Отговори
# 510
Той не знае, че тя го е допуснала до сърцето си. Тя му повтаря, че го ненавижда, брой дните с него и няма търпение да си тръгне, тика му Селин в ръцете ( за да се отърве от него) , не го ревнува и  т.н. Тя се държи приятелски и отворено с всички. (Научи имената на персонала в хотела.) Няма как да знае, че има специално отношение към него.

Съгласна съм с Cherry-pie, че Серкан наистина още не знае, че Еда има чувства. Все пак двамата си правят напук, дори да си кажат нещо мило и искрено или да стане нещо хубаво между тях, те се оправдават с договора. Та нито той знае за нейните, нито тя за неговите чувства. Но както от вчера предполагам, че може би Айфер ще потърси сметка на Серкан, вероятно тя би му споменала за това, че Еда е влюбена в него, все пак тя първа забеляза. Според мен и Мело като разбере ще иска да им помогне, ще се чувства виновна и няма да иска да гледа Еда и зет си разделени и страдащи, все пак Еда й е най-добрата приятелка още от детството, а със Серкан си допаднаха и тя ще е на тяхна страна. Фифи и Джерен също могат да се намесят, защото и двете бяха с Еда по различно време от деня и със сигурност ще скочат да защитят приятелката си. Та може би събрано накуп, ако Серкан научи от Айфер, че Еда е влюбена в него, ако Мело също го потърси и му каже, че тя се е замесила с Каан, отделно и Серкан сам осъзнае, че Еда не е способна да го предаде… може би тогава ще я потърси първо по телефона да поговорят, но Еда няма да вдигне и нашият ще отиде и ще почука на вратата й. Heart Eyes
А какво по-хубаво от лично извинение, очи в очи? Извинение от този Серкан Болат, който е бил винаги безгрешен досега,  да си признае, че е направил грешка, обвинявайки Еда пред погледите на всички. Та започвам да гледам на тази караница, освен като на нещо гадно и неприятно, но и като на ключов и нужен момент, чрез който ще се кажат истини и ще излязат наяве чувства, които иначе са скрити и които трудно биха били признати и от двамата. Relieved

# 511
Цитат
Flowers Hibiscus Извинявам се за фермана Flushed, надявам се не съм ви отегчила много. На стигналите до тук Благодаря! Purple HeartYellow Heart:green_heart

blue
,страхотен ферман си написала,много ми хареса.Браво.Flowers Tulip

# 512

Много ми хареса разговора им с Енгин за жените Blush. Очаквам точно той да отвори очите на Серкан, че е влюбен. На няколко пъти съзнателно искаше да провокира ревност у Еда – когато Селин го прегърна, за да благодари за букета – беше объркан, изненадан, но гледайки Еда се усмихна и я прегърна, очаквайки да види реакция, но…, и малко по-късно, когато разбра какво пише на картичката – първата му реакция беше изненада, после имах чувството, че си помисли колко би подхождало да каже това на Еда, а след това пак опита да я провокира като каза, че много добре го е написала. Изобщо не успя да разбере, колко много ревнува тя, просто не го показва като него. И разочарованието и на двамата, когато Еда му каза, че е резервирала маса за вечеря със Селин, но ако има планове с друг... DisappointedDisappointedDisappointed

Аз не мисля, че се опитваше да провокира ревност у Еда. Той не знае за нейните чувства, напротив, тя се държи студено с него. А той се държи така както се очаква от него, все пак те са заедно за да предизвикат ревност у Селин и да я разделят с Ферит и той си обяснява нейните действия - бележката, ресторанта и т.н. с целта на договора им. В първия момент той се учудва 'Зашо Еда е направила това' и после се сеща 'А, да, имаме договор и тя се придържа към него'.

Иначе и аз си мисля, че Енгин и Джерен ще имат роля в сдобряването.

Мисля, че ако ни оставят без фраг до следващата сряда рейтинга ще удари тавана Stuck Out Tongue

# 513
Flowers Hibiscus paterina Kissing Heart, аз така го усетих. Имах чувството, че съвсем умишлено я провокира и се опитва да открие някаква реакция у нея, че не и е безразличен.

Права си, че нито един от двамата не знае за чувствата на другия, и двамата мислят, че другия просто изпълнява своята част от договора. Затова и двамата крият, че вече нещата са на друго ниво. Нейната дистанцираност, броенето да дните, които им остават от договора, надписа на бележката за Селин, уреждането на вечерята с нея точно на рождения му ден - той ги изтълкува, че Еда не се интересува от него като мъж. Усетих тъга в него при разговора със Селин, когато и каза, че по-скоро той не е подходящ за Еда, и вероятно тя вече е започнала да се изморява от него (нещо от сорта беше). Серкан Болат е красив, богат, успял и жените се редят на опашка за него без да си мръдва пръста. И изведнъж среща тази фея, която е толкова различна, изобщо не го отразява, богатството му не значи нищо за нея, а той иска да я впечатли...

От друга страна Еда знае, че единствената цел на Серкан е да рездели Селин с годеника и. Мнението му за Селин провокира ревност още при онази разходка с кучето, и сега в тази серия - цветя, бележки, вечеря, поведението му, реакцията му при телефонния разговор, когато Селин каза "Ферит дойде, ще затварям". Серкан се нервира от позиция на опасността, която Ферит представлява за холдинга им, но Еда не го знае това, тя тълкува всичко като ревност от страна на Серкан.

Охх, опитах се да кажа, че за мен той търсеше някакво знакче за ревност, което да му даде надежда, че не и безразличен.Затова и така изненадано попита Енгин каква е логиката ако една жена ревнува много да се държи, сякаш изобщо не ревнува?    HugHugHug

# 514
Ето го и фрагмана...

# 515
https://www.instagram.com/p/CEZp0ghpWjC/?igshid=zsxds66kgd99. 

# 516
Flowers Hibiscus paterina Kissing Heart, аз така го усетих. Имах чувството, че съвсем умишлено я провокира и се опитва да открие някаква реакция у нея, че не и е безразличен.

Права си, че нито един от двамата не знае за чувствата на другия, и двамата мислят, че другия просто изпълнява своята част от договора. Затова и двамата крият, че вече нещата са на друго ниво. Нейната дистанцираност, броенето да дните, които им остават от договора, надписа на бележката за Селин, уреждането на вечерята с нея точно на рождения му ден - той ги изтълкува, че Еда не се интересува от него като мъж. Усетих тъга в него при разговора със Селин, когато и каза, че по-скоро той не е подходящ за Еда, и вероятно тя вече е започнала да се изморява от него (нещо от сорта беше). Серкан Болат е красив, богат, успял и жените се редят на опашка за него без да си мръдва пръста. И изведнъж среща тази фея, която е толкова различна, изобщо не го отразява, богатството му не значи нищо за нея, а той иска да я впечатли...

От друга страна Еда знае, че единствената цел на Серкан е да рездели Селин с годеника и. Мнението му за Селин провокира ревност още при онази разходка с кучето, и сега в тази серия - цветя, бележки, вечеря, поведението му, реакцията му при телефонния разговор, когато Селин каза "Ферит дойде, ще затварям". Серкан се нервира от позиция на опасността, която Ферит представлява за холдинга им, но Еда не го знае това, тя тълкува всичко като ревност от страна на Серкан.

Охх, опитах се да кажа, че за мен той търсеше някакво знакче за ревност, което да му даде надежда, че не и безразличен.Затова и така изненадано попита Енгин каква е логиката ако една жена ревнува много да се държи, сякаш изобщо не ревнува?    HugHugHug

+1

# 517

Лелеее нямам търпение за сряда, епизодът се очертава да е доста интересен. Да видим бабато дали ще се появи или ще стане както с братовчеда, който трябваше да се включи в 7 еп.... Карай от нас да мине, объркал сета, влязъл в друг филм Simple Smile Един конкурент по-малко за Серканчо Simple Smile

# 518
Така я искам Еда!Да не си остава магарето в калта,а с помоща на Джерен ще хвърчат перушини....🤣🤣🤣
Виждам светкавици в погледите ,ще е бойно поле отвсякъде.

# 519
Какъв поглед само Wink

Вече започва да си личи, че са влюбени Revolving Hearts
Някой си пази и снимки, работата ясна Sunglasses

# 520

превод на фрага от английски

-   (Серкан) Как скицата е попаднала в чужди ръце?
-   (Еда) За това ли ме извика да говорим?
-   (Еда) Понякога няма логика, няма отговор. И без това ако имаше сърцето ми....
-   (Серкан) Сърцето ти?
-   (Еда) На масата имаше трима души, които могат да направят това. Аз, ти, Селин.
-   (Серкан) Добре ли си?
-   (Еда) Аз ще открия доказателство, ще ти го донеса и повече никога няма да те погледна, Серкан!
-   (Айдан) Най-много ме притеснява този гняв на Серкан, недоверието му в хората... Как ще се промени това момче?
-   (Еда) Изтичането на информация за договора ни със Серкан в пресата може ли да е дело на Селин?
-   (Серкан) Ще си довършиш ли изречението?

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 21:18 от blue`

# 521

превод на фрага от английски

-   (Серкан) Как скицата е попаднала в чужди ръце?
-   (Еда) За това ли ме извика?
-   (Еда) Понякога няма логика, няма отговор. И без това ако имаше сърцето ми....
-   (Серкан) Сърцето ти?
-   (Еда) На масата имаше трима души, които могат да направят това. Аз, ти, Селин.
-   (Серкан) Добре ли си?
-   (Еда) Аз ще открия доказателство, ще ти го донеса и повече никога няма да те погледна, Серкан!
-   (Айдан) Най-много ме притеснява този гняв на Серкан, недоверието му в хората... Как ще се промени това момче?
-   (Еда) Изтичането на информация за договора ни със Серкан в пресата може ли да е дело на Селин?
-   (Серкан) Ще си довършиш ли изречението?

blue, благодаря Flowers Hibiscus

# 522
blue`, благодаря много!

Ох, колко време има до сряда...Simple Smile

# 523
Фрагът е огън! Еда ще се бори за разкриване на истината, а на Серкан ще му се наложи да ползва белезниците, за да задържи Еда...

# 524
Ох, колко време има до сряда...Simple Smile
Твърде много... но поне ще е динамичен епизод (дотук така изглежда) Grinning

Детектив Кате, (и всички останали, разбира се Kissing Heart) ако имаш време може да се включиш с някой детайл, много си добра в откриването им.

Аз дотук само видях, че Серкан със Сириус и Еда се разминаха за малко на стъпалата, където "празнуваха" рождения му ден. Снимките са в ръцете на Серкан, въпреки че кога успяха да ги направят Rolling EyesStuck Out Tongue Winking Eye
Стана ми смешно като гледах Селин с развятата коса - залагам на паралел веднага - Селин иска да затворят покрива, че и се раздухва прическата, и серкан мисли за Еда, която вечно иска на въздух SunglassesSunglassesSunglasses
Мело ще си признае накрая, съдейки по виновната поза
Ай, харесвам бойната Еда Heart Много ми е любима. И ми е интересно ще си завърши ли изречението ...Heart EyesHeart EyesHeart Eyes и как, ако да Rolling EyesThinkingHug

Общи условия

Активация на акаунт