Отговори
# 315
blue,бях забравила,че на халката на Серкан е  гравирано името на Еда:sunglasses:
Ще е много хубаво да го видим замечтан в този надпис и с мисли за феята Еда. Как влезе тя като мълния в живота му и стана негова участ. Blue Heart

nrgmama, аз също мисля,че Еда е огорчена от тези хвалебствия на Серкан по отношение на Селин-колко е умна и сбособна и как жената която  наистина е сгодена за него няма да го изложи пред колегите му/това мисля,че беше,когато трябваше да вечерят с леля й/.
В втори фрагмент ми се стори разстроена ,когато й казаха ,че Серкан не празнува,но все пак прекарва времето си със Селин на рожденият си ден.Много тъжно ми стана Cry,ноо той също има напредък.Остави недовършен разговора си със Селин/който за него беше уж много важен/,не получи лично наградата ,не подписа договара със сем.Борал,а го остави на съдружниците си и спаси Еда от журналистите и когато тя му благодари и каза,че всичко е заради нея,той отговори,че всички тези неща не са важни и разговора ще се проведе по-късно и че го е направил не  заради нея ,а за нея.Purple Heart

Да не забравяме ,че у Еда остана едно негово яке,след разходката със Сириус,ще има да го гуши, облича и да си мисли за харизмантичния Серкан Болат.Hug,как той влезе като светкавица  в нейния живот и  се превърна в нейна съдба.

Ninika, аз пък пропуснах якето му Kissing Heart, но когато гледах серията си мислих точно същото - как в момент на раздяла ще го използват сценаристите Blush

За реакциите на Еда съм съгласна с вас. Дори да не си го признава, тя от самото начало е увлечена от този магнетичен мъж, и колкото по-добре го опознава, толкова повече и харесва човекът Серкан Болат. Знае, че са заедно, за да разделят Селин и Ферит, но тя не иска да е просто "служител за 2 месеца". Определено и се иска да го впечатли като жена, първо от чисто женско его, а впоследствие, защото се влюби.

Преди вечерята с леля и  изказването на Серкан я нарани. Но той съжали за думите си в мига, в който ги изрече и видя тъгата в очите и` DisappointedUnamused А в парка докато Серкан обясняваше колко е прекрасна и безупречна Селин, Еда съвсем явно изревнува, а по неговата усмивка съдя, че реакцията и му хареса. Той също не иска само служебни отношения, без значение дали го осъзнава. Thinking

И тук ще кажа, че действията на Серкан определено ме объркват. Не е влюбен в Селин, доколкото аз виждам няма намерение да се събира с нея, херсва му да е покрай Еда, вече осъзнава, че не е безразличен към тази фея, и продължава да си следва плана за раздяла на онези двамата. Дано поне ултиматумът "аз или той" да е в по-служебен контекст. Иначе Imp

Аз точно като paterina не искам Еда да ходи никъде. Малко ми бяха моментите им на сближаване и определено искам още. Мисля си, че ще е добре ако я оставят в офиса(или поне наблизо), да са си пред очите всеки ден, да се търсят с поглед и да се ревнуват. Може да е клише, но това е ромком BlushHeart EyesSunglasses Остава ни да чакаме сряда да видим какво са ни приготвили сценаристите.

ПП. Само ще кажа, че ми липсват коментарите на Super_katia, Black Rose, Mishimm, ReniBG, Selin_Ozkaya, IrinaK и всички други момичета (извинявам се, че не мога да изброя всички), които не са се включвали скоро. Обичам да ви чета и се надявам, че просто отмаряте на някой плаж или планина. В темата е по-интересно, когато пишат повече хора. Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus С най-хубави пожелания към всички Purple HeartGreen HeartBlue Heart

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 19:39 от blue`

# 316
Привет! Наистина много различни предположения имаме за развитието на сериала (което е чудесно!), аз лично много се надявам, да не решат да оставят Еда на работа във фирмата след изтичането на двумесечния договор (и изобщо в Истанбул), докато Серкан продължи с опитите да бъде със Селин (от които той очевидно не се е отказал, даже няма намек за такъв вариант)!

Според мен най-логично решение след приключване срока на договора е „изчезването“ на Еда от живота на Серкан и цялото семейство Болат! Само така и Серкан и родителите му ще имат прекрасната възможност да оценят напълно какво представлява Еда, какво е била за всеки един от тях, как е променила живота им! А за нас ще остане удовлетворението, че наистина главната героиня притежава качествата, на които се възхищаваме: красива, чаровна, умна, талантлива, усмихната, позитивна, енергична и най-вече независима!
Моля да бъда извинена за дългия пост!  Simple Smile

По повод първата част на цитирания пост, аз лично разбрах, че целта на Серкан е не да си върне Селин, а просто да я раздели с Ферит и да провали сватбата им. Лично аз не вярвам Серкан да тръгне отново със Селин..  Целта му е да покаже на пиарката, че връзката й с Ферит е грешка. Вероятно иска да даде урок на бившата си изгора,  най-малкото защото вече мъжката му гордост е наранена от това, че Селин е предпочела друг мъж пред него...

Виж, с последната част на поста за забягването на Еда, съм съгласна. Трябва да има перипетии, препятствия и завои, които да бъдат преодолявани, за да е интересно и правдиво и удовлетворението накрая да е пълно.  Simple Smile

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 20:06 от mury9

# 317
  • София
mury9, честно казано като гледам епизодите оставам с усещането (както това беше многократно вече коментирано от много от пишещите), че гледаме един много "объркан" Серкан! Пишейки поста днес по-рано имах предвид разговора между Еда и Серкан в еп. 4, след сцената с басейна, когато Еда получи правото на въпрос към Серкан. Въпросът беше: "Ако Селин остави/раздели се с Ферит, ще се върне ли при теб?" и получи категоричен отговор: "Със сигурност!", както и особено настоятелното желание на Серкан да му бъде предоставена възможността подсигурена от Еда да говори със Селин за 5 минути в еп. 5! За мен тази сцена и поведението на Серкан конкретно в еп. 5 премахва всякакви съмнения, че става дума само и единствено за професионални отношения! Много се надявам този път, в този случай да не съм права.....Disappointed

# 318
Сериалите в социалните мрежи за периода 17.08 - 23.08

Бащата на Серкан не направи ли Мело умишлено да е асистентка на Селин, за да я следи отблизо, нея и Ферит. Според мен много им няма доверие и иска да има свой човек. А тя колкото и наивно и тъпо да се държи понякога ще е на страната на Еда и няма да я предаде. Поне така си мисля.

# 319
Wink
mury9, честно казано като гледам епизодите оставам с усещането (както това беше многократно вече коментирано от много от пишещите), че гледаме един много "объркан" Серкан! Пишейки поста днес по-рано имах предвид разговора между Еда и Серкан в еп. 4, след сцената с басейна, когато Еда получи правото на въпрос към Серкан. Въпросът беше: "Ако Селин остави/раздели се с Ферит, ще се върне ли при теб?" и получи категоричен отговор: "Със сигурност!", както и особено настоятелното желание на Серкан да му бъде предоставена възможността подсигурена от Еда да говори със Селин за 5 минути в еп. 5! За мен тази сцена и поведението на Серкан конкретно в еп. 5 премахва всякакви съмнения, че става дума само и единствено за професионални отношения! Много се надявам този път, в този случай да не съм права.....Disappointed

nrgmama, почти съм убедена, че въпросът, който зададе Еда, коментира отношението и поведението на Селин към Серкан, а не обратното. Имам предвид, че Серкан познава добре Селин и знае, че би могъл да я убеди или провокира тя да се раздели с Ферит.... Да, тя със сигурност ще се върне при Серкан, но доколко обаче Серкан ще е склонен да я приеме отново, това вече е друга бира. На цитирания по-горе въпрос на Еда, Серкан отговаря убедено какво би направила Селин, но в никакъв случай не казва, че ако тя се върне при него, той ще я приеме... Много точно намерена реплика на Серкан според мен...  Той не обещава и не прокламира абсолютно нищо до този момент по отношение на своето  поведение спрямо своята бивша възлюбена след евентуална нейна раздяла с Ферит... Вероятно умишлено сценаристите не коментират неговата позиция дали отново той ще направи Селин своя любима  /колкото и тя да се гласи за такава/... Но след появата на Еда на неговия личен и професионален небосклон ... едва ли ще й се отвори парашутът... Но тя нека си се надява... няма лошо в това... Wink

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 21:36 от mury9

# 320
Привет, мили момичета! 🦋

Виждам, че и на Вас, както и на мен, епизодът ви е харесал адски много. 😊
Вече не знам за кой път го гледам и не мога да се спра, по сто пъти гледам определени моменти и искам още и още. 😂😍

Докато намеря време да пиша, вие сте коментирали абсолютно всичко и аз с удоволствие ви чета. Затова Ви благодаря за чудните коментари. 🙏 Няма спор - сериалът определено е много, много добър.

И какво се оказа - Серкан имал ден, в който въобще не ходи на работа. А какво всъщност стана - Серкан отиде на работа и всички бяха в пълен шок. 😂 А той защо отиде?! Ами заради сЕвда, разбира се, пардон, исках да кажа Еда. 😎😍
Не можа да издържи Серкан и ден без нея. Ех, любов... но кога ще разберат, че са влюбени?! Аз също мисля, че това ще стане, когато договорът свърши.

Сега Еда се отдалечава, защото усеща как тези силни чувства към Серкан набират сили и тя не може да ги удържи.
Определено много ще си липсват, когато се разделят, но силно се надявам да не бъдат много време разделени, че едвам ще издържа. 😫

Много ми харесват малките детайли. Стръкчето цвете на Еда, прибрано от Серкан в бурканче, напоено с аромата ѝ - е, този малък, но тъй важен детайл ми напълни сърцето. 😍 Чудесен сценарий, браво!
А ревнуващият Серкан е един път! 😂 Как играе само този Керем, превъзходен е! Във възторг съм от целия каст. С глас съм се смяла на изцепките на Ердем. 😂 Всички са прекрасни. Селин ще ми скъса нервите, браво на Биге, добре играе значи.

Фраговете този път са доста объркващи. 🤔 Пак ще има изненади. 🌈

Не ме гледай така красиво.
Погледът ми е на пътя, а мислите ми за теб. ❤

С големи благодарности за превода! 🌺🌺🌺

Блу 😍,
Благодаря ти, мила! 🌺
Нямах много свободно време, затова не пишех до сега, но редовно Ви четях. 🤗

И отново чакам нетърпение срядааа!Спокойна нощ! ♥

# 321
  • София
 Нали за новия договор,англичаните поискаха Еда да участва и Серкан се съгласи,казвайки че Еда е ,много силна жена и поиска ли може да постигне всичко.Колкото до избора на Селин Сердар  или Ферит се отнася за работата в холдинга едва ли за личната им връзка.Може Еда да работи по проекта от офис в холдинга,там работи  и брата на Серкан  а Селин с цел да върне отношенията в старото русло все повече време прекарва при Серкан.Той е в безисходица,Еда се е отдалечила,Селин го окупира,пише бележка за Еда но отивайки да и я занесе ги вижда весело да разговарят с новия герой – брат му- и Сердар си я чете сам и мисли че спрямо този смях той наистина се е държал като Робо и по голям ,шах ще е Сердар без да се обади да изчезне за десетина дни.Може да е бил робот ,но винаги е бил справедлив и да е уредил всичко за продължение на учението на Еда  уж така е редно според него ,но и за неговото спокойствие за да я отдалечи от топлите отношения в новия и офис.

# 322
Този снимка обикаля от няколко дни интернет пространството, не знам дали е истинска иле Фотошоп, но са много сладки

# 323
Изглежда е фотошоп.

А за бащата на Серкан и назначението на Мелек в холдинга и на мен ми е интересно дали я назначи само, защото видя колко иска да работи и вижда потенциал в желанието й да постигне нещо...., или има и друга мисъл. Все пак назначава приятелка на Еда за асистентка на Селин, без Селин да е искала, тя все пак си има вече Ферит.
Можеше да я направи своя асистентка. Иска ми се Мелек наистина да покаже потенциал, а не да я превърнат в играчка на Каан. Позицията на Мелек е ключова, може да наблюдава Селин.

Баба на Еда трябва да се появи преди края на договора, т.е. в двете седмици преди раздялата им, т.е в 7, 8 или 9 епизод, нали? Всички чакаме как Серкан ще спомогне за преудоляването на травмите на Еда от детството и да я сдобри с бабата. Не може Еда да изчезне без да ни дадат отговор на въпросите за миналото на Еда.

Ама не знам как ще стане и по какъв повод бабата ще се появи, може би ще иска да се запознае със Серкан и родителите му, или пък ще е за бизнес проекти със Серкан или с холдинга.
Алптекин нали искаше Сейфе да му избере подходяща вратовръзка за ранна среща.

# 324
Благодаря❤ blue
Исках първо да изгледам серията с български субтитри за да ми е по-ясно. Според мен точно на вечерята с Еда вече ще е разбрал,че не може без нея.Ако има някакво бягство в Италия в самия епизод ще е кратко( в любов под наем има подобна сцена).Еда може да се върне преуспяла от Италия,а фирмата да е пред фалит естествено Еда ще помогне. Горе-долу може би познах за бабата,че характерът и визията ще е подобна на Есма от истанбулска невеста/завинаги естествено,ако играе актрисата Işil Yücesoy.Наистина е доста интересно как ще се появи и дали наистина ще се появи или само наследството и.Ще е доста интересно,ако тя купи акции от скоро фалиращата фирмата докато примерно Еда е в Италия.От фрагмана трудно мога да гадая какво може да се случи в следващия епизод,защото така си представях,че къщата която обзавеждат ще е тяхна,но се оказа друго🤷‍♀️😄.
И аз мислех че снимката е истинска,но е фотошоп така разбрах от Инстаграм. За бащата на Серкан е доста трудно да се опише какво всъщност иска да направи.Той вкара Ферит за да ядоса Серкан,а Мело може би за да следи нещата отблизо.Реакцията на "свекървата" ще ми е интересна дали вече ще започне да приема Еда🤷‍♀️

# 325
Нахлувам в темата, само да споделя, че бащата на Серкан назначава Мело, защото наистина вижда потенциал в нея. Много изкусно я представи на Селин - като и каза:" Поиска Ферит да е във фирмата, съгласих се без да задавам въпроси. Сега аз искам Мело да работи тук.". А за потенциала и каза в разговор с жена си. Тя поиска да я уволни и той тогава каза - ако не бях видял потенциал в това момиче, нямаше да я взема във фирмата. Т.е. не я взема, защото е приятелка на Еда. Освен това Мело успя да занесе някаква папка на Селин, която беше забравила. И тогава и Селин изрази задоволството си и каза - хайде с мен. И я представи като своя асистентка.
Малко объркано, чета ви коментарите - прекрасни са.

# 326
Привет момичета! Blush

За снимката мисля, че е фотошоп Hug

Маникюра на Еда от доста време е лакиран в светло син цвят, а на снимката е в гама бордо. Също ми се струва, че са доста облечени за това топло време. Wink

Хубав ден на всички Nature Sunny

# 327
Привет! Simple Smile
Според мен, с назначението на Мелек бащата търси баланс в противоборството: Серкан - Кан. В този смисъл са и думите му - ти назначи Ферит, аз - Мелек. Потенциалът на Мелек е по-скоро оправдание за мен. Ферит той прие с мисълта Серкан да се определи какво иска по отношение на Селин. Имаше една реплика и към Еда, че се е захванала с нещо свръхсилите й (на годежа), нещо такова ми се върти по памет. Но е наясно и че Ферит и Кан са близки, както и за игричките на Кан. Не е наясно обаче за Мелек и Кан. Въобще, бащата е играч и само външно се е отстранил от сина си и случващото се в неговата фирма.
Спорен ден!

# 328
Kissing Heart Здравейте, бъбривки! Много творения,предположения и разследвания от нашето ЦРУ!

Flowers Cherries Последният епизод го разнищихме, но двата фрага развинтиха фантазиите на max! Интригуващата бележка - от кого, за кого, кой?! Вариантите и вижданията са много, да видим в сряда какво ще е!

Flowers Cherries Серкан, великият архитект! С перфектните си проекти, принципи и контрол над всичко! Само сърцето му не се вписва в тази идеална картина! Излезе от ритъм, пулс извън нормите, мисли като в центрофуга ... и едни очи, които го преследват навсякъде! В крайна сметка изглежда роботът излезе от строя!

Flowers Cherries  Написах това, защото се замислих за Серкан и Селин - що за псевдолюбов е била тяхната?! Виждам протоколни срещи в обществото, Селин го е хванала под ръка и го гледа "влюбено" за снимките или скучна вечеря на свещи и др. подобни пак като за снимка. Дори не мога да си представя какви целувки или тяхно подобие могат да се вместят в тази идилия?! За мен целувката е откровение, обещание, обяснение в любов! Вие можете ли да видите дори в най смелите си представи  картината на целувка между тях?! Аз не успях! Rolling EyesПишете, обяснете, ако някой е успял!!!

Stuck Out Tongue Winking Eye Чакам отговор на вашите представи как изглежда целувката между Селин и Серкан?

Kissing Heart Бай, сладки! До следващите постове, които чакам с най голям интерес!

# 329
Привет! Simple Smile
Според мен, с назначението на Мелек бащата търси баланс в противоборството: Серкан - Кан. В този смисъл са и думите му - ти назначи Ферит, аз - Мелек. Потенциалът на Мелек е по-скоро оправдание за мен. Ферит той прие с мисълта Серкан да се определи какво иска по отношение на Селин. Имаше една реплика и към Еда, че се е захванала с нещо свръхсилите й (на годежа), нещо такова ми се върти по памет. Но е наясно и че Ферит и Кан са близки, както и за игричките на Кан. Не е наясно обаче за Мелек и Кан. Въобще, бащата е играч и само външно се е отстранил от сина си и случващото се в неговата фирма.
Спорен ден!
Не е заяждане, а само уточнение - името на злодея е Каан, с две "А".

Общи условия

Активация на акаунт