, няма как да приеме, че нещо в техните отношения е куцало. Логичното заключение е - работата с Ферит е нагласена, давай да я развалим
"
! Това със "зрънцето" което всеки от нас търси (но вероятно не всеки от нас намира?!) е стара житейска истина и след прочитането на поста ти в главата ми мигновенно се появиха моменти и сцени от един прекрасен южнокорейски сериал със заглавието Something About 1 Percent (Нещо около 1 процент)
! И който намери своето зрънце, своя 1% ще бъде истински щастлив! 

Забавни са ми тези двамата, но не съм убедена, че ще ги направят двойка. 
за размисъл 
. Специално се върнах да си пусна моменти от първата серия за освежаване на паметта 
Селин е влюбена в Серкан, това сме го разбрали всички. Нейната цел с годежа е била да провокира ревност, да накара Серкан да осъзнае, че ако не предприеме нещо ще я загуби (тя се жени за друг). Допълнителен дразнител е факта, че годеникът и е съдружник на така ненавиждания Каан. Само че реакцията на Серкан не е каквато очаква тя. Неговия коментар беше нещо свързано с това, че е сигурен, че освен Ферит и Каан има много идеи (говореха за белезниците). И тогава нейния огорчен коментар беше нещо от сорта на: "Това ли ще кажеш? Аз се сгодявам и ти питаш за работата, за Каан. Няма да питаш кога се разделихме, как може да ми причиниш това, защо не ме попита, защо точно Ферит".
Със сигурност Серкан не изпитва никакви романтични чувства към нея. Още в първата серия, когато разговаряха с Енгин преди годежа коментарът му беше, че Селин го е напуснала, защото е смятала, че не я обича. И Енгин му каза "Обичаш ли я? Кажи ми че я обичаш? И тишина.... После Енгин каза " Момичето поиска да се разделите, ти не я спря, не каза че не си съгласен. Ти се държа през цялото време студено, логично, сякаш изпълняваш точки от договор. Не показа никакви увства". А Серкан в отговор каза " И без това чувствата в един момент свършват/умират. А връзката си е един вид договор/сделка." За него това е била логична сделка, предвид партньорството в холдинга и подходящото семейство. Просто логика и бизнес. Засегнатото его, и то с партньор на врага, го провокира да действа импулсивно и да измисли годежа с Еда. 
Хич не си представям как са изглеждали "романтичните им отношения". По скоро протоколни срещи по събития и евентуално по някоя протоколна целувка по бузата. Евентуално държане за ръка. За повече от това не ми стига фантазията с тях. Аз друго не само че не мога, но дори не искам да си представям.
Кубчета лед 
А на вечерята, когато Селин влезе "до тоалетна" Серкан се подсмихна, защото майка му и Еда познаха, че ще намери начин да тършува вътре за доказателства.
И докато Селин беше вътре и гледаше вещите на Еда си припомняше как Серкан и е казвал, че не може да живее заедно с друг човек, че държи на уединението си, и т.н.... и огорчението преминава в озлобление. Затова така настървено се вкопчи в договора. Няма да се откаже, докато не го намери целия. Само че аха да докаже на всички, че връзката им е измама, и тя вече ще си е съвсем истинска. Е ще ги натвори разни чудеса, но ... Дано Мело се намеси адекватно в тези ключови моменти. 

Подготвяйте се отсега психически, че ще има Мело-Каан моменти.
И няма как да не сложа снимка на нашата любима двойка.

Е, знам, че вече епизодът е заснет, ама... Ей така, на шега... Дето казват хората, на война и в любовта всичко е позволено... Сега и цветя ли ще й праща на Селин?! Ноооо... тогава Серкан Болат да не пита що Еда се отдалечила от него.. Заслужава сега тя да замине за Италия, а той да лиже рани и да й гледа снимката само... Аааа, ядосах се...

Препоръчани теми