Ще е много хубаво да го видим замечтан в този надпис и с мисли за феята Еда. Как влезе тя като мълния в живота му и стана негова участ.

nrgmama, аз също мисля,че Еда е огорчена от тези хвалебствия на Серкан по отношение на Селин-колко е умна и сбособна и как жената която наистина е сгодена за него няма да го изложи пред колегите му/това мисля,че беше,когато трябваше да вечерят с леля й/.
В втори фрагмент ми се стори разстроена ,когато й казаха ,че Серкан не празнува,но все пак прекарва времето си със Селин на рожденият си ден.Много тъжно ми стана

Да не забравяме ,че у Еда остана едно негово яке,след разходката със Сириус,ще има да го гуши, облича и да си мисли за харизмантичния Серкан Болат.

Ninika, аз пък пропуснах якето му

За реакциите на Еда съм съгласна с вас. Дори да не си го признава, тя от самото начало е увлечена от този магнетичен мъж, и колкото по-добре го опознава, толкова повече и харесва човекът Серкан Болат. Знае, че са заедно, за да разделят Селин и Ферит, но тя не иска да е просто "служител за 2 месеца". Определено и се иска да го впечатли като жена, първо от чисто женско его, а впоследствие, защото се влюби.
Преди вечерята с леля и изказването на Серкан я нарани. Но той съжали за думите си в мига, в който ги изрече и видя тъгата в очите и`

И тук ще кажа, че действията на Серкан определено ме объркват. Не е влюбен в Селин, доколкото аз виждам няма намерение да се събира с нея, херсва му да е покрай Еда, вече осъзнава, че не е безразличен към тази фея, и продължава да си следва плана за раздяла на онези двамата. Дано поне ултиматумът "аз или той" да е в по-служебен контекст. Иначе

Аз точно като paterina не искам Еда да ходи никъде. Малко ми бяха моментите им на сближаване и определено искам още. Мисля си, че ще е добре ако я оставят в офиса(или поне наблизо), да са си пред очите всеки ден, да се търсят с поглед и да се ревнуват. Може да е клише, но това е ромком

ПП. Само ще кажа, че ми липсват коментарите на Super_katia, Black Rose, Mishimm, ReniBG, Selin_Ozkaya, IrinaK и всички други момичета (извинявам се, че не мога да изброя всички), които не са се включвали скоро. Обичам да ви чета и се надявам, че просто отмаряте на някой плаж или планина. В темата е по-интересно, когато пишат повече хора.