Отговори
# 540
Детектив Кате, (и всички останали, разбира се Kissing Heart) ако имаш време може да се включиш с някой детайл, много си добра в откриването им.
Blue, включвам се на драго сърце, въпреки че повечето неща вече са казани Kissing Heart

На стълбите Сириус се обръща назад към Еда, така че, ако излае, може и ГГ да не се разминат просто. Тази среднощна разходка ми изглежда, че е в същия ден на скандала, защото Серкан е със същата сива блузка.

На следващия ден Еда си е в цветарницата, когато Серкан се появява. Вероятно ще я убеди някак да дойде в офиса му, защото тя е с други дрехи, а той е със същата риза. Годежният пръстен е на ръката ѝ. Може за пред някой от клиентите да трябва да са заедно и засягайки професионализма ѝ, да я убеди да продължат с играта

Доколкото разбирам, Еда ще остане, докато не докаже, че не е виновна за изтичането на скиците. Схемата е действително от маршрута ѝ в този ден и агент Фифи явно ще извади и снимки от охранителните камери Wink

Фразата, че на масата са били трима, които са могли да направят това, според мен Еда я отправя към Ферит. Така като гледам сакенцето е неговото. Този разговор ще бъде ключов, за да видим най-накрая Ферди от добрите ли е, от лошите ли е, какъв ще го играе аджеба.

Мело тук направо е страшна. Дано заради глупостта ѝ, че Каан може да се влюби в нея не си развалят приятелството с Еда.

И най-мистериозното за мен е защо Алптекин държи снимките на Еда и Серкан и къде ги намери?

# 541
Здравейте, относно фрага, Серкан все още носи халката си, когато идва в цветарницата и когато размишлява в офиса. Една от снимките, които бащата гледа е на Ханде (тя е в синьо) и Керем и е направена в караваната, мисля. Лека нощ.

# 542
  • София
Цитат

super_katia - Потребител
И най-мистериозното за мен е защо Алптекин държи снимките на Еда и Серкан и къде ги намери?

Включвам се отново, най-напред за да благодаря на super_katia за решаването на загадката с изречението на Еда за тримата присъстващи на масата! Определено на снимката се вижда част от ръкава на Ферит и нещата идват на мястото си!

Аз също съм провокирана и озадачена от снимките, които разглежда Алптекин. Енгин няколко пъти спомена колко  умен, хитър и лукав е бащата на Серкан (по повод участието в търга и постановката за Каан; по повод назначаването на Ферит в холдинга; по повод назначаването на Мело на работа в холдинга). Затова допускам, че един обигран бизнесмен като него, готов на всичко за да накара сина си да работи в холдинга, недоволен от решенията му в личен и професионален план би прибегнал до услугите на човек, който да следи всяко действие на Серкан и в случая и на Еда! Не беше случаен и проявения от негова страна интерес към лелята (в частност към семейството) на Еда. Не бих се изненадала много, ако се окаже, че е събрал повече информация и знае значително повече от останалите за "невзрачното момиче", както я нарече в началото! Сигурна съм, че ще изскочат интересни неща около неговия образ!
Лека вечер! Sleeping

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 01:01 от nrgmama

# 543
Kissing Heart На всеки 5 минути да отварям, все ще сте поместили нещо по разследването ни!
Heart Decoration Ако сме заедно, ще имаме и такава карта като екипа на Еда! Ей, нищо не ви се губи, всеки детайл, всяка сламка, погледите разглеждате! Аз изписах половин страница, изгледах снимките, но не забелязах, че Сириус се е обърнал назад! Катето трябва да я призная! О, тук може да стане интересно, Сириус обича Еда, защо да не излае! Ако стане това, кой от тях ще е най доволен?! Може би Серкан? Не, Сириус обича малко хора, а Еда му е любимка от първия ден!
Излай, кученце, нека се срещнат! В разговорите, дори в спора, се ражда истината!

Flowers Herb Хайде отново Лека нощ! Лека вечер! Nature Sparkler

# 544
Добро утро, детективи! Blush

На мен също ми направи впечатление, че часовника на ръката на човека,който гледа снимките е с тъмно синя верижка, а пък на Серкан часовника е черен.

До нови срещи и лек ден! Hug

# 545
Според мен ръката със снимките е на Серкан. В крайна сметка той има много часовници.

На масичката има цветя и снимки с женски образи, вероятно снимките са или в дома на Еда, или при майка, му.
T.e. дори Еда да не му каже какво й тежи на сърцето, той може и да се сети, че и тя има чувства към него.

Не знам каква ще е сагата около Алптекин и Серкан. Серкан нали каза на Селин, че или доброволно ще му продаде акциите за холдинга, или той ще намери начин да ги получи. Може би това обсъждат с баща си...

# 546
Flowers Four Leaf Clover Момичета, страхотни сте! HugHeartHug

Аз също мисля, че ръцете са на Серкан, изглеждат ми младежки. В краен случай Каан или Ферит.
А за сагата вече да дадат обяснение защо Алптекин така се е отдръпнал от всички.
Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus Хубав ден ви пожелавам Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 547
Flowers RoseFlowers CactusДобро утро!
Уж трябваше да изчакам бг превода, но нямам нерви.
Flowers CactusМакар е неумишлено Еда има вина за случилото се.След като беше предупредена, че документите са важни, трябваше да се върне във фирмата и да ги остави на сигурно място.Но тя е объркана, млада , неопитна, не познава жестокостта на  този бизнес свят.Серкан има причина да ѝ се сърди, макар че не трябваше да бъде чак толкова безпощаден.
 Flowers CactusДве думи за фрага.Много харесвам жени като Еда- борбени ,независими, непреклонни, честни и целеустремени.Подозирам как Серкан бей ще бъде нарязан като краставица от нашето момиче и както се казва " и кръстникът ще си намери кръстника" , само че след това нарязване той място няма да може да си намери.Много искам Серко да страда, ама много да страда, да влачи песа из улиците и да я търси с всичките си сетива .

Flowers CactusБезцветната Селин не ме вълнува.Тя е бита карта от самото начало, а с нечестното отношение към Серкан , което надявам се Еда да извади на показ,направо си е отрязала квитанцията.

Прекрасна игра на Керем и Ханде! Браво!:rose:rose:

# 548
Flowers Hibiscus Момичета, страхотни сте Flowers Hibiscus
На мен ми харесаха няколко момента и ще ги споделя с вас. Единият е перцето от китарата.

"От този, който унищожи мечтите й, до онзи, който омагьоса сърцето й"
Как се престраши да хапне супа на обществено място:

Съпоставката с подаръците Simple Smile

После нежната целувка по бузката Gift Heart

И накрая ме разочарова с това "Гид", ама айде .....
Хубав и ползотворен ден на всички Simple Smile

# 549
Колко сте изписали...
Сутринта видях,че има фраг и вървейки ,го изгледах GrinningGrinning Толкова нямах търпение.

Очертава се страхотен епизод,дано най-накрая Мело си признае какви ги върши,та малко да й отворят очите.
Мисля си,че Серкан и Еда ще се разминат,нищо,че Сириус се обърна да я види.
Със сигурност Еда говоди с Ферит като му казва,че само трима души са стояли на масата.След  това и със Селин.Да видим как ще се измъкне този път.
Като гледам и дай пет с Джерен сигурно са открили нещо Grinning
Дано пуснат и втори фраг Kissing Heart

# 550
Здравейте момичета!
Този път не се сдържах и изгледах серията на руски. Толкова ми стана жал за Еда. В тоя жесток свят на бизнеса, е като красиво цвете, толкова красива, добра и т.н. Ще се радвам да натрие носа на Серкан. Дано сценаристите ги отдалечат малко и той да разбере какво е загубил. Не ми харесва винаги жените да са губещите, това в турските дизита винаги го има. Еда много ми харесва, като характер.

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 10:53 от pipi68

# 551
Като имам предвид таланта на Джерен- като нищо може да завърти главата на Каан и да го изобличат.

# 552
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Flowers Hibiscus paterina Kissing Heart, аз така го усетих. Имах чувството, че съвсем умишлено я провокира и се опитва да открие някаква реакция у нея, че не и е безразличен.

И аз така го усетих.
Вярно е, че всеки мисли, че другият си изпълнява договора, но не може като се погледнат в очите, да не виждат любовта в очите на другия или поне да не се досещат. Няма такива влюбени очи, които да могат да скрият любовта, когато гледат право в очите  обекта на любовта си.
Аз мисля, че и двамата усещат тази любов, но още им е трудно да я признаят. Още е рано, не са толкова близки все още. Все още ги държи далеч един от друг дистанцията на договора, но и гордостта, и инатът също.
Но така е по-интересно и по-сладко сякаш. Нека по-дълго изживяват тези първи вълнения преди признанието. "Пътуването" на двама влюбени един към друг винаги е най-вълнуващата и приятна част от всяка любов.

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 19:00 от Светълчо

# 553
Аз нямам съмнение, че Алптекин гледа снимките на Еда и Серкан.
Въпросът е къде ги намира? Има няколко опции:

- в стаята на Серкан като част от фалшивата декорация
- в стаята на Айдан като част от разследванията на агент Сейфи
- в дома на Еда
- където е измислила г-жа Айше Yum (на мен ми прилича на женска стая обаче)

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 10:54 от super_katia

# 554
Аз нямам съмнение, че Алптекин гледа снимките на Еда и Серкан.
Въпросът е къде ги намира? Има няколко опции:

- в стаята на Серкан като част от фалшивата декорация
- в стаята на Айдан като част от разследванията на агент Сейфи
- в дома на Еда

Super_katia, Hug както винаги си много наблюдателна. Аз розовата риза в ъгъла хич не я видях. Hug

Общи условия

Активация на акаунт