Отговори
# 555
Здравейте, момичета! 🦋

Чудни сте всичкиии! 🥰 Такива хубави коментари, така сте хванали всяка малка подробност, че за мен е голямо удоволствие да Ви чета! 🌈

Очаква ни доста интересен епизод. Фрагманът има над 2 милиона гледания - интересът към сериала наистина е огромен. Това може само да ме радва.
И рейтингът е прекрасен. Щастлива съм! Гледаме качествена продукция с великолепни актьори. 👏🏻

Искам Серкан да се извини на Еда! Трябва да го направи, защото не може да се държи така с хората, още по- малко с тези, които наистина държат на него. Щом и Айдан започва да се тревожи за неговото недоверие към хората и избухливостта му, значи наистина е прекалил.

Въпреки че чрез нея изтече информацията, не мисля, че тя е виновна. Серкан можеше  заедно с нея да обсъди къде е била този ден, какво точно е правила, с кой се е виждала и заедно да разгадят случая,но къде ти! Серкан си направи своето, така както е свикнал, но забрави кой стои пред него.
Радвам се, че Еда ще вземе нещата в свои ръце. Нека да покаже, че тя вина няма никаква. Нека да покаже неискреността на Селин и малката ѝ лъжа относно изтичането на договора. И тогава, когато Серкан осъзнае, че е влюбен в Еда и, че тя е истиснко злато, както се пее в песента Gold,  Еда ще си тръгне. 😎
Да видим дали ще му е все тая какво прави тя след като договорът изтече, както ѝ каза, когато Еда беше останала на пътя.

На няколко пъти в епизода Еда повтори, че Серкан ѝ няма доверие и се оказа права. Ако  се беше замислил поне за един миг и б си беше припомнил какъв човек е тя, нямаше да я обвини толкова жестоко.
Нима момичето, което толкова се зарадва на този малък жест, е способно да го предаде?!

Поне се порадвахме на тази прекрасна сцена! 😍😍😍

Дано Мело избере приятелството и каже истината за нея и Каан. Доста странно се гледат. Дано е това!

Оставям ви, дружки, че трябва да тръгвам. До после! 🌺

# 556
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
хаха, СуперКатя е СуперДетектив!

Много сте ми забавни с това разследване. Аз не гледам фрагманите нарочно и затова не съм много наясно с детективската ви дейност, но следя с любопитство развитието на разследването и много ме кефите.

# 557
  • Плевен / София
хаха, СуперКатя е СуперДетектив!

Много сте ми забавни с това разследване. Аз не гледам фрагманите нарочно и затова не съм много наясно с детективската ви дейност, но следя с любопитство развитието на разследването и много ме кефите.
Светле, какво да правим до сряда. ..дни много...нищим фрагмана,  защото серията я анализираме стъпка по стъпка...😘

# 558
Колкото и нескромно да звучи - понякога, като чета прекрасните мнения в темата, си мисля, че все едно сме се събрали на едно място всички лауреати на Олимпиадата по български език и литература от последните десетилетия Heart Heart Heart

# 559
На мен наистина ми се иска Алптекин да види снимките, да види, че Серкан е щастлив с Еда и да спре да саботира Серкан и личния му живот.

Между другото разговорът със Селин ми се стори интересен. Алптекин звучеше сякаш знае каква е играта на Серкан, нали каза на Селин, че Еда и Ферит може да са до едно време, но това, което е важното е Селин и Серкан да продължат заедно да работят за холдинга.

Алптекин иска да направлява живота на Серкан и в личен и в професионален план, иска го в холдинга и го иска заедно със Селин.
Надявам се да се откаже от идеята за Серкан и Селин заедно.

Сещате ли се, когато Селин беше на кафе у Айдан? Коментара на Айдан беше подобен - че сигуацията може би е временна... "какъв годеж, годежа може да се отмени, и ти си сгодена за Ферит, но това не е сериозно"

# 560
Мисля си,че Айдан като говори с Алптекин колко недоверчив е Серкан ще стане въпрос за снимките,които е намерил и това ще го накара да се замисли как Еда влияе на Серкан и му  помога да стане друг човек.

Дано наистина Мело с този лош поглед да не си е премълчала истината.

А сега като местят сериала в неделя откога ще бъде това?Четох някъде,че сега на 02.09 е последната сряда ,в която ще дават сериала и след това го местят в неделя.Дано да не трябва да чакаме сега до 06.09 за този епизод Grinning

# 561
И на мен ми се струва, че снимките, които Алптекин разглежда са в женска стая или пък при Серкан. Нали Еда декорира за вечерята със Селин, може би нещата все още си седят така. Но в следващата сцена Алптекин е на син декор, който ми се струва същия като синьото в Артлайф, т.е. може би е от друга сцена където той е отишъл във фирмата да говори със сина си.
На този стоп кадър където Мело е на заден фон тя ми изглежда доста психопатски, като от филм на ужасите Simple Smile
Струва ми се, че Еда ще достигне до истината за изтичането на договора. За пантента обаче не знам. Ако тя разбере какво е станало, опасявам се, че освен, че ще се поскара с Мело, също така ще се почувства и доста виновна и не знам какво ще последва от това....
Искам да споделя и няколко неща, които не ми харесват. Не че някой от екипа ще ме прочете Simple Smile. Не знам дали се дължи на сценарий, режисура или монтаж, но понякога преходът между сцените ми се струва много рязък и нещо ми липсва. Последния пример за това е момента когато Серкан беше в ресторанта със Селин на рожденния си ден и изведнъж се озова при Еда да яде чорба. Емиии липсваше ми момента, в който казва на Селин ‘бай бай, аз отивам при моята любима да празнувам и да си получа суперготиния подарък’, и да и видя застреляната физиономия на мис перфектна.
Също така доста често не ми харесва как обличат Еда напоследък. В първите епизоди беше много по-сладка, с едни роклички, които повече отиваха на натурата ѝ, но ще го преживея Simple Smile

# 562
Мело е толкова влюбена и загубена, че ще защити Каан и любовта си. Каан предварително я предупреди какво ще стане, ако Еда разбере. Верочтно ще се скарат.
Еда ще е разочарована от Мело, но Мело е доверчива, и вината ще падне върху Каан.
Не знам дали Еда ще каже на Серкан за ситуацията, но като нищо с този решителен поглед Еда да е тръгнала да търси сметка от Каан и да го накара да остави Мело.
Едва ли ще успеят да разделят Мелек и Каан.

# 563
На този стоп кадър където Мело е на заден фон тя ми изглежда доста психопатски, като от филм на ужасите Simple Smile
Струва ми се, че Еда ще достигне до истината за изтичането на договора. За пантента обаче не знам. Ако тя разбере какво е станало, опасявам се, че освен, че ще се поскара с Мело, също така ще се почувства и доста виновна и не знам какво ще последва от това....
Наистина изглежда зловещо Scream Дано не е излъгала нещо Еда, за да си спаси "голямата любов", защото Еда така надъхано се е запътила нанякъде...

# 564
На няколко места в Туитър засичам информация, че продуцентите на сериала водят преговори с Небахат Чехре, да играе ролята на бабата.

Тоест щом се водят преговори нямаме БАБА ..... така, че в 8 еп. да забравим .... епизодът вече е готов Sunglasses

# 565
И на мен ми се струва, че снимките, които Алптекин разглежда са в женска стая или пък при Серкан. Нали Еда декорира за вечерята със Селин, може би нещата все още си седят така. Но в следващата сцена Алптекин е на син декор, който ми се струва същия като синьото в Артлайф, т.е. може би е от друга сцена където той е отишъл във фирмата да говори със сина си.
Искам да споделя и няколко неща, които не ми харесват. Не че някой от екипа ще ме прочете Simple Smile. Не знам дали се дължи на сценарий, режисура или монтаж, но понякога преходът между сцените ми се струва много рязък и нещо ми липсва. Последния пример за това е момента когато Серкан беше в ресторанта със Селин на рожденния си ден и изведнъж се озова при Еда да яде чорба. Емиии липсваше ми момента, в който казва на Селин ‘бай бай, аз отивам при моята любима да празнувам и да си получа суперготиния подарък’, и да и видя застреляната физиономия на мис перфектна.
Също така доста често не ми харесва как обличат Еда напоследък. В първите епизоди беше много по-сладка, с едни роклички, които повече отиваха на натурата ѝ, но ще го преживея Simple Smile
+1

# 566
Честно казано за мен Небахат има по-подходящо излъчване за нашата Мардинска бабане. Другата актриса ми се струваше по-благовидна, а ние очакваме по-серт кадъна. Дали изобщо ще има баба, че то имаше приказки за някакъв актьор, който щял да влезе в 7 серия, като роднина на Серкан, ама се затри по трасето... Simple Smile

# 567
Привет! За мен е абсурдно Каан да е влюбен в Мело...

Видя се ясно как той я намери, как си я планира за шпионка покрай Еда...

Каан умело играе на два фронта - с Ферит и с Мело.

За мен остана неясен договора - аз разбрах, че Еда ще работи при него и не иска той да плати следването й, а при признанието на Еда пред Джерен, Еда каза, че след като приключи договора ще продължи следването си...

# 568
Блу, на мен Ъшъл Юджесой по принцип изобщо не ми харесва. Играе добре, но е една някак си груба женица. Става за лоша роля. Небахат, ако говориш за Небахат Чехре, според мен е най-доброто решение. Ако има вариант да я гледам във всеки сериал, няма да пропусна. Много я харесвам. Показва женственост, стил, власт и наистина ми харесва и като външност, и като игра. Виждала съм я и в положителни, и в отрицателни роли. За Мардинска баба би се справила добре, дори страхотно, но тя ако беше тази баба, честно, не си я представям с шалче и брошка като типична бабетка 😂.
Gugutka52, аз също съм убедена, че на този етап Каан единствено използва Мело. Любов няма. Абсурдно е да си го помислим. Особено като видя лукавия му поглед и нейните луди и сладникави фантазии. Но не изключвам факта, че сценаристите може и да решат да избелят образа на Каан и да го влюбят внезапно в Мело.

# 569
Привет ,

Много ми допада идеята Небахат да е бабата на Еда. Дори намирам прилика визуално.

Общи условия

Активация на акаунт