Чудни сте всичкиии! 🥰 Такива хубави коментари, така сте хванали всяка малка подробност, че за мен е голямо удоволствие да Ви чета! 🌈
Очаква ни доста интересен епизод. Фрагманът има над 2 милиона гледания - интересът към сериала наистина е огромен. Това може само да ме радва.
И рейтингът е прекрасен. Щастлива съм! Гледаме качествена продукция с великолепни актьори. 👏🏻
Искам Серкан да се извини на Еда! Трябва да го направи, защото не може да се държи така с хората, още по- малко с тези, които наистина държат на него. Щом и Айдан започва да се тревожи за неговото недоверие към хората и избухливостта му, значи наистина е прекалил.
Въпреки че чрез нея изтече информацията, не мисля, че тя е виновна. Серкан можеше заедно с нея да обсъди къде е била този ден, какво точно е правила, с кой се е виждала и заедно да разгадят случая,но къде ти! Серкан си направи своето, така както е свикнал, но забрави кой стои пред него.
Радвам се, че Еда ще вземе нещата в свои ръце. Нека да покаже, че тя вина няма никаква. Нека да покаже неискреността на Селин и малката ѝ лъжа относно изтичането на договора. И тогава, когато Серкан осъзнае, че е влюбен в Еда и, че тя е истиснко злато, както се пее в песента Gold, Еда ще си тръгне. 😎
Да видим дали ще му е все тая какво прави тя след като договорът изтече, както ѝ каза, когато Еда беше останала на пътя.

На няколко пъти в епизода Еда повтори, че Серкан ѝ няма доверие и се оказа права. Ако се беше замислил поне за един миг и б си беше припомнил какъв човек е тя, нямаше да я обвини толкова жестоко.
Нима момичето, което толкова се зарадва на този малък жест, е способно да го предаде?!

Поне се порадвахме на тази прекрасна сцена! 😍😍😍

Дано Мело избере приятелството и каже истината за нея и Каан. Доста странно се гледат. Дано е това!

Оставям ви, дружки, че трябва да тръгвам. До после! 🌺