Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 34

• 43 491
  • 758
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, при желание за получаване на заповедта на място в центъра, прави ли се график или след заседанието веднага мога да отида да си я взема?

# 556
При положение, че заповедта ми е в центъра на Еконт и не се знае кога ще я изпратят, мога ли да я получа от ЦАР?

# 557
Здравейте, някой знае ли кога ще заседава ЦАР този месец?

# 558
На място в ЦАР, мисля че все още не може заради епидемичната обстановка, последно бяха казали, че всичко ще се праща с куриер или по ел. път.

# 559
Здравейте, момичета!
За първи път ще получавам финансиране от фонда, преди това имаме две платени ин витро процедури. Гледам по входящия номер, че съм одобрена и до края на януари трябва да получа заповедта. Как разбирате дали е в Еконт и да я търсите от там?
Съжалявам за въпроса, ако ви се стори глупав, но ми се ще да започнем третия опит в началото на февруари и да не губя цикъл, ако се забавят документите.
Успех на всички!

# 560
На място в ЦАР, мисля че все още не може заради епидемичната обстановка, последно бяха казали, че всичко ще се праща с куриер или по ел. път.
Попълнила съм лично получаване 🙄 Не се усетих въобще...

# 561
  • Велико Търново
Може даа получи и съпругът ви. Преди пандемията моят мъж винаги ги взимаше лично от фонда. Сега също ги получава той от куриер. Най-много да се наложи да те разпише като получател. Успех

Вчера я получихме, куриерът я е дал на мъжът ми,  само ме е подписал. Успех на всички които чакат!

# 562
Ще получиш смс от Еконт не се притеснявай!
Здравейте, момичета!
За първи път ще получавам финансиране от фонда, преди това имаме две платени ин витро процедури. Гледам по входящия номер, че съм одобрена и до края на януари трябва да получа заповедта. Как разбирате дали е в Еконт и да я търсите от там?
Съжалявам за въпроса, ако ви се стори глупав, но ми се ще да започнем третия опит в началото на февруари и да не губя цикъл, ако се забавят документите.
Успех на всички!

# 563
Момичета, при желание за получаване на заповедта на място в центъра, прави ли се график или след заседанието веднага мога да отида да си я взема?

Забравете за ходене на място, има други варианти да я получите.
Не си губете време за това при положение, че заповедите ги изпращат не по-късно от месец след заседание на комисията.

# 564
Попълнила съм лично получаване 🙄 Не се усетих въобще...

Като стигнат до вас ще ви се обадят да дадете адрес за пратката, няма страшно.

# 565
Здравейте момичета, само да кажа на тези който следят за яноарското заседание, вече е минало. Туко що подадохме документи и ми казаха, че ще сме за февруари понеже януари сме го изтървали за малко.

# 566
Благодаря за инфото 🤩 Проверих веднага, но още няма актуализация на страницата... Предполагам днес или до петък ще обновят ❤️

# 567
Благодаря за информацията! Успех на всички бъдещи мами:)

# 568
Мен ми е интересно дали Еконт пращат заповедите по ред на номерата или както дойде. Моят номер е по средата и се надявам да дойде преди обявената дата.

ЦАР предават на Еконт всички заповеди които трябва да бъдат изпратени до определения срок.
Еконт всеки ден изпращат определена бройка, примерно 40-50бр., но не следят поредността на номерата.

По думите на куриера не е така! Следял поредността, защото имало сърдити:flushed:

# 569
Мен ми е интересно дали Еконт пращат заповедите по ред на номерата или както дойде. Моят номер е по средата и се надявам да дойде преди обявената дата.

ЦАР предават на Еконт всички заповеди които трябва да бъдат изпратени до определения срок.
Еконт всеки ден изпращат определена бройка, примерно 40-50бр., но не следят поредността на номерата.

По думите на куриера не е така! Следял поредността, защото имало сърдити:flushed:

Кое е вярното можем само да гадаем. Чакаме и това е. Аз изпуснах този месец. Дано февруари ми е на късмет.

Общи условия

Активация на акаунт