Отговори
# 90

А пък тук сцената във водата ми беше много постна.... Wink С изключение на чаровната усмивка на Керим и че си свали тениската не на влизане, а на излизане от водата... Weary Можеха малко да поразвихрят въображение тука сценаристите, ама ... нейсе... явно водата е била доста студена за повече импровизации... Wink

# 91

А, момчето от снимката, Серкан ли беше, че много тъмнокосо ми се видя? След малко ще редактирам, да потърся снимка.

Серкан на терасата, а Еда на дивана!

Да, направи ми впечатление, че момчето е с по-тъмна коса. Дори се замислих дали Каан и Серкан не са братя от различни майки?

# 92
И въпреки себе си ,той я цени ,че е открита и смела , уверена , доказваща се , на  никого не прави метани за собствена изгода , когато е нужно е добра независимо за кого ......абеее,жена ,каквато до сега не е срещал и му е интересна ....Но и плашеща !
И както каза Енгин : - Още първия ден му сложи белезниците !"

Оригинална Sunglasses така я определя Серкан вече няколко пъти , Еда била оригинална Joy  А сега малко инфо от тълковния речник Joy
 оригинална, оригинално, мн. оригинални, прил.
1. Истински, първообразен, който не е зает, имитиран или копиран. Оригинална картина.
2. Самостоятелен, чужд на подражателността, неподправен. Оригинално мислене.
3. Своеобразен, чудат, интересен.

Нали е фен на скъпите неща, да си вземе това оригинално и единствено бижу и да си го задържи , не да се чуди как да избяга от нея , сакън да не вкара малко цвят в скучния му живот Joy

# 93
Здравейте!
Темата е като жужащ кошер. Много се радвам, защото обожавам да ви чета. След първоначалното неудовлетворение, май всички се опитваме да разберем и оправдаем постъпките на любимците си.
Харесах серията, макар че на моменти ми стоеше нескопосано съшита. И ми липсваха всички красиви моменти, които ни показаха преди излъчването, а после никъде не видях.
Относно договора: не съм очаквала филма да се развие по сценариите в главата ми. Хубаво бе, че на отрязъка, който остана в Селин, нямаше срок и цел на договора. Двете точки,които прочете тя, накараха романтика Ферит да мечтае за такъв. Защото звучаха като шеговита игра, като красив писмен флирт, утвърждаващ любовта им. За човек, незапознат с целия договор:
Серкан - 1 точка. Липсваш ми всяка секунда. Затова изисквам да си винаги до мен.
Еда - 2 точка. Нека вниманието, с което ме обгръщаш, никога не престава. Длъжен си да ме глезиш с шоколад винаги когато поискам.

Сцените със семейството инвеститори бяха много забавни: обсъждането на половинките от мъжка и женска гледна точка; смущението на Серкан, когато Ерол, след 25 г.брак си даде сметка, че всичко, което изпитва към жената с която се развежда е любов; признанието, че това чувство му е непознато.
 Срещата им бе ключова и за двете двойки. Едната се видя преди 25г., когато се е раждала любовта им, а другата след 25, "ако сгрешат да се оженят". Едната осъзна, че любовта им още е жива, въпреки различията им. А другата едва допуска мисълта, че между тях може да се зароди любов.
Истината е,че и Еда, и Серкан, досега не са имали истинска любов. Не знаят какво е чувството. Те даже не осъзнават колко впечатлени са един от друг още от първия миг в който се видяха. Не осъзнават инстинктивното си желание да се опознаят и харесат Но вече изграждат уважение и доверие помежду си.

Много харесах последната сцена. Тя оправда и даже надхвърли очакванията ми за началото на епизода.
 Еда, въпреки позорните писания, гордо изправена, готова да поеме цялата вина и да защити Серкан. Ръката на един мъж, праволинеен, следващ стриктно всеки свой план, и в миг отхвърлил го, за да предпази една нежна и смела жена. Ръката му - поела нейната ръка. Учудването на Еда и питащия и' поглед. Отговорът в неговия: Довери ми се! Ела с мен! Сякаш усетих как с всяка крачка напрежението пада от нея и расте увереността да го последва навсякъде. И после - на катера. В погледа и' видях благодарност, възхищение и гордост от този мъж и чак след това осъзнаването, че това е мъжът от мечтата и'.
  Толкова - "за решенията, които влияят на нашия живот".
Простете за многословието.
Лека нощ!

# 94
В погледа и' видях благодарност, възхищение и гордост от този мъж и чак след това осъзнаването, че това е мъжът от мечтата и'.

Напълно съгласна Revolving Hearts

А забелязахте ли, че до известна степен финалът на този епизод прилича на финала на първия, когато Еда целуна Серкан?

Пак важен проект, пак Серкан е зад микрофона и държи реч, пак папараците са на линия, пак Еда е замесена, пак Серкан хваща Еда за ръка и я отвежда пред слисаните погледи на всички, е този път не с кола, а с яхта.... без да дава обяснения на никой....

Иска ми се на следващия ден пак да са на първа страница и да видим реакцията на Айдан Flushed . Във втори епизод много ми хареса суматохата около целувката и фактът, че Еда стана социален феномен.

Интересно ми е този път какво решение ще намерят.

# 95
Здравейте момичета, минавам на бързо понеже още не съм гледала серията с бг суб., но благодарение на вашите страхотни анализи, които сте направили, съм в час.
Да си кажа на мен какво ми направи впечатление по картинки от епизода в сряда вечерта (на почивка сме и чак сега имам достъп до интернет).
Съгласна съм с Вас, че претупаха нещата с договора, аз очаквах нещо по така… (поне в моя сценарий). Не може бившата ти да рови и да си пъха носа навсякъде и да има претенции, нали затова е бивша. А и не и влиза в работата дали Еда и Серкан ще си направят договор или не и какво ще пише в него. Може да са си разпределили домашните задължения 
Направи ми впечатление, че в хотела в Анталия, Серкан пие само вода с лимон (предния епизод нали Еда му го препоръча за сваляне на напрежението). Слуша и изпълнява …, а и й позволява да го прави на „маймуна” (в добрия смисъл) слага му очила, шапки, прави му снимки. Все пак това е роботът Серкан Болат, който е железен…
Любимият ми момент е този:

Нищо не се отказва на този поглед, няма договори, няма Селин, няма нищо… Много ми харесват миглите й Simple Smile
После ще си продължа разсъжденията, че нета пак започна да прекъсва, а не ми се пише за трети път едно и също.
Приятна и спокойна вечер Flowers Hibiscus

На мен погледът ми напомни на магическото коте.
Хубав ден!

# 96
Мили момичета,
Честит празник
Успение Богородично!
Да си пожелаем здраве, дни пълни с любов, радост, доброта и светлина!
Честито на всички празнуващи днес:hibiscus:

# 97
Момичета в Askim има превод на 5 епизод с бг. субтитри:hibiscus:

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 12:23 от Ninika

# 98
# 99
Ами и само линковете вършат работа Blush Hands Plus1

https://ok.ru/video/1855057824439
https://vk.com/wall-101119462_24668
https://www.vbox7.com/play:20aff1712f

Превод и субтитри:
GeriSezoni, alexaata, Sprinter, Bobbi84

# 100

Превод и субтитри:
Ох, нещо не можах да  се справя да кача само линковете ThinkingBlue Heart

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 12:41 от Ninika

# 101
Няма страшно Simple Smile
Аз помислих, че целта е да се вгради епизода тук в Мамата, което и аз  не мога, затова се включих.

# 102

Превод и субтитри:
Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover GeriSezoni, alexaata, Sprinter, Bobbi84 Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus Благодаря за труда Ви, момичета!

# 103
Благодаря за превода Blue HeartFlowers RoseHeart

Може би защото съм все още на вълна ЗейКер и на мен ми се стори малко скучен епизода, почти нищо не се случи.
Романтичните моменти бяха малко неестествени на фона на студеното отношение на Серкан. Аз не очаквам и топло отношение от него де. Ще ми е още по-странно изведнъж да стане много близък и открит с Еда. Очаквам в следващи епизод на лодката да и се развика нещо от рода "Къде отиваш? Какво си мислиш, че правиш?", Лодката явно е била планирана, не съм сигурна дали само за парти или да изпълни наистина мечтите на Еда Smile
Майката ми става все по-голяма любимка, много ми допада сарказма и.
Като гледах сега ми се стори, че ако актьорът на Каан беше друг може би щеше да им се получи. От двамата той ми е по-дразнещия. Няма такава равна и безизразна интонация, все едно ученик чете стихотворение. Пълна противоположност на Мело, която е свръхемоционална. А да не говорим, че във физиономията му няма нищо злодейско.
Ферит също ми е симпатичен и явно няма лоши намерения. Дали няма да го влюбят в Еда по някое време?

А за слънцата какво да кажа...имам доста забележки към сценария. Въобще не разбрах каква беше идеята на образа на Гюнеш, освен да изкара бащата още по-голямо чудовище и да оправдае името на сериала. Според мен героят му беше напълно излишен. Поне за мен доста неща останаха недоизяснени и претупани. Иначе Керем и Зейнеб бяха супер. Ханде Д. я намирам за доста красива. А Керем...харесва ми как играе когато е тъжен, ядосан, когато ревнува, но най ми харесва когато е щастлив. Такава усмивка вади, ослепителна, заразителна, наистина изглежда много щаслив, чак аз се ухилвам Simple Smile

# 104
Благодаря на екипа за превода!:hibiscus:
Изгледах серията,освен всичко коментирано досега ,на мен ми направи впечатление още две неща.
Първо,как лелята не искаше да отговори от коя част на Мардин са.Останах с впечатление,че целия Мардин  е техен....което няма да ме изненада.Сега като гръмне скандала с Еда и годежа й за пари, ще видим на мига прословутата баба.
Второ,взимането на работа на Мело.Колкото и да ме дразни с глуповатостта си,ми стана мъчно за нея.Може би,Алптекин затова реши да я вземе на работа,видя я позитивна,усмихната и истинска,т.е с чисто сърце.
И последно,сцената на кавга между Ферит и Селин в Анталия ,трябваше да бъде веднага след вечерята предната вечер...както и да е. Много наивен го дават Ферит,чак да ти се прииска да го хлопнеш да му се намести мозъка.

P.S сега видях клип с Еда и Серкан на моя любима песен

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 18:50 от Adelina14

Общи условия

Активация на акаунт