Отговори
# 390
Aз идвам само да допълня поста на kukli4ka456, понеже видях и снимка зад кадър, в която Алптекин разговаря със Селин.

А също имаме и тази снимка, сцената между двамата ни очаквала в 7ми епизод. Дали Пъръл няма да стане свидетел и да изревнува, оттам да реши и тя да си поразбута роботските настройки, че само с коктейли не става. Да взема пример от Серкан, явно че можело да се живее и без да се мисли само за работа 24/7 Grin

# 391
Тази ръка
И тази за мен са еднакви.Това означава,че със сигурност Серкан е наясно с бележката,сега остава да разберем за кого ще е ...Писана от Еда за Селин,но може да не  стигне до нея,или написана от Серкан за Еда,но може би също няма да стигне до нея?!

# 392
Gift HeartВ официалния канал на сериала в YouTube  вече има над 1 млн. абоната. Blue Heart
Доста добро постижение за само 6 епизода Flowers Hibiscus

# 393
Мисля ,че ръката е на Серкан .А изглежда Селин е доволна на снимката , но ми се струва ,че има ехидно изражение , може да е измислила някоя врътка да уязви Еда . Ще видим какво са измислили СЦ Sunglasses
Добра вечер , момичета Hug

# 394
[urlМисля ,че ръката е на Серкан .А изглежда Селин е доволна на снимката , но ми се струва ,че има ехидно изражение , може да е измислила някоя врътка да уязви Еда . Ще видим какво са измислили СЦ Sunglasses
Добра вечер , момичета Hug][/url]

Тя винаги в началото е усмихната и самодоволна и накрая гледа като това дето души кокошките.Ама така и се пада.Smiley

# 395
Здравейте!
Нямам никакво време да пиша, само ви чета.
Ето едно интервю с Неслихан Йелдан, мама Айдан.

Slawena,благодаря за интервюто с Неслихан Йелдан Flowers Hibiscus,да правиш и комедия и драма и в двете да си добър Hands ClapБРАВО!

# 396
Здравейте момичета, чета ви от няколко епизода и днес реших да пиша.
Надявам се да няма пауза във времето при раздяла на Еда и Серкан. Еда вече помогна на Серкан с няколко много важни проекта (купуването на земята от г-н Еврем в еп. 1, с подготвянето на скица в еп. 4, двойката инвеститори в еп. 5 и г-н Фикрет в последния епизод). Инвеститорите дори пожелаха тя да работи по проекта за голф игрище. Мисля, че все пак Серкан ще поиска тя да остане във фирмата. Хем ще му бъде под око, хем тя му донесе the human touch approach към клиентите, което на него му липсва. Тя го допълва много и чисто професионално. 
Както се пееше в песента от годежа им, те са тенджера и капак 😄.
Впрочем, Керем Бюрсин е създал плейлиста за Серкан в Spotify:
https://open.spotify.com/user/thebrsn/playlist/5b7FMeC9Y8nDiSntI … MwqTIGgbqJNd-n4OA
Плейлиста с музиката от сериала:
https://open.spotify.com/playlist/3EXEMCjvTdMDK82RwT27X7?si=8lus … nrpSLCMIiv-APx1Wg
Относно новия епизод, от Фокс обещават много любов и смятам, че Серкан ще започне да прави чувствата си много по-очевидни. Според мен той се влюби от пръв поглед в Еда, тя така силно го привлича, а и след тези легендарни сцени на ревност той знае, че трябва да действа, защото не им остава много време заедно по договор. Когато види и какво Еда направи за майка му...
Лека вечер!

# 397
# 398
Здравейте, до момента не съм се включвала, а само четях 🙈
Забелязахте ли, че в 6 еп., когато Еда каза на Серкан “Мразя те / ненавиждам те, Серкан Болат” той не отвърна но. А в предишните епизоди не пропускаше да каже “Чувствата ни са взаимни” 😂
Май е осъзнал, че не я мрази вече 😄

# 399
Добро утро, малко остана....

Ново:

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 13:06 от m__s

# 400
Здравейте, момичета!💐 Попринцип само ви чета, но днес реших да се включа. Много се надявам да оставят нашето сериалче да продължи и на есен, като гледам и рейтингът е добър. Аз следя и конкурента-Мистър Грешен, но определено Вратата повече ми харесва. Лично аз много харесвам и Ханде, и Керем. Страхотен тандем са, а Ханде е толкова лъчезарна, че само като я видя и ми се оправя настроението.🌞 Останалата част от каста също е супер, сценарият е интересен и вълнуващ.🤩 Нямам търпение за епизода довечера, а като видях и сторито на Ханде и Керем, в което казват, че ще има лайв преди епизода,🥳 още по-нетърпелива станах.
Радвам се, че открих темата. Много обичам да ви чета, а и често благодарение на вас забелязвам някои детайли, които са ми убегнали.😊 Приятен и спокоен следобед!🥰

# 401
Пак ще има малка караница явно🤷‍♀️

# 402
В момента са на живо в Instagram

# 403
FoxTurkiye е споделил снимка на Мело с надпис:
 „Голяма любов на всички от нашия Ангел“. (превод с гугъл)

# 404
Пак ще има малка караница явно🤷‍♀️

Малка караница...ай стига беее,направо си свалят категорията ......  
-"Давайте деца ,както си знаете ...дигнете децибелите , искри да хвърчат ,офиса на крака . къщата да се тресе . Вие го можете ...!!!"

Общи условия

Активация на акаунт