Отговори
# 420
Селин направо лети от щастие, вдъхновена е много. Уговориха се да вечерят със Серкан и Еда им запази маса за тази вечер (по искане на Селин), ако нямала нищо против Еда. Еда нямаше против, защото Серкан не обичал да празнува рождения си ден, дори поздравления не искал. Преди малко каза на Серкан, че вечерята е тази вечер и той е изненадан, нали тази вечер е рождения му ден. Еда му каза, че ако иска, може да отмени вечерята, но той й каза, че добре е направила.
Правят си и двамата напук, обаче Еда страда, а Серкан откача.

Много ти благодаря! Flowers Hibiscus

Селин какво му подари?

# 421
Селин направо лети от щастие, вдъхновена е много. Уговориха се да вечерят със Серкан и Еда им запази маса за тази вечер (по искане на Селин), ако нямала нищо против Еда. Еда нямаше против, защото Серкан не обичал да празнува рождения си ден, дори поздравления не искал. Преди малко каза на Серкан, че вечерята е тази вечер и той е изненадан, нали тази вечер е рождения му ден. Еда му каза, че ако иска, може да отмени вечерята, но той й каза, че добре е направила.
Правят си и двамата напук, обаче Еда страда, а Серкан откача.

Много ти благодаря! Flowers Hibiscus

Селин какво му подари?

Скъп часовник Expressionless

# 422

Селин какво му подари?
Книга “Малкият принц”, баща му и я даде и часовник

# 423
Невероятен е епизодът Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts
Направо съм във възторг!

# 424
Май поредния часовник ,но през деня Алптекин я извика и даде книга ,която тя даде на Серкан на вечерята
Жалко ,че Еда  ще плати за  тази мръсотия на Каан и наивността на Мелек .

# 425
Какъв беше разговора между Серкан и Селин, някой разбра ли?

# 426
Не видях какво му подари, носеше пакетче, но... Започнаха да си говорят за бащата на Серкан и холдинга. Алптекин казал на Селин, че е време да се оттегли, но не знаел дали ще могат да работят заедно Серкан и Селин. Серкан каза, че не може да работи с нея, заради Ферит, който бил партньор на Каан. Селин каза, че има доверие на Ферит. Серкан предложи, или той ще купи нейната част от холдинга, или тя неговата. В този момент звънна Мелек, честити му рождения ден. Оттам Серкан се оказа в любимата чорбаджийница на Еда, където тя си хапваше супа. Щяло да е странно, ако не прекара рождения си ден с годеницата си.

# 427
Какъв беше разговора между Серкан и Селин, някой разбра ли?
Серкан я предупреди за  пореден път за Ферит /Каан ,но тя категорично  отрича .Незная когато Ферит попадне на
""откровенноста "" на Серкан ,която Еда написа какво ще последва ,не ми се мисли

# 428

Като гладно коте го гледа Еда Heart Eyes

# 429
Серкан я пита къде му е подаръка, Мелек му казала, че е купила. Искал си го.
Еда: Помислих какво мога да купя на човек, който има всичко в този свят.
Серкан: И реши да ми купиш целия свят, така ли?

Има глобусче в кутията, малко и много красиво.

# 430
Много са сладки:gift_heart:

# 431
Сутринта за малко да се засекат Серкан и Каан, и двамата за дамите отивали. Мелек и Еда отказаха, Еда щяла да закара Мелек. Вуйчо пак се развали, Серкан нервничи и пак търси Еда. Върна се да я вземе.

# 432
Дами, само на мен ли тази вечер ми дойдоха в повече сцените на Мелек и Каан 😞

# 433
И на мен са ми в повече. Днешната серия ми е по-лежерна, монотонна от предната.

# 434
Накратко, отидоха на терена, на който Еда ще проектира ландшафта, или както се казва Grinning Преди това поговориха какво щяла да прави Еда, след като свърши договора. После се размотаваха, Еда работи, Серкан я наблюдава. След като приключиха, Еда попита дали се е справила, дали изглеждала като професионалист. Серкан каза, че изглеждала развълнувана като току-що завършила, но също и като човек уверен в себе си. Серкан звънна на секретарката, пита каква била програмата му. Енгин казал да отмени всички срещи за деня.
Серкан заведе Еда да види къде ще бъде новата марина, разказва й. После предложи да я заведе в дома си, да я почерпи  с кекс, но Еда иска да си отиде вкъщи. По пътя Серкан събра екипа, спешно трябвало да работят, Еда също била от екипа.
Забравих да кажа, че Каан поръча на някакъв същия чертеж като този, който снима в дома на Еда.

Общи условия

Активация на акаунт