Отговори
# 270
Здравейте!

Благодаря за преведения епизод! Хареса ми, имаше от всичко по малко, смях, сълзи, истини, отстояване, грешки, осъзнаване, все неща от живота.
Това си го харесах от мамашите, не знам истина или фенско творчесто

Скрит текст:

Оказва се, че сериала е заснет по мотиви от роман на турски писател / неизвестни засега/. Когато разбира, че се влюбва Еда сама ще се отдалечи от Серкан. Ще замине за Италия, където ще завърши и ще се реализира . Серкан ще я търси навсякъде със всички методи без успех. След години получава голям проект, като единствено условие е ландшафния дизайн да се изпълни от известна италианска дизайнерка. Той иска среща с нея и тя се съгласява, като се оказва , че нейния офис е красива градина. Той разбира, че е творение не на италианка, а на неговата бивша " годеница". Имаше назад в епизодите  такъв вариант. След години Еда и Серкан да работят заедно.

И още снимки
Скрит текст:
Керем Бурсин потресе/ взриви инстаграм със своите мускули. Всеки ден по 6 часа тренира тялото си...Как му завиждат някои за това тяло, а колко труд и услилия са нужни, но клюка да става
https://www.gecce.com/haber-kerem-bursinden-kas-sov-sosyal-medyayi-salladi

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 18:03 от Slawena

# 271
Благодаря много за превода Heart
Надявам се и да успея да го изгледам скоро.
Този сценарий на рускините ми харесва, но ми се струва иновативен за турско дизи.

А какъв ли е подаръка на Еда? На Серкан явно му хареса Simple Smile

# 272
Големи адмирации за Айше Кутлу и помощници!
Представиха ни  двама души на пръв поглед много различни.Една Еда - мила,чувствителна,борбена,помагаща,сремяща се към желаното,живееща в един свят заобиколена от хора които я обичат,но с тежко минало и загуби.Един Серкан-твърд како стомана,много изискващ,желаещ да става винаги на неговото,първенец и победител.В неговият свят също има мъка и необратими случили се неща,има и хора,които го обичат/мама Айдан/.
Въпреки  всичко Еда е продължила живота си с усмика,открита за света,мечтаеща и учеща се.
Серкан се е затворил в себе си ,потиснал чувсвата си,отдаден на работата си......И в един миг живота се променя,среща двама непознати,обвързва ги,принудени са да се обознаят и това запознанство с другия,ще ги промени завинаги.Завинаги,защото любовта идва без знак,без предупреждение,ето така лека-полека и докато се усетиш вече си влюбен.Първо се съпротивляваш и я отричаш, искаш дистанция,мозъкът не може да разбере сърцето и не му се доверява.Той си иска подредения,без емоции свят,в които всичко е контролирано.......,но контрола започва да отстъпва на един поглед,не можеш да устоиш на този поглед,точно на тази жена и отстъпваш  и се чувстваш щастлив от това,имаш нужда да си до нея,да й помагаш и напътсваш.Търсиш я,мислиш я,ревнуваш я /Серкан ревнува страхотно/,започваш да споделяш и  ......И в един момент се оказва ,че не си студеният и суров Серкан за когото всики те мислят/без мама Айдан и Сейфи/,а си един чувствен,мил,справедлив млад мъж,открил душата си пред любовта,а Еда ,ах тази Еда,открила този му образ,толкова е запленена и щастлива.Колкото и да са различни,толкова са и еднакви,допълващи се.Ще бъдат влюбени,ще бъдат объркани,ще бадат заедно ,ще бъдат разделени,докато накрая любовта ще победи,всичко тово ще ни бъде представено от Керем и Ханде по изключителен начин,а Айше Кутлу пише толкова заразително,не пропуска ни най малкия детайл,връща ни и ни паказва неща споменати в началото/надписа на камиона,толкова добре се получи/,умее да завладее зрителя.

Толкова любими моменти имам в епизода,че не мога да си избера най-любим:blush:
Всички моменти с ГГ бяха наслада,Серкан започва да се влюбва ,ревнува с класа/много ми хареса момента с годежния пръстена на Еда,дали по него се разбира ,че е заета/,радва се на успеха й,сърцето му се вълнува,чете страхотни надписи по камиони,предупреждава я ,да не го гледа така,нооо изпълнява всичко,свири на китара много чувствено,събужда се и се наслаждава на спящото момиче,сгушено в него.

Искам да кажа,че Керем и Ханде се събудиха много реално.

Еда е свеж въздух за тях,превръща всичко до което се докосне в чудо/г-н Фикрет го каза Stuck Out Tongue Winking Eye/Мисля ,че постъпките и бяха премерени,водени изцяло от чувство за помощ и когато има кой да ти помогне,нещата се получават красиви.
Дори мама Айдан каза"тя има един такъв весел глас,понякога звъни в ушите ми,ти чуваш ли го"/ах,той ли да не го чува/.

Стана много дълго,Sorry Blue Heart

# 273
Този вариант - с раздялата след края на договора и търсенето на Еда и на път отново един към друг след години, би бил мнооого интересен, според мен. До сега всички сериални клишета бяха представени много добре, така че не се и съмнявам за това.

# 274
Здравейте!

Благодаря за преведения епизод! Хареса ми, имаше от всичко по малко, смях, сълзи, истини, отстояване, грешки, осъзнаване, все неща от живота.
Това си го харесах от мамашите, не знам истина или фенско творчесто

Скрит текст:

Оказва се, че сериала е заснет по мотиви от роман на турски писател / неизвестни засега/. Когато разбира, че се влюбва Еда сама ще се отдалечи от Серкан. Ще замине за Италия, където ще завърши и ще се реализира . Серкан ще я търси навсякъде със всички методи без успех. След години получава голям проект, като единствено условие е ландшафния дизайн да се изпълни от известна италианска дизайнерка. Той иска среща с нея и тя се съгласява, като се оказва , че нейния офис е красива градина. Той разбира, че е творение не на италианка, а на неговата бивша " годеница". Имаше назад в епизодите  такъв вариант. След години Еда и Серкан да работят заедно.

Много би ми харесало такова развитие на сценария Flowers Hibiscus

# 275
Привет
Пуснат е втори фрагман

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 17:37 от Snimi

# 276
Чудесен нов фрагман Flowers Hibiscus

Забравих да пиша за Мело,ами хареса ми,бяга,тича,взима,носи папки,води си записки,учи се на поздрав присъщ за висшето общество,нарича Серкан в офиса зетко,абе луда работа,нооо оказва винаги подкрепа на Еда.Дано се усети бързо за това недоразумение Кан и го постави на място.Аз съм си я нагласила за Сейфи:wink:

На Фифи работата е:movie_camera:Video Camera,всичко знае и никой не се впечатлява кой знае от това.

Ендер и Лейла големи шемети,много се забавлявам с тях.

Пърл ми става все по-симпатична,мисля,че с Енгин ще бъдат заедно,а с Джерен ще си останат само приятели.

ИИИИ,прегръдката в края на епизода,толкова любим момент.Остави в мен чувство на привързаност,доверие и откритост между Серкан и Еда.Почувствах магията на тази близост.

# 277
Blush Привет, момичета!
Flowers Leaves След Ниника пиша отново! Удоволствие беше за мен споделеното! А и това, което си пуснала от мамашите е много хубав сценарий!
Flowers Herb Но защо Еда ще бяга? Толкова ли е страшно да обичаш някого? Среща след години!!! В много филми и книги го има това! Вълнуващо! Но си мисля, че все пак това са години, разбити в месеци, седмици, дни, часове ... и самота! Често съм възприемала една раздяла за изгубено време на щастие! Но дали щастието би били пълно, ако не си успял да намериш и докажеш себе си, за да направиш място на другия?!
Flowers Four Leaf Clover Ако така мислят сценаристите, сюжетът е добър. А и в многи сериали има " След години ...". Само си мисля, че ако Еда не замине внезапно, Серкан не би се съгласил да се разделят! Няма да може! В мислите му отново е заложен план да върне стипендията за завършването, но няма да й позволи раздяла. Той не може да бъде далеч от нея! Завладян е от нея, обсебен е, постоянно ще я търси! Ще предложи заветния пръстен, за да може да я задържи!
Flowers Palm Tree Но Еда дали е готова за това?!  Нали приятелките й казваха, че ако се наложи, баба й ще й купи цял готически замък в Италия! Ако Еда замине, значи тя се е намесила в образованието!
Flowers Pineapple Нека да спра до тук, все още всичко е загадка и в зоната на предположенията!

Nature Fireworks Целувки за лека нощ! Ако можете да заспите! KissKissKiss

# 278
Привет и от мен Flowers Hibiscus

само слагам превод на фрага (възможно е да имам неточности, за което се извинявам)
-   (Джерен) Еда, каква е тази кутия?
-   (Еда) Ами нищо. Днес е рожденият ден на Серкан.
-   (Ердем) г-н Серкан и рожден ден...
-   (Лейля) Г-н Серкан не празнува рождения си ден
-   (Еда) Сам ли остава?
-   (Лейля) С госпожа Селин
-   (Еда) Имаш ли планове за довечера?
-   (Серкан) Не. А ти?
-   (Еда) Не
-   (Айдан) Малко вълнение ...
-   (Серкан) Ако искаш може да отидем вкъщи. Домът ми е близо, може да направя кафе
-   (Еда) Предпочитам да си ида у дома.
-   (Серкан) Това кексче от магазина ли е?
-   (Еда) Да
-   (Айдан) Малко лудост ...
-   (Еда) Пожелай си нещо. Нещо, което много си искал, но не си получил
-   Надпис на картичката: С присъствието си правиш живота ми красив...  Серкан Болат
-   (Серкан) Както и да е. И тя знае, че в края на деня трябва да направи избор – или аз, или Ферит.
-   (Еда) Тази вечер осъзнах нещо... Серкан Болат е един вълшебник... С усмивката си, с погледа, с докосването си ... омагьосва човек.
-   (Джерен) Възможно ли е да си се влюбила в Серкан?

Момичета, много интересни разсъждения имате и много обичам да чета дълги постове. С много от вас имаме сходни усещания за нещата. Надявам се да не затихват дискусиите в темата Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 11:31 от blue`

# 279
Привет и от мен
 Изгледах епизода, фраговете... Последния епизод е 🔝 Много ми харесаха Серкан и Еда. Как той я успокои и беше подготвил всичко за ремонта на къщата. Когато заспаха заедно бяха много сладки. Аз няма да споменавам, че "според мен;може би" са влюбени вече Еда и Серкан тъй като съм убедена в това. То си личи. Серкан не изпитва абсолютно нищо към Селин предполагам. Просто иска да я раздели с Ферит, защото се страхува да не я използва само заради фирмата. 
Да се върна към последния епизод ➡ Пъръл ми става все по-интересна. Но много ме дразни като е със Селин. Когато е далеч от нея ми харесва. А моментът между Айдан и Еда беше върха. Не знам отсега нататък Айдан как ще се държи с Еда, но знам че е добра и просто нейното неприятно отношение към Еда е една комедия. Сейфи ми пълни душата.
В новия епизод ще видим Джерен, че от 1-2 епизода нещо май се изгуби някъде.

# 280
Kissing Heart Blue, аз също съм забелязала, че в много моменти мислим еднакво! Нека споделяме! Колкото повече, толкова повече!!! Щом сме завладяни от сериала и пълним страниците, значи енергиите ни съвпадат!!!
Flowers Cherry Blossom Нека е така! Ставаме по богати!!!

Flowers Maple Leaf Новият фраг още не съм го разгадала, а и може ли във фраг да откриеш логика?! За сега само предполагаме! Въпроси, мисли и най вече чакане!

Guitar Не зная точно какво е психологически портрет, но според мен нашите творения са много близко до това!!!

Kissing Heart Целувки за лека нощ! Стига да можете да заспите!

# 281
На мен лично, нито Еда ми е семпла, нито пък Селин ми е равна... Приела съм ги така  в ролите си и смятам, че са добър екип заедно... Със сигурност може и по-добре, но това важи за всички актьори... Да не забравяме, че по презумпция сериалчето е лятно, неангажиращо, весело, закачливо... Прави чест на сценаристите, че от такова жизнерадостно сериалче правят една хубава история, в която са заложили и доста мистерия /скрити моменти от миналото на двамата герои/и драма/заложена в загуба на близки хора около ГГ/. Тези два компонента показват, че  Еда и Серкан са със сходни съдби, а също и това,  че са си интересни, непознати, странни и любопитни един за друг.  Сценаристите развиха и развиват образите бавно и постепенно, като правят този сериал вълнуващ, интересен и много увлекателен. Между другото, чудесен похват с цитата на Серкан от написаното върху камиона... Много добър ход на сценаристите!  В началото, докато гледах на турски,  не само Еда, но и аз се хванах на уловката му... Simple Smile След това с превода недоразумението се изчисти...  Worried Интересно ми се струва Еда да зачезне в Италия... И не след дълго да се срещнат отново... Мечтите на Еда май се сбъдват... Дано да ги видим в хубава цветна градина, проектирана от нея... Ще бъде интересно... Thinking

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 23:55 от mury9

# 282
Нормално е да се разделят ....имат договор .А и Еда каза ,че нейната дума на две не става ! /31:52/

Тя ще си тръгне  и този ,който първи ще признае любовта си  ще е Серкан Болат -Робо !!!!

Иска ми  се тази  раздяла да е скок във времето ,отразена за няколко минути, /  max 10/ в епизода ,да  няма много разтягане на събитието . Серкан да срещне  една  успяла , уважавана заради таланта ,уменията ,,човечността ѝ жена . Жена ,която и той да  оцени защото тя заслужава ,,,а като знаем колко е "щедър"с похвалите си ...ще му  се наложи .....

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 00:19 от sofia26

# 283
На мен ми направи впечатление, че Серкан нарече Еда Севда, а Айдан направи обратното в края на епизода. Когато Сейфе донесе видеото на Айдан, Айдан се учиди, че има видео съобщение от Еда и я нарече по име Еда.

И аз искам да видя реакция от Серкан и Алптекин за прохождането извън къщата на Айдан, но не знам дали ще дадат. Интересно ми е и развитието на отношенията между Айдан и Еда.

Следващият епизод се очертава драматичен. Гледам Еда споделя с Джерен, а Серкан с Енгин. Добре са го измислили Енгин и Джерен да са приятели, че да помагат, ако нещата се объркат. Още сме в началото, и не ми се иска Еда да се отдалечава от Серкан и да замине.

Между другото вече няколко души казаха на Серкан, или че е щастливец, или че е късметлия, или че е добре, че Еда я има - Каан, Енгин и сега и Фикрет.

# 284
Цитат на: neorum бlink=topic=1243933.msg41265591#msg41265591 date=1598125896
Blush Привет, момичета!
Flowers Leaves След Ниника пиша отново! Удоволствие беше за мен споделеното! А и това, което си пуснала от мамашите е много хубав сценарий!

neorum Flowers Hibiscus, благодаря :blue_heart. Информацията от мамашите е беше намерила и  пуснала slawena , аз само цитирах. Нещо може да съм объркала, повечето пъти пиша от телефона и не винаги успявам да направя нещата както трябва. Hug

Този сценарий ако се случи, може би ще е след голяма тяхна любов и тежка раздяла......, но това отива май повече на драма, а не любовен летен сериал:blush:

blue, превода е супер, аз не разбирам езика, но всичко ми се връзва чудесно, благодаря ти Flowers Hibiscus

Много ми е суперско, как си пишем и споделяме размисли и страсти, дано да продължим така и да се радваме дълго време на добър сценарий и на     вълшебника Серкан и нашата прекрасна Севда:sunglasses:Stuck Out Tongue Winking Eye

Чета ви с удоволствие Blue Heart

Общи условия

Активация на акаунт