Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 34

• 43 678
  • 758
  •   1
Отговори
# 270
Аз не съм званяла, стоя и чакам до 13 въпреки че съм от първите 50.направих всички изследвания, на 27 щях да стартирам но нямам заповед, и останах за този месец. Сега чака. Дано този месец да успея да стартирам.

# 271
Вчера звънях за номер, любезно ми казаха, че трябва да им напиша на мейла трите си имена и егн. За секунда получих отговор с вх.номер. Дори не знаех, че вече се пише по ел.пощата. Нямаше  половин час да чакам да ми вдигнат.

# 272

Концентрация 15% е стойност, при която ЦАР одобрява индикация "Мъжки фактор" при наличие на още една  патологична стойност на някой друг показател на СГ.
[/quote]

Имаме морфология доста под 15% по Крюгер, така че се вреждаме. Благодаря ви за отговора Simple Smile

# 273
Здравейте аз също имам издадена заповед но все още нямам смс от еконт някой знае ли дали заповедтта се взима лично от еконт

# 274
Пратката е адресирана лично до вас и не вярвам да я дадат на друг, но ако пратите жена с маска която носи личната Ви карта може и да мине номера. Мен ме накараха да се разпиша на документ който отива в ЦАР като доказателство за връчването.
Само да добавя че аз смс не получих следях си пратката през е-еконт и като видях че е в офиса отидох да си я взема.

# 275
А с какъв номер на пратка следите в Е-еконт как се движи пратката? Получили ли сте някакъв?

Пратката е адресирана лично до вас и не вярвам да я дадат на друг, но ако пратите жена с маска която носи личната Ви карта може и да мине номера. Мен ме накараха да се разпиша на документ който отива в ЦАР като доказателство за връчването.
Само да добавя че аз смс не получих следях си пратката през е-еконт и като видях че е в офиса отидох да си я взема.

# 276
В сайта на Еконт има меню e-econt, там може да се регистрирате с email и телефонния номер с който ви водят в еконта. Като влезете има меню за изпратени пратки и за пратки за получаване. Когато от ЦАР ви пуснат пратката Ви излиза че имате пратка за получаване и може да я следите как се движи.

# 277
Здравейте. Тази сутрин получих смс от Еконт. Чакам всеки момент да я доставят на адрес. Успех и на другите! Трябва всеки момент и вие да получите!

# 278
  • Sofia, Bulgaria
Не виждам нищо лошо в това да се звъни и да се попита кога какво и защо. За мен всеки ден е важен, всяка минута. Годините летят и всяка от нас знае колко сложна, тежка и дълга може да бъде една процедура. А някои от нас имат по няколко. Преди да дойде моята последна заповед звънях в ЦАР, бяха любезни. След това звънях на Еконт два дни подред да питам има ли пратка за мен. И да ви кажа, че ми е писнало от тарторки в групите, дето казват кой мрънка кой се оплаква. Ами тия теми са за това, ще си мрънкаме и ще си помагаме, ще си споделяме, ще се сърдим и ще ни минава. Спрете да съдите, ако не можете да помогнете-подминавайте и не пречете.
Лошото в звъненето да питаме кога ще получим заповедта си е в това, че като звъннем 50 момичета днес те ще ни отговорят, че срока е до 13.11 и са в намален състав. Това ще им отнеме поне 2-3 минути, в които могат да ни обработват заповедите.
 С намален яйчников резерв и едно неуспешно инвитро, чакам цикъла си на 12-13.11 и съм от първите 150 номера, но съм се примирила, че ако не стане този месец ще е другия, ако сме живи и здрави и не затворят пак цялата държава

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 11:45 от gerrka

# 279
Добър ден. Днес получихме и нашата заповед. Входящият ни номер беше 53873. Успех на всички и много късмет!

# 280
Ако не е тайна кой е вашият номер? 
Здравейте. Тази сутрин получих смс от Еконт. Чакам всеки момент да я доставят на адрес. Успех и на другите! Трябва всеки момент и вие да получите!

# 281
Аз съм с номер 53883 и не съм получила все още известие от Еконт.

# 282
# 283
Аз съм 53835 и нямам смс.Звънях казаха че всички заповеди са изпратени.Но защо все още нямам незнам

# 284
Днес подадох документи и следва чакане Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт