Отговори
# 525
Това,което видях :
   * и трите дружки са пред статива с бележки,мъдрят план явно...
   * явно първоначално Мело ще си трае,после ще я удари съвестта Айфер...
  * Серкан разхожда Сириус в квартала с надежда да срещне Еда,която явно ще се скрие като го види....
 *  Селин ми изглежда доста напрегната и дори подплашена в ресторанта със Серкан

# 526
Това,което видях :
  * Серкан разхожда Сириус в квартала с надежда да срещне Еда,която явно ще се скрие като го види....
 *  Селин ми изглежда доста напрегната и дори подплашена в ресторанта със Серкан

И аз точно това забелязах с момичетата дали Мело си е признала

# 527
Flowers Watermelon Здравейте, сладки!

Flowers Green Apple Снощи след епизода не исках да пиша, не знам какво бих сътворила след последните кадри, когато съм в транс!

Animal Turtle Толкова много сте изписали, ненадминати сте, когато се вълнувате! Всеки важен момент сте разнищили, а те бяха много!

Heartpulse Да се включа и аз, че да ми олекне!
Animal Frog Ядосах се на рижата Пъръл - Селин, та Селин! Това я прави нетактична пред Еда и я обижда. Но Джерен добре я поставя на мястото! Пъръл ревнува и даже иска и тя да се подписва на гипса на Енгин!
Animal Snake Вечерята уж за рожден ден! Селин докарана с бяла рокля очаква мили обяснения от Серкан. Той - тъжен, съсредоточен, делови и нямаше никаква идея тази вечер да бъде романтична, както очакваше русата лисица! Вместо романтика - дилема! Къде я търсиш романтиката, когато в сърцето няма любов?!
Nature Stars Новото, което знаем - " малките тайни" излизат наяве! Мело призна на лелчето за Каан, Еда се откри пред Джерен. Серкан отвори сърцето си пред Еда и разказа ... Той все повече се открива пред нея, тя все повече се затваря за него! Двусмислените думи, онова, което беше на върха на езика, но не прие езикова форма - това ще ги отдалечава. Всеки от тях неправилно разбира другия, или защото някой ги прекъсва, или защото не смеят да си кажат истината, или се страхуват ... Има я гордостта, има ги всички обкръжаващи, има я Селин с нейните подмятания, има го и прословутия договор под наем ... но ги има вече и спомените, които всеки сам крие в сърцето си!  Тези противоречиви мисли ги объркват, сърцата казват едно, но мислите и обстоятелствата - друго.
Flowers Palm Tree Този почти ад, който създадоха между тях е на земята - от едната страна студения космос на Серкан, от другата - тихите самотни вечери със звездите  и мечтите!  Милите влюбени души! Всеки от тях разкрива черти в другия, с които все повече се влюбва!
Heartbeat Еда откри усмивката, погледа, докосването и нежния, мечтателен Серкан, който е такъв само когато е с нея. "Ако се доближиш - лед, ако се докоснеш - огън".
Heartbeat Серкан разбра, че едно перце пластмаса е много по важно за Еда от пръстен с брилянти! Красота, доброта, силен дух и талант - всичко излъчващо се от две открити и честни очи!
Не мога с една или две думи да кажа защо не се получава между тях. Много са нещата ... и са сложни.
Blue Book Какво да пиша за документите за патента? Серкан предупреди за тяхната важност, Еда използва Фифи и направи регистрацията. После ги върна обратно. Всичко е както трябва, никой не е виновен, че има такива зли хора като Каан. Ако може да се нарече вина, то това е, че Еда не беше внимателна с документите, можеше да използва чанта, нямаше да се види какво има в нея. Така беше и с договора за годежа, щом Сириус го откри, всеки грамотен може да го види. Еда няма опит, но и Серкан с опита си й се довери, защото  вярва, че няма да го подведе.
Flowers Peach Енгин и Фифи бяха добрите съветници.
 " Ти ще умреш, но ще останеш с гордостта си!" , " Ти не разбираш жените! Ревнуват, но не го показват!"
 " Мъжете са праволинейни същества, разбират всичко еднозначно!", " Мъжете си тръгват, ако ги пуснеш и не се връщат, ако са щастливи там!".
Gift Heart Романтичната вечер между ГГ за рождения ден, който Серкан уж не обича  да празнува, обясненията му за великолепната вечер със Селин и контра въпроса на Еда " Тогава защо си тук?" Колко сладко! Серкан яде от супата, от която не би ял никога и единственият подарък, който прие за рождения си ден беше от Еда! Духна свещичката от кексчето и си пожела нещо със затворени очи! Колко красиво! Колко влюбено!  Дори сам поиска подаръка си! Серкан беше като дете с усмивката си и нетърпението, с което разопакова подаръка! Еда му подари света, защото има всичко друго от този свят! Подарък, който беше единствено и само за него, защото само той може да го оцени! Имаше отново метафори, с които свикнаха да си говорят! Комплименти, уж на шега, романтика и нежни погледи, които разкриваха душите и показваха ... много! И целувката! Когато устните се задържаха повече на бузката и двамата се смутиха като ученици при първа среща!
Broken Heart Трудно се пише за края на епизода! Серкан се чувства излъган, Еда знае, че не е направила нищо лошо! Но той е толкова спонтанен в реакциите си, колкото и тя! Всеки от тях беше изигран от предателството.
Cry До следващия епизод ще остане бучка в гърлото ми, защото заедно с Еда преживях абсурдността на тази ситуация! За да оцелее, Еда трябва да бъде далече! Но тя не е човек, който не завършва започнатото! Според мен, тя ще остане да довърши договора за годеж. Дали след връщането на Селин или след двата месеца - без значение. Но има вече и задължения с новия договор за дизайн. Серкан очаква от нея да го свърши до края на двата месеца. Ако се събере "семейния съвет на Еда" и се разкрият всички тайни, то Еда ще поиска да разбере истината за патента, има кой да й помогне! При новите обстоятелства, може би Еда няма да иска да работи във фирмата, но в дома си ще направи проекта и чертежите.
Flowers Leaves Като продължение на историята виждам Еда да предаде проекта, да разкрие кражбата, да приключи с договора за годеж и чак тогава вече ще бъде свободна да изчезне от живота на Серкан - " Пито - платено! " Няма да иска помощта, обещана от Серкан. Та нали има право на наследството, въпреки че не го ползва?! Може би сега вече да поиска! Бабата дали ще се появи, кога и как - ще видим. Най важното е, че Серкан не знае, че Еда е финансово независима и когато откаже помощта му и замине за Италия, това ще бъде най големия удар, който е получавал до сега!
 Nature Zap За мен това е най точната логика, ако съм успяла да схвана идеята на сценаристите. За да запази себе си, за Еда е важен разума! Да бъде далече, да учи, да се дипломира, да работи!  Да! Разум! Без чувства!  ... И едно сърчице, усетило първия трепет на любовта и спряло биенето си с думите " Върви си! " Какво ще се случи с него?! Е, това са сърдечни работи! Сега ще чакаме! Моят сценарий е готов!  Не помислих за Серкан. Но той си има изграден алгоритъм, винаги може да го ползва! Нали е Робот! Да! Но вече със сърце!!! Heartpulse

Blush Знам, че съм досадна, може и да не ме четете! Но аз ще ви чета! Kiss

# 528
Това,което видях :
 *  Селин ми изглежда доста напрегната и дори подплашена в ресторанта със Серкан
На първата сцена Мело я няма, явно по-късно ще се включи. А на стълбите Еда се появи и седна, когато Серкан и Сириус вече бяха горе. Те май не се и видяха. Просто са имали нужда да бъдат там по едно и също време. А Селината определено е на тръни, къзларките са по петите и`  Smiling Imp явно

ПП. Само ще се допълня, че се сетих като прочетох neorum..  Хич не ми хареса доволния поглед на Пъръл в края на епизода. А така ми беше симпатична в предните серии, как помагаше и се опитваше да подкрепи Еда. Дано се освести скоро. Тя Джеренката ще и докара акъла Smiling ImpSunglassesStuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 21:46 от blue`

# 529
  • Плевен / София
Фрагът е огън! Еда ще се бори за разкриване на истината, а на Серкан ще му се наложи да ползва белезниците, за да задържи Еда...
Това ми хареса, като идея.

# 530
  • Пазарджик

# 531
Sparkling Heart Момичета, колко сте написали! Точно като в романите! И всички се допълваме! Сърцето ми е пълно!

Heart Eyes До като напиша творението си, фрагман!!!! Благодаря, че го пуснахте! Kiss Да ми се отпусне малко душата! Сряда е далече, но да разгадаем нещо, ако можем! Боже, какво е това бързане?! Какъв е този интерес?!
Искаме си влюбените! И чакаме истината да види бял свят! Селин и Ферит в опасност! Еда в акция! Серкан защо ли търси Еда?! Нали си има договор?! Да чете!!! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 532
Благодарности за преведения фраг. Flowers Hibiscus
Голямо разследване ще падне, но ... доколкото един фраг ориентира, гледам, че правят връзка между двата случая на изтичане на информация, а Мело си траааеее. Явно не й се вярва, че е използвана.

# 533
Имаме си фрагман и то какъв Dizzy Face

Огън е нашето момиче, само така , да действа , да докаже истината,ще си има и помощници,страхотен екип са с дружките.Yellow Heart

Серкан на разходка със Сириус на стълбите под звездите,там където получи най-желания си подарък,ще се разхожда и ще се надява да види  Еда, тя  също обикаля с объркани мисли ,как се случи всичко това,огорчена, унижена,минава през тяхното място,разминават се.

Серкан е в цветарския магазин,може би на другия ден.

Селен с разпиляна коса  от вятъра в колата ,за неин ужас, Серкан  за порен път ще се убеди колко е жива Еда.
Тя определено е притеснена по време на  обяда .

Айдан и тревогите й за гнева и недоверието на Серкан към хората, колко жалко е да виждаш детето си такова,нали.....,но едно по едно Blush

blue ,благодаря за превода на фрага.Hug

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 23:05 от Ninika

# 534
Отношенията между майката и бащата на Серкан са вследствие инцидента или причината за смъртта на другия им син, според мен.

# 535
Hug Ninika, Hug момичета, пак заповядайте. Когато съм свободна не е проблем да помагам с каквото мога. Аз благодаря за вграждането на субтитрите, защото с това не съм се занимавала още и не го мога. Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

Flowers HibiscusЕли-mama, предполагаме че е така. Дано скоро разберем Blush

# 536
Purple Heart Само за малко ще се включа по фрагмана.

Flowers Sunflower Серкан се разхожда с кучето. Може би защото и Еда обича разходки с кучета! Добре, че американеца си замина, та Сириус остана без конкуренция! Grinning
Animal Dog2 Защо ли Серкан е избрал разходката да бъде около къщата на Еда?! Закъснели спомени, гузна съвест или тя просто му липсва?! Еда също обикаля по улиците! Ей, измъчиха се тия мили душички - то интриги, кражби, подмятания, обвинения ... какво ли не се случи!
Nature Sparkles Серкан изкачи стълбата. Когато е вече горе, в долния край дойде Еда. Не се срещнаха. Но защо ли като че Еда го видя, но не се обади?! Не иска повече обяснения, достатъчно видя и чу! Така ми се струва, но вижте и вие, някой по добър следовател от ЦРУ може да каже нещо повече!
Memo Гледам кадрите с момичетата в градината и таблото. Виждат се снимки с географски карти и още нещо. Ако това не е свързано с работата на Еда по договора за дизайн, то какво друго може да е? Еда ще иска да работи по проекта и трябва да свърши бързо, а момичетата да й помагат?! Какви са тези карти? Някой да има идея?
Sunglasses Еда е твърдо решена да разследва! По двата случая! Даде дума на Серкан! Когато се съчетаят адреналин, упорита жена и амбиция, се получава торпила на сухо! А екипът на Еда е огън! Да му мислят Селинката и Каан, за Серко не казвам!
Flushed О, Боже, аз уж за малко!
Stuck Out Tongue Winking Eye Мислете!  Разследването едва започна! Kiss А до сряда може да има още подсказки! Kiss

# 537
Явно Еда и момичетата предприемат сериозно разследване и то върху двата случая - договора и патента.
Еда ще си поговори по въпроса с изтичането на договора с Ферит вероятно, но дали ще достигне до истината...? Не че има голямо значение. А дори и да я разбере, може и тя да премълчи, защото харесва Ферит, а и той наистина нямаше лоши намерения. Ние знаем, че двата случая не са свързани (освен. че виновник за тях е Каан), но те - не.
В сцената, в която се отдалечава от Мело Еда изглежда ядосана, т.е. възможно е да е разбрала за връзката и с Каан, но може и да ни пързалят и просто да си мисли нещо за Серкан Болат Simple Smile
И тези снимки кога успяха да си ги направят? Доста близки изглеждат на тях като за фалшиви годеници Stuck Out Tongue
Супер детективите предполагам ще забележат доста повече неща, които на мен ми убягват Stuck Out Tongue Winking Eye

И да се допълня за един от въпросите, които неорум поставя. Според мен на таблото момичетата правят нещо като хронология на събитията и движението на Еда с патента, за да разберат къде може да е изтекла информацията.

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 23:53 от paterina

# 538
Привет,

Включвам се на бързо и за кратко 🌹🌹🌹

Ще е много интересно, ако Сириус види Еда и се отксубне, за да изтича към нея. Animal DogPeople WomanPeople Person With Blond Hair

# 539
  • София
Цитат
И да се допълня за един от въпросите, които неорум поставя. Според мен на таблото момичетата правят нещо като хронология на събитията и движението на Еда с патента, за да разберат къде може да е изтекла информацията.

Подкрепям, аз също мисля, че момичетата гледат карта на част от Истанбул с маршрута от "фаталния" за Еда ден, когато Каан успя да открадне данните от патента (за мен остава открит въпроса, който някои от пишещите тук също повдигнаха вече, как Каан успя да намери майстори, които само по две снимки успяха в рамките на ден да направят този уникален, двутонен полилей, но една ли ще получим отговор!).
Мен ме впечатли един момент от фрагмана, който събуди и любопитството ми, а именно изречението казано от Еда: "На масата имаше трима, които може да са направили това. Аз, ти и Селин!", а защо не споменава Ферит? Или това изречение не се отнася за случая с изтичането на информацията за договора?!  Ще трябва да се въоръжим със здрави нерви, търпение и добро настроение до сряда!
Хуава вечер! Sleeping

Общи условия

Активация на акаунт