Благодаря за преведения епизод! Хареса ми, имаше от всичко по малко, смях, сълзи, истини, отстояване, грешки, осъзнаване, все неща от живота.
Това си го харесах от мамашите, не знам истина или фенско творчесто

Оказва се, че сериала е заснет по мотиви от роман на турски писател / неизвестни засега/. Когато разбира, че се влюбва Еда сама ще се отдалечи от Серкан. Ще замине за Италия, където ще завърши и ще се реализира . Серкан ще я търси навсякъде със всички методи без успех. След години получава голям проект, като единствено условие е ландшафния дизайн да се изпълни от известна италианска дизайнерка. Той иска среща с нея и тя се съгласява, като се оказва , че нейния офис е красива градина. Той разбира, че е творение не на италианка, а на неговата бивша " годеница". Имаше назад в епизодите такъв вариант. След години Еда и Серкан да работят заедно.

И още снимки

https://www.gecce.com/haber-kerem-bursinden-kas-sov-sosyal-medyayi-salladi

/Мисля ,че постъпките и бяха премерени,водени изцяло от чувство за помощ и когато има кой да ти помогне,нещата се получават красиви.

,всичко знае и никой не се впечатлява кой знае от това.
Привет, момичета!
След Ниника пиша отново! Удоволствие беше за мен споделеното! А и това, което си пуснала от мамашите е много хубав сценарий!
Но защо Еда ще бяга? Толкова ли е страшно да обичаш някого? Среща след години!!! В много филми и книги го има това! Вълнуващо! Но си мисля, че все пак това са години, разбити в месеци, седмици, дни, часове ... и самота! Често съм възприемала една раздяла за изгубено време на щастие! Но дали щастието би били пълно, ако не си успял да намериш и докажеш себе си, за да направиш място на другия?!
Ако така мислят сценаристите, сюжетът е добър. А и в многи сериали има " След години ...". Само си мисля, че ако Еда не замине внезапно, Серкан не би се съгласил да се разделят! Няма да може! В мислите му отново е заложен план да върне стипендията за завършването, но няма да й позволи раздяла. Той не може да бъде далеч от нея! Завладян е от нея, обсебен е, постоянно ще я търси! Ще предложи заветния пръстен, за да може да я задържи!
Но Еда дали е готова за това?! Нали приятелките й казваха, че ако се наложи, баба й ще й купи цял готически замък в Италия! Ако Еда замине, значи тя се е намесила в образованието!
Нека да спра до тук, все още всичко е загадка и в зоната на предположенията!
Целувки за лека нощ! Ако можете да заспите! 
Blue, аз също съм забелязала, че в много моменти мислим еднакво! Нека споделяме! Колкото повече, толкова повече!!! Щом сме завладяни от сериала и пълним страниците, значи енергиите ни съвпадат!!!
Нека е така! Ставаме по богати!!!
Новият фраг още не съм го разгадала, а и може ли във фраг да откриеш логика?! За сега само предполагаме! Въпроси, мисли и най вече чакане!
Не зная точно какво е психологически портрет, но според мен нашите творения са много близко до това!!!
Интересно ми се струва Еда да зачезне в Италия... И не след дълго да се срещнат отново... Мечтите на Еда май се сбъдват... Дано да ги видим в хубава цветна градина, проектирана от нея... Ще бъде интересно...