Отговори
# 480
# 481
Добро утро,  Flowers Hibiscus
на бързо, че съм на работа. Предната серия уж никой не може да я разплаква, а сега не стига, че той самият я разплака, ами я обвини пред всички в предателство и заговор с Каан. Като нищо да отиде и да "разпердушини" тоя мазник Каан, който ме дразни още от началото. Щом с певицата се оправи, тоя е "ниска топка" за нея Simple Smile
А нашичкият как ще оправя нещата, не знам, дано Сейфи и майка му помогнат за затопляне на отношенията, че иначе .... Италия, здравей ...
Довечера повече.
Хубав ден!

# 482
И на мен епизода ми остави горчив вкус, финалната сцена беше силна, но ме разстрои, предпочитам да гледам по-весели и романтични епизоди, които не ме напрягат.

След годежа, когато Серкан се развика на Еда, че е "близо" и поиска да стои далеч от него, Еда беше много наранена, скапа й деня. А тогава нищо особено не се беше случило "говориха за звезди".

Сега беше направо жесток и несправедлив, нарани я и със сигурност я обиди. Тогава пак и каза да си върви и тя излезе ядосана, беше сама в кафето, свали пръстена и се чудеше защо си причинява това. Докато пред очите й не се появи Селин.

Мисля си, че Мело ще сподели, че Каан е бил в домът им този ден и.... я на лелята, я на Фифи ще навържат нещата. Мело може да и се наложи сама да оправи кашата, която забърка и ще говори със Серкан и Каан.   

Ще стане ясно, че Еда не е виновна, Серкан ще съжали за грубостта си и сигурно ще излезе с довода, че имат сключен договор и докато не изтече няма избор и ще трябва да продължат театъра. Може пак да изведат Сириус на разходка.

# 483
Отново си пуснах епизода.
Целувката по бузата.. ... все съм гледала турски сериали, но у мен остана усещането, че не героят Серкан целува Еда, а Керем целува Ханде. Толкова истинска беше. Усмивката му, докато я целува за мен не е игра.
Любимата ми сцена от сериала е тази между Айфер и Еда - много силен момент.

# 484
Здравейте!
Благодаря на Еванджелин и м_с за включванията снощи и за последвалите коментари. Като ви чета епизода е предизвикал доста коментари. Нормална схема за турско дизи, един епизод щастие, в следващия ще са като куче и котка, докато виновния се осъзнае, а невинния ще се прави на маймуна. В края на епизода мили и щастливи. А като казвам, че Мело е Тъпото, а Селин Злобното имам в предвид точно описаните им действия от 7 еп.

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 09:48 от Slawena

# 485
Здравейте момичета Heart Eyes
И аз гледах без превод , но основното разбрах .Това го очаквах , горкият Серкан много сме му ядосани , но сериал да има .Еда не трябваше да оставя документите на портмантото .Но и това заради сценария , впрочем много тъпо измислено . Аз пък искам Мело да излови Каан .Ако Еда и разкаже за документите и каже къде са били ,Мело ще се сети кой е къртицата . Но като цяло епизодът не ми хареса особено .

# 486
Рейтингът е супер Simple Smile

# 487
Аз пък не му се сърдя. Той си е кибритлия. Винаги и за всичко си я обвинява, та сега ли няма? Почувства се предаден, от човек на който е започнал да държи, харесва и пред когото се разкрива. Затова я и изгони. Върви си! Докато не съм загубил контрол. Въпроса с доверието и да допусне някой до себе си. Грешката
Нямам търпение за следващ епизод. Погледи на котараци между двамата и бушуващо море от чувства.
Дано маман последва Еда. Иска ми се да са опора една на друга.

# 488
Според мен всичко ще се разбере,когато Еда се прибере.Мело ще се почувства много виновна и ще отиде да разкаже през сълзи на Серкан.През това време в няколко сцени вкарват вуйчо(колата), което ме навява на мисълта,че може да стане и лек инцидент и да се обадят на лелята,а тя да се обади на Мело по този начин и Серкан да разбере.Всички да отидат в болницата и чак тогава да се появи бабата очакваща да прибере Еда в Мардин.

# 489
Не мисля, че Мело ще стопли чорбата. Трябва първо да разбере, че Серкан не харесва Каан, после да се усъмни в добротата на мазника.
Най ми харесва идеята Мардинската баба да плати обучението и Еда да си купи самолетен билет за Италия. Но вероятно сценарият няма да е този.

# 490
Не мисля, че Мело ще стопли чорбата. Трябва първо да разбере, че Серкан не харесва Каан, после да се усъмни в добротата на мазника.
Най ми харесва идеята Мардинската баба да плати обучението и Еда да си купи самолетен билет за Италия. Но вероятно сценарият няма да е този.
Hands Plus1

# 491
Здравейте,

Аз си мисля, че ще ги сдобрят в края на следващия епизод и така ще приключи.
Спред мен Серкан, без да е разбрал истината, ще съжали за думите си, възможно е Сейфи да покаже видеото с МАМА, ще си спомни хубавите моменти с Еда, ще си припомни, че тя е стойностен човек. Би ми било много интересно да покажат реакцията на Серкан бей, който разбира вече истината как Каан се е сдобил с дизайните и междувременно да разбере как Каан се е сдобил с договора, и как Селин, по една или друга причина, прикри истината от него.
Може би Мельо и Еда ще се поскарат заради цялата ситуация, но разбира се Еда няма да предаде приятелката си, за да се оправдава.
Нямам вече търпение да се покаже бабата, предтавям си, че Еда отива да си събере  нещата от Арт Лайф, мислейки, че Серкан го няма, защото е говорила с Лейля преди това, но когато отива, той е там, в работна среща с бабата и Еда губи съзнание от притеснение....

Хубав ден 🌹❤🌹

# 492
Привет! Мело е наясно, че Каан е най-големия враг на Саркан, каза го на лелята...Тя затова не смее да каже на Еда...Аз залагам на Джерен, която остава във връзка с Енгин, тя ще разплете чорапа, аджеба...Но дали в това време Еда няма да изчезне...А възможно е и Еда да се поразмисли кой и къде е снимал проекта, да открие, да вдигне пара на Серкан и пак да изчезне...Почти съм сигурна, че няма да ползва пари от Серкан, за да завърши...

# 493
Дааа, Мело е наясно с кого си играе на любов, директно си призна и защо не споделя с Еда и другите - най-коварния враг на Серкан. Обаче вниманието към нея на хубавеца й е изпил акъла.
И Еда има грешка, някак си не осъзнава още каква е борбата на пазарния фронт. Предали са ти важни документи, свършваш работа и директно ги връщаш. Тя обаче се захваща с голяма работа, но умът й се е залутал в собствените си проблеми - какво да прави с чувствата си. Затова Серкан й преподаде вече веднъж урок по бизнес организация. Така че ... аз разбирам избухването му, провали се работата на много хора. Сбърка обаче в навръзването на настроението й през деня със случката с Каан - та до извода, че съзнателно го е предала.

# 494
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Изгледах серията на руски и още съм бясна на Серкан. За това, че поръча букет на Селин на Еда, че винаги подхожда с недоверие дали Еда ще се справи със задачата....относно оставянето на документите на портмантото....не упреквам Еда...отби се за малко в дома си...знае, че е сама...всички са на работа....да не би да трябва да ги сложи в сейф докато се преобличаше....като са толкова важни Серкан да беше и дал придружител да я пази....букета на Селин натежа пред документите....
Внимавай какво си пожелаваш...Серкан искаше дистанция, не празнува, но е засегнат, че Еда не му организира парти и се отдръпна...и аз да знам, че сред 6 дни ще ми бият шута и яз ще си пазя дистанция 1.5- 2 м. е здравословно нали?
Какво очаквам....Еда наистина да изчезне ...Фифи да и помогне за това, а Серкан да гледа вечер към звездите  и да чака падаща звезда,  за да си пожелае да намери Еда...Каквото повикало, такова се обадило 😘
За Мело и Каан не ми се пише 😥 Хвани единия, та удари другия 😡
От телефона толкова 😀

Общи условия

Активация на акаунт