На стълбите Сириус се обръща назад към Еда, така че, ако излае, може и ГГ да не се разминат просто. Тази среднощна разходка ми изглежда, че е в същия ден на скандала, защото Серкан е със същата сива блузка.

На следващия ден Еда си е в цветарницата, когато Серкан се появява. Вероятно ще я убеди някак да дойде в офиса му, защото тя е с други дрехи, а той е със същата риза. Годежният пръстен е на ръката ѝ. Може за пред някой от клиентите да трябва да са заедно и засягайки професионализма ѝ, да я убеди да продължат с играта

Доколкото разбирам, Еда ще остане, докато не докаже, че не е виновна за изтичането на скиците. Схемата е действително от маршрута ѝ в този ден и агент Фифи явно ще извади и снимки от охранителните камери

Фразата, че на масата са били трима, които са могли да направят това, според мен Еда я отправя към Ферит. Така като гледам сакенцето е неговото. Този разговор ще бъде ключов, за да видим най-накрая Ферди от добрите ли е, от лошите ли е, какъв ще го играе аджеба.

Мело тук направо е страшна. Дано заради глупостта ѝ, че Каан може да се влюби в нея не си развалят приятелството с Еда.

И най-мистериозното за мен е защо Алптекин държи снимките на Еда и Серкан и къде ги намери?