Отговори
# 450
Може в началото на следващия епизод нещо да бодне Серкан в сърцето и да тръгне след Еда да и се извинява....

# 451
Дали ще има фрагман сега се чудя?

# 452
.....И казвайки на Еда "Върви си" откъсна парче от сърцето си, но гордостта си не преглътна....Значиии идва ми да му забия едно круше (точно като това на Озгюр към Сердар в Мистър грешен) Disappointed Relieved

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 14:14 от Ssil

# 453
Единствено Мело не е запозната с отношенията Серкан -Каан .Мисля ,че  ако знае не би "предала " Еда .
Грешката ѝ  е ,че не сподели с тях ,въпреки ,че я питаха много пъти ...но трябва "материал" за  епизодите .
При мен много насича и губя нишката .

# 454
Като гледам още след ГИТ си съжали направо и една песен да бяха пуснали,че да е по трагично

# 455
Патеринке,
А дано се окажеш права! 😍 Ще ми напълни сърцето, ако Серкан отиде и я спре. Ала защо ли не вярвам, че ще остави робота в себе си на заден план...
Еда му каза, че ще си тръгне и няма да ѝ види лицето повече, с надеждата да я спре, а той какво направи... 😫 Май съм доста афектирана. 😂

# 456
Дали не ни гласят Еда вярно да замине иии скок във времето, Серканчо влюбен, търси я, материал за още епизоди ще има поне.
Като цяло леко муден ми беше епизода, но да, вярно доста ключови моменти се завъртяха.

# 457
И от мен привет късно по нощите Hug

Е направо ми идва да фрасна един на Серкан .. как може да каже на Еда да си върви. Той нали знае, че тя си държи на обещанията и наистина няма да му се "вясне" пред очите? Много ще му струва тази постъпка. Искам да тича след нея и да й се извинява по 100 пъти. Иначе се има за много умен,много знаещ и бързо разпознава човека отсреща, но с Еда направо прекали.. иначе епизодът ми хареса.

# 458
Чаках и броях секунди за нищо☹Няма фрагман и миналия път нямаше също

# 459
Нали Каан искаше да запазят ‘връзката’ си в тайна. То е ясно, че Мело не е направила нищо нарочно. Дано поне с това тяхната история да приключи, че наистина са много отблъскващи...

Патеринке,
А дано се окажеш права! 😍 Ще ми напълни сърцето, ако Серкан отиде и я спре. Ала защо ли не вярвам, че ще остави робота в себе си на заден план...
Еда му каза, че ще си тръгне и няма да ѝ види лицето повече, с надеждата да я спре, а той какво направи... 😫 Май съм доста афектирана. 😂

Пред очите ми е сцената как Йомер тръгна да гони Дефне в ЛПН, отвори вратита на асансьора и и каза ‘не си тръгвай’ когато откраднаха тигровите обувки. Та се надяам и тук така да стане. Сценаристите нали следват някакъв утвърден, успешен стереотип. Не случайно събитията в сериалите се повтарят.

Няма фраг, почна МГ Sad

# 460
Мисля,че сте сурови към Серко той от дни се чуди защо Еда се превърна като ледена висулка и го свърза с това което се е случило в случая и Мело не е виновна защото няма си и хал хабер що за плужек е Каан.Еда също е права за себе си защото е невинна.Серко чак като умоляващ кьопек не го виждам ама ще и се извини някак...

# 461
До някъде Серкан е прав ,защото  Енгин и Пъръл също имат дялове и загубата на проекти не е само негова .

# 462
Е, момичета в крайна сметка това хубаво послание е в ръцете на Селин, похабено напразно Cry

Емоционален епизод:blue_heart:

Милата Еда, толкова страда, тъжно ми е за нея Heartpulse
Ох, Серкан, Серкан, тъкмо малко се стопли сърцето му и хайде пак много жесток Smiling Imp, вярно, че от Еда изтече информацията, но не пряко. Ще се разбере и тогава не послание ще пише, а роман:stuck_out_tongue_winking_eye:
Ще се поизмъче и той, така му се пада, горделивко. Как я гледаше през цялото време и целувката беше много чувствена и накрая едно голямо нищо.
Добре, че лелята разбра за Каан и Мело, дано по-бързо излезе истината.

Епизода не беше много динамичен, но беше вълнуващ.

Интересно ми е случващото между Айдан и Алптекин.

Благодаря ви момичета за разясненията.

# 463
Оказа се,че това е било зад кадър

Не хранете много Серкан в туитър го нахраниха за цяла година.
Лека нощ!

# 464
Серко чак като умоляващ кьопек не го виждам ама ще и се извини някак...
Аз го разбирам и Серкан, но просто съчувствам повече на Еда Stuck Out Tongue Winking Eye
Там е работата, че и двамата са инати и няма да стане толкова лесно сдобряването. Той трудно ще се извини. Той дори и да се извине, тя трудно ще преглътне обидата. Това означава, че нищо розово не ни чака скоро.
Ще ги заключват в една стая ли? Как ще ги съберат? Не знам какво ще ги правя, но ако сценаристите се придържат към до сега изградените им образи, не виждам как ще стане сдобряването. Но понякога стават и чудеса, особено в турските дизита Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт