Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 34

• 43 505
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
Писмото от ЦАР идва с обратна разписка на твое име, която трябва да подпишеш лично, така че според мен няма как да я получи друг.

# 541
  • Велико Търново
Благодаря!

# 542
Може даа получи и съпругът ви. Преди пандемията моят мъж винаги ги взимаше лично от фонда. Сега също ги получава той от куриер. Най-много да се наложи да те разпише като получател. Успех

# 543
Момичета, и аз днес си получих заповедта 🤗

# 544
Здравейте момичета. Готова съм да подам документите но имам един въпрос. Възможно ли е да дам адрес на моя приятелна за получаване на заповедта. В момента съм в чужбина и няма как лично да я приема. В документите пише че има възможност да се прати като международна препоръчана пощенска пратка но не съм сигурна как точно ще стане. Благодаря ви много.

# 545
Моята заповед вече е в Еконт, утре ще е при мен Simple Smile  ............. и нека купонът да започне Grinning

# 546
Моята заповед вече е в Еконт, утре ще е при мен Simple Smile  ............. и нека купонът да започне Grinning

Честито! Аз още нямам известие:cry:

# 547
Ще пристигне, Ви-То, не се притеснявай! Този месец бяха май повечко подадените заявления.

# 548
Побърках я от рефреш тази страница на Еконт. Още я няма заповедта ми. 🤨

# 549
Моята в е Еконт така и не се появи, но си получих мейл. Питах момичетата в офиса защо така и отговорът беше защото системата им е...

# 550
Сега има да отварям пощата през 5 минути.  😄

# 551
Още преди празниците , като получавах много пратки, видях , че не мога да се доверя на приложението. Май от всичките ми пратки само 1  или 2 бяха отразени там, но пък за всички си получавах мейл.

# 552
  • Шумен
Депресирам се, Grinning  Нито пратка, нито патка... Не получавам, @iren11 , кой номер сте?
Още преди празниците , като получавах много пратки, видях , че не мога да се доверя на приложението. Май от всичките ми пратки само 1  или 2 бяха отразени там, но пък за всички си получавах мейл.

# 553
Малко по-напред в темата го писах. По средата е - 54945.

# 554
Ще пристигне, Ви-То, не се притеснявай! Този месец бяха май повечко подадените заявления.

Притеснява ме дали ще е преди МЦ?Confused

Общи условия

Активация на акаунт