Отговори
# 255
  • София
Привет! Що се отнася до ролята на Серкан, кога и как се влюбва в Еда, аз адмирирам сценаристите, защото независимо от негативното ми отношение по отношение изграждането образа на Серкан след еп. 5 (пост # 48) след като вече сме изгледали първите 6 епизода, считам че сценаристите ни поднесоха по един много елегантен начин етапите от развитието на връзката, изграждането на отношенията между главните герои. Няма точна наука, която да определя как се открива любовта, как се поддържа нейния пламък и как тя може да се съхрани, но експертите по връзките единодушно вярват, че всички връзки претърпяват „житейски етапи“ и чувствата между партньорите се влияят от различни фактори във всеки един от тях и точно тези етапи в развитието на отношения между Серкан и Еда успяхме да видим дотук. Показаха ни един главен герой, който хареса, впечатли се от главната героиня още при първата им среща, но това за него беше толкова неочаквано, толкова разтърстващо, че самия той не повярва на себе си (вижте странното му изражение когато помоли Енгин в еп. 1 да потърси информация за Еда заради стипендията). И това беше началото, един напълно объркващ момент в иначе спокоен личен живот на Серкан. Трябваше да мине много време (поднесено на зрителите в 6 епизода), да съпреживеят радостни и тъжни моменти, да започнат открито и откровенно да признават и положителните си качествата и грешките си, да споделят красива и вкусна храна, прекрасни романтични преживявания, великолепни завладяващи гледки, да се сблъскат с различията в живота си и проблеми от ежедневието,  моменти на ревност, за да стигне всеки един от тях до етапа на осъзнаване на чувствата! Написаното до тук беше прекрасно поднесено в красивата сцена от еп. 4 (които повечето от вас коментираха) за храната и обясненията на Серкан: „Външният вид на ястието трябва да привлече внимание към вкуса. Първо видът ще привлече вниманието, след това ще почувстваш/усетиш аромата, след това ще полудееш да го опиташ....“. :heart
Серкан беше привлечен от външния вид, усети аромата, дори го опита, но той не е готов да признае нито пред себе си, нито пред другите за новите, красиви чувства, които го обземат и след изгледания фрагман 1 на еп. 7 се опасявам, че ни очаква отново един много тъжен, меланхоличен епизод и психически ни подготвят за раздяла на главните ни герои след изтичането на двумесечния договор Sunglasses !

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 19:31 от nrgmama

# 256
Flowers Cherry BlossomFlowers Cherry BlossomFlowers Cherry BlossomFlowers Cherry BlossomЕдна приятелка ми прати клипче, днес в профила на сериала са го пуснали и реших да го споделя с вас.
https://vk.com/sencalkapimi_dizi_ru?z=video-197410965_456239200% … l_wall_-197410965
„Кратко описание на Серкан Болат:
Дата и място на раждане: 26.08.1990. Истанбул
Височина: 180 см
Възраст: 30 години
Зодия: Дева”

И една страхотна новина! Много са бързи Simple Smile Gift Heart
Момичетата от ASKIM  са готови с превода. (Едно голямо БЛАГОДАРЯ за труда, който полагате скъпи дами Blue Heart )
https://https://ok.ru/video/1868084677303

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 20:22 от m__s

# 257
Огромна благодарност за превода!

# 258

И една страхотна новина! Много са бързи Simple Smile Gift Heart
Момичетата от ASKIM  са готови с превода. (Едно голямо БЛАГОДАРЯ за труда, който полагате скъпи дами Blue Heart )
https://https://ok.ru/video/1868084677303
m__s, Благодаря за линка.
Огромно БЛАГОДАРЯ Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscusи на момичетата от ASKIM Sparkling HeartPurple HeartYellow HeartGreen HeartBlue Heart, които ни дават възможност да се насладим на толкова много сериали и филми. HugHugHug

# 259

Може би ще си имаме нов адвокат на холдинга Book ComputerWear Briefcase,ще е интересно,Пърл да се взима в ръце,че Джеренка идва Stuck Out Tongue Winking Eye

Огромни благодарности на момичетата за превода на епизода Blue Heart

# 260
Добра вечер момичета Hug
Аз няма да правя коментари и да гадая какво ще измислят СЦ .Епизодът беше страхотен .Ханде и Керем химични ,че чак физични и биологични , нали ? Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye
Макар да съм почитателка на дизита като всички тук , аз винаги съм харесвала качествени проекти и най-вече добри актьори .Това е първата ми лятна комедия и почти не ме дразни, даже ми харесва  . Мразя преекспонираните тур.комедии , където карат актьорите да се кълчат пред камерата . Сериалчето ни е супер , много ми харесва как са подбрани актьорите  , но с риск да ми се разсърдите ще ви кажа ,че играта на Хандето издиша от време на време .Много е хубава и знам ,че е хубав човек като цяло , но наистина тази хубост и популярност в соц.мрежи трябва да се подплъти с игра . Керем много я засенчва . Голяма разлика м/у класата им като актьори . Дано момичето има преподавател , с който да работи ,защото от всякъде чувам ,че е станала по-добра , Но най- слабата актриса за мен е Биге . Не знам къде е играла преди , но тук освен да се кокори , друго не прави ,а и този равен ,лигав глас без емоция .Каква ПР е ? Направо е за погребална агентка .Нея определено СЦ не я карат да се прави на комедиантка , както много от другите актьори . Героинята и и има потенциал да покаже таланта и , но уви ...
 . Пиша тези неща , защото се боя ,че сериалът може да не издържи конкуренцията на ..есенниците '', които ще са много силни този сезон . Много се надявам нашето сериалче да заържи вниманието на комшийте , които като публика  усещат и разпознават  таланта и интерената история  .
Сори , досадих ви .
Лека вечер Heart

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 22:35 от Phillipine

# 261
Но най- слабата актриса за мен е Биге . Не знам къде е играла преди , но тук освен да се кокори , друго не прави ,а и този равен ,лигав глас без емоция .Каква ПР е ? Направо е за погребална агентка .Нея определено СЦ не я карат да се прави на комедиантка , както много от другите актьори . Героинята и и има потенциал да покаже таланта и , но уви ...

GrinningGrinningGrinning Обаче много добре са я подбрали за ролята. Само докато я видя и ме хващат бесовете Scream С тези стиснати устни и ококорени очи (разкошно сини, не отричам) имам чувството че е изяла кофа лимони. И говори малко странно (мое мнение). На мен ми действа на нервите, което си мисля е основната цел на образа и Simple Smile

Забелязахте ли, че Айдан за пръв път нарече снахичката си Еда. Ще я търси тя като си иде " О чичекчи къз" Wink

И аз много се надявам да се задържи по-дълго сериалчето, така добре се разтоварвам с него.

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 02:25 от blue`

# 262
Но най- слабата актриса за мен е Биге . Не знам къде е играла преди , но тук освен да се кокори , друго не прави ,а и този равен ,лигав глас без емоция .Каква ПР е ? Направо е за погребална агентка .Нея определено СЦ не я карат да се прави на комедиантка , както много от другите актьори . Героинята и и има потенциал да покаже таланта и , но уви ...

GrinningGrinningGrinning Обаче много добре са я подбрали за ролята. Само докато я видя и ме хващат бесовете Scream С тези стиснати устни и ококорени очи (разкошно сини, не отричам) имам чувството че е изяла кофа лимони. И говори малко странно (мое мнение). На мен ми действа на нервите, което си мисля е основната цел на образа и Simple Smile

Забелязахте ли, че Айдан за пръв път нарече снахичката си Еда. Ще я търси тя като си иде " О чичек къз" Wink

И аз много се надявам да се задържи по-дълго сериалчето, така добре се разтоварвам с него.
Блу Hug ,права си, че са я избрали заради студеното излъчване . Но  този равен и мрънкащ глас не е подходящ за актриса Astonished  , ще си остане посредствена . А образът и е дразнещ , но се поставете на нейно място .Мъжът , когото обича сега пред очите и изживява мечтата и с друга . Не е лесно . Представете си една талантлива актриса как би развила този благодатен образ - понякога ще я мразим , понякога ще я жалим ; понякога ще е добра , понякога лоша .А тя - мрън , мръ , дикция - йок , и тази е за уроци по актьорство  Joy . Цветът на очите и е хубав ( не знам деали е точно такъв ,че понякога има филтри) , но очите и не са красиви - прекалено са изцъклени , НО като цяло е хубава жена , няма спор . Дано героинята намери голямата си любов , та да не се пречка на Еда Grinning

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 00:35 от Phillipine

# 263
Phillipine, Flowers Hibiscus абсолютно съм съгласна с теб. Аз чисто визуално не я харесвам Биге, не е грозна, просто нещо в нея не ми допада. Не съм я гледала другаде и със сигурност няма да го направя специално заради нея. За цвета на очите се чудех дали е наистина такъв или ползва цветни лещи, или както казваш има филтри. И със сигурност има доста по-добри актриси, които биха могли да изиграят Селин. Аз гледам да не придирям много, но е факт, че е дразнеща. За мен разликата между слънчевото поведение и "звънливия" глас на Еда и дървеното излъчване и говор като през зъби на Селин е добър и търсен контраст. За съжаление си мисля, че доста дълго ще ни трови тя Rolling Eyes, все пак е основен дразнител.

# 264
Здравейте. Досега ви четях само, но реших и аз да се включа.
Керем не съм го гледала в нито един сериал и това е пропуск. Чаровен е и умее да играе дори само с очите, поне така аз го виждам.  И няма нужда да играе гол, за да е добър.  Ханде съм я гледала само в "Любовта не разбира от думи" ,  наскоро го изгледах отново и оттам до сегашната ѝ роля има развитие. Когато плаче изглежда една идея по-истинско, а там сякаш се смее. Но не казвам , че е перфектна , развива се с всяка роля и се подобрява.

Сериалчето макар да има малко епизоди ,си връщам всяка серия и я гледам отново. В началото когато го промотираха въобще не се заинтересувах, но реших да му дам шанс и се оказа супер интересен и завладяващ, спрямо другия летен сериал, който едвам изгледах първият епизод /даже и не го догледах/ . Сериала е цветен , а песните към сцените са точни.

Във фрагмана за 7 епизод,  последната сцена когато той се приближава към нея, според мен ще е в последните минути на серията и Серкан ще се опита да я целуне, но ще бъдат прекъснати от бабата. Еда когато говори с Джерен според мен не говори за Каан, едва ли Мело е казала на някого за тяхната връзка. Или ще сподели много малка част само с Джерен за Серкан или ще говори за Селин.  
Хареса ми и как лека-полека Еда се приближи до "студената" Айдан, първо с мострите , после когато ѝ помогна да излезне. Дори Серкан усети , че "живее" и то благодарение на Еда, допусна я до сърцето си като разказа тайната си. Правилно майката каза, че "Средиземноморските вечери карат човек да си губи ума."
В 5 епизод когато Серкан трябва да се види с Бирол и жена му, Еда поздравява момче от басейна и Серкан иззревнува, при разговора им кое е момчето, че трябва да е около него и т.н. Когато Еда казва "Понякога, просто искам да изчезна. ", изричайки го погледът на Серкан става тъжен за секунди, което ме навява на мисълта , че с брат му са се скарали, и в яда си брат му казва, че иска да изчезне.

За мен Ферит обаче е скрита лимонка, когато бяха на вечерята и разбра за договора между Еда и Серкан, тръгна след нея и докато се извиняваше беше с лека усмивка, и също когато тя гледаше надолу той се подсмихваше леко.  
Интересно е с кого разговаря Селин по телефона - Каан, Ферит , бащата на Серкан или някой друг?!  Нямам търпение за сряда. Дори само с един фрагман и вече ми е интересно дали ще се появят нови герои.

Доколкото четох сериала ще се мести в неделя в първата седмица на септември, вярно ли е?

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 02:47 от ۵ Gray. ۵

# 265
Добро утро! Успешен ден на всички Flowers Hibiscus
Ново от Керем

# 266
Въртя и въртя фрага. Невероятни Ханде и Керем. Той има такава специфична мелодика на говорене, сякаш държи камъче в устата си. Ханде също се е научила да предава емоции с гласа си. Направо звъни провокация, когато го пита - "за това ли си тук", предизвикателство и хъс, когато се обяснява със Селин. И е толкова сладко топъл когато пожелава "mutlu yillar /щастливи години".
 На мен ми харесва минорното настроение във фрага, дето се казва - сладка болка от любов. Освен това серията ще има още поне 199 минути, фрага е 46 сек. Ще има от всичко.

# 267
Привет!
Много голям кеф с този епизод,много забава 😋😎😍
Еда,  голяма скица,както казва моята баба "Душата с памук ти вади". Любимо ми е как Серкан й казва "Не ме гледай така!".Всъщност именно той не я поглежда 😂 ,защото не може да устои ...

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 13:52 от Adelina14

# 268
Привет! Прави ли ви впечатление, че Саркан нито веднъж не каза, че обича Селин...Според мен той още от първата си среща с Еда си измисли причина да я задържи близо до него...и ми идва една луда идея - а може би брат му е бил влюбен в Селин и Саркан просто я пази...

# 269
Kissing Heart Здравейти, слънчеви момичета!

Blush Отново ви се стоварвам като тежък сняг на главите в средата на лятото!

Flowers Apple Изгледахме толкова красив и смислен епизод! Имаше от всичко - много психология с нейните безкрайни лабиринти, много скрити послания! Колко погледи и недоизказани думи! Серкан - тъжен, примирен, по -  човечен.  Все по често го виждахме замечтан, със зареян поглед или търсещ Еда ... Любовта иска любимия да е постоянно пред очите ти, да му помагаш и защитаваш! Той я приема като палаво дете, което не знае какво може да му се случи, когато си играе с огъня и за това не я изпуска от поглед, готов да я закриля и пази, защото е първата му тръпка и е приел да бъде негова! Една история, създадена от белезниците на ръката му, преминала през дръзкия поглед на красиво момиче, целувката пред целия свят, жълтото видение наречено годеница, интимното закопчаване на ципа, отмятането на косата, образа в огледалото, танцът на влюбените, мечтите под звездния дъжд, водната нимфа в залива, сълзите в любимите очи, нощта на дивана, споделената първа прегръдка, и преклонението пред това момиче, което не беше прехвалената "идеална жена", но се превърна в негов свят!
Flowers Apple А колко сладко ревнува! Stuck Out Tongue Winking Eye Първата любов е разтърсваща, чувствата обхващат не само сърцето, но и цялата ти същност! На моменти гориш като на клада. Страхуваш се от всичко, което може да я докосне и ... ревнуваш - несъзнателно, по детски спонтанно! Heart Eyes Колко хубаво! Леденият крал и ревност, толкова мила и наивна - от красавеца в басейна, от Каан, от мениджъра на певицата, дори от кучето му. Ах, този издайнически часовник, който няма да спре да звъни, ако не го свалиш от ръката си! Повечето от думите на Серкан бяха двусмислени - "Не ме гледай с този поглед! Очите ми гледат пътя, а мислите ми са с теб!" Надписът на камиона беше само предтекст, за да каже на Еда какво чувства! Много пъти й показа, сега започва да се открива, да говори!
Flowers Apple От началото си мислех, че Еда първа ще разбере за чувствата си, но се оказа, че не е така. Тя вижда как Серкан постепенно отстъпва пред нея, но го приема като свое постижение. Дори да сложи на ръката си часовника с медицински показания , тя няма да повярва, че това е любов. Ще продължи да мечтае всяка вечер, загледана в звездите, ще живее с погледите и двусмислените думи на Серкан, но ще вижда само едната половината на тази любов. Още не мога да разгадая какво трябва да се случи, за да погледне какво става в нейното сърце. Може би трябва да има доверие в него, но при наличието на този безсмислен договор, тя ще приема всичко като негови клаузи. Осъзнаването й може би започна с откровеното признание на Серкан за деня 19 август. Еда плака за него! Cry Само, ако си имал болка в сърцето си, можеш да видиш болката на другите! Сълзите показаха колко може да й е скъп човека до нея! Прегръдката в края на епизода беше най съкровеното им негласно откровение, че са си толкова близки, че са поели по път, който ще им покаже какво е истинска любов! Revolving Hearts
Flowers Apple Еда е безкрайно добра и човечна! За такива хора като нея се казва, че прегръщат целия свят! Не забелязваше нито язвителните думи на Серкан и перушинестата.  Не забелязваше подмятанията на 'свекървата", но когато тя за пореден път се оплака от главоболие, поиска да й помогне. А като видя как не можа да пристъпи нито крачка навън през прага на вратата,  доброто й сърце не можа да не се намеси. Тя направи това, което не са успяли лекарствата и терапиите,  спаси свекърва си от многодишния плен и я накара да плаче от радост.
Flowers Apple Питам се как ли ще реагират на това Серкан и баща му?! Много искам да видя точно този момент! Това ще чакам в следващия епизод! А какво друго може да се случи?! Как ще действат Каан и Ферит?  Крайно време е да се появи нещо за скритото детство на Еда, бабата ще бъде най голямата загадка. "Свеки" постепенно ще се върне към нормален живот, перушинестата Селин ще продължи да рови в боклука и да се самоубива от собствената си отрова. Еда ще кара нова кола, Серкан отново ще я следва навсякъде, ще търси красивите й очи ... и няма да носи новия си часовник! Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart Въпроси, въпроси ...  с всичките ни анализи и предположения, отново имаме въпроси!  Може още да творим, сряда е далече!

Общи условия

Активация на акаунт