Отговори
# 300
Рожден ден!
 Някак си ми навява тъга този рожден ден,усещам един ветрец на раздяла.

Иска ми се тази бележка да е написана за Еда ,защото тя реално направи живота му красив и той го осъзнава, мисля,че ще е  за нея,като благодарност за изминалата вечер ,кексче за празникът му,поднесено на стълби под звездите, толкова естествено и някак си по детски , желание, което да си пожелае,толкова просто и обикновенно,а в същото време е точно това което искаш,идеално и неповторимо.Истинско!

Погледа на Селин е доволен от това , че Серкан я притиска да направи избор между него и Ферит/дали в личен или професионален план-ще видим/.Това я прави уверена,че още е фактор за Серкан,независимо от присъствието на Еда в живота му.
Какъвто и да е избора на Селин договорът е към своя край. Ако избере Ферит,това ще е окончателно за Серкан, ще приеме загубата,защото егото му няма да позволи да я приеме отново/ просто не я обича, а не защото не би подтиснал егото си / и така няма да имат пред кого да се преструват.
Ако избере  Серкан той ще е победител в тази битка,битка която ще остави горчивина,болка и тъга в неговият неясен и неразбран свят даже и от самия него.
И за Еда и за Серкан това ще е един тъжовен момент,ще трябва да продължат живота си един без друг .
Другият вариант е истинския договор да излезе на яве,благодарение на Селин и това да е края на договорните им отношения.При раздялата той ще поиска да възтанови стипендията й, тя сугурно  ще откаже.Тук е времето да се появи баба й.

Тази трепет,вълнение и радост от близостта им ще им липсва,ще ги изгаря това,че не си пренадлижат/Еда ще е без годежен пръстен,който да показва ,че сърцето й  принадлижи на някого/това ще доведе Серкан до лудост от ревност/.Той ще трябва да действа и да призае любовта и копнежа си и че живота му е пуст и без нея.

На този етап Еда е влюбена ,но той и даде толкова много предпоставки за това. Объркана е и не иска да бъде наранена,отдръпва се ,не може да разбере напълно този Серканов свят.
Серкан каквито и нови и завладяващи сърцето му чувста да изпитва,при него все още е водещо изпълнението на договара.

Обърквам се от разбъркаността на фраговете.

За подаръкът,мисля,че ще е накаква вълшебна/магическа/кутия за мечти и желания ,някак си ,детско е наистина,но нали Серкан в детството си е обичал да чете книги за вълшебста. Blush Wear Tophat

# 301
Добре, че сте вие момичета, та да забележа и аз, че ръката, която държи бележката, не е на Селин. Че и аз се бях разочаровала като видях усмивката й в следващия кадър и помислих, че бележката е от Серкан за нея. Не че и сега е изключено, но аз също като blue` си помислих дали не е била част от подаръка на Еда, понеже виждаме как в разговорите им си пожелават „Лека нощ…Серкан Болат“ – „Лека нощ…Еда Йълдъз“. Та си мисля, че ръцете са на Серкан и може би си чете бележката отново на другия ден. Пък и сега се сещам, че когато бяха в Еда, тя сподели, че обича малки бележчици, но не знам дали тя би написала това послание на Серкан. Thinking
А недай си Боже бележката да попадне някак в Селин и тя помисли, че е за нея и това да се окажат ръцете на Ферит… И на двамата годежните им пръстени ми изглеждат сходни, направо еднакви, но по-скоро си мисля, че ръцете са на Серкан.
Фрагманите и мен ме объркаха, но като гледам следва разговор след прегръдката, даваха близки кадри на Еда, в които се усмихва и ми се струваше,че са пред клуба, а и беше със същите дрехи и герданчето със звезди, та по тях се ориентирах. После тя се прибира, заговарят се с лелята и тя й казва „Еда, ти се влюбваш“, това вероятно ще я притесни и подтикне да се отдръпне. На другия ден може би ще е това със залеза, когато Серкан я кани в тях на кафе, а тя му казва прибирам се у дома.Явно през целия ден се е държала някак по-отдръпнато и това ще е причината Серкан да я пита защо се държи дистанцирано. Но пък в същото време му прави подарък, който видимо ще му хареса, поднася му това кексче, все такива малки, но много мили жестове. А сега изгледах пак фрагманите и забелязах, че Еда и Джерен водят два пъти разговор, понеже са с различни дрехи, та не знам в кой от двата ще каже, че „знае само, че трябва да стои далеко от Серкан“. Може би в първия, когато му прави подаръка и на другия ден ще опита да е дистанцирана, а в другия разговор забелязах, че Еда е с дрехите, на които бяха и на залеза, та може би е споделила, че й е било трудно, а Джерен я пита "Възможно ли е да си се влюбила в Серкан?". 
Както и да е, стига толкова предположения, че след този пост се чувствам като Ердем, който все развива някакви шантави теории. Joy Хайде бай,бай, както казва Серкан бей Grinning

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 13:15 от Bella98

# 302
Аз бях изключила, че договорът е до 9 септември и че след сряда ще им остават само две седмици. Т.е и на Селин ще й остават две седмици до сватбата. Т.е може и да няма сватба, Селин още обича Серкан.

Така че изчезване на Еда след приключване на договора също е възможно.

Единия вариант наистина е да замине за учебната година в Италия, да я няма цяла зима да започне бизнес в Италия да има успешни проекти. А през това време при Серкан и холдинга нещата да се влошат.

Само не знам след раздяла с Еда дали Серкан би се сгодил за Селин, какво ще прави толкова време без Еда?
А Еда може и да си намери приятел в Италия...

Другият вариант е след края на договора, Еда да остане на работа във фирмата или да си остане в Истанбул и да завърши в местния университет. Докато Серкан се опитва да бъде със Селин.

# 303
Да, за съжаление наближаваме момента на раздялата. Sad
А колко ще е хубаво тъкмо преди да ги разделят да ги осъзнаят Heart Eyesи да вземат да ги съберат наистина Hug. Ама къде ти...
Дано сценаристите са измислили нещо добро, но ...очаквам Селин да открие договора и да го изтипоса в пресата, за да унижи Еда, което ще даде възможност на бабането от Мардин да се появи на сцената. После поне серия и половина ще имаме тъгуващи ГГ. На Еда ще и липсва розовото цвете, а Серкан ще се взира в името и, гравирано на халката му Sad Вярно че така ще осъзнаят какво чувстват и колко си липсват, обаче хич не ми е любима тази част от дизитата им. Дано са я събрали в по-малко екранно време. Още повече, че през септември се връщат силни сериали, а обичайно, когато сценаристите разделят двойката ГГ рейтингите падат Frowning1
Цъ, няма да задълбавам в негативни варианти. Досега беше много добре сценария и дано все така да е. А и не знаем още какво се е случило със сем Болат (тази травмираща тайна), да не говорим, че и Еда още не е разкрила пред Серкан своето минало. Имаме още да ги сближаваме все пак Smiling Imp.

ПП: Сега ми дойде на ум, че може да се "наложи" да удължат срока на договора. Серкан е добър с аргументите. Еда държи на думата си. Хич няма да имат желание да са още заедно Smiling Imp, но ... за каузата ... ще се наложи Smirk

# 304
  • София
Привет! Наистина много различни предположения имаме за развитието на сериала (което е чудесно!), аз лично много се надявам, да не решат да оставят Еда на работа във фирмата след изтичането на двумесечния договор (и изобщо в Истанбул), докато Серкан продължи с опитите да бъде със Селин (от които той очевидно не се е отказал, даже няма намек за такъв вариант)! Обсъждаме отношения на главните герои, как те постепенно се влюбват един в друг, но в същото време не мислите ли, че ни показват една Еда която се чувства все по-обидена, все по-огорчена и все по-засегната от страна на Серкан! Тя постепенно усеща, че се влюбва в Серкан и думите и постъпките му по отношение на Селин, все повече не й допадат, не й харесват, въпреки опитите й да не се издава! Гледам епизодите от началото и внимателно следя реакциите й когато Серкан сипеше суперлативи по отношение на Селин; срещата и обяда между Серкан и Селин; тъжното й изражение всеки път, когато Серкан й напомняше за основната цел на договора; коментара й, че Селин е късметлийка след онази вълшебна нощ прекарана под звездите и в прекрасното езеро!
Според мен най-логично решение след приключване срока на договора е „изчезването“ на Еда от живота на Серкан и цялото семейство Болат! Само така и Серкан и родителите му ще имат прекрасната възможност да оценят напълно какво представлява Еда, какво е била за всеки един от тях, как е променила живота им! А за нас ще остане удовлетворението, че наистина главната героиня притежава качествата, на които се възхищаваме: красива, чаровна, умна, талантлива, усмихната, позитивна, енергична и най-вече независима!
Моля да бъда извинена за дългия пост!  Simple Smile

# 305
И аз мисля, че Еда ще изчезне. Тя не очаква Серкан да се влюби в нея, защото си мисли, че той е влюбен в Селин. Та освен да замине за Италия след договора, за да се отдалечи от Серкан и да го забрави / не че ще го забрави/ не виждам друг изход за нея.

# 306
Най-напред благодаря за превода на втория фраг!
Flowers HibiscusВъпреки че сериалът е летен ,той не е повърхностен и елементарен. образите са истински и пълнокръвни, събитията са  взети от реалния живот, историята е завладяваща  и доказателство за това са безкрайните варианти на фрагмани,които зрителите сглобяват в интернет пространството, в желанието им по- бързо да разкрият развитието на действието. След Мурат Йълдъръм ,Керем Бюйрсин е актьорът ,който великолепно може да говори само с поглед, можеш да разбереш хилядите чувства и мисли ,бушуващи в него, поглед който ти обръща душата и  те кара да преминаваш от твърдо в течно състояние, това е дар Божи.
  Flowers HibiscusНе съм съвсем наясно какво точно изпитва Серкан към Селин. Той е интроверт и трудно показва чувствата си наяве. Беше изненадан и леко разочарован,когато научи за годежа  с Ферит.Определено няма добро отношение към него и направо си го не понася .
  Flowers HibiscusДвойнственото отношение и поведение на Селин също ми е странно.Била е гадже на Серкан, чакала е да й предложи брак и като не го е получила, се сгодява за следващия богаташки син.Ами ,како, изборът е твой , с какво право ще ровиш в живота на бившия и ще определяш живота му?Като типичен представител на висшето им общество, целта й е била брак с цел затвърждаване на позицията на нея и семейството й в обществото и развиване на бизнеса или е имала чувства към този мъж?Явно Серкан е усетил някакви липси по отношение на Селин, щом не й е предложил брак.Според мен , тя ще продължава да рови по отношение на договора, дали ще има смелостта да го разкрие ,не знам. Ако така иска да злепостави Еда, то неминуемо ще пострада и Серкан, а това ще покаже ,че тя не е имала истински чувства към него ,а си е стремеж към един 100 процентов брак по сметка.
 Flowers HibiscusСпоред мен е нормално Еда да се отдръпне.Та тя го ненавиждаше издън душа, за нея той беше човекът, който  обърка живота й, заради който тя все още не може да осъществи голямата си мечта. Обстоятелствата обаче ги събират и тя разбира , че дяволът въобще не е толкова черен, че освен , че е по- красив ,той е много харизматичен, интересен и магнетичен.
 Фрагманът няма да го коментирам, защото той просто сбор от отделни кадри.Чака ни драма.

# 307
Руските смятат, че ръцете са на лелятя
https://www.instagram.com/p/CEOufaJgauq/?igshid=1x53a2c8n4ov9

# 308
Блу, благодаря за превода на фрага Heart
Всички говорите за раздяла, а на мен не ми се иска все още да идва този момент, те едва сега се започват да се откриват и да се опознават...Cry
А ако Еда наистина замине за някъде не ми се връзва много появата на бабата. А има и ще неразкрити загадки за двете семейства.
Има 100 възможни сценария, не ми се мисли кой е най-вероятен, но се надявам да е изненадващ и интересен.
Ако Серкан даде надежда на Селин и тя трябва да избира между него и Ферит в личен план, аз мисчя, че ще избере Серкан. В момента пред нея е един променен Серкан, за когото тя винаги е мечтала и сигурно си мисли, че може да го получи. Но не е познала, с нея Серкан няма да се държи по същия начин просто защото не е Еда.

# 309
Привет! Аз мисля, че бабата няма да се появи, а ще се появи нейното...завещание...и лелята ще убеди Еда да замине и да си довърши образованието и да сбъдне мечтата си за световноизвестен архитект...може би в Италия, може би другаде...но далеч от Серкан...

# 310
От Туитър: (не знам дали е вярно)
По предварительной информации телеканал Fox TV переносит показ сериала Sen Çal Kapımı в сентябре на воскресенье. Сериал Воин, который должен был выходить в этот день, так и не начали снимать, а актеры уже ищут другую работу. Что будет с сериалом Мистер Ошибка пока не известно, но на пятнице он не останется, это точно

С Гугъл преводач:
По предварителна информация телевизия Fox отлага предаването на Sen Çal Kapımı от септември за неделя. Поредицата „Войнът“, която трябваше да излезе този ден, не започна да се снима и актьорите вече търсят друга работа. Какво ще се случи с поредицата Мистър Грешка все още не е известно, но той няма да остане в петък, това е сигурно

# 311
blue,бях забравила,че на халката на Серкан е  гравирано името на Еда:sunglasses:
Ще е много хубаво да го видим замечтан в този надпис и с мисли за феята Еда. Как влезе тя като мълния в живота му и стана негова участ. Blue Heart

nrgmama
, аз също мисля,че Еда е огорчена от тези хвалебствия на Серкан по отношение на Селин-колко е умна и сбособна и как жената която  наистина е сгодена за него няма да го изложи пред колегите му/това мисля,че беше,когато трябваше да вечерят с леля й/.
В втори фрагмент ми се стори разстроена ,когато й казаха ,че Серкан не празнува,но все пак прекарва времето си със Селин на рожденият си ден.Много тъжно ми стана Cry,ноо той също има напредък.Остави недовършен разговора си със Селин/който за него беше уж много важен/,не получи лично наградата ,не подписа договара със сем.Борал,а го остави на съдружниците си и спаси Еда от журналистите и когато тя му благодари и каза,че всичко е заради нея,той отговори,че всички тези неща не са важни и разговора ще се проведе по-късно и че го е направил не  заради нея ,а за нея.Purple Heart

Да не забравяме ,че у Еда остана едно негово яке,след разходката със Сириус,ще има да го гуши, облича и да си мисли за харизмантичния Серкан Болат.Hug,как той влезе като светкавица  в нейния живот и  се превърна в нейна съдба.

# 312
Привет! Аз мисля, че бабата няма да се появи, а ще се появи нейното...завещание...
Това и аз съм си го мислила, но преди известно време някой беше публикувал снимка с нова актриса, която ще играе бабата уж.

# 313
Аз,се надявам скоро да не свърши. Много хубав и разтоварваш.

# 314
  • София
Привет отново, в отговор на поста на paterina (пост #312) наистина се появи информация в сайта на руските любители на сериала (те пък посочват като източник на тази информация арабските любители на сериала?!), че в 7 епизод би следвало да се появи Yunus Emre Ozden (Юнус Емре Йозден), който аз лично не съм сигурна дали е актьор, информацията за него в интернет пространството е, че е участник в Сървайвър Турция 2020. Пак там излезе и информацията, че ролята на бабата на Еда ще бъде изиграна от актрисата Işıl Yücesoy (Ишил Юджесой), която вече е работила заедно с Керем Бурсин в сериала Unutursam Fısılda (Ако забравя, прошепни ми). Нямам представа, доколко тази информация е достоверна Blush

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 19:15 от nrgmama

Общи условия

Активация на акаунт