Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 34

• 42 648
  • 758
  •   1
Отговори
# 735
Съгласна съм с това, но ми казаха задължително да звънна в понеделник , ако не съм я получила. Искрено се надявам скоро да си ги получим.

# 736
Взех си документите от клиниката и утре ще ги попълвам. В частта за куриер, попълвам че искам да ми ги доставят за моя сметка, нали така?

# 737
Да. Отбелязвате, че са за ваша сметка. Ето защо Еконт няма интерес да ги бави, те трябва да си приберат парите за доставка от нас.

# 738
Здравейте, мили мами.
На 27 и аз подадох моите документи към ЦАР. На 28 вече имах входящ номер, даже от радост се регистрирах във форума, за да следя с другите кандидат-мами резултатите. Днес, обаче, ми позвъниха от Токуда, за да ме уведомят, че ЦАР искат ново изследване за Антимюлеров хормон, защото те не работят с мерните единици на Пролаб. Исках да бъде нанограм/милилитър и трябва да го изкарам възможно най-бързо. Моля ви, ако имате информация за лаборатория, която изкарва резултатите по-бързо, да споделите. От Токуда и казаха евентуално Цибалаб в Младост, но не бяха сигурни. Ще бъда много благодарна, ако някой има инфо.

# 739
Здравейте, мили мами.
На 27 и аз подадох моите документи към ЦАР. На 28 вече имах входящ номер, даже от радост се регистрирах във форума, за да следя с другите кандидат-мами резултатите. Днес, обаче, ми позвъниха от Токуда, за да ме уведомят, че ЦАР искат ново изследване за Антимюлеров хормон, защото те не работят с мерните единици на Пролаб. Исках да бъде нанограм/милилитър и трябва да го изкарам възможно най-бързо. Моля ви, ако имате информация за лаборатория, която изкарва резултатите по-бързо, да споделите. От Токуда и казаха евентуално Цибалаб в Младост, но не бяха сигурни. Ще бъда много благодарна, ако някой има инфо.

Аз правих в Бодимед, за половин ден ми беше готово изследването. Одобрени сме, чакаме си заповедта, така че със сигурност го признават Simple Smile Успех!

# 740
Lolche , аз съм пускала АМХ само в лабораторията на Надежда. Взеха ми кръв към 12:00, след 2 часа имах резултат. Мерните единици са ng/ml.

Може би е най-добре да се обадиш на 1-2 места и да ги питаш.

Успех!

# 741
Здравейте, мили мами.
Здравейте, моите изследвания са от Кандиларов, стойностите са в ng/ml.
Чакам да си получа заповедта.

# 742
Здравейте, мили мами.

Аз пусках в Рамус, по- висок е резултата, бързо излезе и е точните мерни единици. Момичетата са много отзивчиви, ще ви изчакат ден , два. Успех

# 743
Здравейте, мили мами.

Моя го пусках в Цибалаб, но чаках няколко дни да излезе резултата. Но тогава и не бързах.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 21:36 от Vi_To

# 744
Здравейте, прекрасни момичета,
Прозвънях почти всички лаборатории. От Цибалаб, които бяха много отзивчиви, ми обясниха, че предлагат "АМХ-второ поколение", който ако утре ме боцнат, ще излезе в четвъртък и "АМХ+", който бил малко по-точен, показвал и след десетичната запетая и излиза по-бързо, още в понеделник. Така че ще бъда в Цибалаб утре сутрин и понеделник надвечер дано да мога да го  пусна като допълнение в кутията на ЦАР и след това просто ще се надявам да ни одобрят на заседанието през февруари. Много ви благодаря за бързите отговори, мислех, че ще откача вече Simple Smile))

# 745
Здравейте, прекрасни момичета,
Прозвънях почти всички лаборатории. От Цибалаб, които бяха много отзивчиви, ми обясниха, че предлагат "АМХ-второ поколение", който ако утре ме боцнат, ще излезе в четвъртък и "АМХ+", който бил малко по-точен, показвал и след десетичната запетая и излиза по-бързо, още в понеделник. Така че ще бъда в Цибалаб утре сутрин и понеделник надвечер дано да мога да го  пусна като допълнение в кутията на ЦАР и след това просто ще се надявам да ни одобрят на заседанието през февруари. Много ви благодаря за бързите отговори, мислех, че ще откача вече Simple Smile))

В Бодимед излиза същия ден! Ако искате им се обадете да потвърдят.

# 746
Момичета, не мога да повярвам, имам пратка в Еконт. Сега влязох в сайта им и пише, че имам пратка от ЦАР. Толкова съм щастлива! Поне да се успокоя малко, че рискувах и почнах дълъг протокол за моя сметка, а до седмица ще трябва да почна и стимулацията и много се притеснявах, че няма да я получа навреме.
Аз съм от тези номера със смяна на клиниката и съм 55252.

# 747
Здравейте,
и аз съм за смяна на клиника. В приложението на ЕКОНТ имам пратка на път от ЦАР. Номера ми е 55199. Вече тръгнаха януарските заповеди.
Успех на всички!

# 748
Момичета, не мога да повярвам, имам пратка в Еконт. Сега влязох в сайта им и пише, че имам пратка от ЦАР. Толкова съм щастлива! Поне да се успокоя малко, че рискувах и почнах дълъг протокол за моя сметка, а до седмица ще трябва да почна и стимулацията и много се притеснявах, че няма да я получа навреме.
Аз съм от тези номера със смяна на клиниката и съм 55252.
Чудесна новина. Надяваме се и нашата да дойде тази седмица.

# 749
Здравейте, другата седмица ще правим последни изследвания и ще продаваме документи. Предполагам, че болницата ще ги изпрати. От къде ще получа входящия номер - трябва да звъня в клиниката или го изпращат по e-mail? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт