Отговори
# 75
Крайно време е да обърна внимание на Селин. Всеки път като я видя и и ми идва да я скубя косъм по косъм, значи актрисата добре си върши работата- поздравления! Освен, че е съдружник ,с какво точно се занимава- не я видях да седи пред лаптопа , нито виси над чертежи, ,може би нещо като връзки с обществеността или PR. Ако е така, я уволнявам за несправяне с работата. След целувката на  Еда, изпрати Енгин да се оправя, сега прати Еда да обира калая.Зад гърба на Серкан назначи гаджето си за консултант, обичала Ферит, ама всяка втора нейна дума е Серкан,води го в Анталия, но все около Серкан се върти, самопокани се да отидат на вечеря ,ходи ,  рови из дома му , държи му сметка за договора- нагла ,нахална ,двулична душица. Накрая нейното ще бъде-" между два стола, та на средата".
Mery18, точно същото си помислих и аз в началото на втора серия и сега в края на пета. По принцип работата на PR e да предотвратява възникването на подобни ситуации, а когато са възникнали да "спасява положението" максимално бързо и ефективно. Тя беше тотално неадекватна и в двата случая.
Аз лично ще се накефя ако я зареже Ферит (въпреки че е толкова влюбен в нея и неговото търпение си има граници) и Серкан да я отреже, като и обясни, че Еда е заела сърцето му Smiling Imp Нещо съм яхнала метлата, но освен разкошното синьо на очите и друго не и харесвам на Селин. Явно Биге добре се справя с ролята си Simple Smile

E, то е ясно защо изпраща другите да оправят кашите... В първия случай, защото дотолкова й беше паднало ченето, че едва ли можеше да прецени какво да каже и как да го каже, за да излезе с  подходящ маньовър от ситуацията. Във втория - целта й беше още повече да дискредитира Еда, която е неопитна и незряла в справянето с такива ситуации... Затова беше и това адско настояване от нейна страна Еда да се изправи срещу медиите сама... Но ... бат Серкан я изпревари... Yum и се втурна като лъв, за да предотврати сблъсъка...

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 19:47 от mury9

# 76
И аз успях да изгледам епизода. Ето моите впечатления:

Не ми стана ясно дали Еда ще живее със Серкан. На Айдан също не й беше ясно в началото на епизода дали Еда е прекарала нощта там Smiley . И аз се надявах Серкан да реагира по-остро спрямо Селин за договора. Но явно, Серкан все още държи на добрите отношения със Селин. Не знам дали това ще продължи да е така след този епизод... нали договорът изтече в пресата.

Хареса ми, когато даваха как Еда и Селин едновременно си стягат багажа и се подготвят за полета, все едно им предстои да се изправят една срещу друга, и че двете слагаха различни неща в куфара.

Мело къде я назначиха? И тя ли ще в Холдинга с Ферит? Аз доколкото схванах Серкан не иска нищо общо с Холдинга и не иска баща му да му да го търси, когато нещата в Холгинга тръгнат на зле... Ама в трейлъра дават Еда рамо до рамо с Мело и Ердем. Все едно Мело е почнала работа във фирмата на Серкан, а не в Холдинга?
Освен това тази Мело много любопитна - гледаше какво подписва бащата на Серкан и какъв е подписа му....

Интересното е, че според журналистката, никой нищо не знае за личния живот на Болатови. Може би фобията на Айдан е провокирана от някакво трагично събитие на публично място в миналото, и тя се страхува от събирания на хора и медии. И за да избегнат паническите атаки на Айдан, държат хора и медии настрана от личния си живот.

Може би затова Серкан избягва да дава обяснения пред медиите. Аз не схванах, той дали разбра, че частта от договора е била преправена и публикувана? Може и да не е разбрал, ама видя, че Еда тръгна към папараците и май затова тръгна да я спре, защото не знае какво ще каже пред тях и да предотврати възможен гаф. Кого ли ще обвини за изтеклия договор? Ситуацията не е добре за Селин, Ферит, Каан и Еда. Ама може би Еда ще го отнесе както винаги.

Каан казва, че може да унищожи Болатови благодарение на информатор отвътре, останах с впечатление, че има предвид Ферит, понеже Ферит му прати снимка на договора, но следващия кадър беше с Мело, може би тя ще е тази, която ще му помогне повече. Надявам се Каан да се влюби в Мело. И Мело да помогне да се възстанови старото приятелство между Каан и Серкан.

И мен ме побърква, че Мело е толкова доверчива, че казва какво ли не, където трябва и нетрябва, и ще навреди на Серкан и Еда. А Еда има най-голямо доверие на Мело, т.е, ако е поставена в ситуация да избира на кого да вярва - на Мело или на Серкан, ще предпочете Мело.

А видяхте ли как под влияние на Фифи, визията на Мело беше в черно с черни очила? Close Мело горката не може да мисли самостоятелно, неуверена е, търси някой, който да й казва какво да прави. И заради нейното интервю родителите на Серкан и лелята не можаха нищо съществено да си кажат.

Хареса ми, че инвеститорите поканиха Еда да прави архитектурните пейзажи.

Идеята на Селин Еда сама да се яви пред медиите да дава обяснения за договора е глупава.
Договорът касае и двамата, т.е, ако някой ще се обяснява пред медиите трябва да са двамата, а не само Еда. Селин само мисли как да злепостави Еда и я хвърля на вълците (медиите) да я разкъсат, при условие, че припада и дори не е подготвена, няма опит в такива ситуации.

Енгин и Пърл и казаха да не ходи, но Еда беше готова да защити Серкан.

В този епизод и двамата осъзнаха, че имат чувства един към друг. Разговорът с г-н Ерол за това какво е любовта, до известна степен помогна на Серкан да разбере, че не е безразличен към Еда. А в края на епизода, Еда беше готова да застане пред медиите заради Серкан.

Толкова хубави бяха сцените с падащите звезди, водопада, когато еда гледаше как Серкан се облича и последната с яхтата сами по залез слънце... Вероятно в следващия епизод ще има скандали и отдръпване... Sob

# 77
Селинката много добре обобщи болката си в разговора с Пъръл - че тъкмо е прекризила Серкан и е решила да продължи с Ферит, но с ненадейната поява на Еда вижда един нов Серкан, за който винаги си е мечтала... Честно казано, разбирам я, че при това положение няма как да остане равнодушна и нараненото ѝ его да не проговори - защо тя? и как така?, познавайки роботската натура на Серкан. И тъй като на него не може да му търси сметка (макар че се опита), сега удря по Еда, защото я мисли за по-слаба.

Което ми напомня, че след получаването на наградата Серкан не само трябваше да вземе подписите от семейството партньори, но и да говори насаме със Селин... Дали този разговор все пак ще се проведе, или непланираната разходка с лодка ще осуети намеренията му? Какво толкова имаше да ѝ казва, което тя вече да не знае? Интересно ми е какво е измислила г-жа Айше Thinking

# 78
Селинката много добре обобщи болката си в разговора с Пъръл - че тъкмо е прекризила Серкан и е решила да продължи с Ферит, но с ненадейната поява на Еда вижда един нов Серкан, за който винаги си е мечтала... Честно казано, разбирам я, че при това положение няма как да остане равнодушна и нараненото ѝ его да не проговори - защо тя? и как така?, познавайки роботската натура на Серкан. И тъй като на него не може да му търси сметка (макар че се опита), сега удря по Еда, защото я мисли за по-слаба.

Което ми напомня, че след получаването на наградата Серкан не само трябваше да вземе подписите от семейството партньори, но и да говори насаме със Селин... Дали този разговор все пак ще се проведе, или непланираната разходка с лодка ще осуети намеренията му? Какво толкова имаше да ѝ казва, което тя вече да не знае? Интересно ми е какво е измислила г-жа Айше Thinking

Дано г-жа Айше измисли нещо оригинално... Но аз скромно бих направила минимална догадка, че предвид репликата на Серкан, че разговорът засяга "решенията на Селин, които влияят на живота им" или нещо от този род беше... Възможно ли е Серкан да предложи на Селин тя и Ферит да се разделят, като за разменна монета заложи връзката между него и Еда... ?! /колко съм лоша, нали?!/ Така хем ще раздели Селин и Ферит и Селин би се съгласила, защото според нея би имала реални шансове отново да завоюва Серкан, хем по естествен начин ще освободи Еда от договора...   Или въобще замисълът на този разговор между двамата бивши ще е напълно излишен /или изобщо няма да се проведе /след сцената с лодката на фона на прекрасния морски залез.... Догадки, догадки...

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 17:59 от mury9

# 79
А сега се сетих - направи ли ви впечатление Айдан колко студено се държа с Алптекин вечерта като говореха да покани лелята на обяд? Направо го изгони от спалнята, а той така кротко се усукваше като някой кот Animal Cat , много добродушен ми се струва. Вече искам да се разнищи историята тук Simple Smile
Мммдам, много жадно гледаше. Може да са се отдалечили, да спят в различни стаи, но в него тлее още огън и определено я наблюдаваше с копнеж. Чакам да подухне малко вятър.Да разгори и тук искрата.Да повдигнат завесата, какво ги е отчуждено? Маман, защо не излиза?Едва ли винаги е била такава.

А, момчето от снимката, Серкан ли беше, че много тъмнокосо ми се видя? След малко ще редактирам, да потърся снимка.

Серкан на терасата, а Еда на дивана!
мислех, че ще отметнем "заспаха заедно - събудиха се в прегръдка" ама ще чакаме. Поне вече се наблюдаваха заспали и се грижеха един за друг. Тя го зави, той й мери пулса пред погледа на лекарката. Нали душата на човека се вижда, когато спи...не помня как беше.
И вятъра може да отметнем. Ветреят се пердета и се разпалват чувства. Това от задължителните елементи на всеки турски сериал: "Загуба на памет" се надявам да пропуснат, "изгубени в гората и нощувка в хижа " - чакам. Можеха да покажат как си бъбрят цяла нощ. Обичам да ги гледам заедно.

Кой, според Вас, ще разплаче Еда? Маман, новият момък или неуспех на проекта й. Много искам  да направи невъзможното, но проекта й да успее, въпреки, че се е захванала със загубена кауза. Или пък това ще покаже на Леденият, че не важна победата.  Досега той все побеждава. За него няма друго освен първо място. Дали загубата няма да му покаже, че няма нищо страшно в това да грешиш.

И за Мело исках да пиша, ама после. Малките не ме оставят да се подредя и изкажа

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 18:39 от Cherry-pie

# 80
Здравейте! А дали някъде назад във времето няма някаква тайна/ трагичен инцидент в семейство Полат. Затова и бащата да има такова отношение със сина си, маман да не излиза, а сина да трябва все да се доказва и във самотата си да търси " спасение" от някакъв кошмар.
А края на 5 епизод, да е начало на нещо ново в отношенията на Серкан и Еда. И като се има в предвид колко подвеждат фрагманите ще е интересно да се гледа направо новия епизод.

Актрисата / Bige Onal/ която играе Селин / стайлинга на героинята е убийствен със всичките тези драперии по нея и перушини е като голямото пиле / все още ли е гадже на Арас Болут Йонемли?

Обновление от актьорите , в спойлер че е много
Скрит текст:

Това няма да го крия

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 18:20 от Slawena

# 81
Защо се държи така Серкан ...ами тя е по "договор " с него..... от- до .....подписано ,""подпечатано ,прошнуровано "" , нема лабаво , работи  се професионално  ."Няма "място за разни чувства и т.н. у офиса се работи ,смях ,закачки ,социален живот ...ЙОК !!!
Изграден начин на живот ,на всичко различно и "заплашващо "  се реагира  по правилата . Ай се усети леко размекнал се иииии.......Трудно доверчив.
И въпреки себе си ,той я цени ,че е открита и смела , уверена , доказваща се , на  никого не прави метани за собствена изгода , когато е нужно е добра независимо за кого ......абеее,жена ,каквато до сега не е срещал и му е интересна ....Но и плашеща !
И както каза Енгин : - Още първия ден му сложи белезниците !"

# 82
Здравейте момичета, минавам на бързо понеже още не съм гледала серията с бг суб., но благодарение на вашите страхотни анализи, които сте направили, съм в час.
Да си кажа на мен какво ми направи впечатление по картинки от епизода в сряда вечерта (на почивка сме и чак сега имам достъп до интернет).
Съгласна съм с Вас, че претупаха нещата с договора, аз очаквах нещо по така… (поне в моя сценарий). Не може бившата ти да рови и да си пъха носа навсякъде и да има претенции, нали затова е бивша. А и не и влиза в работата дали Еда и Серкан ще си направят договор или не и какво ще пише в него. Може да са си разпределили домашните задължения 
Направи ми впечатление, че в хотела в Анталия, Серкан пие само вода с лимон (предния епизод нали Еда му го препоръча за сваляне на напрежението). Слуша и изпълнява …, а и й позволява да го прави на „маймуна” (в добрия смисъл) слага му очила, шапки, прави му снимки. Все пак това е роботът Серкан Болат, който е железен…
Любимият ми момент е този:

Нищо не се отказва на този поглед, няма договори, няма Селин, няма нищо… Много ми харесват миглите й Simple Smile
После ще си продължа разсъжденията, че нета пак започна да прекъсва, а не ми се пише за трети път едно и също.
Приятна и спокойна вечер Flowers Hibiscus

# 83
Цитат

Това няма да го крия

То не е и за криене, де... Един от малкото по- сносни моменти на близост.. Хубаво се е облегнала Еда върху него, ама той пък малко по-силно да я беше притиснал и обгърнал... Innocent Аман, бе, Серкан Болат, кривни малко от тоз договор, да му се не види... Wink То бива робот, робот, ама ... за такива жени войни са се водили... Тя сама в ръцете ти, а ти се правиш на Ален Делон.... Smiley

# 84
Здравейте! А дали някъде назад във времето няма някаква тайна/ трагичен инцидент в семейство Полат. Затова и бащата да има такова отношение със сина си, маман да не излиза, а сина да трябва все да се доказва и във самотата си да търси " спасение" от някакъв кошмар.
А края на 5 епизод, да е начало на нещо ново в отношенията на Серкан и Еда. И като се има в предвид колко подвеждат фрагманите ще е интересно да се гледа направо новия епизод.

Slawena, точно това допуснахме с доста от момичетата тук. Доколкото се разбра от лайва на Керем и Ханде миналата седмица, в 6 епизод ще разкрият поне част от миналото на Серкан. Колко, какво и как предстои да видим.

Зачудих се защо толкова много ни лансират Мело. Нищо не се знае за родителите и, защо живее с Еда и леля и, откога живеят заедно, след като се познават от малки? Не се бях замисляла в тази посока заради дразнещото и поведение, но докато ви четох коментарите и ми изплуваха тези въпроси ThinkingThinking

Другото, за което се сетих - Джерен, която не обича правото, се е хвърлила здраво да работи във фирмата. Дали няма да е нещо свързано със Серкан и фирмата му. Например фирмата на Серкан или холдинга да са клиенти на правната кантора на бащата на Джерен (както разбрах една от най-големите фирми е тяхната).

m_s, Flowers Hibiscusтова с водата с лимон ми е убегнало, ето затова обичам да ви чета
mury9,    "То не е и за криене, де... Един от малкото по- сносни моменти на близост.. Хубаво се е облегнала Еда върху него, ама той пък малко по-силно да я беше притиснал и обгърнал... Innocent Аман, бе, Серкан Болат, кривни малко от тоз договор, да му се не види..."       +1 Nature FireNature FireHands Plus1Hands Thumbsup

# 85
Blue, не съм чела темите назад и не съм разбрала, че е обсъждано. Следвах си моята логика. Мело на мен ми е интересна като образ, първосигнална, леко глуповатa Но и там ще се забърква интрига с Каан, каквото си е дрънкало.

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 21:06 от Slawena

# 86
# 87

Зад камера тече купон, без договор, без правила ........задкулисен  релакс прави екипа

https://vk.com/video-197410965_456239153

https://vk.com/video-197410965_456239147

# 88
Доста са забавни зад кадър актьорите от сериалчето, последвах ги повечето в инстаграм и там са ми интересни. Така преди малко се шокирах, че Мелиса Дьонгел, която играе Джерен носи кръстче на врата си и веднага я проверих в интернет, че майка ѝ е рускиня, но по-шокиращото беше, че е набор '99 Flushed

Иначе за сцената с водопадчето - през цялото време си мислех - браво на Хандето и Керем, големи професионалисти са, защото знам колко ледена е течащата вода, а те със сигурност са си покиснали едно хубаво, докато им се получат кадрите :Hands Clap На всичкото отгоре трябва и да се усмихват.

--------
А, да, и камъните са адски хлъзгави. Добре, че никой не се е пребил там Hands V

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 22:30 от super_katia

# 89
Здравейте и от мен Flowers Hibiscus
1. Много благодаря за новата тема, чудесна е Heart Eyes
2. Днес най-накрая успях да изгледам епизода с англ.суб. Преди това обаче изчетох всичките ви коментари , пусто любопитство не търпи Joy и така , благодарение на вашите коментари започнах епизода с малката кошница и без много очаквания Joy Това е добър подход , препоръчвам го на всички, наистина епизодът ми хареса , очаквах да е доста по-зле Joy
Сцената с договора изобщо няма да я коментирам , съгласна съм с всички вас, че беше много претупано и общи взето само мънкаха и нищо не казаха. В такива случаи , когато си виновен и си хванат в крачка или мънкаш или атакуваш , очаквах да атакуват , за съжаление не познах . Когато Селин разбере , че наистина годежа с Еда не е реален ще й се вдигнат акциите до небето Joy Аз разбрах защо ревнува тя , защото вижда промяна в отношението на Серкан към жената до него , но дори той да се върне при нея,  той няма да се държи с нея така , както с Еда ! Защото жената провокира това държание в мъжа. Ще бъде ужасно разочарована като си получи Серкан, ама в старата му версия на робот Joy
Прекрасни сцени между Еда и Серкан в Анталия . Еда го вкара във водата няколко пъти Joy Как му се умилкваше да я вземе с нея .. като котенце беше Joy Серкан пък и той такъв ръб , със сигурност знаеше, че ще има падащи звезди и си беше решил да отиде да гледа , защо ще ходи сам ?  Да беше поканил поне Селин или де да знам , нали уж иска да си я върне , нещо романтично да измисли, ама не, не му идва , защото не е влюбен още Smirk Разчитам в бъдеще да гледаме романтични сцени инициирани от него , а не плод на случайност Grinning После стана ясно , че цяла нощ са си говорили и не са спали , много хубаво , ама да бяха показали малко повече. Еда определи вечерта като най - прекрасната в живота й Heart Eyes
Хареса ми диалога на падащите звезди:
Еда: Тихо, тихо!
Серкан: Желанията вече се сбъдват Joy (в смисъл , че най -накрая е млъкнала , понеже много говори Joy)
Пъръл и Енгин бяха много сладки , аз ви казах , че ще излезе човек от нея Smirk
Възрастната версия на Еда и Серкан също бяха големи сладури и общата им вечеря беше много забавна.
Алптекин беше много мил с Мело , странен ми е тоя човек , как може да е дружелюбен с всички освен със сина си . На снимката с детето може и да не е Серкан , много му беше кестенява косата на детето Grinning
Айдан също беше много забавна с нейните методи за релаксация.
Ердем ми е досадничък , появява се постоянно навсякъде , но няма как , във всички летни дизита има по един такъв идиот , ако е само един пак добре Joy
Показаха и малко повече от характера на Ферит , той явно е пълен идиот и смята Каан за приятел , че и снимки прави и му праща Sweat Много хубаво й каза на Селин , че ревнува Серкан и си личи , ако не иска да се омъжва за него да се откаже , ама как ще се откаже тя , ще чака до последно , изобщо не й пука за чувствата на Ферит. Чак ми е жал за него , дано му намерят половинка , например Джерен , както предложих един път Grinning
Еда беше бомба с тази червена рокля , Серкан два пъти й каза , че е много красива , явно да се застрахова, ако не го е чула първия път Joy Финалът беше страхотен Heart Eyes
3. Много интересно за следващата серия как ще се завъртят нещата около изтеклата снимка , ясно е че Каан я е пуснал , той даже сам си призна пред Селин, но дали Серкан ще рови кой е направил снимката и я е дал на Каан Thinking аз ако съм ще направя голям скандал , че мои лични документи са били снимани , пък дори да е касовата ми бележка от супермаркета Joy

Извинявам се за дългия ферман Heart

Общи условия

Активация на акаунт