Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 34

• 42 838
  • 758
  •   1
Отговори
# 240
Пишете им имейл отговарят много бързо и най-вероятно още утре ще получите входящ номер. Успех!
Здрасти! На мен ми го изпратиха на имейл още на същия ден, в които пуснах документите. Зависи кога сте ги пуснала, събота и неделя са почивка, днес също е неработен ден! Хубав ден!
Здравейте,
Миналата седмица подадох документи в пощенската кутия. След колко време да очаквам да ми се обадят и да ме информират за входящ номер?

В работен ден - четвъртък миналата седмица. Надявам се, че ще се свържат с мен скоро. Мерси!

# 241
Казаха ми че трябва да им пратя имейл със запитване за номера и така направих. След около половин час вече имах входящия номер. Но защо когато го напиша ми изписва че няма намерени резултати.

# 242
Защото сайта се обновява веднъж месечно след като мине комисията. До тогава ще ви показва че няма такъв номер. Щом мине комисията и актуализират сайта ще можете да видите статуса си, в момента при тях сте със статус "подадено заявление" щом са ви дали входящия номер.

# 243
Някоя от последно одобрените може ли да сподели дали вече е получила заповедта си по куриер? И кой номер, ако не е тайна?

# 244
Тиги М,от първите сто съм и все още нямам смс.В очакване съм и аз ☺

# 245
Някоя от последно одобрените може ли да сподели дали вече е получила заповедта си по куриер? И кой номер, ако не е тайна?
В петък по информация от ЦАР са предадени на куриер заповедите с вх. N до 540 000. Кога ще пристигнат обаче нямам идея.

# 246
И аз съм от първите номера но все още нямам смс.Незнам какво става до 13-сти трябва да са получени уж всички заповеди но все още явно никой няма.

# 247
А някой има ли информация кога ще е заседанието този месец?

# 248
Здравейте, имам нужда от малко помощ и се надявам да я намеря тук.Разбрах, че при неизяснен стерилитет са необходими 4 неуспешни процедури за кандидатстване по ЦАР. Разбрах, че може да са инсеминации или ин витро.Но може ли да ми кажете дали при опит за инвитро при който не е имало трансфер ( 1 ембрион спрял развитие) може да се счита към неуспешните опити, или неуспешен е само когато е имало трансфер и съответно отрицателен тест?

# 249
  • Пазарджик
Здравейте, имам нужда от малко помощ и се надявам да я намеря тук.Разбрах, че при неизяснен стерилитет са необходими 4 неуспешни процедури за кандидатстване по ЦАР. Разбрах, че може да са инсеминации или ин витро.Но може ли да ми кажете дали при опит за инвитро при който не е имало трансфер ( 1 ембрион спрял развитие) може да се счита към неуспешните опити, или неуспешен е само когато е имало трансфер и съответно отрицателен тест?
Опитът се счита за неуспешен. При мояпърви опит имаше трансфер, но беше неуспешен.При втория  ми опит стигнахме до пункция  .Сега съм пред дилемата да продължа ли напред  и дали да не сменя доктора?

# 250
Здравейте, някой получил заповед?

# 251
Казаха ми, че са пратили в петък (мин седмица) и вчера (вторник) по Еконт, но аз нямам пратка. За електронен път нямали възможност, за лично предаване пък ъпсурт, поради съображение за предпазване от корона вирус.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 15:39 от Vseznaika

# 252
Казаха ми , че са пратили в петък (мин седмица) и вчера (вторник) по Еконт, но аз нямам пратка. За електронен път нямали възможност, за лично предаване  пък ъпсурт, поради съображение за предпазване от корона вирус.
По електронен път пък какъв е проблема да изпращат?! Така е най-лесно и удобно и за двете страни.

# 253
Казаха ми , че са пратили в петък (мин седмица) и вчера (вторник) по Еконт, но аз нямам пратка. За електронен път нямали възможност, за лично предаване  пък ъпсурт, поради съображение за предпазване от корона вирус.
По електронен път пък какъв е проблема да изпращат?! Така е най-лесно и удобно и за двете страни.
Цитирам от миналата седмица " Тази седмица нямаме възможност за изпращане по електронен път" съответно питах за тази седмица и ми отговориха, че служителите им били болни, и в отпуск, и нямало кой да обработи по електронен път молбите...
Съответно имали са ЕДИН компютърно грамотен служител...
Останалите гледат като теле в железница и се оправдават, че имат много заповеди за изпращане по куриер и за това всички заповеди се бавят. Со симпъл.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 18:25 от Vseznaika

# 254
Здравейте, в понеделник получих обратна разписка, че документите са получени от тях. Кога според Вас да звънна за номерче? Дали днес вече са ми входирали документите? Благодаря Ви.

Общи условия

Активация на акаунт