Отговори
# 630
Ниника, намали си шрифта моля.Sunglasses
Какви анализи и сценарии, адмирации за коментарите!
Аз тепърва ще гледам епизода с превод

Как са могли да си помислят г-жа Чехре да играе нечия баба! Това е под нейното достойнство. Пък и тази баба дали въобще ще се появи, може само да я споменават, освен ако не извика младите в Мардин да и целунат ръка. Направо Серкан го виждам как се задейства...

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 00:16 от Slawena

# 631
Извинявам се за големия шрифт в предния пост Hug
Забравих да пиша, за момента в който Еда каза на Серкан, че вечерята със Селин ще ѝ покаже, че той е избрал нея, ноо той отиде и на друга вечеря......
Еда му каза, че Селин го обича и той трябва да насочи фалшивите любовни погледи и думи, които са отправени към Еда в правилната посока към Селин, на него като че ли не му хареса тази идея Stuck Out Tongue Winking Eye

# 632
Най после успях да изгледам епизода. Хареса ми, ненатоварващ. Второстепените герои не ми се коментират, макар и те да имат акцент в ставащите събития. Серкан до Еда се изпълва с живот, робота придобива душа. Селин е толкова стерилна и лишена от емоция. От онзи тип хора, които не виждат цвета на живота покрай тях и не усещат аромата му. Финалната сцена, ами това е Серкан Болат или това, което надделява в него. Ще се осъзнае, но дали не е закъснял?
По скоро ми е интересна тайната на семейство Болат. Всеки живее своя живот и носи някаква болка в себе си. Има семейство, но няма любов. Все едно си е отишла със онзи който не е там. А дали Алптекин няма някаква вина?

# 633
Обаче има една по-голяма тайна, която засега е на заден план. Тайната на семейството на Еда. лелята как измести темата, когато ставаше въпрос за тяхното семейство! Струва ми се, че мистерията там е по-голяма отколкото при Болат.
... и в разпокъсаните си мисли ... Алптекин когато гледаше снимка с момченце, мисля, че това е бил брата на Серкан.

# 634
Добро утро Blush
Благода ря за превода и коментарите. Flowers HibiscusFlowers Hibiscus
И аз си мисля, че Еда с помощ (или без нея) ще достигне до истината за откраднатата скица и ролята на Мело в случката, но няма да я злепостави пред Серкан. На снимката, на която се вижда Мело на заден план, тя изглежда хем виновна, хем запънала се като магаре на мост. Трудно е човек да си признае, че е използван най-безскрупулно, Мело най-много да тръгне да търси обяснение от Каан, ама тя е склонна да приема всякакви обяснения от него. Confused Затова и в показаното във фрага Еда се насочва към предателството на Селин спрямо Серкан, така се постига някакъв баланс - в твоята, както и в моята среда има предатели (волни или неволни). Което няма да оправи отношенията им де... В тази връзка в главата ми се върти едно изречение от предходните серии - Каан изрече нещо от сорта: няма да позволи Серкан да се ожени за Еда. Чудя се, дали защото и той хлътна по Еда и е фиксиран в нея (което би могло да бъде още една сюжетна линия на противопоставяне със Серкан, а и на Еда с Мело), или жените (Селин, Мело, Еда) са просто средство на коварните му планове срещу Серкан (използването на Ферит, Мело...). Поредната тайна - какво е превърнало детското състезание между Каан и Серкан в сегашната мръсна игра на Каан.
Спокоен ден, момичета. Simple Smile

# 635
Селин не обича. За Селин Серкан е една амбиция. Доказателството беше изборът на подарък за рождения ден. И Серкан го разбира все повече. За Селин осъзнаването на факта също ще е катастрофа. Искам шашава модерна баба за Еда. Някоя много секси баба от Мардин- 

# 636
Привет!
Аз мисля, че Серкан сам ще разкрие истината и за двете предателства...
Еда и тя самостоятелно ще разкрие всичко, но дали ще каже на Серкан е питанка...Тя няма полза да злепостави Селин, по договора, но какво ще каже сърцето й...

# 637
Леле, сетих се за една баба. От дни все се чудя за актриса, която да изиграе Мардинската баба и:
👇👇👇

Хюмейра досега май не съм я виждала като нечия баба, но би ми допаднала. Ако се свтя за още някоя ще споделя, че откъм баби в турското кино съм много зле 😂🤣😂

# 638
Хюмейра не почина ли?

# 639
Хюмейра не почина ли?
Нищо не пише като гледам. Не е починала.

# 640
Нещо съм се объркала, ами здрава да е жената и би била чудесна баба на Еда.

# 641
  • Пазарджик
Хюмейра не почина ли?

Синът и почина. Мир на душата му.

# 642
Много добра екранна двойка

# 643
Много харесвам разбирателството между Айдан и Сейфи. ❤

# 644

Общи условия

Активация на акаунт