Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 34

• 42 653
  • 758
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте момичета може би не ми е за тук въпроса, но може ли някоя от вас която вече е почнала стимулация или е минала през нея да ми каже какво представлява, колко време е и така нататък ( за дълъг протокол) може и на лично да си пишем да не спамим темата Simple Smile

Зависи за коя болница сте. За някои от тях има специални теми. Аз се включих в темата за моята болница.

# 721
Здравейте момичета може би не ми е за тук въпроса, но може ли някоя от вас която вече е почнала стимулация или е минала през нея да ми каже какво представлява, колко време е и така нататък ( за дълъг протокол) може и на лично да си пишем да не спамим темата Simple Smile

Зависи за коя болница сте. За някои от тях има специални теми. Аз се включих в темата за моята болница.
Надежда София

# 722
Има си за болницата тема, както има и тема: "Предсто ми инвитро/икси - да поговорим" : https://www.bg-mamma.com/?topic=1273399

# 723
Някой има ли информация кога ще започнат да изпращат януарските заповеди?

# 724
Някой има ли информация кога ще започнат да изпращат януарските заповеди?

Мисля, че още декемврийските не са доразпратили. Аз вчера едва си получих моята.

# 725
В сайта пише, че до 15.02 ще бъдат изпратени и ние чакаме нашата. Може ли споделите от началните номера ли сте

# 726
В сайта пише, че до 15.02 ще бъдат изпратени и ние чакаме нашата. Може ли споделите от началните номера ли сте
Някъде по средата - 55469

# 727

Нашата е № 55457 и също се надяваме другата седмица да я получим.Късмет .

# 728

Нашата е № 55457 и също се надяваме другата седмица да я получим.Късмет .
Моята е 55474 горе долу се надявам по едно и също време да ги получим и дано да е скоро

# 729
Момичета аз съм 55252, ще пиша веднага щом я получа. Това ми е трети опит и винаги е идвала до сега десет дни след рефреша. Надявам се, че до края на другата ще я получа.

# 730
Момичета аз съм 55252, ще пиша веднага щом я получа. Това ми е трети опит и винаги е идвала до сега десет дни след рефреша. Надявам се, че до края на другата ще я получа.
Статуса в сайта променяли се когато я изпратят

# 731
Slunceto89- не съм поглеждала но едва ли. Те просто пишат като статус "издадена заповед" и приключват с ангажимента.

# 732
Не, статуса не се променя при изпращането им.

# 733
Здравейте момичета,
сега говорих със служителка от ЦАР за раздаването на заповедите от януарското заседание. Предадени са на еконт .Утре или в събота ще започнат с първите номера и тези  със смяна на клиника. Моят номер е 55199 за смяна на клиника.Ще пиша като го получа.

# 734
Здравейте момичета, от ЦАР пак ще ги изпращат на час по лъжичка, независимо какво говорят по телефона.
Януарските заповеди са по - малко от декемврийските и поне са поставили по - кратък срок за раздаване, защото можеше да чакаме и до края на февруари.
За Еконт 300-400 пратки са нищо. Само един куриер разнася на ден по 150-200 пратки.
Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт