Отговори
# 435
Серкан пита Еда какво има, защо го отбягва. Тя каза, че е объркана.

# 436
Не  кофа ,не варел ,а цяла цистерна вряла водаааа......

# 437
Каан се обади на Енгин и Серкан, дизайна им го имало в някакъв магазин. Изпрати им снимки.
Разбраха, че Каан е откраднал дизайна им и Серкан обвини Еда, само в нея бил през целия ден.
Тя му каза, че ако наистина вярва в това, веднага ще си тръгне. Серкан: Върви си.

# 438
Каан се обади на Енгин и Серкан, дизайна им го имало в някакъв магазин. Изпрати им снимки.
Разбраха, че Каан е откраднал дизайна им и Серкан обвини Еда, само в нея бил през целия ден.
Тя му каза, че ако наистина вярва в това, веднага ще си тръгне. Серкан: Върви си.

Пръдльо Imp

# 439

Пръдльо Imp
Галче Joy

# 440
Пъръл в ревността си ще надмине наивността на Мелек , ама Джерен много спокойно я парираше и забавляваше

# 441
Крайно време беше скучните Мело и Каан да изиграят и тяхната роля и да ги скарат. Чудно ми е Серкан като разбере истината какво ще направи!?

# 442
Успях да гледам по-голяма част от епизода. Доста скучен откъм събития, но пък емоционално напрегнат. През цялото време ми беше мъчно за Еда, а това накрая беше черешката на тортата. Не знам как ще се сдобрят сега. В крайна сметка чертежа наистина изтече от нея, дори да не е било умишлено....
Искам сега и Серкан да се поизмъчи малко.
Дано поне ни пуснат фраг.

# 443
Уж искахме да видим Серкан първи разбрал и осъзнал чувствата си, а то в целият епизод Еда милата, ту ревнува ту страда и за капак я обвини...ще се обърнат нещата може би, Серкан ще я гони ми се струва.

# 444
Серията беше пълна скука направо не знам как не заспах
Нели,мерси за разясненията ти!

# 445
Какъв светкавичен Каан - мигновенно му изработиха и инсталираха всички орнаменти в ресторант...Сега остава въпросът - кой ще види случайно Мело с Каан...Спомних си как в Птичката Санем не повярва на Джан, че той не е изгорил дневника й и се разделиха за една година, просто Джан замина...дали и Еда няма да замине за Италия...

# 446
  • София
В момента съм толкова силно повлияна от видяното, че няма да коментирам нищо, свързано с еп. 7 (трябва да го изгледам поне с руски субтитри, за да схвана напълно случилото се). Но съм любопитна, изключително много ме вълнува дали "най-добрата, най-верната" приятелка на Еда, която упорито крие връзката си с Каан, ще има доблестта да си признае за тази тайна връзка, за да излезе истината наяве (да си признае пред Еда, независимо от това, че лелята е наясно)?
Лека нощ!

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 00:08 от nrgmama

# 447
Какъв светкавичен Каан - мигновенно му изработиха и инсталираха всички орнаменти в ресторант...Сега остава въпросът - сой ще види случайно Мело с Каан...

Лелята е на  ясно за Мело и Каан ,Мело се изповяда  докато бъркаше сместта

# 448
Лелята вече знае за Каан и Мело ще бъде принудена да си признае. А и крайно време да я изкарат от ролята на глупачка, при условие че и преписват хубави качества като асистент.

# 449
На мен епизодът много ми хареса. Не беше адски динамичен, но почти всички моменти бяха ключови.
Серкан не биваше да реагира чак толкова бурно. Разбирам яда му, но можеше да я дръпне на страна и да я попита съвсем нормално. А и наистина ли поне малко не е опознал Еда, за да разбере, че тя не е способна да предаде никого?! Голяма грешка направи Серкан, жестоко нарани Еда. Не знам как трябва да се реваншира, за да му прости.
Не мисля, че Еда има някаква вина. Та тя остави документите у дома й, от къде да знае, че Каан ще иде там. Ах, Мело... Дано леля ѝ свърже нещата и истината излезе наяве!!! 🙏🙏🙏
Хайде едно фрагманче да ни пуснат, че как ще се спи не знам. :/

Общи условия

Активация на акаунт