Аз лично ще се накефя ако я зареже Ферит (въпреки че е толкова влюбен в нея и неговото търпение си има граници) и Серкан да я отреже, като и обясни, че Еда е заела сърцето му
Нещо съм яхнала метлата, но освен разкошното синьо на очите и друго не и харесвам на Селин. Явно Биге добре се справя с ролята си 
E, то е ясно защо изпраща другите да оправят кашите... В първия случай, защото дотолкова й беше паднало ченето, че едва ли можеше да прецени какво да каже и как да го каже, за да излезе с подходящ маньовър от ситуацията. Във втория - целта й беше още повече да дискредитира Еда, която е неопитна и незряла в справянето с такива ситуации... Затова беше и това адско настояване от нейна страна Еда да се изправи срещу медиите сама... Но ... бат Серкан я изпревари...
и се втурна като лъв, за да предотврати сблъсъка...
. И аз се надявах Серкан да реагира по-остро спрямо Селин за договора. Но явно, Серкан все още държи на добрите отношения със Селин. Не знам дали това ще продължи да е така след този епизод... нали договорът изтече в пресата.
Мело горката не може да мисли самостоятелно, неуверена е, търси някой, който да й казва какво да прави. И заради нейното интервю родителите на Серкан и лелята не можаха нищо съществено да си кажат.
, много добродушен ми се струва. Вече искам да се разнищи историята тук 

Аман, бе, Серкан Болат, кривни малко от тоз договор, да му се не види...
То бива робот, робот, ама ... за такива жени войни са се водили... Тя сама в ръцете ти, а ти се правиш на Ален Делон....

На всичкото отгоре трябва и да се усмихват.

и така , благодарение на вашите коментари започнах епизода с малката кошница и без много очаквания
Разчитам в бъдеще да гледаме романтични сцени инициирани от него , а не плод на случайност
После стана ясно , че цяла нощ са си говорили и не са спали , много хубаво , ама да бяха показали малко повече. Еда определи вечерта като най - прекрасната в живота й
Много хубаво й каза на Селин , че ревнува Серкан и си личи , ако не иска да се омъжва за него да се откаже , ама как ще се откаже тя , ще чака до последно , изобщо не й пука за чувствата на Ферит. Чак ми е жал за него , дано му намерят половинка , например Джерен , както предложих един път