Отговори
# 465
Ама и Еда постъпи пак малко глупаво. Серкан и каза, че документите са важни и тя взе че ги остави на закачалката на входа.... Серкан ще се извини някакси. От снимките от сета днес Ханде и Керем все още носят годежни пръстени.

# 466
Привет и от мен по никое време! Flowers Hibiscus
Без кошници тръгнах след втория фраг и пак съм UnamusedUnamusedUnamusedBroken HeartBroken HeartBroken Heart
Изобщо нямам нерви и сили да пиша сега. Може утре като прехвърля отново епизода нещо да ми просветне. Имаше и хубави моменти, но на мен ми остана горчив вкус от тази серия. Sad

# 467
  • Плевен / София
Оказа се,че това е било зад кадър

Не хранете много Серкан в туитър го нахраниха за цяла година.
Лека нощ!
заслужи си го...Бясна съм му...Дано по бързо пуснат фраг.
Благодаря на всички за коментарите.

# 468
Милата Еда… Цял епизод бе объркана заради чувствата си и заради това се държеше дистанцирано от Серкан, а той да го навърже, че е заради Каан. През цялото време ми беше мъчно за нея…То букет да прави за Селин, то да им запазва маса в ресторант, то да ги гледа как се прегръщат, и то когато осъзнава, че може би се влюбва. И малкото им хубави моменти в този епизод направо се изпариха след финала. Sad
Не знам защо имам спомен, че някъде бе споменато, че бабата ще се появи в 8-ми епизод и почвам да си мисля дали Еда няма да я потърси, за да приеме в крайна сметка помощ от нея, да замине в Италия, да е далеч от Серкан и да спази думата си, че повече няма да я види. Но пък ми идва твърде крайно, а тя знае, че няма вина и ако забегне, ще е все едно си признава,че е виновна и бяга, пък тя е достатъчно силна, за да отстоява себе си. Само че не знам след тази обида дали ще е в състояние. И Серкан колко и как ли ще трябва да се извинява, видя се, че не му е лесно и на него, и двамата гледаха толкова жално с насълзени очи, та и аз покрай тях бях на път.
И аз съм под афект след края на епизода…и фрагман нямаме. Охх, тъжна работа. Още от фрагманите ми беше някакво тъжно и напрегнато, сега вече хептен… DisappointedBroken Heart
И няма да храня Серкан, той животът достатъчно го е нахранил, изпращайки му Селин...

# 469
Вече имам два сценария в главата.
Nature Earth Africa Серкан съжалява за думите си и тръгва веднага след Еда.
Nature Earth Africa Еда си тръгва решително. Скоро обаче разбира какво е станало. Чувства се виновна и отива да иска извинение. В това време Серкан вижда видеото с майка му и въобще напредъка при нея, това го разчувства и разбира колко е сгрешил с острата си реакция към Еда и хоп, всичко си идва на мястото...до следващото сътресение.

И вече си лягам. Дано не сънувам Еда и Серкан Wink

# 470
За мен епизодът беше страхотен Heart Започнахме с момента на истинското сближаване и завършихме с "върви си". Имаше я цялата палитра от чувства.

Ще се опитам да маркирам моментите, които ми направиха впечатление в хронологичен ред:

- неловкото мълчание между ГГ в колата Kissing Face
- радостта на Еда от перцето за китара, което Серкан ѝ подари
- липсата на отговор от негова страна дали съжалява...
- безпогрешната интуиция на леля Айфер Heart
- дочутият коментар на Айдан за рутината на Алптекин и промяната, която предизвика у него
- разговорът между Джерен и Еда на покрива - бяха ми много сладки Heart
- промяната у Еда и старанието да се държи на разстояние
- забавният Ердем: "Г-н Серкан не празнува, защото роботите нямат рожден ден" Smile
- букетът за Селин - доста гадно се получи за Еда, а да не забравяме, че идеята беше на Айдан...
- патентът и отново Еда се хвърля в дълбокото, но супер Фифи я спаси, за да може заради Мело всичко да стане на бъз и коприва Smirk
- Мело натвори и още една простотия - изпусна се пред Селин за запознанството на Еда със Серкан в университета. Тази гад няма да остави така нещата и рано или късно ще разръчка отново този въпрос.
- Еда разкри тайната на Джерен - шок! Open Mouth
- гадостите на Каан - за очакване бяха...
- анкетата, която Сейфи направи на Айдан ме разсмя искрено. Много добър тандем са Heart
- поверяването на делото срещу журналиста, публикувал договора на ГГ в пресата на Джерен.
- съветът на Еда към Ердем да се облича в черно, ако иска да се хареса на Фифи Satisfied
- всички сцени между ГГ бяха страхотни! Хандето много ми хареса. Невероятно пресъздаде терзанията на Еда Heart
- самостоятелният опит на Айдан да излезе - неуспешен. Интересни са ми отношенията ѝ с Алптекин.
- огледалните разговори между Еда и Серкан и после Серкан и Енгин относно резервацията за вечеря със Селин
- промяната у Серкан да се вглежда в морето, прихваната от Еда
- подаръка на Еда - целият свят Open Mouth, непринудената атмосфера и контрастът със Селин
- хълцането на Мелек, когато се опитва да лъже - т.е. никак не може и ще интересно дали ще каже на Еда за Каан, както обеща. Въпреки че тя пък не знаеше, че документите са у тях, тъй като изобщо не знаеше и че Еда си е в къщи... т.е. и тя не е виновна, а е жертва на Каан Triumph
- договорката между Джерен и Енгин да се държат като близки, за да накарат Пъръл да ревнува Hands Thumbsup
- разпитът на леля Айфер Laughing (ама и тя обеща да не казва за Каан) Thinking
- Сейфи го назначиха за агент - да видим дали ще се натъкне на нещо Sunglasses
- и драматичният финал - направо ни попари г-жа Айше. Така навърза нещата, че и Еда, и Серкан да се върнат в изходното положение - Серкан обсебен от Каан и Еда, мразеща Серкан заради грешките, които допуска спрямо нея. Каква я мислихме, каква стана Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 01:11 от super_katia

# 471
Пак съм аз, ама стоя и си мисля разни неща, които до утре вероятно ще забравя, та бързам да ги напиша. Надявам се Серкан да се поизмъчи преди Еда да му прости, по-мъчно ми е за нея,та затова искам така да стане. Не мисля,че той ще тръгне след нея,а и да тръгне какво ще й каже, дори да се извини тя надали ще отвърнe "Аа, ама няма проблем. Прощавам ти." Няма да е толкова лесно. Най-много да задълбаят и да си кажат още думи,с които да се наранят.А те и в момента са достатъчно наранени, Серкан се чувства предаден от Еда, тя пък от него обидена. Ама тя откъде да знае,че трябва да прибере документите някъде скришно, когато си е у дома..у дома, където е най-сигурното й място. Откъде може да предполага,че Каан ще дойде точно тогава,защото най-добрата й приятелка се задява с него!? Както и да е, мисля си,че Айфер може да потърси Серкан и да му потърси сметка. Ако Еда се прибере разстроена и сподели директно с нея или с момичетата(то и покрай тях ще достигне до Айфер), та тя може би ще му припомни как на вечерята му каза, че ако косъм падне от главата й или разбие сърцето й,ще му потърси лично сметка и няма да го остави намира, а той обеща,че няма да я нарани. Е сега стана точно това. И може докато защитава Еда да й се изплъзне, че не тя се е замесила с Каан, а Мело и така. Излях си го, вече мога да спя спокойно. Лека нощ на всички! Relieved

# 472
Кате, страхотно  си описала всичко Flowers Hibiscus

Аз също харесах Ханде, беше очарователна, удиви ме с играта си:yellow_heart:

Изходна позиция за Серкан и Еда, ще има вулкан от чувства, искри, които  ще изгарят,  ще има болка, наранена гордост, ще има мразя те и чувствата ни са взаимни. Yellow Heart

Ще пиша повече след превода.
Лека нощ:moon:

# 473
  • София
Среднощен привет от мен! За най-нетърпеливите любители на сериала, превод на епизод 7 на руски език (руски субтитри) има качен вече на сайта: https://uteta.tv/movies/serialy/69722-postuchis-v-moju-dver-7-se … kie-subtitry.html. Приятно гледане и се подгответе психически за неочаквания финал на епизода!

# 474
Може пък Ферит, воден от желание да сдобри Еда и Серкан (или пък Селин да го помоли?!) , да разбере истинста направо от Каан. Даже това ми се струва най-правдоподобно. Иначе накой друг да навърже събитията и да разбере точно какво е станало би било малко пресилено.
‐------------------------‐------------------
Друго нещо, което си мисля от снощи. Това нали вече е патентовано? Тогава какъв е проблема? Не може ли да си приберат този изработен модел, да осъдят Каан...?

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 06:49 от paterina

# 475
  • София
paterina, не знам как и кога ще бъде разкрита истината за мръсните игри на Каан и използването на Мело за тяхното реализиране, но това което мен най-силно ме впечатли е самата финална сцена - много грозно беше! Да обвиниш някого по презумция, без доказателства, да му крещиш неистово и то пред други хора (екипа, майка му, Сейфи) е нещо, което трудно се забравя! Нямам представа и как се прощава! Еда си тръгна шокирана, обидена, разочарована, с тъжни и пълни със сълзи очи! Определено ни изненадаха сценаристите, но за наше най-голямо съжаление изненадата беше крайно неприятна! Sad
За патента, принципно може (имаше подобен случай в сериала Любов по наем), зависи дали сценаристите ще решат да го използват в този случай! Neutral Face А Каан е крайно време някой да го спре!

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 06:55 от nrgmama

# 476
paterina, не знам как и кога ще бъде разкрита истината за мръсните игри на Каан и използването на Мело за тяхното реализиране, но това което мен най-силно ме впечатли е самата финална сцена - много грозно беше! Да обвиниш някого по презумция, без доказателства, да му крещиш неистово и то пред други хора (екипа, майка му, Сейфи) е нещо, което трудно се забравя! Нямам представа и как се прощава! Еда си тръгна неприятно изненадана, обидена, разочарована, с тъжни и пълни със сълзи очи! Определено ни изненадаха сценаристите, но за наше най-голямо съжаление изненадата беше крайно неприятна! Sad
Съгласна съм. Трябваше даже и пръстена да си свали. Аз ако бях, колкото и да съм влюбена, щях да зачеркна Серкан от живота си.
Но ние искаме да гледаме сериал, и то романточна комедия, и сега търся начини да ги сдобря в главата си Stuck Out Tongue Winking Eye

# 477
Добро утро!Благодаря на всички за коментарите,благодаря и на Еванджелин за превода ❤
Сигурна бях ,като повечето от вас,че след тези фрагове не  ни чака нищо хубаво.Аз ще се изкажа след БГ превода,дотогава се надявам в следващия фраг Серкан бей да не мигне от кънтене в ушите на това "Гит"😋🤣🤨

# 478
  • София
Цитат
Съгласна съм. Трябваше даже и пръстена да си свали. Аз ако бях, колкото и да съм влюбена, щях да зачеркна Серкан от живота си.
Но ние искаме да гледаме сериал, и то романточна комедия, и сега търся начини да ги сдобря в главата си

И аз си помислих за пръстена и съм сигурна, че такава би била реакцията на повечето жени в подобна ситуация! Но в конкретния случай според мен Еда беше просто шокирана от гнева на Серкан, от несправедливото обвинение, от втренчените в нея погледи на всички присъстващи, така че просто побърза да изчезне от мястото! Тепърва ще гледаме как се връща пръстен Sad

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 14:36 от nrgmama

# 479
LaughingLaughingLaughingДобро утро! Браво на Еда! Даде му възможност да сравнява между себе си  и сухарката Селин и нашето момче почувства разликата.
 Повече след българския превод. Хубав ден!:laughing:

Общи условия

Активация на акаунт