Отговори
# 585
Супер сте наистина, приятна вечер на всички! Извинявам се, ако вече сте обсъждали, но дали има причина Серкан да е толкова вманиачено вкопчен във всичко здравословно или просто е перфекционист, както във всичко? Както сам каза: "Ако правя нещо е най-доброто, ако не съм добър в нещо , не го правя" в сладката сцена, когато готвеха заедно!
Още не са разкрили какво се е случило, но каквото и да е било, то е в основата на дистанцираността, фобиите и всички останали проблеми и странности на сем Болат. Аз така си мисля.Flowers Hibiscus

# 586
                                            Здравейте!
С много неприятно и тягостно чувство останах след края на епизода.
Благодаря на всички, които се включваха с коментари и превод по време на излъчването!/знам точно 5 думи на турски/
А коментара на g_georgieva: Пръдльо., ме накара да се смея с глас.
Толкова ядосана бях на Серкан, сякаш лично мен е обидил.
Но пък така играе Керем, толкова болка имаше в очите на Серкан, след като Еда си тръгна, че и мен ме заболя.

Супер детективи и супер литератори, всичко сте обсъдили, коментирали, разгадали.
Предлагам да създадем детективско бюро и литературен клуб, като започнем с конкурс за имената им.

На Еда, при така стеклите се обстоятелства и предстои:
- да изчисти името си и да направи ландшафния проект.
Това трябва да стане докато изпълнява задълженията си на асистент в оставащите две седмици от договара. Мисля, че по скоро са минали 46 дни, а не че остават толкова.
Освен това, Еда трябва да подтисне и скрие покълналите в сърцето и' чувства и след изтичането на договора на изчезне от живота на Серкан. Нанесената обида, нараненото достойнство и казаната дума няма да и' позволят да остане. Любовта им няма шанс в условията на договора и при липса на доверие.
В стар пост писах, че любовта не е само сигурност и доверие. Но без доверие, няма на какво да се гради. Любовта е безпрекословна вяра.
Надявам се, след изтичането на договора, Еда и Серкан да намерят пътя към прошката и доверието, и ни направят съпричастни на красива и страстна любов./Сценаристи, внимавайте!/

Лека вечер на всички!

# 587
А какво ще кажете за подаръка на Алптекин, който Селин връчи на Серкан - Малкият принц, в която става дума за това какво е любовта? Дали е някакъв намек, да му помогне да оцени Селин, а всъщност резултатът може би ще е да оцени Еда?

# 588
Flowers HibiscusFlowers Hibiscus Добро утро! Flowers Hibiscus  Имаме преведен епизод . Едно голямо БЛАГОДАРЯ на момичетата от групата на ASKIM. Flowers Hibiscus

https://vk.com/video252262912_456239880
https://https://ok.ru/video/1883242039991

Момичета, страхотни сте!!! Flowers Hibiscus

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 09:06 от m__s

# 589
Представете си Вие да сте на мястото на Серкан? Ако беше нашенско момче още щеше да псува. А той само едно- гид...
Най-секси ми беше моментът, в който обърна красивата си кола за да се върне да спасява Еда от трошката и. Имаше цялата мощ и излъчване на мъж, който се грижи за неразумната си жена, но своята "неразумна" жена. Хубав ден!

# 590
m_s Flowers Hibiscus Благодаря за линковете. Flowers Hibiscus

Flowers Hibiscus GeriSezoni, Flowers Hibiscus alexaata, Flowers Hibiscus Sprinter, Flowers Hibiscus Bobbi84 Flowers Hibiscus Благодаря Ви момичета, прекрасни сте! Purple HeartGreen HeartBlue Heart

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 10:14 от blue`

# 591
Благодаря за превода на екипа!

Един превод от руския форум DiziMedya  по повод евентуалното  участие на Небахет в сериала. Разбирам, че не си е избрала роля.

Небахет Чехре, которая встретила репортёров во время прогулки, сказала,что не вернётся на экраны, пока ей не предложат роль, которую она ещё не сыграла.

💫«Я сыграла в 127 проектах, и устала играть почти одинаковые роли. Хочется выйти из образа Фирдевс Йереоглу. Не вернусь, пока не предложат роль отличающуюся от других моих ролей»

# 592

Благодаря за бързия превод на епизод пореден!

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 11:25 от Slawena

# 593
Благодаря за превода на неуморните пчелички!!! Blue HeartYellow HeartGreen Heart

Представете си Вие да сте на мястото на Серкан? Ако беше нашенско момче още щеше да псува.А той само едно- гид...

JoyJoyJoy

На мен Алптекин ми е загадка все още. Не мога да разбера от кой отбор е. Определено си е наумил нещо, но може и Айшето да не е решила още какво точно.

# 594
Привет Flowers Tulip
Благодаря за превода на неуморните пчелички!!! Blue HeartYellow HeartGreen Heart

JoyJoyJoy

На мен Алптекин ми е загадка все още. Не мога да разбера от кой отбор е. Определено си е наумил нещо, но може и Айшето да не е решила още какво точно.
Hands Plus1
Струва ми се, че последните два-три епизода са недообмислени, сякаш сценария е писан заедно със заснемането на сцените и времето не е достигнало да се изгладят нещата. 🤷‍♀️
Много благодаря за преведения епизод. 🌷

# 595
Благодаря, на Екипа на  ASKIM!💕

# 596
  • Плевен / София
Благодаря за превода на целият екип. С удоволствие изгледах серията отново, без финала....достатъчно си го причиних на два пъти. Нямам какво по различно да кажа от вече написаното от мен. Еда научи Серкан да вижда света около себе си...наистина неусетно го промени , като фея от приказките. Не ми се мисли какво я чака Селин, като излезе истината наяве...Кой каквото е дробил ще си го сърба...😏 Прекрасна серия наистина😀

# 597
Здравейте и от мен Hug нямах време напоследък да пиша , но ви чета с удоволствие , като не съм отваряла няколко дни и има по 4-5 страници коментари Grinning
Току що изгледах епизода с бг суб , хареса ми , очаквах да е по - драматично, наистина беше драматично , но само накрая . През 90% от времето епизода си вървеше добре , имаше и смешни сцени. Еда в тази серия правеше същото като Серкан след годежа , само дето той направо си я атакуваше , докато тя просто се дистанцира от него и той ,миличкия , го прие вече много навътре , а когато той правеше същото беше ок за него Grinning
Очаквах Айдан да каже нещо на Еда, да й благодари , да я скастри , нещо, каквото и да е , а тя нищо...Мъчно ми стана за нея като искаше помощ от Алптекин , но той не я отрази . В същото време той се държи така заради нея , прави се на зает , на интересен , нарушава си режима , опитва се да привлече вниманието й , но постига обратен ефект . Те двамата имат нужда от семеен терапевт Joy не може мъжът ти да те игнорира от години и ти са си ок с това , не може жена ти да не излиза от вкъщи с години и ти да си ок с това ...
Относно разговора на Алптекин и Селин , този човек мисли само и само за работата , да върви холдинга , да остане в семейството , не му пука дали Селин и Серкан се обичат.
Серкан на няколко пъти показа колко "обича" Селин , дори не я прегърна , когато тя му благодари за цветята , малко насила я потупа по гърба Joy после на вечерята беше ужасно отегчен , добре че му звънна Мело да го разсмее.
Сцената с Еда и Серкан на стълбите беше страхотна , миличкия, едвам се прежали да седне на мръсните стълби Joy
Хареса ми , че Джерен се върна , разбута малко мозъка на Пъръл. Селин се опита да потули случая с договора, ама не й се получи , вече усеща как почва да й пари под краката Joy
Забелязахте ли , че ландшафтния архитект , който Серкан е намерил да помага на Еда е жена Joy не му се рискува да доведе някой мъж , ще вземе Еда да го хареса Joy
Мисля , че в следващата серия Мело ще си признае за Каан или леля Айфер ще каже , няма накъде повече да се крие , щом лелята разбра , пък и Мело хич не я бива в лъжите. Дано да се разкрива и да се свършва вече , Мело да разбере, че е била използвана и да мисли за отмъщение Smiling Imp Grinning
Относно времето в сериала , като на филм, то е доста относително Joy в началото на епизода Еда каза , че оставали 46 дни. В средата на епизода каза , че първия месец минал вече. Мело работела от 1 седмица за Селин пък дефакто е от два дни Joy Когато сценаристите преценят , тогава ще минат два месеца Joy
Съгласна съм за отрязването на сцените , и аз го забелязах на доста места, малко е дразнещо , но им прощавам , заради саундтрака Notes наистина страхотен избор на песни и мелодии като за турско дизи Hug За дрехите също съм съгласна, че някои от тях са доста зле , но пък роклите са уау .
Фрагманът за 8еп. Е чудесен , очертава се динамичен епизод , няма да има много любовни погледи , но искри ще хвърчат отвсякъде Nature Fire

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 15:17 от mikipoli

# 598
Ох, каква душичка е Серкан, стига го нападахте, той просто иска близост, а сега мисли, че е предаден от любимата жена! Heart Broken Heart Cupid Много благодаря за превода! Flowers Hibiscus

# 599
Относно накъсаните сцени - може би са и вратичка за следващите серии. Спомнете си за цветето, което Серни беше запазил, Една много му се зарадва като го видя. Може да видим физиономията на Селин на вечерята в някоя следваща серия.Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт