Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 34

• 43 445
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
Някоя днес получила смс или заповед да се ориентираме до кой номер стигнаха?

Аз още не. Вече съвсем избеснях.
И аз не съм получила смс.

# 616
Уж 1 месец одобрение и получаване, а накрая ще си получим заповедите заедно с тези от януари. Sad

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 13:35 от mety

# 617
Уж 1 месец удобрение и получаване, а накрая ще си получим заповедите заедно с тези от януари. Sad

То одобряването добре-бързо е, но това бавене с този куриер е безумно. Направо обезсмисля бързата работа на ЦАР! Все пак не е само да се получи хартията, свързано е и с МЦ, което може да ти прецака стимулацията, поне с 1 месец.

# 618
Така е. Какво им пречи да ги изпратят на куп. Няма да заемат целия камион.

# 619
Какво й пука на служителката "Пенка", че на нас ни побеляха главите. Изпращали на ден 50 бр. по куриер, сакън да не се преработят, ако залепят 100 плика, вместо 50.

# 620
До колкото зная, самите куриерски фирми имат лимит на пратките от 1 подател до 50 за ден. Поне Спиди бяха така преди време...

# 621
И аз губя търпение вече🥺. Някой звънял ли е да пита какво става с тоя рефреш на сайта?

# 622
Какво й пука на служителката "Пенка", че на нас ни побеляха главите. Изпращали на ден 50 бр. по куриер, сакън да не се преработят, ако залепят 100 плика, вместо 50.

Ами не е точно така, защото, ако пращаха по 50 бр. на ден за 10 дни щяха да ги изпратят. Все пак говорим за 500 бр. заповедни. Не им пука, въобще! Типично по български. И не приемам обяснение, че преди се е чакало години. В кой век живеем?? А искат раждаемостта да се увеличава!!..Ами да спомогнат! Ние каква вина имаме, че се налага да кандидатстваме за тези пари!

# 623
Нямат лимит към Еконт, могат да изпратят и 200 на ден при желание.

# 624
  • София
Давам си сметка, че от позиция на човек вече получил заповедта си за този месец стои лицемерно, но е редно да сме благодарни все пак, че този фонд съществува и ще ни помогне.
Ако някой толкова бърза винаги може да си заплати един опит сам.

# 625
Давам си сметка, че от позиция на човек вече получил заповедта си за този месец стои лицемерно, но е редно да сме благодарни все пак, че този фонд съществува и ще ни помогне.

Не е ОК написаното от вас. Всеки сам си знае възможностите. Но е всеизвестна липсата на солидарност на българина!

# 626
Здравейте,

виждам, че негативни емоции изживяват доста момичета в чакане на Еконт и може да е от полза на все още неподалите- аз входирах документите си тази седмица и избрах да получа заповедта (ако ме одобрят, разбира се) електронно. Това става като се регистрирате на https://edelivery.egov.bg/ и имате електронен подпис или персонален код от НОИ. На мен ми се наложи да ползвам системата миналата година покрай covid и нещата се случваха много бързо.

Надявам се другия месец да мога да потвърдя, че документът се получава бързо  Simple Smile

Успех на всички!

# 627
  • София

Не е ОК написаното от вас. Всеки сам си знае възможностите. Но е всеизвестна липсата на солидарност на българина!

Точно това се опитвам да кажа! С черногледство няма да стигнем до никъде! Всички изчакваме заповеди и започваме процедури дано по - скоро. С гняв нищо няма да се случи по - бързо. Тук сме да се подкрепяме, а не да "плюем" институции.
Съжалявам, ако съм била разбрана погрешно - не е била целта ми да засягам някого.

# 628
Ами, лицемерно не знам но грубо и не на място. Възможно е да не сте с лошо го казала но прозвуча лошо. Понякога е по-добре да замълчим, защото не знаем отсреща как и кого бихме наранили.

# 629
За 3 г. съм - 8000 лв, а резултат няма. Това включва операции, ин витро, изследвания. Достатъчно съм се самофинансирала. В ЦАР кашата е пълна с 500 заповеди.....

Общи условия

Активация на акаунт