Отговори
# 495
  • София
Привет от мен отново! Simple Smile
Много недоразумения имаше между главните герои в този епизод и всички те бяха като стрели насочени към влюбеното сърце на Еда: 1) Репликата с изненада в гласа от страна на Серкан колко много тайни е споделил с напълно непознато момиче; 2) Пропуснатия отговор на питането на Еда дали съжалява за това; 3) Неволно дочутия от Еда разговор между Серкан и Енгин относно Селин и факта, че тя трябва да избере един от тях двамата – Серкан или Ферит; 4) Молбата на Серкан към Еда да приготви букет с картичка с благодарност за Селин; 5) Одобрението, дори поощрението от страна на Серкан за текста на картичката, след  като я попита какво е написала; 6) Организираната от Еда вечеря за Серкан и Селин и отказа на Серкан, когато Еда му предложи да я отмени, ако той иска.
Всички негови думи, погледи, действия в епизодите до тук много точно са описани в казаното от Еда в началото на еп. 7 (17 минута): „Тази вечер открих едно нещо. Серкан Болат е магьосник! Той очарова човек със своите идеи, ум, усмивка, поглед, докосване. Издърпва го в неговата зона на привличане. И след това го изхвърля!“:sad:
Приятно гледане с руски и английски субтитри и в очакване на българските! Хубав, слънчев и усмихнат ден! Nature Sunny

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 14:30 от nrgmama

# 496
Според мен, избухването на Серкан беше толкова жестоко, защото до момента той споделя много повече лични неща (агорафобията на майка си, смъртта на брат си, историята на Сириус и т.н.),  въпреки че той е по-резервиран и затворен човек от Еда. Той направо се “разголва” пред нея и това го прави страшно уязвим. А това е ново и плашещо чувство за него. Също при него има, поне до момента много по-голямо развитие като герой (по-усмихнат, гледаше морето докато чакаше Селин в ресторанта, помни какво Еда харесва и си пази дребните неща, които му напомнят за нея). Най-вероятно Енгин ще говори със Серкан и ще му каже, че Еда чу разговора за Селин. Той се опита да се намеси и в караницата, но Серкан не му позволи.

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 14:31 от druon77

# 497
Здравейте и от мен,
не съм се включвала досега ,но след такъв епизод няма как Grinning
Благодаря за линка към епизода с английски субтитри Hug

Като цяло беше епизод,изпълнен с много емоции.Мисля,че Серкан веднага ще тръгне след Еда,защото знаейки колко е инатлива,ще се осъзнае ,че ще си удържи на думата.
Сцените Мело/Каан честно казано ги превъртам CloseClose

Интересно дали Еда сега ще си спази договора,нали имаше клауза да не я злепоставя пред другите?Т.е.Серкан е нарушил договора Confused

# 498
Привет, момичета! Flowers Tulip
С удоволствие чета всичко, което пишете. От вашите  коментари  научавам неща, които не бих забелязала сама. Страхотни сте!
И едно питане - за кого бяха предназначени тези лампи на раздора?

# 499
Доколкото разбрах, полилеите бяха за някаква чуждестранна хотелска верига и се радваха, че това е първата им поръчка за продуктов дизайн, а не за архитектура, като Селин много била работила за успеха на проекта.

В тази връзка ще е интересно да видим тя как ще реагира при създалата се ситуация, защото това е втора ПР криза, която ще трябва да погасява и то пак благодарение на Каан...Предния път покри Ферит. Сега как ще постъпи с Еда?

# 500
  • София
Цитат
super_katia,
В тази връзка ще е интересно да видим тя как ще реагира при създалата се ситуация, защото това е втора ПР криза, която ще трябва да погасява и то пак благодарение на Каан...Предния път покри Ферит. Сега как ще постъпи с Еда?

Аз не очаквам Селин да постъпи спрямо Еда по начин различен от показаното до тук в епизодите или както каза Енгин в еп. 6 ще направи всичко възможно "да я хвърли на вълците", при това го прави с такова настървение и злоба, че няма как да харесаш ролята на тази героиня! Само че този път няма да го има Серкан да хване Еда за ръката и за я спаси....

# 501
  • Плевен / София
Мразя, когато някой иска друг да му вади кестените от огъня. Селин искаше от Еда да се обяснява пред папараците, а тя после щяла да оправи всичко...след дъжд качулка. Скри от партньора си, че изтичането на информация се дължи не на ровене в боклука, а на годеника на който се доверява....Относно дизайна...тук няма невинен до доказване на вина...Еда я осъди Серкан...с още по лека ръка ще го направи и Селин...За мен обаче е необяснимо как в рамките на по малко от 24 часа дизайна бе прекопиран и изработен....ако е уникален би трябвало да изисква и време за ръчна изработка нали?

# 502
Още съм под въздействието на епизода.Heart Decoration

Вярно,че съм много критична към Серкан ,да той бе непоколебим и краен в твърдението си,че Еда е издайника,но пък той тъкмо се поотпусна ,довери се,допусна Еда до себе си,откри се ,без да задава въпроси за нейното детство,даже и не съжелява за това и в един момент се почувства предаден и бе безпощаден в обвиненията си.

Да, Серкан Болат е магьосник ,но този път вълшебствата му нараниха едно сърце,ено прекрасно цвете,което  изсъхна под  изгарящия му поглед. Cry

Възхищавам се на Керем,всяка една емоция може да я пресъздаде с очи и поглед ,уникален е Blush

Имаше една светло синя кутия от която Серкан махна някаква бележка,същата Еда взе,когато си тръгна от дама му и от която тя си похапваше шоколад вечерта.Каква е историята на тази кутия,не разбрах,ако може някой да пише:tulip:
 Чакам с нетърпение превода:hibiscus:

# 503
Имаше една светло синя кутия от която Серкан махна някаква бележка,същата Еда взе,когато си тръгна от дама му и от която тя си похапваше шоколад вечерта.Каква е историята на тази кутия,не разбрах,ако може някой да пише:tulip:
 Чакам с нетърпение превода:hibiscus:
Ей, най-накрая още един лек застъпник на Робобой. Значи, аз съм твърдо от отбора на Серкан. Избрах страна с този епизод. Ако може да се говори за страни в любовта, кой крив, кой прав...застъпвам се за Роботчо. Ще изчакам бг суб, за да дам доводите си. Сега е главно усещане.

Относно въпроса ти: Всички подаръци, които получава за РД, Серкан раздава на колегите. Те си ги поделят между тях. Той не иска нищо. Нито поздравления, нито подаръци.
Пърл, донесе поредните подаръци, които са пристигнало за него. Избрах си кутия, в която се предполага, че има часовник. Серкан видя тази синята кутия. Предполага се, че в нея има шоколад и понеже знае, че Еда обича шоколад я отдели за нея. Heart Помисли за нея Heart какво харесва и какво би я зарадвало.  Отдели и й запази  "парче от тортата". Да не й го вземе някой, докато я нямаше.

# 504
  • Плевен / София
Съгласна съм, че Серкан е ядосан от случилото се, но за два месеца той трябваше да е научил, че Еда не само обича шоколад, но и не би предала човек, който е допуснала до сърцето си...А той знае, че е така и затова толкова искаше да разбере защо Еда даде назад..." Робот" , но не му присветва въобще защо нещата не се получиха така както ги написа в договора....защото разума диктува едно, а сърцето чувства съвсем друго....
Много се разписах и то от телефона...голямо кълване пада😂, но Серкан ме извади от обувките снощи и ще ми държи докато не намери начин да се извини на Еда и не само със шоколад, а и с истината за това какво е мястото на Селин в живота му и на Еда разбира се...

# 505
Cherry-pie,много благодаря Flowers Hibiscus ооо,много мил жест от страна на Серкан , знае кокво обича Еда, не големи ,скъпи неща ,а просто шоколад,трогателно Blush

# 506
Привет и от мен, момичета! Flowers Hibiscus
Включвам се след като изгледах на спокойствие серията, без прекъсване, с англ. буквички, и вече по-спокойна
Flowers Four Leaf Clover Еванджелин, благодаря за поясненията
Flowers Four Leaf Clover Патерина, благодаря за линка

Ами хубава си беше серията.
Hug Сцената с прегръдката и след това смущението им, неловкото мълчание в колата … Никой от двамата не знаеше какво да каже, никой от двамата не искаше да излезе от колата и да сложи край на вечерта. Страхотна игра и на двамата през целия епизод. Тези влюбени погледи и усмивки, много бяха сладки. Видях, че някои от вас смятат, че Серкан не е отговорил на въпроса Съжаляваш ли? За мен обаче това кимане с глава си беше отрицание, без думи, но отрицание. 

Heart Eyes Хареса ми осъзнаването на Еда, че се влюбва, нищо че не е готова още да признае пред себе си дори. Хареса ми, че сподели с Джерен. От къзларките тя е най-балансирана и може да даде смислен съвет. А и с Енгин може би ще имат ключова роля за сдобряването на ГГ. (поне в моите представи де)

Rolling Eyes Серкан още не е осъзнал какво изпитва, но ми хареса как непрекъснато я търси с поглед, иска да е непрекъснато около нея. Как набързо организира да работят от дома му на два пъти. „Госпожице Еда, отиваме СИ вкъщи“ В офиса ги делят прегради, хора, разстояние, но в домът му всичко е по-близо. А след разходката на терена как вдигна Енгин на балон да свиква работна среща у тях, само и само да има повод да я задържи пред очите си.

Flowers Herb Серкан Болат, безчувствения робот, човекът, който не поздравява и не пита никого как си, човекът, който не обича партита, не празнува рождения си ден и не иска подаръци … За пръв път в живота си чакаше нетърпеливо нейното „Добро утро! Как си?“, за пръв път искаше някой да му е подготвил парти изненада за рождения ден, за пръв път поиска да си получи подаръка. Еда така неусетно се вмъкна в сърцето и мислите му, че му е необходима като въздуха, който диша. Колко беше разочарован, че тя дори не го поздрави, че не беше организирала нищо. Frowning1

Много ми хареса разговора им с Енгин за жените Blush. Очаквам точно той да отвори очите на Серкан, че е влюбен. На няколко пъти съзнателно искаше да провокира ревност у Еда – когато Селин го прегърна, за да благодари за букета – беше объркан, изненадан, но гледайки Еда се усмихна и я прегърна, очаквайки да види реакция, но…, и малко по-късно, когато разбра какво пише на картичката – първата му реакция беше изненада, после имах чувството, че си помисли колко би подхождало да каже това на Еда, а след това пак опита да я провокира като каза, че много добре го е написала. Изобщо не успя да разбере, колко много ревнува тя, просто не го показва като него. И разочарованието и на двамата, когато Еда му каза, че е резервирала маса за вечеря със Селин, но ако има планове с друг... DisappointedDisappointedDisappointed

Хареса ми как на вечерята със Селин, непрекъснато се сещаше за Еда, сдържаната му, възпитано отегчена благодарност за поредния часовник, а накрая и добре я сложи на място. Neutral Face

След всички глупости, които натвори Мело, единственото хубаво за серията беше, че каза на Серкан къде е Еда. Hug Много бяха сладки на вечерята двамата. Хареса ми как си поиска подаръка като дете и как му се зарадва. Еда наистина му подари света Nature Earth Africa – и буквално и преносно. Показа му, че има живот извън офиса, че не всичко е работа, припомни му как се живее, колко малки неща могат да направят човек щастлив, и макар Серкан още да не го знае тя му поднесе и сърцето си, което за него вече е целия свят. Целувката беше много искрена, а Еда се приведе напред към него, и после пак бяха толкова смутени Blush, че взе да оплита езика и да се чуди какво да пита за колата.

Целият епизод ми беше някак тъжен, въпреки хубавите им моменти. Последната сцена още ми горчи. Но това е Серкан Болат. Не очаквам да хукне да я спира. Има да мине още време, докато се научи да преглъща гордостта си. Колкото и да се вбесих снощи, реакцията му е логична – той я познава съвсем отскоро, само тя е изнасяла документите, макар и косвено точно по нейна вина стана тази ситуация. Много трудно го изрече Серкан това Гит, направо му се скъса сърцето, но се почувства предаден от човек, пред когото се откри вече няколко пъти. Не знам как ще го измъкнат сценаристите. Направо и разби сърцето, след двудневното натякване на Селин във всичко, което правеше и говореше, това беше просто капака UnamusedImp

Тук може би Мело като разбере каква е ситуацията трябва да навърже присъствието на Каан в къщата им и изтеклата информация. Ще ми се Мело да каже на момичетата, а Дежерен и Енгин евентуално да кажат на Серкан какво се е случило. Не ми се иска Еда да се извинява пак, като разбере какво се е случило, защото всичко е по нейна вина.

На няколко пъти снощи ми прекъсва нета за по няколко минути и май това ме изнерви повече от събитията в епизода. Как пък веднъж не прекъсна по време на рекламите Thinking Мога и още неща да напиша, но и без това стана ужасно дълго. Flushed

Flowers Hibiscus Извинявам се за фермана Flushed, надявам се не съм ви отегчила много. На стигналите до тук Благодаря! Purple HeartYellow HeartGreen Heart

# 507
Съгласна съм, че Серкан е ядосан от случилото се, но за два месеца той трябваше да е научил, че Еда не само обича шоколад, но и не би предала човек, който е допуснала до сърцето си...А той знае, че е така ....
Той не знае, че тя го е допуснала до сърцето си. Тя му повтаря, че го ненавижда, брой дните с него и няма търпение да си тръгне, тика му Селин в ръцете ( за да се отърве от него) , не го ревнува и  т.н. Тя се държи приятелски и отворено с всички. (Научи имената на персонала в хотела.) Няма как да знае, че има специално отношение към него.

Ох и аз кълва от телефон. Разбирам те.  Стига съм го защитавала  -за днес.

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 17:43 от Cherry-pie

# 508
  • Плевен / София
Съгласна съм, че Серкан е ядосан от случилото се, но за два месеца той трябваше да е научил, че Еда не само обича шоколад, но и не би предала човек, който е допуснала до сърцето си...А той знае, че е така ....
Той не знае, че тя го е допуснала до сърцето си. Тя му повтаря, че го ненавижда, брой дните с него и няма търпение да си тръгне, тика му Селин в ръцете ( за да се отърве от него) , не го ревнува и  т.н. Тя се държи приятелски и отворено с всички. (Научи имената на персонала в хотела.) Няма как да знае, че има специално отношение към него.

Ох и аз кълва от телефон. Разбирам те.  Стига съм го защитавала  -за днес.
Последно....не знае, защото е " робот"😘

# 509
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Оффф! Ама че край на епизода, много кофти!
В началото толкова хубаво започна, с прегръдката. Помислих си - тоя Керем! Уж дърво героят му, уж сухар, уж машина. Обаче толкова много нежност има в очите му, в ръцете му, във всичките му движения, толкова мекота и топлота! Размазах се, докато ги гледах. И накрая какво?  Безпощаден, жесток и груб. Никаква милост към нея, никакво съмнение. Разбирам, че го е яд, че губи и че е адски прецакан, обачеее - много гадно я изгони горката невинна Еда. Да видим как ще се изяснят нещата и как ще трябва да се гърчи и извива, като дойде ред за извиненията.

Хареса ми лелята как фино изпързаля Мело и ѝ измъкна тайната. Изобщо лелята е готин образ, много сладка.

И Джерен ми хареса как подхлъзва горката праволинейна и необиграна Пъръл, нажежи я до бяло, може да се каже. Беше ми много забавна тази сцена - как двете жени се надцакват, а Енгин се видя в небрано лозе, без малко да свали картите. Дожаля му за Пъръл сякаш.

Майката на Серкан ми става все по-симпатична - такава една уязвима и несигурна, иска ти се да я прегърнеш и утешиш. Не мога да разбера какъв им е проблемът с мъжа ѝ, защо са стигнали до такива индиферентни отношения. Каква е причината за това отчуждение? Едва ли е само неговата работа, нещо друго има сякаш.

Селин ми е скучна, а и актрисата много еднопланова и безинтересна.
.

Общи условия

Активация на акаунт