Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 34

• 42 768
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
Аз съм номер 53 4.. и още нямам заповед .Може ли някое момиче което си е получило заповедта да сподели кой номер е за да знаем докъде са стигнали с изпращането.

# 121
Здравейте,
Можете ли да ме насочите къде мога да проверя какво поема фонда и какво трябва ние да си платим, като процедури и изследвания?

# 122
Фонда поема определена сума, всичко над тази сума се доплаща от пациентите. Често тук се спори как в една клиника се доплаща нещо, а в друга - не.
Най-добре се обърнете към клиниката, която сте си избрали. Те ще могат да Ви дадат най-точен отговор.

# 123
Здравейте,
Можете ли да ме насочите къде мога да проверя какво поема фонда и какво трябва ние да си платим, като процедури и изследвания?
http://www.car-bg.org/finance.htm

# 124
Те на сайта са написали, че до 10 октомври ще ги раздават заповедите, изместиха ги нещо.

# 125
Здравейте,
Това го поема ЦАР

А това са другите изследвания, които ние си ги поемаме. Всичко е задължително ( цитогенетичните изследвания са по преценка на доктора). Също пълна кръвна картина няколко пъти, урина, хормони като надвишиш 10-те броя, поети от фонда и т.н.

# 126
Добро утро на всички , днес е хубав ден Току-що преди  малко ми  се обадиха ,от еконт че днеска си имам пратка от софия  Имам 2 дни за менструацията Мисля, че спечелих този месец ❤❤

# 127
A кое номерче си?

Редактирам се, току що и аз получих смс! Номер 53315 съм Heart

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 09:14 от Tommy_2001

# 128
A кое номерче си?

Редактирам се, току що и аз получих смс! Номер 53315 съм Heart
аз сам номерче 53323 Simple Smile

# 129
53338, току що дойде заповедта. 😁🥰

# 130
53549, все още не е пристигнала Pensive

# 131
Моята е 537....  и явно ще почакам.В сайта им пише до 10 октомври.
Приятно съм изненадана от бързината им. Подадох документи на 15 септември и на 23 видях в сайта им , че имам издадена заповед.
Дано по Коледа да имаме хубави новини .Simple Smile

# 132
Здравейте,
Подала съм документи за фонда на 21.09 и са приети на 23.09, има ли шанс според вас да ми дадат разпореждането до 23.10?
Обаждах се до фонда и казват до началото на октомври оформят новите, средата ги одобряват, и в края връчват...
На 23.09 ми идва цикъла и ако не се впишем сега в датата, ще отложим за другия месец, а е наложително да действаме по-бързо...
Благораря.

# 133
  • София
Здравейте,
Подала съм документи за фонда на 21.09 и са приети на 23.09, има ли шанс според вас да ми дадат разпореждането до 23.10?
Обаждах се до фонда и казват до началото на октомври оформят новите, средата ги одобряват, и в края връчват...
На 23.09 ми идва цикъла и ако не се впишем сега в датата, ще отложим за другия месец, а е наложително да действаме по-бързо...
Благораря.
Ако си поискала връчване на заповедта по куриер, е възможно заповедта да не пристигне при теб до 23.10. Ако си поискала връчване през системата за сигурно електронно връчване, имаш доста добри шансове да си получиш заповедта преди 23.10 /но за да получиш заповед през тази система, трябва да си го отбелязала при подаване на документите като начин на получаване и да имаш регистрация в системата чрез валиден квалифициран електронен подпис или ПИК на НОИ/.

# 134
Здравейте,
Благораря.
Ако си поискала връчване на заповедта по куриер, е възможно заповедта да не пристигне при теб до 23.10. Ако си поискала връчване през системата за сигурно електронно връчване, имаш доста добри шансове да си получиш заповедта преди 23.10 /но за да получиш заповед през тази система, трябва да си го отбелязала при подаване на документите като начин на получаване и да имаш регистрация в системата чрез валиден квалифициран електронен подпис или ПИК на НОИ/.
Направо умрях от нерви, като го прочетох това... Никой не ми го е казал това за електронното получаване.. !!
Дали има шанс да звънна и да им кажа, и да го редактират?

Общи условия

Активация на акаунт