Отговори
# 405
Хаштагът на епизода:  "Любовта е игра"

Излязла е класация преди малко, нашите са начело:

# 406
Цоп моп имаме епизод дано да мога да съм с вас тази вечер просто никакво време нямам напоследък

# 407
Тази седмица хич ме нямаше, но в последните минути преди новия епизод да споделя, че според мен на снимката по-долу от фрага, Серкан гледа видеото как Еда изведе Айдан извън портата на имението им Wink Ще ми е интересна реакцията му, както и тази на Алптекин.

Приятно гледане Heart

# 408
Приятно гледане момичета и безпроблемен интернет.

Една дама в Туитър е пуснала линк за руска озвучка:
https://www.youtube.com/watch?v=SB62TE-ZMaw&feature=youtu.be (не знам дали ще работи)

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 21:34 от m__s

# 409
Приятно кино момичета!
Аз ще мога евентуално чак след 23ч. да се вредя да гледам.
Хубав епизод!

# 410
Хайде,хубава серия и от мен!Няма да мога да гледам,но ще хвърлям поглед тук,да прочета нещичко 😉

# 411
Рожденият ден ще е в началото на епизода Simple Smile Супер 

# 412
Ама нищо не пишете за нас работещите Close. Поне малко да сме в час Rolling Eyes

# 413
Аз съм само по картинки. Ако има някой, който разбира поне малко... Еда написа картичката. Лелята взе букета. Това разбрах Simple Smile

# 414
]Селин е тази, която прочете бележката. Не познах..

# 415
Да се включа с анализ на кратко.
Еда осъзна, че се влюбва в Серкан, след като лелята й отвори очите. Ще стои настрана уж. Предложи се доброволец да изкара патент за новия проект, помоли Фифи за помощ, защото тя разбира и от това. Отиде с патента вкъщи, Мело заведе там незнайно защо Каан, той видя патента и го снима. (Тук стана много нагласено, според мен) Еда приготви букет за Селин, по молба на Серкан и написа бележка. Разказа истината на русата мацка, че й забравих името, или поне така ми се стори, че ставах.
Дотук нищо изненадващо,

# 416
Еда отиде при Серкан, но се държи много студено. Даде му отчет какво е направила и сега дойде Селин.. прегръдки, целувки, благодарности за букета, а нашта ревнува... Simple Smile

# 417
Само не казвайте,че прословутите ръце държащи картичката са били на Селин......🙄

# 418
Само не казвайте,че прословутите ръце държащи картичката са били на Селин......🙄
Да

# 419
Селин направо лети от щастие, вдъхновена е много. Уговориха се да вечерят със Серкан и Еда им запази маса за тази вечер (по искане на Селин), ако нямала нищо против Еда. Еда нямаше против, защото Серкан не обичал да празнува рождения си ден, дори поздравления не искал. Преди малко каза на Серкан, че вечерята е тази вечер и той е изненадан, нали тази вечер е рождения му ден. Еда му каза, че ако иска, може да отмени вечерята, но той й каза, че добре е направила.
Правят си и двамата напук, обаче Еда страда, а Серкан откача.

Общи условия

Активация на акаунт