я държи на разстояние, накрая я хваща за ръка и двамата излизат заедно- това е - ще мине време, докато видим истинска близост между двамата, но така е по-добре.Би било наивно и глупаво да я награби във водата- не е готов за това.Ще има раздяла и ми се струва , че той ще чука на нейната врата.В момента Серкан бей се води от разума, но като го поведе сърцето, те тогава ще стане интересно.

# 118
Ще има раздяла и ми се струва , че той ще чука на нейната врата.В момента Серкан бей се води от разума, но като го поведе сърцето, те тогава ще стане интересно.

И аз така мисля. Серкан ще осъзнае какво означава Еда за него едва когато се разделят и точно тогава ще настъпи промяната у него.
Уф, колко е различно като гледаш онлайн и колко е мъчително да чакаш следващия епизод. Но пък колко е хубаво да има с кого да коментираш и споделяш емоции Simple Smile
Понякога, когато гледам стар сериал, чета старите теми за него. Много е забавно да четеш коментарите, вълненията и предположенията, особено когато знаеш какво става Simple Smile

# 119
Благодаря за прексният превод на епизода.
Серкан ме дразни... Селин та Селин, какво толкова намира в тая сухарка незнам. И имам предположение, че в някой от епизодите Селинката ще бъде в съюз с Каан за да съсипя холдинга.
С най-голямо нетърпение очаквам мигът, когато Еда ще му удари гръб и тогава Свеканчо ще разбере от къде изгрява слънцето.

Общи условия

Активация на акаунт